توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدوم cms برای من مناسب تره؟
Arashdn
October 17th, 2012, 21:15
سلام دوستان
ما قراره یه سایت دانشجویی طراحی کنیم
میخوایم هم توش اطلاعیه بزاریم ، هم مقاله و هم یه دانلود سنتر کوچیک داشته باشه و هم در آینده یه بخش پاسخ گویی به سوالات ایجاد کنیم
چه cms ای رو توصیه میکنید؟
habiballahafg
October 17th, 2012, 21:16
baraye hame bakhsh ha az joomla mitavanid estefade konid
vali behtar hast bakhsh download center ra dar sub domain va az escript haye mojud estefade konid
danitfk
October 17th, 2012, 21:26
اگه من جای شما بودم وردپرس انتخاب میکردم.
saman19-6
October 17th, 2012, 22:26
wp
DVBBaz
October 17th, 2012, 22:32
وردپرس انعطاف بیشتری داره ...
انتخاب من وردپرسه ...
shahab-f
October 17th, 2012, 22:54
وردپرس انعطاف بیشتری داره ...
انتخاب من وردپرسه ...
و همینطور سئو و امنیت فوق العاده ای داره !!!
TARIMEHR
October 17th, 2012, 23:02
وردپرس
انعطاف
پشتیبانی
سئو
پلاگین های دلخواه >>> موجود
ایمن
طراح قالب وردپرس در دسترس
طرفدارش هم بیشتره مثل انجمن ساز ویبولتین حرف اول رو میزنه
---
October 17th, 2012, 23:54
انتخاب من برای این جور سایت ها آی پی بی هست .
چون میتونه محلی باشه برای تبادل نظر و بحث و ...
iranwebshop
October 18th, 2012, 01:51
سلام دوستان
ما قراره یه سایت دانشجویی طراحی کنیم
میخوایم هم توش اطلاعیه بزاریم ، هم مقاله و هم یه دانلود سنتر کوچیک داشته باشه و هم در آینده یه بخش پاسخ گویی به سوالات ایجاد کنیم
چه cms ای رو توصیه میکنید؟
باید دقیقا مشخص کنید چه نوع امکانات قابلیتها و سرویسهایی میخواید در اختیار کاربر مهمان و عضو و مدیر و کاربر ویژه قرار بدید و چخ چیزهایی نیاز دارید
تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم
من جوملا رو بهتون پیشنهاد میکنیم
این هم یک نمونه از چیزی که شما میخواهید و ما قبلا راه اندازی کردیم
کنسرسیوم کرد ایران (http://kurdconsortium.com)
ققنوس
October 18th, 2012, 02:10
دقيق متوجه نشدم قصد ايجاد تالار داريد يا پورتال .
من جوملا و ماي بي بي رو پيشنهادمي كنم
Arashdn
October 18th, 2012, 08:48
هدف ایجاد پرتال هست
شاید در آینده یه نیمچه تالار خیلی کوچیک روش بزاریم
مطمعنا هدف ما یه تالاری مثل wht نیست ، فقط میخوایم یه حالت ساده سوال و جواب باشه ....
تا اینجا گویا رقابت بین وردپرس و جوملا بوده ...
من این موارد رو میخوام ببنید کدومش بهتر جواب میده
1- سایت باید شبیه یه پرتال در بیاد نه وبلاگ ....
2- تو ورپرس میشه یه برگه ساخت و توش یه کد اچ تی ام ال یا پی اچ پی گذاشت؟ (در واقع میخوام پیج های زیادی رو بسازم و تو همش از هدر سایت استفاده بشه)
3- تو وردپرس میشه چند تا برگه داشت و هر کدوم چند تا زیربرگه داشته باشه (بریم روش مثل لیست باز بشه) و تو هر برگه یه سری مطالب متفاوت گذاشت که مستقل از هم باشن؟
4- میشه یه جوری یه اسکریپت ساده دانلود سنتر (اونقدر قرار نیست چیز کاملی باشه فقط در یه لیست یه توضیح کوچیک از فایل و سایزش رو + لینک دی ال بزاره کافیه) در داخا یکی از این دوتا سی ام اس جاسازی کرد؟
5- در کل به نظرتون واسه یه پرتال دانشجویی کدومش میتونه بهتر باشه؟
ممنون
Arashdn
October 18th, 2012, 17:51
این همه اینجا اساتید وردپرس و جوملا داریم ، کسی نیست به داد ما برسه ؟؟؟؟؟
قزوین هاست
October 18th, 2012, 18:10
جوملا-وردپرس
IranHosting
October 18th, 2012, 19:12
با وردپرس میتونید هرکاری بکنید فقط ممکنه نیاز به پلاگین یا تغییرات در توابع پوسته ها باشه.
در کل وردورس به خاطر پشتیبانی خوبش چه زبان پارسی چه انگلیسی و انعطافش گزینه ی خوبی هست.
بستگی داره شما چقدر به زبان های برنامه نویسی تحت وب و یک سی ام اس خاص آشنا باشید.
Yousefi.
October 22nd, 2012, 22:13
با دیتالایف به نظر بنده خیلی راحت می توانید سایتتان را طراحی کنید
سایت پشتیبانی دیتالایف (http://www.datalifeengine.ir) واقعا پشتیبانی قویی نسبت به بقیه cms ها دارد
parsianweb
October 22nd, 2012, 22:33
وردپرس انعطاف پذیریش بالایه و بعدا هر تغییر بخواید بدید راحته!
yekmobile.com
October 22nd, 2012, 22:53
وردپرس - مووبل تایپ
Yousefi.
October 25th, 2012, 11:47
البته خودت با cms ها کار کن ببین با کدوم راحتری از بین cms های معروف یکی را انتخاب کن ببین کار باش را دوست داری مدیریتش خوب هست یا ....
shivahost
October 25th, 2012, 11:53
هدف ایجاد پرتال هست
شاید در آینده یه نیمچه تالار خیلی کوچیک روش بزاریم
مطمعنا هدف ما یه تالاری مثل wht نیست ، فقط میخوایم یه حالت ساده سوال و جواب باشه ....
تا اینجا گویا رقابت بین وردپرس و جوملا بوده ...
من این موارد رو میخوام ببنید کدومش بهتر جواب میده
1- سایت باید شبیه یه پرتال در بیاد نه وبلاگ ....
2- تو ورپرس میشه یه برگه ساخت و توش یه کد اچ تی ام ال یا پی اچ پی گذاشت؟ (در واقع میخوام پیج های زیادی رو بسازم و تو همش از هدر سایت استفاده بشه)
3- تو وردپرس میشه چند تا برگه داشت و هر کدوم چند تا زیربرگه داشته باشه (بریم روش مثل لیست باز بشه) و تو هر برگه یه سری مطالب متفاوت گذاشت که مستقل از هم باشن؟
4- میشه یه جوری یه اسکریپت ساده دانلود سنتر (اونقدر قرار نیست چیز کاملی باشه فقط در یه لیست یه توضیح کوچیک از فایل و سایزش رو + لینک دی ال بزاره کافیه) در داخا یکی از این دوتا سی ام اس جاسازی کرد؟
5- در کل به نظرتون واسه یه پرتال دانشجویی کدومش میتونه بهتر باشه؟
ممنون
در کل این امکانات را جوملا خیلی بهتر بهتون می دهد. مخصوصا راه اندازی تالاری مثل این: مجموعهها - انجمن شیوا هاست (http://www.shivahost.net/forum)