ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هک شدن سایت دان پی سی - مانیتورینگ برای رفع اشکال امنیتی

downp30
October 19th, 2012, 23:29
با سلام دوستان سایت downp30.com رو هک کردن ... می دونیم کیا بودن ... اما می خوایم بدونیم مشکل از سرور بوده یا مثلا دیتابیس های سایت ... عزیزانی که وارد هستند لطفا یک نظری بدن از روی ظاهر فعلی سایت که مثلا مشکل از سرور بوده که هک شده یعنی راه نقوذی بوده یا اینکه تونستن از دیتابیس هک کنن .. اگر کسی از عزیزان امنیت کار میکنن سایت رو یک چکی بفرمایند ببین مشکل از سرور بوده یا اینا دیتابیس رو داشتن و هک کردن ... آقایون خیلی ممنون منتظر ارئه نظر های متخصصانه ی شما دوستان هستم

RoobinaServer
October 19th, 2012, 23:43
با سلام دوستان سایت downp30.com رو هک کردن ... می دونیم کیا بودن ... اما می خوایم بدونیم مشکل از سرور بوده یا مثلا دیتابیس های سایت ... عزیزانی که وارد هستند لطفا یک نظری بدن از روی ظاهر فعلی سایت که مثلا مشکل از سرور بوده که هک شده یعنی راه نقوذی بوده یا اینکه تونستن از دیتابیس هک کنن .. اگر کسی از عزیزان امنیت کار میکنن سایت رو یک چکی بفرمایند ببین مشکل از سرور بوده یا اینا دیتابیس رو داشتن و هک کردن ... آقایون خیلی ممنون منتظر ارئه نظر های متخصصانه ی شما دوستان هستم

با سلام

saeed.t210@yahoo.com هک کرده.

احتمال زیاد دیفیس از طریق باکس داخلی (یک هاست دیگر بر روی سرور) بوده

هیچ وقت سرور نمیشه گفت امنیت 100% داره برای همین نمیشه انداخت همه چی را گردن مدیر سرور.

بهتره امنیت اسکریپت خود را نیز برسی کنید و این موضوع را به مدیر سرور خود اطلاع دهید تا برسی بشه دلیل چه بوده مدیر سرور شما بهتر میتواند تشخیص دهد.

نکته: پیغام خصوصی شد.

ارادتمند سجادیه
یا حق

downp30
October 19th, 2012, 23:48
با سلام

saeed.t210@yahoo.com هک کرده.

احتمال زیاد دیفیس از طریق باکس داخلی (یک هاست دیگر بر روی سرور) بوده

هیچ وقت سرور نمیشه گفت امنیت 100% داره برای همین نمیشه انداخت همه چی را گردن مدیر سرور.

بهتره امنیت اسکریپت خود را نیز برسی کنید و این موضوع را به مدیر سرور خود اطلاع دهید تا برسی بشه دلیل چه بوده مدیر سرور شما بهتر میتواند تشخیص دهد.

نکته: پیغام خصوصی شد.

ارادتمند سجادیه
یا حق

دوست عزیز مدیر سرور بنده هستم یعنی یک سرور هست برای سایتم .... این آقا میگفت بقیه سایت های روی این سرور رو هم می تونه هک کنه اما به نظر من نمی تونه و فقط همین دان پی سی رو می تونه هک کنه.... حالا بفرمایید این باکس داخلی رو چطوری میشه کاری کرد که کسی نتونه از یک اکانت به اکانت دیگه دست پیدا کنه؟

RoobinaServer
October 19th, 2012, 23:59
دوست عزیز مدیر سرور بنده هستم یعنی یک سرور هست برای سایتم .... این آقا میگفت بقیه سایت های روی این سرور رو هم می تونه هک کنه اما به نظر من نمی تونه و فقط همین دان پی سی رو می تونه هک کنه.... حالا بفرمایید این باکس داخلی رو چطوری میشه کاری کرد که کسی نتونه از یک اکانت به اکانت دیگه دست پیدا کنه؟

دو تا کار :

1. امن کردن داخلی سرور مثل پوشه tmp و ... که کار هرکسی نیست و کار یک کانفیگر هست فقط
2. داشتن دانش خود مدیر سرور که در صورتی که مورد اول هم هکر توانست رد کند سریع بتواند جلوی هکر را بگیرد یا با بهترین برنامه ریزی بکاب گیری که از قبل داشته بکاب را مجدد و سریع بازگرداند.

هیچ وقت نمیشه 100% جلوی هک را گرفت.

بهترین جلوگیری داشتن بکاب و مدیر سروری با دانش در حد مطلوب به بالا هست.

ارادتمند سجادیه
یاحق

irihost
October 20th, 2012, 00:41
درود

از سرور زده ای پی سرور رو در zone-h چک کنید می بینید که بقیه سایت های روی سرور هم ثبت شده است.

برای تامین امنیت به صورت حرفه ای و تضمینی در خدمت هستیم.