توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی برای دانلود فیلم و موزیک
song-ir
October 17th, 2012, 13:54
سلام
من یه سرور اختصاصی میخوام با قیمت مناســــــــــــــب ! پهنای باند مصرفی در ماه بین 10 تا 20 ترابایت هست !
سرور اختصاصی کاملا تضمینی میخوام که کم نیاره و درست حسابی manage شده باشه ! و در ضمن هزینه هم مهم هست ...
لطفا آفر های خودتون رو برام بذارید !
lived
October 17th, 2012, 13:55
سرور اختصاصی از آمریکا میتونیم با پورت یک گیگ تقدیم کنیم
yahoo id : vpsvps55
babelirani
October 17th, 2012, 15:14
سلام
دوست عزیز مشخصات سرور به صورت کامل بگید
هارد . رم . Cpu رو بگید
song-ir
October 17th, 2012, 15:20
سلام
دوست عزیز مشخصات سرور به صورت کامل بگید
هارد . رم . Cpu رو بگید
نمیدونم خودت حساب کن 10 15 ترابایت چقدر به نظرتون مصرفشه !
hosinaa
October 17th, 2012, 15:31
CPU : Intel Xone E3440
RAM: 16G
Port: 100Mbps
Hard: 1Tb Interprize
bw: 20tb Monthy
نصب مجازی ساز رایگان
امکان اپگرید رم به 32گیگ و 24 گیگ
امکان اپگرید پورت و هارد
ip 1=1$
با ستاپ
Setup fee: 50$ Monthy :100$
بدون ستاپ
Monthy 109.9$
Canada Synaptica
آفر فوق ماهیانه ثابت 140 دلار
برای دریافت هزینه ترافیک اضافه ایپی و هارد تماس بگیرید .
امکان نصب تمام سیستم عامل ها و همچنین مجازی سازی فراهم است.
آفر با سی پی یو و رم بالاتر نیز خواستید در خدمتیم
babelirani
October 17th, 2012, 17:06
سلام
با یه افر از ردستیشن در خدمتتونم
CPu :
4 x 3.20Ghz
Ram : 16GB DDR3
Hard : 2 x 2TB
port : 1 Gbps
BW : 20TB / Month
Free KVM
£99.99
میدم خدمتتون پوند هم برای شما حساب میکنم 5800
30SecondToMars
October 17th, 2012, 18:59
سلام
من یه سرور اختصاصی میخوام با قیمت مناســــــــــــــب ! پهنای باند مصرفی در ماه بین 10 تا 20 ترابایت هست !
سرور اختصاصی کاملا تضمینی میخوام که کم نیاره و درست حسابی manage شده باشه ! و در ضمن هزینه هم مهم هست ...
دوست عزیز پیشنهاد میکنم که از آمریکا ، کانادا ، آلمان ، انگلیس، فرانسه و لیز وب هلند (متاسفانه لیز وب هلند هم وارز نیست، و گاها به شکایات رسیدگی میکنه) مطلقا خرید نکن
البته اگر نمیخوای به سرنوشت من دچار بشی !
من هم سایت دانلود دارم که یکهو سایتم رو بدون اطلاع قبلی حذف کردند . و بک اپ هم ندادن
از دیتاسنتر هتزنر آلمان اخطار DMCA اومد و همه چیز رفت رو هوا .
اما من با تجربه هستم ، و هر شب بک اپ میگیرم و دانلود میکنم توی کامپیوتر شخصی خودم و یک هاست دانلود دیگه. حالا همه چیز رو برگردوندم.
در مورد سرور دانلود باید از جایی بگیری که به کپی رایت بها ندن . و شکایت کپی رایت رو نادیده بگیرن. یعنی شکایت DMCA
متاسفانه فقط دو انتخاب هست
1) دیتاسنتر Ecatel
2) altushost ، که در لوکزامبورگ و سوئد و هلند کولو داره و شکایات کپی رایت رو نادیده میگیرن
شخصا Ecatel رو پیشنهاد میکنم چون خودش یک دیتاسنتر هست. و هارد و رم و .... ارزونی داره ، البته با کیفیت .
در ایران هم کسانی هستند که از اونجا هاست دانلود و سرور اختصاصی میدن ،
و من سایت زیر رو پیشنهاد میکنم چون بیش از چهار ساله که دارن کار میکنن و مثل بعضی شرکت ها کلاه بردار نیستن که یکهو برن و پول ادمین هارو بکشن بالا
ظاهرا تخفیف هم دارن ، کافیه هنگام خرید از کپن زیر استتفاده کنید
WarezCloud
یا تیکت بزن بهشون و بگو که میخوای از کپن WarezCloud استفاده کنی
یادت نره ، حتما بگو کپن WarezCloud
موفق باشید
babelirani
October 17th, 2012, 19:34
دوست عزیز پیشنهاد میکنم که از آمریکا ، کانادا ، آلمان ، انگلیس، فرانسه و لیز وب هلند (متاسفانه لیز وب هلند هم وارز نیست، و گاها به شکایات رسیدگی میکنه) مطلقا خرید نکن
البته اگر نمیخوای به سرنوشت من دچار بشی !
من هم سایت دانلود دارم که یکهو سایتم رو بدون اطلاع قبلی حذف کردند . و بک اپ هم ندادن
از دیتاسنتر هتزنر آلمان اخطار DMCA اومد و همه چیز رفت رو هوا .
اما من با تجربه هستم ، و هر شب بک اپ میگیرم و دانلود میکنم توی کامپیوتر شخصی خودم و یک هاست دانلود دیگه. حالا همه چیز رو برگردوندم.
در مورد سرور دانلود باید از جایی بگیری که به کپی رایت بها ندن . و شکایت کپی رایت رو نادیده بگیرن. یعنی شکایت DMCA
متاسفانه فقط دو انتخاب هست
1) دیتاسنتر Ecatel
2) altushost ، که در لوکزامبورگ و سوئد و هلند کولو داره و شکایات کپی رایت رو نادیده میگیرن
شخصا Ecatel رو پیشنهاد میکنم چون خودش یک دیتاسنتر هست. و هارد و رم و .... ارزونی داره ، البته با کیفیت .
در ایران هم کسانی هستند که از اونجا هاست دانلود و سرور اختصاصی میدن ،
و من سایت زیر رو پیشنهاد میکنم چون بیش از چهار ساله که دارن کار میکنن و مثل بعضی شرکت ها کلاه بردار نیستن که یکهو برن و پول ادمین هارو بکشن بالا
Registrant:
PrivacyProtect.org
Domain Admin (http://source.domaintools.com/email.pgif?md5=fc113d2a74460f9bcae08fbf0ca30e54&face=arial&size=9&color=000000&bgcolor=FFFFFF&face=arial&size=9&color=0000FF&bgcolor=FFFFFF&format[]=underline&format[]=transparent&format[]=transparent (http://reversewhois.domaintools.com/?email=fc113d2a74460f9bcae08fbf0ca30e54))
ID#10760, PO Box 16
Note - All Postal Mails Rejected, visit Privacyprotect.org
Nobby Beach
null,QLD 4218
AU
Tel. +45.36946676
که البته ، قطعا شرکتی در جهان نیست که اطلاعات و Whois دامنه سایت خودش رو با اطلاعات نا درستی کامل کنه، پس دلیل اینکه اطلاعات دامنه این سایت مشکل دارد و مخفی است !!! [ قطعا مشتری عقل دارد . ]
2. این سایت هم شرکت نیست، در صفحه " ارتباط با ما " فقط یک شماره همراه موجود است .
لطفاً سوالات و یا نظرات خود را از طریق ارسال درخواست (http://www.ir-hosting.org/support/clientarea.php) و یا گفتگوی آنلاین با قسمت پشتیبانی ، با ما درمیان بگذارید.
در صورت وجود هرگونه مشکلی در ارتباط با سرور میتوانید از شماره زیر استفاده کنید. ساعات جوابگیی از 10 صبح تا 4 بعد از ظهر. لطفاً جهت پرسیدن سوالات در رابطه با خرید و درخواست پشتیبانی از قسمت ارسال درخواست (http://www.ir-hosting.org/support/clientarea.php) و یا گفتگوی آنلاین استفاده کنید. این شماره فقط مخصوص بیان مشکلات در رابطه با سرور است.
شماره تماس: 09187799051
تذکر : سوالات و مشکلات فنی و یا نحوه خرید را از طریق گفتگوی آنلاین با قسمت پشتیبانی مطرح کنید.
================================
البته اینو بگم که بنده هیچ مشکلی با کسی ندارم و اگر این تحقیقات و کردم و مدارکی که نوشتم رو بدست آوردم ... فقط برای اطمینان در خرید هست. (ممکن هست من در تحقیقاتم اشتباه کرده باشم و درست ، چیز دیگری باشه، برای همین پیشاپیش عذر میخوام و امیدوارم من اشتباه کرده باشم)
mariean
October 18th, 2012, 01:25
سلام دوست عزیز این شیوه ی تبلغات شما خیلی .....
ما بیش از 3 ساله با دیتاسنتر های انگلیسی . هلند . آلمان . فرانسه کار کردیم تا حالا هیچ سروری تاکید میکنم هیچ سروری تا حالا کل فایل های پاک نشده
البته شکایت داشتیم روی سرور های آمریکا و کانادا که با پاک شدن فایل ها مشکل حل شد خواهشا" با جوسازی برای سایت خودتون مشتری جمع نکنید
تایید میشه
سلام
سلام
از هتزنر و رید استیشن
لینک افر از هتزنر (http://www.webhostingtalk.ir/f11/60449/)