ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش نصب میکروتیک و.....؟

n4ser
October 14th, 2012, 23:41
اقا جای چیری کسی هست از اول نصب تا کانفیگ میکرو تیک را بده من کارم فروش سرور هست به ویندوز تسلط دارم اما به کانفیگ های مثل میکروتیک یا لینوکس نه یه اموزش تصویری اگر اساتید قرار بدن در مورده نصب و کانفیگ میکروتیک ولینوکس ممنون میشم جای هم ندیدم که اموزشگاه جای باشه اموزش بدن اگر کسی سراع داره که در رابطه با سرور اموزش بده دوستان ادرس بدن ممنو میشم

gitiserver
November 3rd, 2012, 19:34
سلام،
در این تاپیک اموزش تصویری رو یکی از بچه گذاشته:
http://www.webhostingtalk.ir/f66/47625/

iman00
November 3rd, 2012, 22:28
اين كامل نيست
اگر كامل هست بگين چطور ميشه كانفيك كرد

gitiserver
November 4th, 2012, 17:47
این آموزش نصب و آی پی دادن به میکروتیک هست،
شما بفرمایید می خوایین کانفیگ چی انجام بدین ،اگر بتونم راهنماییتون می کنم.

n4ser
November 5th, 2012, 22:39
:-wتاپیک ما 3هفته پیش هست الان جواب میدین اخه

gitiserver
November 5th, 2012, 22:54
:-wتاپیک ما 3هفته پیش هست الان جواب میدین اخه

ببخشید که دیر شد، مهم اینه که الان جواب داده شد و مشکله دیگه ای هم هست بپرسین ،بلد باشم در خدمتم ;)

iman00
November 5th, 2012, 23:09
ميشه اموزش براي كانفيك چيز مي خوام

gitiserver
November 6th, 2012, 00:26
آموزشی که می خواستین ضمیمه شد. :)

iman00
November 6th, 2012, 10:02
دست درد نكنه خوب بود اي كاش اموزش هاي ديگه ميكروتيك هم در اختيار ما هم قرار مي زاشتيد

gitiserver
November 6th, 2012, 10:11
شما بفرمایید اموزش چی می خواین اگر بلد باشم راهنمایی می کنم، ضمن این که بسیاری از آموزش ها رو اگر در انجمن جستوجو کنید پیدا می کنید.

aminzadeh
November 6th, 2012, 12:11
لطفا طریقه دادن ای پی اختصاصی به یک یوزر توسط میکروتیک و ibs را هم بفرمایید

n4ser
November 6th, 2012, 15:07
چرا تاپیک را کامل نمیخونین الکی میاین پست میدین؟:-w الان 3هفته رد شده پست بیخود میزنین چرا؟

sarwhost
November 6th, 2012, 15:23
چرا تاپیک را کامل نمیخونین الکی میاین پست میدین؟:-w الان 3هفته رد شده پست بیخود میزنین چرا؟

دوست گرامی شما منظورتون از این دو تاپیک چیست معنی انجمن اینه بحثها کم کم تکمیل میشه و برای همون مشکل یا بحث میشه یک مرجع کامل
البته نمیدونم چرا شما مخالف ادامه این تاپیک که بحث خوبی هم هست هستید

gitiserver
November 6th, 2012, 21:01
لطفا طریقه دادن ای پی اختصاصی به یک یوزر توسط میکروتیک و ibs را هم بفرمایید

http://www.webhostingtalk.ir/f56/24029/

PCcamp.Ir
November 27th, 2012, 23:20
سلام دوستان
میشه داخل وی پی اس ویندوز میکروتیک هم داشت؟

srsh
November 27th, 2012, 23:29
سلام دوستان

کسی این کار رو نکرده؟
من هرکاری کردم میکروتیک اینترنت نداشت!!!
کسی راهنمایی نمیکنه؟

gitiserver
November 27th, 2012, 23:32
سلام دوستان

سلام،
سوال رو در جای مناسب مطرح نکردین!!
منظورتون دقیقا چیه؟ رو یه وی پی اس با منابع اشتراکی با یک ای پی یک میکروتیک هم داشته باشید؟

کار منطقی نیست باید با مجازی ساز انجام بدین...

srsh
November 27th, 2012, 23:36
سلام،
سوال رو در جای مناسب مطرح نکردین!!
منظورتون دقیقا چیه؟ رو یه وی پی اس با منابع اشتراکی با یک ای پی یک میکروتیک هم داشته باشید؟

کار منطقی نیست باید با مجازی ساز انجام بدین...

منظور من این هست که یه سرور ویندوز با 2 تا ای پی داشته باشیم
و مجازی ساز نصب کنیم میشه داخل سرور ویندوز یه میکروتیک داشته باشیم با مجازی ساز ؟

MUV
November 27th, 2012, 23:44
اگه امکان داره از قسمت ساخت در مجازی ساز توضیح بدید چون اینجوری آموزش کامل میشه

srsh
November 27th, 2012, 23:48
اگه امکان داره از قسمت ساخت در مجازی ساز توضیح بدید چون اینجوری آموزش کامل میشه

ساخت سرور در مجازی ساز که در انجمن زیاده
فقط اون به اشتراک گذاشتن اینترنت هست که معلوم نیست چطوری هست!!

gitiserver
November 27th, 2012, 23:54
و مجازی ساز نصب کنیم میشه داخل سرور ویندوز یه میکروتیک داشته باشیم با مجازی ساز ؟
بعید می دونم بشه!!
چون ای پی ها روی سرور اختصاصی روت شدن، یعنی اینترنت باید از سرور اختصاصی به سرور مجازی داده باشه، چون گت وی ای پی ها رویه اون سرور مجازی روت نیس شما نمی تونی از اون ای پی رویه یه سرور دیگه استفاده کنی.

می تونی به سروری که میسازی اینترنت بدی (اینترنت شیر شده از سرور مجازی) اما نمی تونی ای پی بدی که از خارج سرور هم بتونی کنترلش کنی.

shirazlpi
November 28th, 2012, 00:04
این مورد رو با ویندوز سرور 2003 و نرم افزار microsoft virtual machine بر روی esx 4.1 قبلا تست کردیم، اما نتیجه ای جز از کار افتادن و اختلال بر روی کارت شبکه وی پی اس اصلی نداشت!
و در آخر نیاز به ریست کردن وی پی اس جهت برگشتن آن به حالت اول خواهد بود!

موفق باشید.

srsh
November 28th, 2012, 09:04
بعید می دونم بشه!!
چون ای پی ها روی سرور اختصاصی روت شدن، یعنی اینترنت باید از سرور اختصاصی به سرور مجازی داده باشه، چون گت وی ای پی ها رویه اون سرور مجازی روت نیس شما نمی تونی از اون ای پی رویه یه سرور دیگه استفاده کنی.

می تونی به سروری که میسازی اینترنت بدی (اینترنت شیر شده از سرور مجازی) اما نمی تونی ای پی بدی که از خارج سرور هم بتونی کنترلش کنی.

من ای پی دادم از خارج از سرور هم دسترسی داشتم (اینترانت) ولی مشکل اینترنت داخل خود میکروتیک هست که نمیدونم چطور باید اینترنت بدم

srsh
November 28th, 2012, 20:06
کسی نیست راهنمایی کنه؟

PCcamp.Ir
November 28th, 2012, 21:16
دوستان من الان یه وی پی اس ویندوز 2003 دارم.میخام داخل همین یه میکروتیک هم داشته باشم برای هک اکانت های ماهواره ای.یعنی میکروتیک رو فقط برا این میخام.به پشتیبانی گفتم گفتن که نمیشه باید سرور میکروتیک جدا بخری.ولی من نمیخام هزینه اضافی بابت سرور جدید بدم.
وی پی اس فعلی رو هم فقط برای دانلود و آپلود فایل در سایتم استفاده می کنم.کار دیگه ای نمیکنم.و اصلا نمیدونم با وی پی اس چیکارا میشه کرد! به جز سا#کس و وی #پی #ان.
:53:

gitiserver
November 28th, 2012, 23:46
دوستان من الان یه وی پی اس ویندوز 2003 دارم.میخام داخل همین یه میکروتیک هم داشته باشم برای هک اکانت های ماهواره ای.یعنی میکروتیک رو فقط برا این میخام.به پشتیبانی گفتم گفتن که نمیشه باید سرور میکروتیک جدا بخری.ولی من نمیخام هزینه اضافی بابت سرور جدید بدم.
وی پی اس فعلی رو هم فقط برای دانلود و آپلود فایل در سایتم استفاده می کنم.کار دیگه ای نمیکنم.و اصلا نمیدونم با وی پی اس چیکارا میشه کرد! به جز سا#کس و وی #پی #ان.
:53:

طبق توضیحی که در مورد ای پی در پست قبلب نوشتم، پشتیبانی بهتون درست گفته نمیشه این کار رو کرد.

srsh
December 5th, 2012, 23:38
بعد از چند روز آخر به جواب این سوال رسیدیم

سلام دوستان

اره میشه من انجام دادم و هم اینترنت رو به میکروتیک دادم و هم از بیرون به میکروتیک دسترسی دارم
میشه با یه سرور ویندوز و 2 تا ای پی یه سرور میکروتیک و یه سرور ویندوز داشت!!!!
اگه کسی میخواد براش انجام بدم

hadi-110
December 5th, 2012, 23:46
بعد از چند روز آخر به جواب این سوال رسیدیم

اره میشه من انجام دادم و هم اینترنت رو به میکروتیک دادم و هم از بیرون به میکروتیک دسترسی دارم
میشه با یه سرور ویندوز و 2 تا ای پی یه سرور میکروتیک و یه سرور ویندوز داشت!!!!
اگه کسی میخواد براش انجام بدم

خب دوست عزیز اگه هست همینحا توضیح بدین لطفا

alis2004
January 29th, 2013, 19:53
این اموزشا هموشون کار راه انداز هستن
ولی اگه اصولی باشه بهتر
به زودی یه اموزش کانفیگ کامل از میروتیک قرار می دم
البته با اجازه استادان

pouriaaa
February 9th, 2013, 21:28
اگر اصفهانی متاکو یک آموزشگاه خوب

MehrganWeb
February 9th, 2013, 22:02
یه سرچ می کردی سایت های زبان انگلیسی دارن و کامل توضیح دادن
موفق باشید

HOSSEIN1242000
February 9th, 2013, 22:08
با سلام اگر دوست دارید واقعا یاد بگیرد و در که بتونید یه iISDP ران کنید بهتون پیشنهاد می کنم دوره های نوران برید درتهران با بهترین استاد کسانی این کاره هستن استادش میشناسن

mamadi38
April 19th, 2013, 00:07
دوستان کسی میدونه چطور تو وی پی اس سرور 2003 ای پی بدم به میکروتیک که از پس خودم وصل بشم ؟ببین لنگ یه کاریم اموزشم نیست تمام اموزشها هم دانلود کردم انجام دادم فایده ای نداره اخه :|

ezat1
April 19th, 2013, 01:23
دوستان کسی میدونه چطور تو وی پی اس سرور 2003 ای پی بدم به میکروتیک که از پس خودم وصل بشم ؟ببین لنگ یه کاریم اموزشم نیست تمام اموزشها هم دانلود کردم انجام دادم فایده ای نداره اخه :|

سلام میشه بیشتر توضیح بدی من نفهمیدم مشکل چیه ؟ یعنی چی آی پی بدی از پس خودت وصل بشی ؟

mamadi38
April 19th, 2013, 03:12
نگاه این ای پی وی پی اسم هست 177.103.243.42
اینم ای پی مودمشه که با دستور کانفیگ بدست میاد 192.168.9.51

حالا من از ای پی مودم میتونم در وی پی اس وصل بشم خواستم تو پی سی خودم با ای پی وی پی اس وصل بشم دیگه حالا منظورم فهمیدی؟