توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور شبکه کنم؟
n4ser
October 18th, 2012, 22:38
من 2تا سیستم دارم میخوام اینارو شبکه کنم با کابل lan حالا میخوام طوری شبکه بشه که فایل رد و بدل کنم اما چطوری؟ درایو ها چطور shareبشن چطور ایپی بدم به کارت شبکه وچیکار کنم؟
isoroush
October 19th, 2012, 02:55
حاجی جون اگر ویندوزت سونه وقتی با کابل دو تا کامپیوتر رو وصل کردی برو از توی کنترل پنل ، قسمت network & sharing اونجا یه local area conection ایجاد شده روش کلیک که کردی ، روی properties بزن ، بعدش از کادر سفید رنگ وسط روی internet protocol اونجا که باز شد آی پی اولی رو مثلا 192.168.0.1 بزن ، بعد وقتی بیای خط بعدی اتوماتیک میشه 255.255.0.0 اگه اشتبا نکنم
بقیه کادر ها رو کار نداشته باش اونا بدرد جایی دیگه میخورن. روی کامپیوتر دوم هم همین کار رو انجام بده با این تفاوت که آی پی رو 192.168.0.2 بزنی. با اینکار یه شبکه درست می کنی که دو تا آی پی استاتیک داره ( البته روایت کردند دوستان با آی پی داینامیک هم میشه که من تست نکردم حقیقتش!)
خلاصه ، پس از این شما در کامپیوتری که میخواید اطلاعاتش رو share کنید ، با راست کلیک بر روی یکی از درایو هاتون به تب sharing تشریف که بردید اونجا روی advance sharing میزنین ، در پنجره جدید تیک share this folder رو که زدید گزینه ها آزاد میشن بعدش اون قسمت پایین روی premision بزن ، و full control و change و read رو تیک allow شون رو بزن ، ok و ok و ok ...
سپس توی کامپیوتر دوم وقتی مای کامیپوتر رو باز کردی از سمت چپ روی netowrk که بزنی اسم کامپیوتر اول رو می بینی ، روش بزن ، و درایو شیر شده رو می بینی.
دستم درد نکنه که نوشتم ، بی خوابی زده بود به سرم گفتم یه بنده ای رو نجات بدم! شب خوبی داشته باشی اخوی :57:
novintak2
October 19th, 2012, 09:42
نیازی نبود اینچا پست بزاری تو گوگل سرچ می زدی 200 تا همرا با عکس و فیلم برات ارسال می شد