ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هک سرور _کمک فوری

downp30
October 18th, 2012, 19:12
با سلام دوستان دیروز یکی مارو تهدید کرده که سایت شما رو دی فیس می کنم .... و تمامی سایت های دیگه ای که روی سرور شما هستن..... و دیدم هم کردن ... و خودش می گفت از طریق سرور اینکارو کرده نه خود سایت ..... دوستان از چه روشی می تونسته باشه؟ چون من فکر می کنم همه موارد امنیتی لازم بوده باشه ... میشه راه های نقوذش رو بفرمایید؟

j4b3r
October 18th, 2012, 19:15
پسورد روت سرور رو که نداره؟
معمولا اگر روی امنیت به طور کامل وقت نگذاشته باشید
با اپلود کردن شل و با استفاده از سیملینک به راحتی به کل سرور دسترسی پیدا میکنند.

downp30
October 18th, 2012, 19:23
پسورد روت سرور رو که نداره؟
معمولا اگر روی امنیت به طور کامل وقت نگذاشته باشید
با اپلود کردن شل و با استفاده از سیملینک به راحتی به کل سرور دسترسی پیدا میکنند.

با سلام خیر نداره پسورد رو .... اما مثلا دیشب یکی از سایت های من که وردپرس بود رو راحت دی فیس کرد .... می دونمم از سرور هست چون بقیه رو هم داره می کنه .... حالا ببینید راهی هست که مثلا طرف نتونه شل آپلود کنه ؟؟؟ و آیا اصلا چه راهی از موارد امنیتی رو بنده باز گذاشتم که این آقا تونسته اینکارو بکنه؟میشه یک آموزش کامل موارد امنیتی رو اگر کسی از دوستان دارند که دیگه با اون امنیت یک سرور کامل هست رو بدن ؟ برای سی پنل می خواهم

j4b3r
October 18th, 2012, 19:33
اموزش کامل موارد امنیتی اونم در یک تاپیک
مطالب خیلی گسترده هست
در انجمن سرچ کنید اکثر مطالب امنبتب رو مشاهده میکنید.

downp30
October 18th, 2012, 20:00
اموزش کامل موارد امنیتی اونم در یک تاپیک
مطالب خیلی گسترده هست
در انجمن سرچ کنید اکثر مطالب امنبتب رو مشاهده میکنید.

والا بنده هرچی پیدا کردم اینجا رو انجام داده بودم روی سرور ... آموزش حرفه ای چیزی نیست؟

Ashkankamangar.ir
October 18th, 2012, 22:35
آنتی شلر نصب کنید
با دستور زیر کل سرور رو از شل پاک کنید

cd /
freshclam
clamscan -i -r --remove

cd /home
freshclam
clamscan -i -r --remove
دسترسی پوشه bin/in را روی 444 بذارید
فعلا اینارو انجام بدید بعد باقیش

irihost
October 18th, 2012, 22:36
برای تامین امنیت سایت و سرور در خدمتیم با تضمین و اگر هم خودتون میخواهید با متود های پابلیک امنیت را بالا ببرید من این روش ها را پیشنهاد میکنم.

در این لینک : انجمن تخصصی نفوذ و امنیت میهن هک | MiHANHaCK Security Team (http://mihanhack.com/forums/showthread.php?t=89)

secure_host
October 19th, 2012, 10:54
با سلام
باید برای امنیت زمان و هزینه پرداخت نمود. اگر خودتون زمان و وقت خالی دارید به جهت پیگیری مسائل مربوط به امنیت که اگر بخواهیداز Base به دنبال مباحث مربوطه باشید حداقل 3-4 سال زمان لازم است که این زمان با روزی 6-10 ساعت مطالعه مقدور خواهد بود. که بعد از وقت گذاشتن و یادگیری از پایه می توانید نسبت به ایمن سازی سرور ها با دید نفوذ گری اقدام نمایید . (البته زمان ذکر شده نسبی است و باتوجه به پارامترهای مربوطه این زمان کم و زیاد می گردد.)
ولی اگر وقت کافی برای یادگیری ندارید بهتر است این کار را به متخصصین این امر بسپارید .
که با توجه به درخواست شما به نظر بنده بهتر است شما مانیتورینگ سرور خودتان را برای مدت محدود به متخصصین محول نمایید تا با مانیتورینگ نحوه نفوذ به وب سایت به شما ارایه گردد و در فاز بعد نسبت به ایمن سازی اقدام کند.
با تشکر

shahab-f
October 19th, 2012, 11:35
بهتره کار اینه که بدید به یک فرد با تجربه براتون امنیت رو اوکی کنند ...

پ.خ تونو چک کنید ..

n4ser
October 20th, 2012, 18:32
یه کمپانی هست هاست میده اما بسیار امنیت بالای داره هاست که میده سایت خودم هک شد و الان رو این هست هست سایتم که چندین بار هکر امد هک کنه نتونست لینک زیر کمپانی که ازش هاست دارم

Unlimited Web Hosting, Reseller Web Hosting & Domain Names | Unlimited Home (http://unlimitedwebhosting.co.uk)