PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل استفاده نکردن ویندوز از cpu

irani1
October 20th, 2012, 09:55
با سلام . دوستان عزیز چند وقتی هست که یک سرور مجازی دارم و به خوبی ازش استفاده میکردم , ولی جدیدا با مشکل عجیبی رو به رو میشم ! مثلا فایلی رو که در سرور مجازی 1 دقیقه ای به زیپ تبدیل میکردم الان 10 دقیقه زمان میبره , یا کارهای دیگه که خیلی زود تر انجام میدادم الان بسیار وقت گیر شده ! از قسمت task manger پروسه نرم افزار رو که نگاه میکنم cpu اصلا کار گرفته نمیشه ! حداکثر 1% از cpu استفاده میشه و 99% cpu آزاده ! در ضمن cpu سرور مجازی من 3 هسته 1 ghz هست .
ممنون میشم راهنمایی کنین . باتشکر .

majidisaloo1
October 20th, 2012, 10:31
من احتمال میدم شما از کیم سوفی(او وی اچ) یا یک جایی که هارد ضعیف داره سریس دارید
وقتی فروشنده ای over sell میکنه روی هارد های ضعیف این اتفاق میافته
حتی اگه شما ریستارت هم کنید سرورتون رو مدت زیادی طول میکشه

Sir.DarKNesS
October 20th, 2012, 14:55
موقعه رار کردن بزار روی Store :d

irani1
October 20th, 2012, 17:51
نه دوست عزیز , سرور از هتزنر آلمان هستش ! تا الان از این مشکلات نداشتم نمیدونم چرا این طوری شده. تنها مشکل رو با زیپ یا رار کردن ندارم,تمام نرم افزار هایی که اجرا میکنم این مشکل رو دارن!

majidisaloo1
October 20th, 2012, 18:55
نه دوست عزیز , سرور از هتزنر آلمان هستش ! تا الان از این مشکلات نداشتم نمیدونم چرا این طوری شده. تنها مشکل رو با زیپ یا رار کردن ندارم,تمام نرم افزار هایی که اجرا میکنم این مشکل رو دارن!

هارد سرورت کم میاره
از هر جا هم که گرفته باشه
بیشتر از ظرفیت و کشش سرور فروخته