توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با کنسول (کمک فوری لطفا)
downp30
October 20th, 2012, 16:55
سلام دوستان من vmware دارم ... الان کل ماشین هاش رو پاک کردم و یک ریستارت هم کردمش ... الان یک مشکلی هست ... سرعتی که پنجره کنسول داره شدیدا پایین هست یعنی میشه گفت موس رو که تکان می دهیم 10 دقیقه بعد تکان می خورد. ... قبلا این شکلی نبود با اینکه پایین بود اما با تکان دادن موس موس داخل کنسول هم تکان می خورد اما الان خیلی خیلی دیر تکان می خورد ای دی اس ال هم همان هست که قبلا بود سرعت هم 230 کیلوبایت بر ثانیه هست ... دوستان راه کاری ندارید برای درست شدن این مورد ؟(روی windows 2003 )
alfa5xx
October 26th, 2012, 01:54
با سلام
یک راه دارید این هست که یک وی پی اس از همکارارن تهیه کنید و روی اون کنسول رو نصب کنید وسپس با ریموت دسکتاپ به سرور وصل شید و با نرم افزار کسول به سرور خدتون وصل شید و کانفیگ و موارد دیگه رو انجام بدید البته ذکر این نکته مهم هست که باید پورت این سرور مجازی که از همکاران تهیه میکنید 1 گیگ باشه ...
موفق باشید
alfa5xx
October 26th, 2012, 01:56
با سلام یک سرور مجازی از همکارارن تهیه کنید و بر روی اون کنسول وی ام ور نصب کنید . با نرم افزار کنسول داخل سرور مجازی به سرورتون وصل شید اینطوری سرعت کم رو دیگه احساس نمیکنید...