ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : This Account Has Been Suspended - سایتم رو هواست کمک کنید

verizon.net
October 20th, 2012, 12:57
با سلام
به تازگی متوجه شدم شرکتی که اسمش رو اینجا نمیگم و همه شما میشناسید پولها رو بالا کشیده و حتی هاست سایت خودشون هم ساسپند شده با آیدی یاهوشون دیگه بالا نمیان . گوشیشونم خاموشه
سایتم روی سرور های ایشون هستش
تروخدا یکی کمکم کنه
چه جوری الان بدون پنل دامنه رو به هاست دیگه انتقال بدم ؟؟؟؟؟
30000 تومان دامنه خریدم
خواهشا دریابید

shivahost
October 20th, 2012, 12:59
احتمالا ریسلر بوده اند. بهترین راه این هست پیدا کنید ریسلر کدام هاستینگ بودند و از آنها کمک بگیرید.

verizon.net
October 20th, 2012, 13:02
چه جوری پیدا کنم
من سر در نمبارم از این چیزا

shivahost
October 20th, 2012, 13:04
بهتره نام آن را همینجا اعلام کنید، خیلی زود همکارانی که می دانند به شما اطلاع می دهند.

verizon.net
October 20th, 2012, 13:13
www.
network-plus.net

کسی که پاسخگوی من بود
آدم فوق العاده بی مسئولیت از همون اول فهمیدم اشتباه کردم اما دیگر کاری نمیشد کرد
این هم لینک سایت ایشون که بالا نمیاد
من امروز متوجه شدم چه بلایی سرم اومده
Account Suspended (http://network-plus.net/cgi-sys/suspendedpage.cgi)
این هم ایدی ایشون :
r.koohi
رضا کوهی
چندی پیش من هاستم مشکل داشت و ایشون آنلاین بودن
2 ماه پیش
پی ام دادم و ج داد رضا کوهی بیمارستانه
من هم قبول کردم اما دیدم بعد از 2 هفته دیگه اون ایدی اصلا نلاین نشد
هنوزم که هنوزه به هیچ وجه با اون ایدی ان نمیشن و تلفن هم خاموشه

shivahost
October 20th, 2012, 13:18
پنل دامین را ندارید؟

در مورد هاست که از این فرد گرفته اید فکر نکنم کسی بتونه کمک کنه! اما اگر پنل دامین را داشته باشید می توانید آن را به هاست جدید وصل کنید.

verizon.net
October 20th, 2012, 13:19
والا مشکل من هم همینجاست
پنل ندارم
اتفاقا انقدر سرعت لود سایت پایین امده بود برای همین مشکل پی ام دادم که فهمیدم یه کلکی تو کار هستش
پنل ندادند به من

Ashkankamangar.ir
October 20th, 2012, 13:24
ایشون ریسلر هاست 97 هستند
host97.com

RoobinaServer
October 20th, 2012, 13:25
خیلی وقته رضا کوهی دیگه بعد آشکار شدن ارز هکی که به دیتاسنتر ها پرداخت میکردند برای سرورهاشون و کلی دردسر دیگه نه انجمن و نه یاهو نمیان دیگه فکرم نکنم با این کارها تلفنی بیان جواب بدن

verizon.net
October 20th, 2012, 13:33
عجب ادمایی پیدا میشن
پس این اقا اوضاعش بیریخته
من فقط میخوام دامینم رو انتقال بدم
یعنی هیچ راهی نیست ؟؟
یکی به من گفته بود بدون پنل میشه میشه انتقال داد
من فکر کردم راهی واسه همین تاپیک زدم

shahab-f
October 20th, 2012, 14:03
عزیز همیشه سعی کنید دومین رو از جا های معتبر بگیرید

verizon.net
October 20th, 2012, 14:06
ای خداااااااااا
:((((((((((

mehrshad.ho
October 20th, 2012, 14:12
به هاست 97 اطلاع بدید مشکلتون رو حل می کنند نگران نباشید

shivahost
October 20th, 2012, 14:15
به هاست 97 اطلاع بدید مشکلتون رو حل می کنند نگران نباشید

من هم همین رو گفتم که اگر بفهمید ریسلر کی بودند می توانید از آنها تقاضای کمک کنید.

wareztm
October 20th, 2012, 15:27
دوستان سلام توجه کنید که ایشون گفتن پنل دامین بهشون ندادن یعنی دامینی بهشون ندادن فقط براشون ثبت کردن.

verizon.net عزیز برای اطلاعاتتون تنها راه فقط هاست 97 هست.
دامینتون هم فکر کنم باید بیخیالش بشید چون دستتون به هیچ جا بند نیست که دی ان اس هاتون رو تغییر بدید
اگه پنل داشتید میتونستید انتقال شرکت بدید اما پنل ندارید پس نه میتونید تمدید کنید نه میتونید انتقال شرکت دامنه بدید

فقط یه راه داره اونم اینه که ویس دامنه با مشخصات شما باشه که اونم خیلی مکافات داره برای گرفتنش.ولی میتونید پسش بگیرید اگه ویس دامین به نام شما باشه
موفق باشید

verizon.net
October 20th, 2012, 19:33
دوستان ار همتون ممنونم
الان با شرکی 97 تماس گرفتم
گفتن که تمامی هاست های ایشون داره به سرور های ما منتقل میشه
دامین هم مشخصاتش رو ایمیل کنید
من هم هاست از ایشون دارم هم دامین
انشاالله که حل میشه

cartman10mpi
October 20th, 2012, 19:54
در صورتی‌ که ایمیل ادمین در دامنه به اسم خودتون هست + اگر دامنه قفل نشده باشه میتونید به یک ثبت کنندهٔ دیگه انتقال بدید
برای دریافت این اطلاعات از "whois" استفاده کنید

cartman10mpi
November 16th, 2012, 21:06
به نظر میرسه که کسی‌ که ازش هاست خریدید نماینده بوده و الان مسدود شده ، اگر فایل پشتیبان ندارید می‌شه گفت تا حدودی مقصّر خود شما هستید . سر تون کلاه پیچی‌ شده . نمی‌خوام زود قضاوت بشه ولی‌ به نظر از نماینده‌های رایگان می‌مونه . انشأ الله که خود شما و یا سرویس دهندتون که خودش مسدود شده فایل پشتیبان داشته باشند

cartman10mpi
November 16th, 2012, 21:13
توی همین انجمن جستجو بفرمایید "نماینده هاست" ، به نتیجه خواهید رسید

cartman10mpi
November 16th, 2012, 21:17
با همین دامنه ارتباط برقرار بکنید ، شاید نسخهٔ پشتیبان از سایت تون موجود باشه

cartman10mpi
November 16th, 2012, 21:27
دوست عزیز : سعی‌ کنید در انجمن تمامی مشکلاتتون رو در یک پست قرار بدید ، اگر بدن چیزی یادتون اومد نوشتهٔ خودتونو ویرایش کنید و در همون پست قرار بدید ، انجمن مثل صفحهٔ گفتگوی یاهو نیست .
مشکله شمارو فقط یا "
roozweb.com" و یا ".noavarnet.net" میتونه بهتون بگه . سعی‌ بکنید با این ۲ وب سایت در ارتباط باشید تا مطلع شوید چه بلایی سر سایتتون اومده.
شاید همه چیز روبه راه باشه و فقط نیاز هست که صبور باشید . بنده فقط نظرم رو در پست اول گفتم .

cartman10mpi
November 16th, 2012, 21:36
همونطور که گفتم ؛ سایتِ شما توسط یک کاربر بالا دست (یا نماینده ، یا مدیر سرور) مسدود شده ، با توجه به اینکه کسی‌ که شما ازش هاست خریدید هم مسدود شده نشون میده یکی‌ بالا سر تر از کسی‌ که شما ازش هاست خریدید مسدود کرده ، چون جملهٔ خودمون رو مسدود کردیم تا اسپم نیاد بی‌ معنی‌ هستش . شما باید تحقیق بکنید و ببینید اون بالا سریع کی‌ بوده که مسدود کرده ! و باهاش ارتباط بر قرار بکنید ، و ببینید اگر نسخهٔ پشتیبان از سایتِ شما موجود هست ، درخواست بکنید که تحویلتون بدن
شدیدا پیشنهاد می‌کنم با "noavarnet.net" در ارتباط باشید برای پاسخ گرفتن از عاقبت سایت تون

cartman10mpi
November 16th, 2012, 21:54
Reverse IP Lookup - Find Other Web Sites Hosted on a Web Server (http://www.yougetsignal.com/tools/web-sites-on-web-server/)
اسم سایت تون و یا سایت‌های میزبانی که نام برده شد رو بزنید، سایر وب سایت‌های میزبانی شده روی همون آی‌ پی‌ لیست خواهد شد . شاید از این طریق بتونید میزبانِ اصلی سرور رو پیدا کنید، با این حال شخصا امیدی در نجات یافتن سایت تون نمی‌بینم . از شخص بنده کمک بیشتری بر نمیاد . اگر دوستان دیگه اطلاعات بهتری دارند باید منتظر پاسخ اونها باشید

cartman10mpi
November 17th, 2012, 00:21
قدری صبور باشید ، در صورتی‌ که مشکل رفع شد حتما قبل از ایجاد مشکلات دیگر اقدام به تهیه نسخهٔ پشتیبان از سایت تون بکنید

beginner2013
November 17th, 2012, 00:27
قدری صبور باشید ، در صورتی‌ که مشکل رفع شد حتما قبل از ایجاد مشکلات دیگر اقدام به تهیه نسخهٔ پشتیبان از سایت تون بکنید

اتفاقا خودمم در این فکرم.بکاپ 5 روز قبل رو دارم ولی تو همین 5 روز کلی پست به سایت ارسال شده.اگه حل بشه هم دیگه هاستو نمی خوام..

asdo
November 18th, 2012, 00:33
این دامنه چیه،چجوری باهاش ارتباط برقرار کنم؟
راستی اینم بگم تا یه هفته دامنه سیپنلم این نبود بلکه همون roozweb.com بود ولی اخیرا گفتن که داریم به یه سرور خوب میریم و بعد از دو روز خوابیدن سایت آدرس پنلمون شد اینبالائیه

beginner2013 عزیز نگران نباش انشالله زود درست میشه منم دو روزی بود که نمی تونستم لاگین کنم ولی با این همه انشالله درست میشه نگران نباش اگرم درست نشه خودمون درستش می کنیم می تونی رو من به طور قطعی حساب باز کنی .

asdo
November 18th, 2012, 00:39
راستی من فکر میکنم اون سایت رو هک کردن سعی کن چند روزی لاگین نشی.یه نیم نگاهی سایت رونگاه کردم.

paypal
November 18th, 2012, 06:30
افزونه : یه چیز دیگه مشکلمو تو سایت پلیس سایبری مطرح کردم هرچند نمیدونم تو حوزه کاری اونها هست یا نه؛آدرس این تاپیک رو هم بهشون دادم

عزیز کمی صبر کنید دیگه . بعید میدونم حرفشون دروغ باشه . شما به پلیس سایــبری اطــــــلاع دادیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا همچین کاری کردید ؟ عجیبه !!!!!!

یک سوال :
بعد اونها هم پیگری کردنــــــــــد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ متوجه شدن هاست چیه دامنه چیه یا کلی توضیح دادید ؟ :))

saeed_slow
December 22nd, 2012, 03:25
دوستان سایت ما به دلیل مصرف بیش از حد پهنا همین الان suspended شد اگه از هاستم درخواست پهنای باند اضافه کنم مشکل سایت حل میشه؟

mamali5
December 22nd, 2012, 03:45
دوستان سایت ما به دلیل مصرف بیش از حد پهنا همین الان suspended شد اگه از هاستم درخواست پهنای باند اضافه کنم مشکل سایت حل میشه؟

بله

saeed_slow
December 22nd, 2012, 03:48
دو تا تیک ارسال کردم به پشتیبانی ولی انگار خوابن تا فردا هم 100% گوگل تمام صفحات سایت و حذف میکنه

MagicVps.Com
December 22nd, 2012, 04:06
ساعت 4:5 نزدیک صبح هست میگی تیکت زدین وانگاری خواب هستند یعنی انتظار داشتید الان نشسته باشن منتظر تیکت شما و کارتون را بندازن

saeed_slow
December 22nd, 2012, 13:18
من از یه جای دیگه هم سرور گرفتم و پشتیبانیشون 24 ساعت است و دیشب هم تا ساعت 3:30 باهاشون در ارتباط بودم.

پشتبانی هاست هم میگن باید پلن و ارتقا بدم نمیشه پهنا اضافی گرفت.