قبلا یه تاپیک زده بودم در رابطه با xampp که نمیشد همزمان دو فایل رو دانلود کرد
مجبور شدم بخشی که مربوط به فایلها هست رو توسط IIS راه اندازی کنم و شد و بخوبی جواب داد اما شکل و ظاهر ساده داره
رفتم و صفحاتی که ساخته بودمو گذاشتم ( منظورم همون Index.php ) هست اما اصلا چیزی نشون نمیده و و خود Index.php را مثل بقیه بعنوان یه فایل میدونه در حالیکه توی xampp اونو به عنوان صفحه اصلی بالا میاورد
حالا نمیدونم چیکار کنم
xampp یه خوبی داشت همه چی با هم مچ بود اما توی این هیچی نیست الان نمیدونم چطوری MySQL و ... رو با هم مچ کنم
حتی نمیدونم فرق Apachi و OHP توی IIS چیه و کدوم باید باشه و کدوم نباشه ( چون توی xampp ) همه اینا بود
من اکثر آموزش ها رو خوندم حتی اون آموزش تصویری که تو همین بخش هست و آموزش این سایت :
نصب PHP و MySQL و IIS کنار هم (http://forum.iranphp.org/Thread-%D9%86%D8%B5%D8%A8-PHP-%D9%88-MySQL-%D9%88-IIS-%DA%A9%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%87%D9%85)
تو آموزش لینک بالا همه رو انجام دادم بخوبی اما تو قس مت " سپس MySQL Administrator رو باز کنید . " موندم و این فایلو پیدا نکردم
ممنون میشم کمک کنید
بابت طولانی شدن متن ببخشید
اگه بد منظورمو رسوندم بگید تا ویرایش کنم و صریح بنویسم
Daniel4u
October 21st, 2012, 11:50
اینم از صفحه اول سرور که وقتی قبلا با xampp آی پی سرور رو میزدم صفحه ایندکس خودشو میومد بالا و لیچر بود
اما الان به شکل زیر نوشن میده
9196
CityKala.net
October 21st, 2012, 14:39
الان میشه دقیقا مشکل رو بگید؟
Daniel4u
October 21st, 2012, 14:56
عکس رو ببینید
وقتی من ادرس سرور رو میزنم خود به خود صفحه گرافیکی ( لیچر ) بالا میاد
اما تو عکس ببینید
اصلا بالا نمیاد و فایل های داخلشو نشون میده
و بعد اینکه میخواستم بدون آپاچی لازمه وب سرور هست یا php چون این دوتا همیشه با هم هستن اما نیاز اصلی کدومه؟
milade
October 21st, 2012, 15:35
سلام
مشکل شما اینه که وقتی ادرس سایت رو میزنید index باز نمیشه ؟
یا اینکه حتی روی ایندکس هم که کلیک میکنید واسه دانلود قرار میگیره ؟
ورژن IIS شما چنده ؟
پ.ن : در صورت نیاز میتونید اطلاعاتتون رو پ.خ کنید تا یه چک کنم .
موفق باشید
Daniel4u
October 21st, 2012, 16:51
سلام
بابت اطلاعات سرور اطلاعات شخصیم روشه برا همین نمیتونم
رو سرور ویندوز 2003 هست
و اینکه در حالت عادی معمولا index.php باید فراخوان بشه به عنوان صفحه اول تا بیاد بالا اما مشکل من اینه که فراخوان نمیکنه و حتما باید برم خودم index رو کلیک کنم تا بالا بیاد
milade
October 21st, 2012, 17:29
سلام .
در IIS6 ، روی سایت خود رفته و Properties بگیرید . در سربرگ Document گزینه Enable Default Pages را تیک زده و Index.php را Add کرده و در بالاترین سطح قرار دهید .
موفق باشید .
Daniel4u
October 21st, 2012, 23:21
دمت گرم اومد
حالا دوتا مشکل دارم
بخش آپلود سنترم با mysql میگه نمیتنه کانکت کنه
چیکار باید کنم؟
مشکل دومم:
بعضی ایندکس ها م بالا نمیاد
بالا میاد اما محتویات داخل رو نشون نمیده ( ایندکس دایرکتوری هستن )
Daniel4u
October 22nd, 2012, 00:20
مشکل اولم رو واضحتر مینویسم:
قبلا با xampp پنل MySQL میومد بالا و راحت میشد یوزر و دیتا بیس ساخت اما این یکی اصلا پنل نداره فقط یه حالت داس داره که نمیتونم کار کنم
تو مرورگر هم localhost/mysql و یا localhost/mysqladmin و phpmyql خلاصه هر چی بگی تست کردم ولی نیومد فقط موقع زدن localhost/mysqladmin این صفحه میاد که هر چی میزنم بازم همین میاد ( تصویر زیر ) :
متاسفانه MYSQL و IIS یه خورده با هم مشکل دارند . برا این کار باید به یه متخصص این کار رجوع کنید . مثلاً حالت old password رو براتون فعال کنند در هاست و ...
در همون صفحه MYSQL Command Line ببینید ایا میتونید با پسورد داده شده وارد MYSQL بشید ؟ اگر شد بدونید از IIS هستش و باید از راه های دیگه چک کنید .
October 22nd, 2012, 01:08
اوه پس فکر کنم کلا باید بیخیال iis و mysql بشم
میرم wamp رو نصب کنم ببینم چطوریه
اما در کل iis خیلی اذیت میکنه فقط بدرد لینک دادن میخوره که اونم بعضی فرمت ها ماننده mkv رو ساپورت نمیکنه
milade
October 22nd, 2012, 01:16
فرمت ها رو میتونید در MimeType وارد کنید البته . اما قبول دارم . IIS برای MYSQL ساخته نشده و کمی کاربر رو اذیت میکنه ...
Daniel4u
October 22nd, 2012, 01:55
میشه بگید این
MimeType کجاست و چطوری باید فرمت بدم و چه فرمت هایی رایج هستن برای دادن
ممنون
milade
October 22nd, 2012, 02:22
سلام .
متاسفانه iis 6 ندارم که کمکتون بدم . دوستان امیدوارم بیان و کمک کنند .