توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست iso و مشکل vsphere client
shetab
October 17th, 2012, 18:29
سلام دوستان
من لینک دانلود مستقیم iso windows server 2008 r2 enterprise برای نصب روی سرور مجازی رو می خوام که ترجیحا سرورش تو آمریکا یا کانادا باشه که حداکثر سرعت پورت از روی سرور خودم دانلود کنم.
ضمن سرعت کار با کنسول تو vsphere client محصوصا هنگام نصب ویندوز روی سرور مجازی وحشتناکه به طوری که یکم ماوس رو تکون می دم یه دقیقه بعد اجرا می شه و کلی هم حرکت می کنه. من از 512 مخابرات و 512 رایتل استفاده می کنم و با هر دو این مشکل هست. لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
HiDd#N
October 17th, 2012, 18:35
سلام دوستان
من لینک دانلود مستقیم iso windows server 2008 r2 enterprise برای نصب روی سرور مجازی رو می خوام که ترجیحا سرورش تو آمریکا یا کانادا باشه که حداکثر سرعت پورت از روی سرور خودم دانلود کنم.
ضمن سرعت کار با کنسول تو vsphere client محصوصا هنگام نصب ویندوز روی سرور مجازی وحشتناکه به طوری که یکم ماوس رو تکون می دم یه دقیقه بعد اجرا می شه و کلی هم حرکت می کنه. من از 512 مخابرات و 512 رایتل استفاده می کنم و با هر دو این مشکل هست. لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
vsphere رو توی سرور اجرا میکنید یا کامپیوتر خودتون ببینید توی سرور اجراش کنید بهتر نمیشه؟
shetab
October 17th, 2012, 18:48
vsphere رو توی سرور اجرا میکنید یا کامپیوتر خودتون ببینید توی سرور اجراش کنید بهتر نمیشه؟
الان فقط یه vm لینوکس دارم. می خوام رو یه vm دیگه ویندوز نصب کنم. image رو دانلود کردم. موقع نصب ویندوز وحشتناکه سرعت کنسول
آگونیس
October 17th, 2012, 19:01
http://www.webhostingtalk.ir/f187/54151/
MagicVps.Com
October 17th, 2012, 19:08
سلام دوستان
ممنون
الان فقط یه vm لینوکس دارم. می خوام رو یه vm دیگه ویندوز نصب کنم. image رو دانلود کردم. موقع نصب ویندوز وحشتناکه سرعت کنسول
سرعت 2 مگ همک ه داشته باشی باز همینطوره فقط و فقط از روی سررور مجازی باز کنید با همون مجازی محیطش کند هست چه برسه به نت خونگی
shetab
October 17th, 2012, 19:13
سرعت 2 مگ همک ه داشته باشی باز همینطوره فقط و فقط از روی سررور مجازی باز کنید با همون مجازی محیطش کند هست چه برسه به نت خونگی
خوب به vmware بگیم محصولاتشو برای نت ایران improve کنه :)
aligoli
October 17th, 2012, 20:13
http://www.webhostingtalk.ir/f187/54151/
میشه آموزش گرفتن تمپلیت از یه سرور مجازی و ایمپورت اون بذارید !؟
آگونیس
October 17th, 2012, 20:31
میشه آموزش گرفتن تمپلیت از یه سرور مجازی و ایمپورت اون بذارید !؟
vm رو خاموش کنید سپس از منوی فایل روی export کلیک کنید export ovf
export begirid برای import هم از گزینه ی deploy استفاده کنید