ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل من با تهران هاستینگ!

Mr.hosting
October 15th, 2012, 18:27
سلام به همگی
این قضیه را اعلام میکنم تا شما هم مثل من نشید.
دیروز یه تاپیک زدم گفتم که یه هاست میخوام با 40 تومان و در همین حین چشمم به پایین صفحه افتاد یعنی بنر= تهران هاستینگ
و منم پیش خودم گفتم که حتما این نمایندگی های هاست که تبلیغ میدن تو صفحه معتبرن. از همین جهت تصمیم گرفتم برم تو سایتش .
منم که از خدا بی خبر یه هاست سفارش دادم و تحویل گرفتم.
اول اینکه نام سرورهارو برای تنظیم دومین بهم اشتباه دادن و منم بهشون تیکت زدم و اونا هم بعد چند ساعت دادن.دوم اینکه پسورد هاستم(سی پنل) که از طریق ایمیل برام اومده بود اشتباه بود! و دوباره تیکت باز کردم و اونا هم بعد چند ساعت بهم گفتن که پسورد روی اکانت رو بزنید!!
سوم اینکه یه تیکت باز کردم گفتم که بکاپ هاست قبلیمو تو این ریستور کنن گفتن باشه که الان پنج ساعتی میگذره و هیچ خبری نیست.
منم وقتی دیدم اینجوری نام سرورهامو به قبلی عوض کردم.و یه تیکت باز کردم و گفتم :بازگشت وجه کنید. سه ساعت گذشت هیچ خبری نشد و من تا یک ساعت پیش در حال فرستادن تیکت بازگشت وجه بودم.و هیچ خبری نشد....
موضوع مهم اینجاست که پسورد هاستم(سی پنل) عوض شده و این در حالی است که پسورد اکانتم درسته! وزمانی هم که روی گزینه فراموشی رمز عبور میزنم ,رمزی میاد به ایمیلم که همون رمز اشتباهی اولی هست.
الان هم پولم خورده شد.
کاشکی پام میشکست به این سایت نمیومدم و اون پول رو خرج پای شکستم میکردم تا اینکه خرج هیچی...

mna135
October 15th, 2012, 18:32
سلام این مشکل شما من یک سال داشتم اصلا این تهران هاستینگ سوداد ندارن
شما بهتره از ایران دیتا هاست هاست تهیه کنی

cartman10mpi
October 15th, 2012, 18:39
این اتفاقات ظرف ۲۴ ساعت افتاده؟!!
نباید فراموش کرد که شما تنها مشتری یک سرویس دهنده نیستید ، و یا هر سرویس دهنده به تعداد مشتری ، پرسنل پشتیبانی‌ ندارد . سایت هم چیزی نیست که چون پول دادید در ۱۰ دقیقه ‌ست بشه ، انتقال داده بشه ، و بدون مشکل روی سرور جدید باز کنه . میبایست صبور بود

habiballahafg
October 15th, 2012, 18:39
شما باید قبل از خرید در همین انجمن تحقیق کنید که چه سابقه ای داره

Mr.hosting
October 15th, 2012, 18:43
اره باید تحقیق میکردم.

mehrshad.ho
October 15th, 2012, 18:49
اشکال از خود شماست
با این دلایلی که اعلام کردید لقب کلاه برداری صحیح نیست و تاپیک شما حتما حذف خواهد شد

Milad-H
October 15th, 2012, 22:00
فکر میکتم بیشتر باید صبور باشید

danitfk
October 15th, 2012, 22:12
یکم صبر داشته باشید!!!

shamimi
October 15th, 2012, 22:12
دوست عزیز عجله نکنید بچه های خوبی هستند حتما مشکلی پیش آمده حتما حل می کنند :)

Shc
October 15th, 2012, 22:15
با اینکه تا الان حتی سایت این شرکت رو باز نکردم ولی استفاده از لفظ کلاهبردار درست نیست.در ضمن شما حتی 2 روز هم نشده هاست از این آقا سفارش هاست کرده اید.چطور امکان دارد در عرض 1 روز تمام مشکلات شما رو حل کنند بعد آخر سر هم درخواست بازگشت وجه بکنید.معمولا 1-3 روز پول رو برگشت ندادند تماس بگیرید و پیگیر باشید نه تاپیک باز کنید و ...

Faraz4u
October 15th, 2012, 22:20
استانه تحمل خودتون رو بالا ببرید

خیلی بده به خاطر این مشکلات پیش پا افتاده چنین لقبی بهشون میدین

Aria
October 15th, 2012, 22:22
سلام.

بنده از سرویس دهنده دفاع نمی کنم و هیچ آشنایی با ایشان ندارم ولی این رو خوب می دونم که کاربران زیادی هستند که حتی 24 ساعت هم صبر ندارند، البته اکثراً ایرانی هستند و این اتفاق جالبی هست!

شما هم به جای نام گزاری افراد به اسم کلاه بردار، اولاً که قوانین انجمن رو مطالعه کنید و در جای صحیح تاپیک بزنید و مدارک صحیح ارائه کنید و سپس اینکه کمی صبر داشته باشید و اینقدر کودکانه برخورد نکنید!

تاپیک به دلیل رعایت نکردن قوانین و ارائه نشدن مدارک کافی و همینطور ایجاد نشدن در بخش صحیح بسته شد و در صورت تکرار کاربر بن خواهد شد.

با تشکر.