PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در مورد راه اندازی سرور هاستینگ توی ایران راهنمایی میخوام. کمک کنید.

ffaariidd
October 18th, 2012, 20:27
سلام
من توی هرمزگان مجوز ISDP دارم و میخوام یک سرور برای هاستینگ راه بندازم.

امکاناتی که دارم اینه :
1- 60Mbit اینترانت خالی دارم که میخوام برای شروع 10Mbit رو اختصاص بدم به این سرور
2- یک سرور HP قدرتمند
3- فایروال سیسکو
4- UPS با ظرفیت 5 ساعت
5- لایسنس دایرکت ادمین Lifetime

سوال من :
1- آیا میتونم این سرور رو راه بندازم ؟
2- چطور میتونم که سرور رو قابل دسترسی برای کاربرای اینترنت بکنم ؟ (یعنی اگر کاربر داخل ایران بود با اینترانت وصل بشه و اگه خارج از ایران بود از طریق اینترنت).

قبل از ایجاد تاپیت سرچ کردم اما چیزی دستگیرم نشد. ممنون میشم راهنماییم کنید.

iman00
October 18th, 2012, 21:08
درود بر بچه هاي هرمزگاني
من خودم بچه هرمزگاني هستم شايد اين چيز هاي بگم بدردت بخوره چرا نشده معمولا اكثر كساني كه سرور با پرت 100 مگ shar هست شما كه 10 مگ رو اختصاصي ميدين تا يك ضرفيت خاصي ميتوني پشتيباني كني اگر 24 مگ كني عالي ميشه شما نمي تونيد بستر اينترانت رو اينترنت بكنيد فقط كساني كه تو ايران هستن ميتوند در دسترس باشن اگر كمك خواستي در خدمت هستم يك چيز هاي ميفهميم
اگر نظر من ميخواي فروش سرور مجازي بزن بهتره چند تا اي پي هم بخري كه ديگه عالي ميشه
بازهم دمتگرم

ffaariidd
October 18th, 2012, 21:17
ممنون. دوست من.

Ip زیاد دارم. حدود 100 تایی ip دارم. سرور رو که راه انداختم یک سرور مجازی رو میزارم برای هاستینگ.

حتماً از راهنماییت استفاده میکنم ایمان جان.

فقط شما اطمینان داری که نمیشه از دو بستر به سرور دسترسی داشت؟

مثلاً میتونم یک اینترنت 2 مگ رو به سرور وصل کنم + اینترانت 10 مگ ؟ که بتونم مخاطبین رو تفکیک کنم؟

iman00
October 18th, 2012, 21:38
اينو نميدونم بشه يا نشه احتمال زياد شدني نيست ولي پرسه جو ميكنم

mmzznn
October 18th, 2012, 22:43
سلام
در صورتی که 2 پورت ورودی برای لن داشته باشید بله

ffaariidd
October 19th, 2012, 00:16
سلام
در صورتی که 2 پورت ورودی برای لن داشته باشید بله

خب سرور خودمونه. بجای دو تا میتونیم 3 درگاه شبکه هم بزاریم.

فقط میخوام اطمینان داشته باشم که شدنیه. آخه. میخوایم دست رد به سینه هیچ کاربری نزنیم. اما کاربر اصلی ما کاربرای داخل ایران خواهند بود.

mmzznn
October 19th, 2012, 00:28
بله میشه
بعد از اتصال سرور به دو بستر، آیپی ولید بدید بهش

alireza.076
October 19th, 2012, 04:58
درامدی که از راه فروش صرف میکنید بیشتر میرود برای هزینه ی پروت و ای پی و ...
در مورد اینترنت خود میتوانید توضیحی بدهید که ما بیشتر اطلاعات کسب کنیم و راهنمایی کنیم؟

asrhosting
October 19th, 2012, 09:03
می تونید راه اندازی کنید ، باید امکانات سخت افزای رو فراهم کنید .

ffaariidd
October 20th, 2012, 21:25
خب ما اتاق سرور با سیستم تهویه خوب داریم.
فایروال سیسکو و ارتباط امن برقراره.
حدود 20 مگ اینترنت داریم توی ispکه حدود 60 مگ اینترانت (خالی)

یک سرور hp سفارش دادیم با امکاناتی که حدود 4 میلیون قیمت سرور شد. سیستم راید هم روی اون راه اندازی کردیم برای بک آپ و پشتیبانی. قصد داریم حدود 10 سرور مجازی با کسفیت راه بندازیم.

بیتش ر فکرمون روی اینترانته تا اینترنت. یعنی سرور ها فقط برای کاربرای داخلی قابل نمایش هستن. اما یک بستراینترنت 2 مگ رو میخوایم در نظر بگیریم که ترافیک کمی هم از خارج کشور داشته باشه سرورمون.

Ip زیاد داریم. هم اینترنت و هم اینترانت. در ضمن. سیستم های ورودی ما توی شرکت اکثراً سیسکو هست و آپتایم بالایی توی خدمت رسانی اینترنت به مشترکینمون توی چند سال گذشته داشتیم. یعنی میتونیم آپتایم بالای 98 درصد رو ارائه بدیم.

alireza.076
October 20th, 2012, 21:31
ups 5 ساعته کم هستش
اپتایم اینترنت نیز باید بالا باشد بهتره با یه سیستم عادی ابتدا آزمایش نمایید سپس اقدام کنید

amirpub
October 22nd, 2012, 00:11
با مشجصاتی که ذکر کردید (اینترنت 2مگ جهانی + اینترانت 60مگابیت + آی پی valid + سخت افزار قوی) دیگه دلیلی واسه نشدن باقی نمیمونه...
حالا من نمیدونم شما واقعا دیگه معطل چی هستید؟!

ffaariidd
October 23rd, 2012, 17:16
مشکل من دسترسی کاربران به سایتهاشون بود.

مثلاً فرض کنید من به دامین www.pooraf.co توی سرور هاست لینوکسم اکانت دادم.
سرور دوتا IPداره یکی اینترنت و یکی اینترانت.
توی تعریف name server کدوم IP رو معرفی کنم؟
آیا راه حل داره هر دو تا IP معرفی بشه و کاربرای داخل کشور اینترانتی وصل بشن و کاربرای خارج کشور اینترنتی؟