توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال وردپرس به whmcs برای ورود کاربران
joorabeban
October 17th, 2012, 17:18
سلام
ایا امکانش هست که تمامی کاربران ثبت شده در ورد پرس بتونن با همون یوزر های خودشون در whmcs ما هم لاگین کنند؟
نیاز مند به ایمپورت کردن چه قسمت هایی ازدیتا بیس ورد پرس هست؟
امکان این کار اصلا وجود دارد؟
در صورتی که دوستان خواستند در باره هزینه انجام این کار هم پیغام خصوصی بدند صد البته که نشر علم بسی زیبا خواهد بود.
babelirani
October 17th, 2012, 17:26
با سلام
متاسفانه تا حالا این کارو انجام ندادیم ولی فکر کنم احتمال 90 بشه که کاربر های رو از طریق دیتابیس انتقال داد ممنون میشم لیست کلیه قسمت های whmcs رو بگید متاسفانه نسخه ای ندارم نصب کنم
joorabeban
October 17th, 2012, 17:59
نسخه های زیادی وجود داره البته ن ا ل شده و 5.10 هم جدیدا ایجاد شده از نالر دات ای ار یا ادمین وب دات ای ار میتونید بگیرید.
اما باز بفرمایید از چه قسمت هایی اطلاعات بدم خدمتتون؟ جداول دیتا بیس؟ فایل ها؟ کلا یک نسخه از وی اچ ام رو براتون لینک دانلود پ خ کنم به کارتون کمکی خواهد کرد؟
آگونیس
October 17th, 2012, 18:11
WordPress › WHMCS Bridge WordPress Plugins (http://wordpress.org/extend/plugins/whmcs-bridge/)
Wordpress User Integrate with whmcs user (http://premium.wpmudev.org/forums/topic/wordpress-user-integrate-with-whmcs-user)
Web-Lovers
October 17th, 2012, 21:08
اگر بخواهید تبدیل می کنم ولی رمزشون را اطمینان نمی دهم و ممکنه مجبور بشوند ریست کنند ولی مابقی اطلاعات را تبدیل می کنم(تا جای که امکان دارد)
korosh-eghbali
October 20th, 2012, 18:38
اگر بخواهید تبدیل می کنم ولی رمزشون را اطمینان نمی دهم و ممکنه مجبور بشوند ریست کنند ولی مابقی اطلاعات را تبدیل می کنم(تا جای که امکان دارد)
پسورد هر دو md5 هست و فکر نکنم مشکلی برای انتقالشون داشته باشه
joorabeban
October 22nd, 2012, 02:37
خب برای این کار چیکار کنیم دوست عزیز راهنمایی میفرمایید؟
پیغام خصوصی بدید اگر هزینه ای در بر داره.
joorabeban
October 22nd, 2012, 02:54
پسورد هر دو md5 هست و فکر نکنم مشکلی برای انتقالشون داشته باشه
فقط مهم اینه که پروسه ثبت نام دوباره تکرار نشه میتونیم از یک اطلاعات مورد نیاز پیش فرض برای همه کاربران استفاده کنید که بعدا بتونن ویرایش کنند. فقط مهم اینه که ادرس ایمیل و نام کاربریشون بشه انتفال داد