با توجه به قوانین جدید این سایت لطفا
فقط با امتیاز دادن به این موضوع از بالا سمت راست صفحه و
تشکر در پست اول این تاپیک
http://www.webhostingtalk.ir/f11/47015/#post431354
رضایتمندی خود را از خدمات ما اعلام بفرمائید
در غیر این صورت ممکن است مدیران این سایت کاربر شما را مسدود نمایند
آخرین آفر ها در تاریخ 23 خرداد 1392 به تاپیک اضافه شده اند
با سلام در راستای ارج نهادن به مشتریان وفادار و ارزشمند رسانگار که طی مدت زمان فعالیت ما همیشه پشتیبان و همراه ما بوده اند و این افتاخار را به ما داده اند تا در دیتاسنترهای گوناگون میزبان سرویسهای اینترنتی آنها باشیم . تصمیم گرفته شد تا تاپیکی به صورت اختصاصی برای آفر های ویژه و دوره ای که ممکن است از هر دیتاسنتر معتبر و با کیفیتی در سراسر دنیا ایجاد نمائیم در صورتی که نیاز به سرور از دیتاسنتر خاصی دارید از طریق درخواست در تاپیک ، ارسال یام خصوصی و یا از طریق راه های ارتباطی ارائه شده دیگر با ما تماس بگیرید و سرویس مرود نیاز خود را اعلام فرمائید را مطرح نمائید.
آفر جدید اختصاصی 5 خرداد 92 رسانگار
محل سرور در دیتاسنتر های لوس آنجلس ( کولوکراسینگ و ..... )می باشد
قیمت سرور فوق که به همراه32IP و 10 ترابایت پهنای باند اختصاصی ماهیانه
: 145$
امکان ارتقا رم تا 32 گیگ ، آی پی تا 64 عدد ، هارد تا 4 درایو فراهم می باشد
تحویل سرور 12 تا 72 ساعت می باشد
مواردی که روی این سرور به عنوان تخلف جدی محسوب می شوند
1. Spam complaints
2. Phishing
3. Attacks
4. Child p0rn
قیمت این سرور با توجه به محل قرارگیری آن و امکانات سخت افزاری بسیار بسیار مناسب می باشد.
برای دیگر پیکربندی ها با ما در تماس باشید !
صفحه اصلی پورتال - راهکارهای سازمانی رسانگار (http://portal.rasanegar.com)
سرور زیر نیز طی 1 هفته تا 2هفته آینده قابل ارائه می باشد
HP DL180G6
intel E5645
32GB RAM
4x300GB SAS15K
HW RAID
5TB traffic
ILO
Monthly 212 Euro
محل سرور در دوسلدرف آلمان دیتاسنتر Equinix می باشد
قیمت هر آی پی اضافه که در بلاکهای 8و16و32و64 آی پی قابل ارائه می باشد 1.5 یورو می باشد.
قیمت هر 5 ترابایت پهنای باند اضافه 15 یورو می باشد
1. Spam complaints
2. Phishing
3. Attacks
4. Child p0rn
برای سفارش سرویسها از در پورتال کاربران (http://portal.rasanegar.com) ثبت نام نمائید و کانفیگ مورد نظر را به صورت کامل برای بخش فروش ارسال نمائید.
با توجه به قوانین جدید این سایت لطفا
فقط با امتیاز دادن به این موضوع از بالا سمت راست صفحه و
تشکر در پست اول این تاپیک
http://www.webhostingtalk.ir/f11/47015/#post431354
رضایتمندی خود را از خدمات ما اعلام بفرمائید
در غیر این صورت ممکن است مدیران این سایت کاربر شما را مسدود نمایند
saeed_m27
October 17th, 2012, 20:19
آقای صالحی تایید میشن چه از بار دانش فنی و چه بار پشتیبانی و رفتار با مشتری و براشون آرزوی موفقیت میکنم امیدوارم این روحیه و تعهد کاری در ایشون پایدار بمونه و کماکان موفق باشن
wanener
October 18th, 2012, 10:51
آقای صالحی تایید میشن چه از بار دانش فنی و چه بار پشتیبانی و رفتار با مشتری و براشون آرزوی موفقیت میکنم امیدوارم این روحیه و تعهد کاری در ایشون پایدار بمونه و کماکان موفق باشن
از شما سپاس گذاریم
دلگرم به رضایتمندی شما مشتریان عزیز هستیم و به این پشتوانه خدمات خود را با کیفیت روزافزون ارائه خواهیم نمود
n4ser
October 18th, 2012, 11:41
ایشون دانش فنی بالای دارند نیازی به تایید ما با کسای مثل ما نیست کسای که با ایشون کار کردن میدونن من به شخصه مشتری دائم ایشون هستم
rezacheshm
October 18th, 2012, 12:20
منم از مشتریای آقای صالحی هستم . فکر میکنم کسی بیشتر از من اذیتش نکرده باشه. :d اما با این حال باز هم با حوصله جواب منو میده و راهنمایی میکنه . واقعا انسان متشخصی هستن ایشون. کمال تشکر رو دارم از ایشون.
aligoli
November 3rd, 2012, 03:16
تایید می شوند.
wanener
November 7th, 2012, 19:27
آفر سرور جدید در بالتیمور ! به مناسبت نزدیک شدن به ایام کریسمس و تعطیلات میلادی !!!!!!!
Dual Quad L5420 CPU
2x500GB Hds
16GB Ram
100Mbps unmetered port
فقط ماهیانه 125 دلار آمریکا !!!!
wanener
November 17th, 2012, 19:25
با سلام
یک عدد سرور رد استیشن
D370
Intel Xeon E1230
16G RAM
2*2TB HDD
65IP
Port 1Gbps 20TB
redstation
قیمت با تخفیف فقط برای ماه اول 60 پوند
nars_Vps
November 20th, 2012, 10:37
سلام خسته نباشید خدمت تمام همکاران و دوستان عزیز.
حدود 2 سال هست از همه جا سرور داشتیم و...
حدود 8 ماه هست با اقای صالحی اشنا شدم تمام سرور ها به ایشون منتقل شده و بیشتر از 15-16 تا سرور خریداری شده از ایشون تا به حال -هیجا اینقدر پاگیر نشده بودیم قعطی به هیچ عنوان نداشتیم همه راضی بودند
با راهنمایی هاشون سرور های مارو قدرتمند تر کردند و هیچگونه افت سرعت و... نداشتیم .در همه زمینه مارا پتشیبانی کردند حتی شده مشکلی برای وی پی اس مشتری من پیش اومده ایشون رفع کردند -سطح علمی
بسیاری بالایی دارند.پشتیبانی همیشه انلاین -قیمت ها بسیار عالی خلاصه هوای مارو که خیلی داشتند و همیشه تاییدشون کردیم .از همه لحاظ از همینحا هم تشکر میکنم بابت تمام زحماتشون.موفق باشید
wanener
November 23rd, 2012, 12:08
آفر های فوق العاده در پست اول به روز رسانی شد
scary-x2
November 23rd, 2012, 15:05
سلام . اگه از ovh هم آفر بزارید عالی میشه
wanener
November 24th, 2012, 00:28
سلام . اگه از ovh هم آفر بزارید عالی میشه
سلام
همانطور که مستحظرید ما اسم رسانگار رو با کیفیت و پشتیبانی 100% معرفی کردیم و رفتن سمت دیتاسنتری مثل ovh که علاوه بر کیفیت پائین ، و پشتیبانی ناکار آمد اخیرا هم ترافیک مانیتور میکنه و دسترسی ایرانیان رو میبنده با این خط مشی سازگار نیست.
به امید خدا با فراهم شدن بستر فنی و پشتیبانی مناسب در کشور فرانسه هم تعداد محدودی سرور ارائه خواهد شد .
در حال حاظر سرورهای آمستردام هلند برای دسترسی خوب و پینگ مناسب به ایران پی شنهاد می شود .
با احترام
dertgtr
November 24th, 2012, 00:43
من هم از آقای صالحی سرویس دارم کیفیت سرویس های ایشون عالی هست
wanener
November 27th, 2012, 12:09
من هم از آقای صالحی سرویس دارم کیفیت سرویس های ایشون عالی هست
با سلام و تشکر از شما
امیدواریم این رضایت مندی همیشگی و پایدار باشد
موفق و سربلند باشید
wanener
December 6th, 2012, 21:28
یک سرور با مشخصات زیر آماده ارائه می باشد !
Dual Opteron 6128 CPU
64GB Ram
4x1.5TB SATA HDs in h/w raid10
IPMI
5 IPs
100Mbps Unmetered port - $300/mo
1Gbps Unmetered port - $340/mo
قیمت دلار بر اساس قیمت روز محاسبه خواهد شد
دیتاسنتر اکوئینیکس - شیکاگو
wanener
December 7th, 2012, 13:21
یک سرور با مشخصات زیر آماده ارائه می باشد !
Dual Opteron 6128 CPU
64GB Ram
4x1.5TB SATA HDs in h/w raid10
IPMI
5 IPs
100Mbps Unmetered port - $300/mo
1Gbps Unmetered port - $340/mo
قیمت دلار بر اساس قیمت روز محاسبه خواهد شد
دیتاسنتر اکوئینیکس - شیکاگو
با سلام
سرور واگذار شد !
wanener
December 18th, 2012, 20:18
آخرین آفر ها در تاریخ 28 آذر 1391 به تاپیک اضافه شده اند
wanener
January 11th, 2013, 21:55
تعداد محدودی با مشخصات زیر آماده ارائه می باشد !
محل سرور ها در دالاس آمریکا می باشد!
E3-1230
32GB DDR-3 ECC RAM
4x 1TB HDD
30TB tier 1 bandwidth,
1Gigabit port
IPMI/KVM with virtual media
قیمت سرور با مشخصات فوق 310 دلار می باشد که با 45 درصد تخفیف با قیمت 180 دلار به صورت دائم ارائه می شود !
هزینه هر آی پی اضافه 1 دلار می باشد و نیاز به Justification ساده دارد
با توجه به سیستم جدید ما که در حال برنامه نویسی است ! انقلابی در زیمنه ارائه سرور مجازی ارائه خواهیم نمود
اتوماسیونی که Abuse و گزارشات تخلف روی سرور ها را به صورت اتوماتیک هدایت و پاسخ های شما را پردازش خواهد نمود !
دیگر کل سرور شما برای بروز مشکل روی یک آی پی از دسترس خارج نخواهد شد و فقط همان آی پی روی سویچ Null خواهد شد !
سرعت دانلود روی پورت سرور در تمامی ساعات 100درصد در دسترس می باشد !
و مانند برخی دیتاسنتر ها 500 مگابیت روی پورت 10گیگابیت یا 150 مگابیت روی 1 گیگابیت پورت نیست
قیمت این سرور با توجه به محل قرارگیری آن و امکانات سخت افزاری بسیار بسیار مناسب می باشد.
scary-x2
January 11th, 2013, 23:02
این چه وعضشه آقای صالحی . بعدی از اینکه ما سرور میخریم آفر میدید :-p
wanener
January 11th, 2013, 23:12
این چه وعضشه آقای صالحی . بعدی از اینکه ما سرور میخریم آفر میدید :-p
من که گفتم !
دیتاسنتر خوب با قیمت مناسب پیداکنیم بتونیم کولو میکنیم !
دیر و زود داره ! اما سوخت سوز نداره !
گفتم صبر کنید بهترین گزینه که ممکنه بشه ارائه داد رو ارائه میکنیم !
این داسان ادامه داره !
اتوماسیون تخلفات که راه اندازی بشه ! هتزنر باید جلوتر بره راه باز کنه ! هیچ کس دیگه سروری که پیش رسانگار داره برای ابیوز بسته نمیشه !
البته اما و اگری هم داره !
reza*
January 11th, 2013, 23:43
من که گفتم !
دیتاسنتر خوب با قیمت مناسب پیداکنیم بتونیم کولو میکنیم !
دیر و زود داره ! اما سوخت سوز نداره !
گفتم صبر کنید بهترین گزینه که ممکنه بشه ارائه داد رو ارائه میکنیم !
این داسان ادامه داره !
اتوماسیون تخلفات که راه اندازی بشه ! هتزنر باید جلوتر بره راه باز کنه ! هیچ کس دیگه سروری که پیش رسانگار داره برای ابیوز بسته نمیشه !
البته اما و اگری هم داره !
چه باحال حرف میزنی شما :دی
همین که با این همه قدرت این موضوع رو بیان میکنید نشون میده که باید منتظر انقلابی باشیم !
sgighost
January 12th, 2013, 00:21
تایید میشن ایشون
wanener
January 12th, 2013, 01:35
سلام
همانطور که مستحظرید ما اسم رسانگار رو با کیفیت و پشتیبانی 100% معرفی کردیم و رفتن سمت دیتاسنتری مثل ovh که علاوه بر کیفیت پائین ، و پشتیبانی ناکار آمد اخیرا هم ترافیک مانیتور میکنه و دسترسی ایرانیان رو میبنده با این خط مشی سازگار نیست.
به برخی از دوستان برخروده که آقا شما چرا اسم ovh رو بد می کنید و چرا الکی حرف میزنید و مشکل از خودتونه چرا کار ما رو خراب میکنید ! حسابتون بسته شده بگید بسته شده !
باید عرض کنم !
اولا ما اصلا عددی نیسیتم که کسی بخواد روی حرف ما انتخاب کنه ! حالا چه برسه بیایم یکی از 5 دیتاسنتر برتر جهان رو (به گفته دیگران ) خراب کنیم و یک دیتاسنتر زپرتی ( عین عبارت بکار گرفته شده در تعاریف این دوستمون ) مثلxlhost رو با دیتاسنتر عظیمی مثل ovh قیاس کنیم!
دوما کسی که حرف ما رو قبول کنه ! اگر بالا بری پائین بیاید سر حرفش هست ! چون خیلی از مشتریان ما نتیجه تجربه ناموفق پشتیبانی دیگر دوستان هستند که ما افتخار ارائه سرویس بهشون رو داریم ! و با بکارگیری نقطه نظرات ما تونستند سرویس خوبی دریافت و ارائه کنند !
سوما ! حساب ما بسته شده مثل خیلی های دیگه که ممکنه توی این دیتاسنتر به صورت سرویس ارائه می کردند! اما فرقش اینه که حتی 1بایت هم اطلاعات از بین نرفته و توانستیم با ارائه سرور جایگزین به مشتری خطر رو دفع کنیم
چهارم ! شما که دیدید ما اینجا نوشتیم سرور از ovh ارائه نمیدیم ! چرا اصرار دارید ابتدا سطح علمی رو محک بزنید و بعد هم وقت ما رو بگیری ؟ درباره مشکلی فنی که با این دیتا سنتر خوردیم که حتی نمیدونید چقدر مسخره بوده و 1 هفته قطعی ایجاد کرده بوده جدل کنید ! ؟ لطفا حتما قبل از خرید سرور به مرکز دانش این دیتاسنتر مراجعه کنید و با ساختار شبکه اشنا بشید ! که مثل ما به خاطر کانفیگ اشتباه روتر نزنید ip رو توی 5 سویچ قبل از سرور null0 کنید ( تفسیر توضیحات منتقد این پست ما )
به هر صورت این نقطه نظر ما هست در خصوص این دیتاسنتر و خوشحال میشیم کاربران عزیز از هر دیتاسنتری که دوست دارند سرویس خوب دریافت کنند حتی ovh !
و خوشحال تر می شیم اگر ما رو در دیتاسنترهای دیگه به عنوان پشتیبان خودتون انتخاب کنید!
موفق باشید
wanener
January 12th, 2013, 01:42
چه باحال حرف میزنی شما :دی
همین که با این همه قدرت این موضوع رو بیان میکنید نشون میده که باید منتظر انقلابی باشیم !
والا انتقلاب که نه !
اما روی سویچی که روی رکهای سرورها نصب میشه با توافقاتی که انجام شده تونستیم دسترسی داشته باشیم تا از سیستمی که در ایران هم برای بررسی ترافیک و آنالیز اون جهت پیشبینی مشکلات استفاده کردیم بتونیم استفاده کنیم و در صورت مشاهده ترافیک اسپم و یا هر ترافیک غیز مجاز دیگه و یا وجود بلک لیست روی آی پی ها در دیتابیسهای UCEprotect بصورت خوردکار در صورت عدم پاسخگویی بسته میشه و از اینکه کل سرور در دیتاسنتر مورد اخطار قرار بگیره جلوگیری بشه !
البته عرض کردم اما و اگرهایی هم هست !
توکل به خدا
nars_Vps
January 12th, 2013, 10:14
سلام خسته نباشید !
اقای صالحی هروقت اومدید اطلاع بدید افر رو میخوام با تشکر.
scary-x2
January 13th, 2013, 02:00
والا انتقلاب که نه !
اما روی سویچی که روی رکهای سرورها نصب میشه با توافقاتی که انجام شده تونستیم دسترسی داشته باشیم تا از سیستمی که در ایران هم برای بررسی ترافیک و آنالیز اون جهت پیشبینی مشکلات استفاده کردیم بتونیم استفاده کنیم و در صورت مشاهده ترافیک اسپم و یا هر ترافیک غیز مجاز دیگه و یا وجود بلک لیست روی آی پی ها در دیتابیسهای uceprotect بصورت خوردکار در صورت عدم پاسخگویی بسته میشه و از اینکه کل سرور در دیتاسنتر مورد اخطار قرار بگیره جلوگیری بشه !
البته عرض کردم اما و اگرهایی هم هست !
توکل به خدا
خداخیرت بده آقای صالحی . بازم به شما که یه کاری واسه ما بکنی از دست ابیوز خلاص بشیم و استرس واسه بسته شدن سرور نداشته باشیم :d
nars_Vps
January 14th, 2013, 17:49
به خدا هرکی بره جای دیگه بگیره واقعا بد ترین اشتباه رو کرده !
12 تا سرور از ایشون داریم 1 کی اونروز نمیتونستند از اون دیتا سنتر بهم بدن گفتن نمیتونیم .رفتیم از جای دیگه گرفتیم هزارتا مشکل!!!!!!!(دیتاگستر)
این همه سرور داریم ازشون نه یه لحظه اف بوده نه یک لحظه قعطی و... مشکلی هم باشه ساپورت اوکی هست سریع اوکی میکنن واقعا دمشون گرم.خدا خیرشون بده.
wanener
January 15th, 2013, 22:41
به خدا هرکی بره جای دیگه بگیره واقعا بد ترین اشتباه رو کرده !
12 تا سرور از ایشون داریم 1 کی اونروز نمیتونستند از اون دیتا سنتر بهم بدن گفتن نمیتونیم .رفتیم از جای دیگه گرفتیم هزارتا مشکل!!!!!!!(دیتاگستر)
این همه سرور داریم ازشون نه یه لحظه اف بوده نه یک لحظه قعطی و... مشکلی هم باشه ساپورت اوکی هست سریع اوکی میکنن واقعا دمشون گرم.خدا خیرشون بده.
جناب آقای زارعی
با تشکر از حسن نظر شما
امیدوارم در این دیتاسنتر هم بتوانیم مانند دیگر دیتاسنترهایی که به شما سرویس ارائه نموده ایم پایداری و قدرت را توام با هم برای شما فراهم آوریم
موفق و سربلند باشید
wanener
January 16th, 2013, 10:07
یک دستگاه سرور اختصاصی با مشخصات زیر در بالتیمور قابل ارائه می باشد
Dual Quad L5420 CPU - 16GB Ram - 2x500GB HِDDs
100Mbps unmetered port
103$ در ماه
CityKala.net
January 18th, 2013, 10:57
سلام
به امید خدا با فراهم شدن بستر فنی و پشتیبانی مناسب در کشور فرانسه هم تعداد محدودی سرور ارائه خواهد شد .
در حال حاظر سرورهای آمستردام هلند برای دسترسی خوب و پینگ مناسب به ایران پی شنهاد می شود .
با احترام
با سلام
درست نیست دیتاسنتری رو خراب کنید
و باعث جلوگیری از کاسبی و فروختن دیگران شوید!!!
ما که چند ماه هست تو این دیتاسنتر بالای 80 تا سرور داریم و هیچ یک از مشتریان قدیم و یا جدید تا به حال هیچ نا رضایتی نداشتند
و سرور هاستینگ ما هم در همین دیتاسنتر قرار دارد و میزبان چندین سایت پر بازدید هستیم!
-----
در کل اینی که دیتاسنتریرو خراب کنید اون موقع همون کسایی که کارشون کساد میشه میان و خراب کاری می کنند
با احترام!!!
wanener
January 18th, 2013, 18:57
یک دستگاه سرور اختصاصی با مشخصات زیر در بالتیمور قابل ارائه می باشد
100Mbps unmetered port
103$ در ماه
این سرور واگذار شد
چند دستگاه از آفر دیگر همچنان موجود است
wanener
January 18th, 2013, 22:38
با سلام
درست نیست دیتاسنتری رو خراب کنید
و باعث جلوگیری از کاسبی و فروختن دیگران شوید!!!
ما که چند ماه هست تو این دیتاسنتر بالای 80 تا سرور داریم و هیچ یک از مشتریان قدیم و یا جدید تا به حال هیچ نا رضایتی نداشتند
و سرور هاستینگ ما هم در همین دیتاسنتر قرار دارد و میزبان چندین سایت پر بازدید هستیم!
-----
در کل اینی که دیتاسنتریرو خراب کنید اون موقع همون کسایی که کارشون کساد میشه میان و خراب کاری می کنند
با احترام!!!
سلام!!!
پاسخ شما هم تفاوتی نداره ! قبلا عرض کرده بودم
اولا ما اصلا عددی نیسیتم که کسی بخواد روی حرف ما انتخاب کنه ! حالا چه برسه بیایم یکی از 5 دیتاسنتر برتر جهان رو (به گفته دیگران ) خراب کنیم و یک دیتاسنتر زپرتی ( عین عبارت بکار گرفته شده در تعاریف این دوستمون ) مثلxlhost رو با دیتاسنتر عظیمی مثل ovh قیاس کنیم!
دوما کسی که حرف ما رو قبول کنه ! اگر بالا بری پائین بیاید سر حرفش هست ! چون خیلی از مشتریان ما نتیجه تجربه ناموفق پشتیبانی دیگر دوستان هستند که ما افتخار ارائه سرویس بهشون رو داریم ! و با بکارگیری نقطه نظرات ما تونستند سرویس خوبی دریافت و ارائه کنند !
سوما ! حساب ما بسته شده مثل خیلی های دیگه که ممکنه توی این دیتاسنتر به صورت سرویس ارائه می کردند! اما فرقش اینه که حتی 1بایت هم اطلاعات از بین نرفته و توانستیم با ارائه سرور جایگزین به مشتری خطر رو دفع کنیم
CityKala.net
January 18th, 2013, 22:41
سلام!!!
پاسخ شما هم تفاوتی نداره ! قبلا عرض کرده بودم
xlhost دیتاسنتر کمی نیست
اما دلیل بر این نمیشه یک دیتاسنتر دیگرو خراب کنید
اینی که میبینید OVH پنل می بنده دیتاسنتر دولتی هست
کسی بخواد هکی بزنه عین اینه که پول دولتو خورده باشه
در کل ممنون از این که پاسخ دادید!
با احترام.
sheitonakshirazi
January 24th, 2013, 16:54
سلام
این سرور
E3-1230
32GB DDR-3 ECC RAM
4x 1TB HDD
30TB tier 1 bandwidth,
1Gigabit por
t
آی پی واسه پینگ میشه بدین ؟
نوع سرور چی هست ؟
نوع هارد سرور هم میشه اعلام کنید ؟
wanener
January 24th, 2013, 17:05
سلام 9
این سرور
E3-1230
32GB DDR-3 ECC RAM
4x 1TB HDD
30TB tier 1 bandwidth,
1Gigabit por
t
آی پی واسه پینگ میشه بدین ؟
نوع سرور چی هست ؟
نوع هارد سرور هم میشه اعلام کنید ؟
سلام
نوع سرور منظروتون برند تولید کننده !؟ SuperMicro مدل برد هم X9SCL
هارد دیسک های سرور هم Hitachi SATA3 7200rpm
آی پی هم در پیام خدمت شما ارسال شد
2 دستگاه سرور قابل ارائه می باشد
wareztm
January 24th, 2013, 23:24
تعداد محدودی با مشخصات زیر آماده ارائه می باشد !
E3-1230
32GB DDR-3 ECC RAM
4x 1TB HDD
30TB tier 1 bandwidth,
1Gigabit port
قیمت سرور با مشخصات فوق 310 دلار می باشد که با 45 درصد تخفیف با قیمت 180 دلار به صورت دائم ارائه می شود !
هزینه هر آی پی اضافه 1 دلار می باشد و نیاز به Justification ساده دارد
با توجه به سیستم جدید ما که در حال برنامه نویسی است ! انقلابی در زیمنه ارائه سرور مجازی ارائه خواهیم نمود
اتوماسیونی که Abuse و گزارشات تخلف روی سرور ها را به صورت اتوماتیک هدایت و پاسخ های شما را پردازش خواهد نمود !
دیگر کل سرور شما برای بروز مشکل روی یک آی پی از دسترس خارج نخواهد شد و فقط همان آی پی روی سویچ Null خواهد شد !
با سلام
از این سرور هنوز آماده ارائه دارید؟
پردازنده چند هسته ای هست دقیقا؟
پورت 1 گیگابیت این سرور ها 100 مگ دانلود رو در ثانیه پاسخگو هست؟
مثل xlhost به وارز و تورنت زیاد گیرنمیدن؟
با تشکر از شما
wanener
January 24th, 2013, 23:27
با سلام
از این سرور هنوز آماده ارائه دارید؟
پردازنده چند هسته ای هست دقیقا؟
پورت 1 گیگابیت این سرور ها 100 مگ دانلود رو در ثانیه پاسخگو هست؟
با تشکر از شما
با سلام
بله
1 دستگاه موجوده فعلا
پردازنده که خوئب مشخصه دقیقا مانند مدلهای دیگه 4 هسته واقعی و 8 هسته ht
پورت هم بله اگر جایی خوب بتونه دانلود بده جواب میده !
از مایکروسافت 50 تا 80 مگ از ovh 5 تا 10 مگابایت
از رداستیشن 1 تا 5 مگابایت و از کش فلای هم نفهمدیم ! تا باید 100 مگرو دانلود کنه تموم میشه میانگین رو میزنه 45 مگابیت
HAMIDELECTRONIC
January 27th, 2013, 22:21
سلام
چند روز ازشون یک سرور گرفتم . پشتیبانیشون خوب و کیفیت هم تا الان خیلی خوب بوده و مشکلی نداشتم
همینجا ازتون تشکر میکنم
wanener
January 28th, 2013, 19:08
سلام
چند روز ازشون یک سرور گرفتم . پشتیبانیشون خوب و کیفیت هم تا الان خیلی خوب بوده و مشکلی نداشتم
همینجا ازتون تشکر میکنم
با سلام
از توجه نظر جنابعالی سپسا گذاریم امیدواریم بتوانیم مانند گذشته و دیگر مشتریان همواره بهترن خدمات را به شما ارائه نمائیم
با احترام
hadiroohi
January 30th, 2013, 16:55
با سلام و تشکر از خدمات ارزنده شما
این سرور با چه نرخ دلاری ارائه میشه؟
100Mbps unmetered port
103$ در ماه
قیمت تمام شده را به تومان اعلام کنید لطفا ممنونم
wanener
January 31st, 2013, 01:41
با سلام و تشکر از خدمات ارزنده شما
این سرور با چه نرخ دلاری ارائه میشه؟
100Mbps unmetered port
103$ در ماه
قیمت تمام شده را به تومان اعلام کنید لطفا ممنونم
سلام
متاسفانه سرور مورد نظر رما رو نمیتونیم ارائه کنیم
اما این کانفیگ با مشخصات زیر قابل ارائه است
Xeon X3440 (4 Cores, 8 Threads, 2.93 GHz Turbo)
16GB DDR-3 ECC
1TB 7200RPM SATA
120GB Intel 320/330 Series SSD
1 Usable IP
Premium Bandwidth : 100mbit Dedicated Unmetered
قیمت این سرور 110 دلار می باشد.
قیمت دلار هم بر اساس نرخ روز محاسبه خواهد شد
wanener
February 8th, 2013, 12:23
سرور با مشخصات زیر 1 دستگاه آماده تحویل
موقعیت سرور بالتیمور
Dual Quad L5420 CPU
16GB Ram
2x500GB HDs
100Mbps unmetered port
108$
wanener
February 21st, 2013, 11:32
فقط یک دستگاه از این سرور با مشخصات زیر قابل ارائه می باشد
E3-1230
32GB DDR-3 ECC RAM
3x 1TB SATA HDD
1x256G SSD
30TB bandwidth
1Gigabit port - اختصاصی
قیمت سرور فوق به همراه 32 آی پی 209 دلار می باشد !
سرعت دانلود روی پورت سرور در تمامی ساعات 100درصد در دسترس می باشد !
و مانند برخی دیتاسنتر ها 500 مگابیت روی پورت 10گیگابیت یا 150 مگابیت روی 1 گیگابیت پورت نیست
hostfire
February 21st, 2013, 12:00
قیمت روز دلار امروز؟
wanener
February 22nd, 2013, 16:24
قیمت روز دلار امروز؟
با سلام
3900 بوده آخرین قیمت دیروز
قیمت انشالله فردا ساعت 11 به بعد
از طریق پورتال در تماس باشید
MehrganWeb
February 23rd, 2013, 11:33
سلام
می خوام بدونم سروری برای هاستینگ دارید ؟
بتونه سایت های بزرگ رو جواب بده و پربازدید
از المان و هلند و جایی که پینگ خوبی بده؟
wanener
March 30th, 2013, 21:31
با سلام
در اولین روزهای سال 1392 آفر زیر را به شما همراهان و همکاران عزیز تقدیم میکنیم
محل سرور ها در دیتاسنتر اوسویچ هلند می باشد!
HP DL120G7
Intel E3-1230
16GB RAM
2x1TB HDD
5TB on 1Gbit port
KVM/IP
Monthly 89 Euro
EvoSwitch DC, Netherlands
قیمت سرور فوق به همراه 1 آی پی 89 یورو می باشد !
قیمت هر آی پی اضافه که در بلاکهای 8و16و32 قابل ارائه می باشد 1 یورو می باشد.
قیمت هر 5 ترابایت پهنای باند اضافه 17یورو می باشد
1. Spam complaints
2. Phishing
3. Attacks
4. Child p0rn
besthosti.com
March 30th, 2013, 21:38
با سلام دوست عزیز
یک سرور میخوام با مشخصات زیر از ایکس ال هاست :
رم :16 گیگ
هارد :1 و نیم ترا یا 2 ترا +200 گیگ ssd
آیپی :1 قابل استفاده
پردازشگر :هر نوع پردازشگری که می تونید برای این چنین سروری اریه بدهید را اعلام کنید
هزینه کلی آن چقدر می شود .
پهنای باند را نا محدود ارایه می دهید ؟
انتقال به پنل خودمون انجام می دهید ؟
wanener
March 30th, 2013, 21:53
با سلام دوست عزیز
یک سرور میخوام با مشخصات زیر از ایکس ال هاست :
رم :16 گیگ
هارد :1 و نیم ترا یا 2 ترا +200 گیگ ssd
آیپی :1 قابل استفاده
پردازشگر :هر نوع پردازشگری که می تونید برای این چنین سروری اریه بدهید را اعلام کنید
هزینه کلی آن چقدر می شود .
پهنای باند را نا محدود ارایه می دهید ؟
انتقال به پنل خودمون انجام می دهید ؟
با سلام
لطفا از طریق پورتال کاربران در خصوص سرور های xlhost پیگیری بفرمائید
مشکلی برای ارائه چنین سرور وجود ندارد
پهنای باند نامحدود روی پورت 100 قابل ارائه می باشد
منظرو شما را از قسمت : انتقال به پنل خودمون انجام می دهید ؟ متوجه نشدم
wanener
March 30th, 2013, 21:55
سلام
می خوام بدونم سروری برای هاستینگ دارید ؟
بتونه سایت های بزرگ رو جواب بده و پربازدید
از المان و هلند و جایی که پینگ خوبی بده؟
سلام
بله گزینه های مانسبی در دسترس هست
نمونه اون سروری هست که دقایقی پیش به عنوان آفر ارائه کردیم
با احترام
MehrganWeb
March 30th, 2013, 23:48
سلام
بله گزینه های مانسبی در دسترس هست
نمونه اون سروری هست که دقایقی پیش به عنوان آفر ارائه کردیم
با احترام
سلام
تشکر از شما و خدماتتون
توی یاهو بحث کردیم
از خریدمون راضی هستیم
wanener
April 1st, 2013, 09:16
آفر جدید اضافه شد
امکان ارائه پورت 100مگابیت نامحدود نیز فراهم شد
IBM X3630
2x E5620
8GB RAM
4x1TB HDD
HW RAID
100mbit unmetered
KVM/IP
Monthly 109 Euro
Parsavps.com
April 1st, 2013, 10:25
سلام
پورت سرور 1گیگ اختصاصی یا 1اشتراکی
wanener
April 2nd, 2013, 13:26
سلام
پورت سرور 1گیگ اختصاصی یا 1اشتراکی
سلام
پورت 1 گیگ اختصاصی هست
besthosti.com
April 2nd, 2013, 13:34
آفر جدید اضافه شد
امکان ارائه پورت 100مگابیت نامحدود نیز فراهم شد
IBM X3630
2x E5620
8GB RAM
4x1TB HDD
HW RAID
100mbit unmetered
KVM/IP
Monthly 109 Euro
با سلام
از کدام دیتاسنتر است
با رم 16 و 17 ایپی قابل استفاده چند میشه ؟
wanener
April 3rd, 2013, 10:21
با سلام
از کدام دیتاسنتر است
با رم 16 و 17 ایپی قابل استفاده چند میشه ؟
با سلام
از دیتاسنتر اوسوئیچ ارائه خواهد شد
هر آی پی 1.5 یورو قیمت دارد
ارتقا به 16 گیگ نیز امکان پذیر می باشد
wanener
April 29th, 2013, 23:37
آفر جدید اختصاصی 9 اردیبهشت 92 رسانگار
50 درصد تخفیف ماه اول
پست اول به روز شد !
محل سرور در دیتاسنتر های لوس آنجلس و میامی و شیکاگو قابل انتخاب است
wanener
May 2nd, 2013, 20:24
سلام
پستتون یا تخریبه یا شوخیه
در هر صورت اسپمه
ایشون کارشون حرف نداره
-----------
آقای صالحی این سروری که گذاشتید روش هارد اس اس دی هم داره ؟
پورت 1 گیگ ارائه میشه ؟
برای مجازی سازی خوبه یا نه ؟
هارد اس اس دی هم میتوان قرار داد هزنه آن بسته به ظرفیت از 25 تا 80 دلار می باشد ( کانفیگ ها یپیشفرض دارای قیمت های مناسب هستند اما ارتقا قدری گران می باشد )
پورت 1 گیگ 50 دلار هزینه اضافه دارد
برای مجازی سازی یکی از گزینه های بسیار مناسب می باشد
چون هم از نظر پردازنده و هم از نظر مقدار رم در توازن قرار دارد
wanener
May 4th, 2013, 20:35
سرور های زیر از لوس آنجلس آمریکا با کیفیت و قیمت مناسب قابل ارائه می باشد
برای سفارش و ارتقا از طریق پورتال با ما در تماس باشید
Single Intel Xeon E3-1240 v2
1TB - SATA WD RE4
Uplink= 1 Gbps
IPV= /29 (5) IP Addresses
Bandwidth= 10 TB Bandwidth
IPMI
FREE IPMI
16G DDR3 ECC 1333
Install your own OS with IPMI
$119.00
wanener
May 6th, 2013, 22:37
یک آفر فوق العاده از لوس آنجلس آمریکا
E3-1240v2
32GB RAM
1TB SATA or 120 GB SSD
1Gbps dedicated port with 10TB BW
فقط ماهیانه 125 دلار !
با توجه به محل قرار گیری سرور ( امریکا ) حساسیتهایی روی ابیوز ها وجود دارد و بایط طبق آموزشهایی که که اعلام می شود آی پی ها بررسی و از لیست سیاه و ابیوز جلوگیری شود
wanener
May 13th, 2013, 22:50
فروش سرویس ادامه دارد
wanener
May 26th, 2013, 13:34
آفر جدید اختصاصی 5 خرداد 92 رسانگار
محل سرور در دیتاسنتر های لوس آنجلس ( کولوکراسینگ و ..... )می باشد
قیمت سرور فوق که به همراه32IP و 10 ترابایت پهنای باند اختصاصی ماهیانه
: 145$
امکان ارتقا رم تا 32 گیگ ، آی پی تا 64 عدد ، هارد تا 4 درایو فراهم می باشد
تحویل سرور 12 تا 72 ساعت می باشد
wanener
May 26th, 2013, 22:42
سرور اختصاصی از فلوریدا آمریکا
آفر ویژه و با مدت محدود
قیمت مناسب برای مجازی سازی
CPU : Dual Intel Xeon L5520
RAM : 24GB DDR3 ECC
HardDisk : 1,000GB SATA
Uplink : 100Mbps unmetered BW
Ip : 5 ipv4
قیمت ویژه فقط 60دلار
امکان افزایش ارتقا هارد و افزایش تعداد آی پی وجود دارد
قیمت هر آی پی کمتر از 1 دلار می باشد
برای اطلاعات بیشتر سوالات خود را در تاپیک مطرح فرمائید و یا از طریق پورتال کاربران با ما در تماس باشید
wanener
May 27th, 2013, 12:08
با سلام
قیمت به روز شد
سرور با مشخصات زیر
سرور اختصاصی از فلوریدا آمریکا
آفر ویژه و با مدت محدود
قیمت مناسب برای مجازی سازی
CPU : Dual Intel Xeon L5520
RAM : 24GB DDR3 ECC
HardDisk : 1,000GB SATA
Uplink : 100Mbps unmetered BW
Ip : 5 ipv4
قیمت ویژه فقط 60دلار
قیمت امروز حدود 230 هزار تومان
امکان افزایش ارتقا هارد و افزایش تعداد آی پی وجود دارد
قیمت هر آی پی کمتر از 1 دلار می باشد
برای اطلاعات بیشتر سوالات خود را در تاپیک مطرح فرمائید و یا از طریق پورتال کاربران با ما در تماس باشید
paradiseserver
May 30th, 2013, 12:13
با تشکر از جناب صالحی همیشه پاسخگو هستند
سرور ما تحویل شد
wanener
June 1st, 2013, 10:59
با تشکر از جناب صالحی همیشه پاسخگو هستند
سرور ما تحویل شد
با تشکر از شما
امیدوارم رضایت مندی متداوم باشد
با احترام
wanener
June 4th, 2013, 01:46
یک سرور واقعا بزرگ ویژه بزرگ تر ها !
کسانی که در استفاده از پردازنده مهارت خاصی داشته و محاسبات کوانتمی را با سرور خوب ! انجام میدهند ! >:)
64 Core-Quad Opteron 6274 CPU
128GB Ram
2x2TB HDs
120GB SSD HD
1 IP+ IPMI + 30TB on 1gbps dedicated port
$599
,
wanener
June 10th, 2013, 18:22
یک سرور واقعا بزرگ ویژه بزرگ تر ها !
کسانی که در استفاده از پردازنده مهارت خاصی داشته و محاسبات کوانتمی را با سرور خوب ! انجام میدهند ! >:)
64 Core-Quad Opteron 6274 CPU
128GB Ram
2x2TB HDs
120GB SSD HD
1 IP+ IPMI + 30TB on 1gbps dedicated port
$599