ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریستور فول بک آپ

deldar
October 14th, 2012, 21:12
سلام. من سرور مجازی دارم حالا از یک سرور دیگه یک فول بک آپ از یک اکانت گرفتم و منتقل کردم به سرور مجازی خودم. حالا این فول بک آپ رو چطوری در سرور خودم ریستور کنم تا اون اکانت کامل منتقل شه به سرور من؟ مرسی

deldar
October 14th, 2012, 22:31
لطفا راهنمایی کنید

shahab-f
October 14th, 2012, 22:47
فول بک آپ رو میارید تو هوم سرور و بعد از طریق قسمت
Restore a Full Backup/cpmoveیوزری که میخواین ریستور بشه رو وارد میکنید و ریستور میشه ( فقط یادتون باشه اون یوزر نباید از قبل روی سرور باشه)

deldar
October 14th, 2012, 23:00
ممنون. این فول بک آپ الان توی یکی از اکانت هایی هست که روی سرور منه. چطور اون رو ببرم توی هوم سرور تا بتونم ریستور کنم؟ مرسی

shahab-f
October 14th, 2012, 23:23
درود ....
team viewer دارید ؟؟؟

deldar
October 15th, 2012, 02:43
از امکانات whm هست ؟

deldar
October 22nd, 2012, 12:02
سلام. team viewer چیست ؟ مرسی

om!d-D
October 22nd, 2012, 12:56
نیازی به team نیست !!! نمیدونم چرا تا یه چیزی میشه تیم ویور میخوان از طرف :دی
دوست من اگر کنرل پنلتان whm هست و فایل رو روی سرورخود دانلود کرده اید (و با توجه به اینکه فرمودید سرور مجازی احتمالا دسترسی روت دارید) در پنجره سمت چپ پنل خود عبارت Restore a Full Backup/cpmove
رو سرچ کنید و یوزر نیم مورد نظر رو در فیلد بالا وارد کنید سپس Restore رو بزنید....

shahab-f
October 22nd, 2012, 14:45
نیازی به team نیست !!! نمیدونم چرا تا یه چیزی میشه تیم ویور میخوان از طرف :دی
دوست من اگر کنرل پنلتان whm هست و فایل رو روی سرورخود دانلود کرده اید (و با توجه به اینکه فرمودید سرور مجازی احتمالا دسترسی روت دارید) در پنجره سمت چپ پنل خود عبارت Restore a Full Backup/cpmove
رو سرچ کنید و یوزر نیم مورد نظر رو در فیلد بالا وارد کنید سپس Restore رو بزنید....

دوست عزیز پسورد روتو که نخواستم تیم ویر خواستم کاره بدی کردم ؟؟- بده که میخوام وقتمو بزارم وبهشون به صورت تصویری یاد بدم ؟؟؟؟..

دقیقه میشه به من بگید تیم ویر چه مشکلی داره که شما میگی تا هر وقت مشکلی پیش میاد تیم ویر از طرف میخوان ؟؟؟...

این توضیحی که شما دادین دقیقا بنده هم به این دوستمون گفتم متوجه نشدن مجبور شدم تیم ویر ازشون بخوام ..

یا شما تیم ویر نمیدونی چیه یا اینکه با این نرم افزار بلایی سرتون اوردن :d هراس دارید از اسمش

deldar
October 22nd, 2012, 14:46
ممنونم. بله به روت سرور و قسمتی که فرمودید دسترسی دارم
فول بک آپ در اکانت خود مشتری هست. آیا نیاز نیست اول فول بک آپ به روت سرور منتقل بشه بعد از قسمتی که فرمودید ریستور کنم؟ مرسی

shahab-f
October 22nd, 2012, 14:54
ممنونم. بله به روت سرور و قسمتی که فرمودید دسترسی دارم
فول بک آپ در اکانت خود مشتری هست. آیا نیاز نیست اول فول بک آپ به روت سرور منتقل بشه بعد از قسمتی که فرمودید ریستور کنم؟ مرسی

آیدی بنده رو اد کنید
javaneboy

deldar
October 22nd, 2012, 16:26
سلام
ادتون کردم ولی چرا ایگنورم کردید!
دوستان لطفا راهنمایی کنید. اگر یک فول بک آپ در اکانت مشتری من باشه من باید اول اون فول بک آپ رو باید منتقل کنم به روت سرور و بعد ریستور کنم یا اینکه می تونم بدون اینکه منتقل کنم به روت هاست(فول بک آپ در همون اکانت مشتری باشه) و من از قسمت
Restore a Full Backup/cpmove
یوزر نیم او اکانت رو بنویسم و سپس Restore رو بزنم ؟
می شه اینطوری؟
مرسی

shahab-f
October 22nd, 2012, 20:56
سلام
ادتون کردم ولی چرا ایگنورم کردید!
دوستان لطفا راهنمایی کنید. اگر یک فول بک آپ در اکانت مشتری من باشه من باید اول اون فول بک آپ رو باید منتقل کنم به روت سرور و بعد ریستور کنم یا اینکه می تونم بدون اینکه منتقل کنم به روت هاست(فول بک آپ در همون اکانت مشتری باشه) و من از قسمت
Restore a Full Backup/cpmove
یوزر نیم او اکانت رو بنویسم و سپس Restore رو بزنم ؟
می شه اینطوری؟
مرسی

نه دوست عزیز چرا باید ایگنورتون کنم ؟؟؟
الان جوابتونو دادم