ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بزرگ با litespeed

asrhosting
October 18th, 2012, 15:09
سلام .
بعد نصب لایت اسپید بعد 4 ثانیه خود به خود استپ میشه و باید ریست کرد و بعد ریست مجدد 4 ثانیه بعد این مشکل براش بوجود مییاد .
چند بار مجدد نصب کردم ولی حل نشد .
آیا دوستان میدونن این مشکل سر چی بوجود مییاد و چه طور باید حلش کرد ؟

j4b3r
October 18th, 2012, 16:15
لاگ ها رو چک کنید.
ببینید تداخلی با آپاچی نداره.

asrhosting
October 18th, 2012, 20:37
آدرس لوگ ها کجاست ؟

asrhosting
October 18th, 2012, 20:38
برای دایرکت ادمین لازم دارم که برا بخش bulid نوشته :

Found Apache php binary at /usr/local/bin/php. Version is 5.3.16

Found LiteSpeed php binary at /usr/local/lsws/fcgi-bin/lsphp5. Version is 4.4.9

PHP binary has different version!

Build Matching PHP 5 follows the same way as DirectAdmin custom build script

Requires autoconf and automake packages pre-installed.
Only PHP 5 will be built.
If you need any special modules, update custombuild/custom/ap2/configure.php5.
Otherwise the default configuration will be used from configure/ap2/configure.php5.
Build script will first build PHP5 for Apache based on custom build configuration; then it will use the same source code to build matching PHP5 for LiteSpeed.
This may take 10~20 minutes, please be patient.

Please run the below shell command as root user to build matching PHP5:
/usr/local/directadmin/plugins/litespeed/admin/build_lsphp

که دستور /usr/local/lsws/fcgi-bin/lsphp5 و usr/local/directadmin/plugins/litespeed/admin/build_lsphp رو اجرا کردم ولی لایت اسپید کمتر 5 ثانیه استارت هست و بعد استپ میشه .

j4b3r
October 18th, 2012, 20:53
Configure LiteSpeed Web Server Logging Options (http://www.question-defense.com/2009/04/19/configure-litespeed-web-server-logging-options)
تنظیمات لاگ رو انجام بدید
توی پوشه
/var/log
رو هم چک کنید شاید انجا هم لاگ باشه

sadeght
October 18th, 2012, 23:08
سلام .
بعد نصب لایت اسپید بعد 4 ثانیه خود به خود استپ میشه و باید ریست کرد و بعد ریست مجدد 4 ثانیه بعد این مشکل براش بوجود مییاد .
چند بار مجدد نصب کردم ولی حل نشد .
آیا دوستان میدونن این مشکل سر چی بوجود مییاد و چه طور باید حلش کرد ؟

فکر کنم قبل گفته بودید از لایت اسپیدی استفاده می کنید به جای تست 14 روز 140 روز هست ؟

درسته از همون هست ...

دقیقا من هم حدود سه هفته همین رو اجرا کردم ولی بعد کلا لایت اسپیدم از کار افتاد و دقیقا مثل شما شد.

asrhosting
October 19th, 2012, 07:36
فکر کنم قبل گفته بودید از لایت اسپیدی استفاده می کنید به جای تست 14 روز 140 روز هست ؟

درسته از همون هست ...

دقیقا من هم حدود سه هفته همین رو اجرا کردم ولی بعد کلا لایت اسپیدم از کار افتاد و دقیقا مثل شما شد.
بنده روی سی پنل راه اندازی کردم و هنوز داره کار میکنه متآسفانه اصلا تا حالا موفق به راه اندازیش روی دایرکت ادمین نشدم و هر بار یه مشکلی بوده .