ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استخدام طراح به صورت پاره وقت / پروزه ای / حقوق ثابت

parsspace
October 17th, 2012, 18:57
دوستانی طراح که تمایل به همکاری دارن میتونن رزومه خود رو به آدرس پست الکرتونیک psproot@gmail.com ارسال و یا با شماره تفلن 09123101139 در ساعات اداری تماس حاصل نمایند.
آدرس دفتر شرکت هم میدان ولیعصر تهران هست. البته دوستان شهرستانی هم میتونن بدون نیاز به حضور در شرکت با شرکت همکاری داشته باشند.

baranblog
November 11th, 2012, 00:56
انجمن ساز خیلی خوبی دارید

tarfand08
November 11th, 2012, 01:21
سلام،
ميشه بيشتر توضيح بديد؟
نگفتيد نياز هست چه برنامه هايي رو بلد باشيم؟
منظورتون از طراحي چيه دقيقا؟
صرفا طراحي psd سايت هست يا نه طراح قالب و كار با HTML و CSS هم مد نظرتون هست و يا چيزهاي ديگه؟
لطفا توضيح كاملتر رو درج كونيد اگه قابل بدونيد و شرايط كاري خوب باشه با هم همكاري كنيم و من رزومه خودم رو كه از سال 2006 تا الان هست رو براتون ارسال كنم.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

parsspace
November 11th, 2012, 01:26
طراحی قالب اگه برناهم نویس php‌هم باشه بهتره.
در ضمن جهت هماهنگی فقط با شماره 09123101139 تماس بگیرید.

tarfand08
November 11th, 2012, 01:39
طراحی قالب اگه برناهم نویس php‌هم باشه بهتره.
در ضمن جهت هماهنگی فقط با شماره 09123101139 تماس بگیرید.

ميبخشيد شرايطي كه من دارم :
تسلط كامل به فتوشاپ براي طراحي قالب و همچنين تسلط كامل به html4 و css2 با استفاده از برنامه ي dreamweaver البته با يه فرصت يك ماه ميتونم html5 و css3 رو ياد بگيرم. و براي PHP روي من حساب نكنيد كه زمان ميبره تا در حد قابل قبول و ايمن ياد بگيرم. همچنين با jquery و Java آشنايي كمي دارم. اما از خيلي از اسكريپتهاي آماده در اين زمينه ميتوان استفاده كرد. ولي ممكنه در آينده ياد بگيرم.
اگر قابل بدونيد رزومه رو ارسال كنم . البته فردا صبح چون الان با موبايل هستم و دسترسي به PC ندارم.
يا حق

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

rezaonline.net
November 11th, 2012, 02:30
سلام .
مزنه برنامه نویسی پی اچ پی چنده ؟
پروژه ها در چه حد هستن ؟
آیا بصورت گروهی انجام میشه یا نه فری لنس باید کار کنیم .