ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در restore

hamedwolf
October 20th, 2012, 15:39
سلام دوستان من 1 سایت داشتم هاستش ban شد حالا backup دادن به من ولی sql 10mb هست ونمیتوم restore کنم کسی هست بتونه برام انجام بده

یک عدد شارز 5000 تومانی میدم کسی که backup سایت رو درست کنه

RoobinaServer
October 20th, 2012, 15:59
سلام دوستان من 1 سایت داشتم هاستش ban شد حالا backup دادن به من ولی sql 10mb هست ونمیتوم restore کنم کسی هست بتونه برام انجام بده

یک عدد شارز 5000 تومانی میدم کسی که backup سایت رو درست کنه

با سلام

بکاب را بدید به مدیر سرور هاست وبتون که براتون رستور بکنه و فکر کنم همین 5 تومن هزینه بگیره (البته اگر هزینه بخواد)

وقتی میزان آپلود دیتابیس توسط مدیر سرور محدود باشه شارژ 20 تومنی هم بگذارید کسی نمیتواند رستور کند.

ارادتمند سجادیه
یا حق

hamedwolf
October 20th, 2012, 17:16
هاست جدید از 000webhost هست و free هست

با سلام

بکاب را بدید به مدیر سرور هاست وبتون که براتون رستور بکنه و فکر کنم همین 5 تومن هزینه بگیره (البته اگر هزینه بخواد)

وقتی میزان آپلود دیتابیس توسط مدیر سرور محدود باشه شارژ 20 تومنی هم بگذارید کسی نمیتواند رستور کند.

ارادتمند سجادیه
یا حق

iranwebshop
October 20th, 2012, 17:34
10 مگ که حجم زیادی نیست ما دیتابیس 50 مگ رو هم دستی ایمپورت میکنیم

میتونید از اسکریپت bigdump استفاده کنید من دیتابیس 4 گیگ رو هم برحتی توسط این اسکریپت از طریق هاست اکانت امپورت کردم

hamedwolf
October 20th, 2012, 17:37
من اسکریپت mysqldump
نصب کردم ولی ban شد اکانت
کسی هست بتونه انجام بده

parsdrive
October 20th, 2012, 17:42
سلام
دوست عزیز
در صورت محدود شدن فقط باید ایمپورت از طریق مدیر سرور صورت بگیره و تحت هیچ شرایطی به شما اجازه ایمپورت داده نمیشه!

Yas-Host
October 25th, 2012, 18:21
با سلام
با ای دی من تماس بگیرید

یا علی
یاس هاست