توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لغو همکاری با دیتاسنتر آلمان(هتزنر)
mehrdadzavar
October 14th, 2012, 17:19
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و سروران گرامی
بنابه خبر جدید که بی بی سی اعلام کرد کشور آلمان تحریم هایی را برای ایران گذاشته است به همین دلیل از همه شما خواهشمندیم از دیتاسنتر هتزنر آنلاین همکاری نفرمایید تا تحریم را خودشان تجربه کنند.قوانین جدید سرور ها از همین تحریم هاست که میتونید از سایت خودش دریافت کنید
بی بی سی نوشت:
آلمان خواستار اعمال تحریمهای شدیدتر علیه ایران شد (http://www.bbc.co.uk/persian/iran/2012/10/121014_l31_iran_germany_sanctions_eu.shtml)
این رو گسترش دهید متشکر:55::-|
DeLtAvPs
October 14th, 2012, 17:33
:))
این هفته ها این قدر اذیت کردند که ما بیخیال آلمان شدیم و انتقال دادیم سه تا سرورامونو
mehrdadzavar
October 14th, 2012, 17:42
خوب کاری کردید این دیتاسنتر باید تحریم شه ببینه اذیت کردن یعنی چه .
noob
October 14th, 2012, 17:50
ما ميتوانيم چرخه بازار جهاني را بر هم بزنيم
المان كه چيزي نيست
امريكا هم به جاي تحريم فكري به حال دلار خودش بكند
من با مشت....
sarwhost
October 14th, 2012, 17:50
اصلا موضوع جالبی نیست
روزی را میبینیم همه کشورا ایرانو تحریم میکنند همشون حتی افغانستان
noob
October 14th, 2012, 17:55
افغانستان هم ايران رو تحريم كرده
ديگه عمله نميفرسته
tehvps
October 14th, 2012, 17:58
بنابه خبر جدید که بی بی سی اعلام کرد کشور آلمان تحریم هایی را برای ایران گذاشته است به همین دلیل از همه شما خواهشمندیم از دیتاسنتر هتزنر آنلاین همکاری نفرمایید تا تحریم را خودشان تجربه کنند.قوانین جدید سرور ها از همین تحریم هاست که میتونید از سایت خودش دریافت کنید
بی بی سی نوشت:
آلمان خواستار اعمال تحریمهای شدیدتر علیه ایران شد (http://www.bbc.co.uk/persian/iran/2012/10/121014_l31_iran_germany_sanctions_eu.shtml)
خیلی وقته آمریکا و کانادا هم ایران و تحریم کردن؛ آلمان، فرانسه و.... به همین شکل، شما مایل هستین که همه این کشورهارو تحریم کنیم تا حساب کار دستشون بیاد و ادب بشن!!؟ ما ایرانی ها کلا طرز فکر جالبی داریم، البته اعتماد به نفسمونم خیلی بالاست...
Mehdi_Enter
October 14th, 2012, 17:59
اصلا موضوع جالبی نیست
:)) ایول خوشم امد تایید میشه این حرف
mehrdadzavar
October 14th, 2012, 18:00
این غیر ممکن است که همه کشورا ایران رو تحریم کنن
اگه هم تحریم کنند برای یه مدت کوتاهه نمیتونن دوام بیارن
این آلمان واقعنا حقشه .
Mehdi_Enter
October 14th, 2012, 18:02
این غیر ممکن است که همه کشورا ایران رو تحریم کنن
اگه هم تحریم کنند برای یه مدت کوتاهه نمیتونن دوام بیارن
این آلمان واقعنا حقشه .
چرا اون وقت نمیتونن:)
noob
October 14th, 2012, 18:05
چون ما ايرانيم
ma3oud91
October 14th, 2012, 18:48
افغانستان هم ايران رو تحريم كردهديگه عمله نميفرستهآره چون اونا هم فهمیدن پول ایران بی ارزش شده
(http://www.jamnews.ir/Fa/Forms/Details/NewsDetail.aspx?NewsId=111427http://bokhdinews.af/economical/11061-بازگشت-مهاجران-افغان-از-ایران-به-دلیل-بحران-ارزی-در-این-کشورhttp://www.pezhvakeiran.com/maghaleh-45902.htmlhttp://www.radiofarda.com/content/f8-afghanistan-currency-curbs-in-response-of-rial-fall/24729503.htmlواقعا)http://www.jamnews.ir/Fa/Forms/Details/NewsDetail.aspx?NewsId=111427
(http://www.jamnews.ir/Fa/Forms/Details/NewsDetail.aspx?NewsId=111427)
باعث ناامیدی میشه این چیزا.
rezaonline.net
October 14th, 2012, 19:06
آره خب آلمان رو ول کنید برید روی آمریکا ! [-(
ولی خودمونیم آآ ، حیون با حیون چه فرقی میکنه :65::106:
alireza.076
October 14th, 2012, 19:20
چیزی جدیدی نیست :76:
بروید سر کوچه آقای احمدی نژاد دلار رو کیلویی 1300 تومن بخرید /:):105:
ourweb
October 14th, 2012, 19:30
یک چیز جالب میدونید چیه اینجا انگلیس الان باهامون خوب شده دیتاسنتر redsteson الان دیگه همه رو ول کردن انگلیس رو گرفتن اخرش هم این دیتاسنتر تا یک جایی ساپورت میکنه یک دفعه میبینی همه چیز پریده اون موقه میبینم که باز تاپیکت میزنید مردم ما این شکل هستند سریع موضع شان رو عوض میکنند و ...
iman00
October 14th, 2012, 19:53
عرض سلام
من هم يك نظري دارم نميخوام سياسي كنم ولي بزار همه جنبه ها نگاه كنيم
بنظر شما ما چه كاري هاي ميشه با وي پي اس انجام بديم ؟ كه مجبور مييشم سرور اختصاصي بخريم ؟ اصلا به چه منظور خريد ميكنيم
يكي بخاطر هاستينگ يكي براي سايت و ديگري براي وي ** هست خارج از اين نيست
اگر ما اينترنت پر سرعت داشتيم خودمون يك ديتاسنتر عالي با اينترنت 1 گيگ تا 10 گيگ مي داديم منت اين ها رو نمي كشيدم ( افسوس كه اين طور نميشه ) حداقل پرت ما 100 مگ share هست تازه
اگر فرض مي كرديم 1 گيگ هم داشتيم چه فايده همه سايت ها فيلتر هست
ميخوام اين عرض كنم چه ما هتزنر رو تحريم كنيم چه نكينم چه اون ها ما رو تحريم كنند در كل ما به سرور هاي اون ها وابسته شديم همه سايت هاي ما روي هتزنر مي چرخه پس طرز فكر خود مون رو عوض كنيم اون ها ضرر نمي كنند ما ضرر ميكنيم پس بهتره از الان به فكر خودمون باشيم كه بهترين باشيم
ممنون از همه
sarwhost
October 14th, 2012, 19:58
واقعا خدیا اخر ایان و ایرانی جماعت به کجا میرسه ادم که یکم بهش فکر میکنه مخش ریستارت میخواد
خدا به داده این کوچولوها که تازه متولد شدن از هیچی خبر ندارن برسه سر اونا چی میاد ماها که ....
فقط خدا کنه نبینیم این روزارو در اینده
shahmoradi
October 14th, 2012, 19:58
ببینید دوستان من رشته ام نرم افزار کامپیوتر ترم 4 کارشناسی هستم نه علوم سیاسی خوندم ونه تاریخ
ولی این تحریم ها از زمانی شروع شد که بعد از انقلاب دولت شعار نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی را جزو رکن های اصلی و سیاست دولت قرار داد کشور ایران پتانسیل های بسیاری در صنعت،صنایع دستی،گردشگری و... داره چرا ما باید نتونیم در زمینه توریسم فعالیت کنیم مگه از کشور ترکیه چی کم داریم عالم و آدم میان ترکیه چرا ایران نمی یان؟ چون یه عده قوانینی رو وضع کردن که جامعه باید تحت شرایط خاصی و در چارچوب دینی جلو برود و کسی نمی تواند دگرگونی را در کشور تحمل کند چرا صنعت گردش گری ایران با وجود این همه آثار تاریخی و... ضعیف است چون برای ما قانون وضع کردن که به الاجبار همه باید حجاب داشته باشند تو کدوم قانون جمهوری انتخاب دین و رعایت قوانین دینی اجبار و به غیر را کافر خوانده؟
ارتباط خود را با تمام دنیا قطع کردیم فکر کردیم که چی ؟ به کجا می خواهیم برسیم
بعدش یه چیزی هم بگم میگن این تحریم به نفع ما شد خودمون پیشرفت کردیم و همه چی داریم
عزیز من وقتی که قیمت دلار گرون شد قیمت خیلی از محصولات صنایع داخل ایران از قبیل خودرو و تجهیزات صنعت مثل ابزار و... هم گرون شد
مگه پراید چی داره که اون همه بابتش باید بدیم یه ترمز ضد قفل روش گذاشتن که کار کردنش با خداست اگه خدا بخواد زنده می مونی اگه آخرای عمرت باشه یا علی مدد میری اون دنیا
همین الانش شرکت سایپا کل نیازش را از خارج کشور تهیه می کنه و همینی که است
الحمد الله کم نرفتم تو سایپا مالیبل اونقدری اونجا بودم که با مدیرش آشنا هستم و باهاش سلام و علیک داشتم(دوره کاروزی اونجا بودم یک ماه تمام روزی 8 ساعت)
تو همین تابستان 16 روز تمام شرکت تعطیل بود چون جنس نداشتن کار کردن چرا چون شرکت خارجی نمی داد
پس بی خودی نگیم که تحریما چیزی نیست و به نفع خود ماست
ای کاش ما کشور آزادی بودیم و آزادی بیان داشتیم و این همه سرکوب نمی شدیم
وقتی که ایران انقلاب اجتماعی کرد سال 57 (انقلاب اجتماعی یعنی کلا از پایه تمام سیاست و تمام سران عوض بشن قانون جدید وضع بشه و مردم تصمیم گیرنده اصلی باشند) آمریکا تخمین میزد که کشورمان جزو 5 کشور برتر دنیا باشه نه اینی که است بعد از 34 سال چه شد به خاطر نه شرقی نه غربی
ايرانه كه به كشور هاي ديگه نياز داره - اونا نيازي ندارن .
اونا اقتصاد ايران رو تحريم كردن
شما برو ديتا سنتر هتزنر رو تحريم كن آلمان ورشكست شه كلا
persiantools
October 14th, 2012, 20:33
بی بی سی نوشت:
کدوم کشور ایران رو تحریم نکرده ؟
از فردا :
سرور مجازی سوریه
سرور اختصاصی از ونزوئلا :))
parsa7
October 14th, 2012, 20:34
به نظر من بهتره کل دیتاسنتر های اروپایی امریکایی و کانادایی رو تحریم کنید تا درس عبرتی بشه برای بقیه دنیا
korosh-eghbali
October 14th, 2012, 20:41
واقعا همه چیز مشکل دار شده این روز ها ! عجیب خراب شده همه چی
ourweb
October 14th, 2012, 21:18
خیلی خوبه دوستان من دارم میرم استرالیا برای زندگی ایران دیگه نمیشه داخلش زندگی کرد جون واقعا وضعیت خراب هست و خیلی سخت شده زندگی کردن داخلش الان تک تک دوست هام دارن میرم استرالیا من هم نمیمونم از من میپرسید شما هم جم جور کنید و برید کشوری که قانون درست نداشته باشه میخوام 100 سال نباشه .
danitfk
October 14th, 2012, 23:09
هتزنر کلا الان به چه درد میخوره؟ :d
نه دیگه آی پی زیاد میده .. کلی هم باید خرج کنی تا بهت یه دسکتاپ بدن .. که اگه ابیوز زیاد بیاد میبندن سرورو...!
Ahura
October 14th, 2012, 23:18
کاش کمی بیشتر حمایت می شدیم و به سرور های داخل ایران رو می اوردیم !
اما چه فایده که ... !
habiballahafg
October 14th, 2012, 23:29
خوب شد که ایران را تحریم کردند ایران باید بفهمه که نباید با همه دنیا لج بشه بلکه باید از در دوستی وارد بشه
seflow
October 14th, 2012, 23:34
چه عنوان خنده داری!!! حالا اینم بگیم کل ایران از هتزنر 800 تا سرور داره ! خوب کنسل بشه! کل اون دیتاسنتر که مال ایرانی ها نیست خیلی زور بزنه 10% مال ایرانی ها هست
Ashkankamangar.ir
October 14th, 2012, 23:41
اتفاقا اگر ایران همکاریشو لغو کنه هتزنر سود هنگفتی میکنه
هتزنر از خود من به شخصه سه تا 149 یورو هزینه ی ستاپ گرفته بود
و هر سه سرور رو ما پس دادیم و رفتیم xlhost
الان حساب کنید همین سه سرور رو به کس دیگه میده و همین ستاپ رو میگیره
پس به سود هتزنره نه به ضرر هتزنر
shivahost
October 15th, 2012, 00:11
میگم چطوره اصلا کامپیوترهای خونه هامون را هم خاموش کنیم...!
om!d-D
October 15th, 2012, 02:04
من هی تو این تاپیکا میچرخم میبینم امروز یه چیزی عوض شده نگو امضای کاربری آدمم جعل میکنن ! :دی
جلل خالق
فروش سرور مجازی - سرویس پایدار و با کیفیت (http://www.webhostingtalk.ir/f15/60353/)
:107:
Tumrusx
October 15th, 2012, 03:04
اصلا موضوع جالبی نیست
اونم به زودی میشه با این سرعت روش علمی مون ؟!!!
TARIMEHR
October 15th, 2012, 04:23
بذارین تمام کشورها تحریم کنن و به کشور خودمون رو بیاریم
حداقل اینطوری ایران به فکر میوفته و دیتاسنترهاش رو زودتر سروسامونی میده
ضرر هست اما چه بخواییم چه نخواییم این ضررها رو بالاخره یه روزی بایستی پذیرا میشدیم که الان هم وقتشه
mehdi0098
October 15th, 2012, 04:37
دوستان کسی پایه هست یه کشور جدید راه بندازیم؟!;)
TARIMEHR
October 15th, 2012, 04:56
لطفا ابهام آمیز حرف نزنین
منظورتونو صریح بیان کنین
Tumrusx
October 15th, 2012, 06:53
سه سوال برام پیش اومده برای داشتن یه دیتاسنتر چند میلیون نیاز هست
؟! فقط سوال ااا با پشتیبانی و کارمندانش
P30Tools
October 15th, 2012, 07:19
سه سوال برام پیش اومده برای داشتن یه دیتاسنتر چند میلیون نیاز هست
؟! فقط سوال ااا با پشتیبانی و کارمندانش
میلیون؟! میلیارد!
seflow
October 15th, 2012, 09:41
میلیون؟! میلیارد!
همه دیتاسنترها اول از میلیون شروع شده که به اینجا رسیدن! به طور مثال 1 سرور شده 2 تا ..بعدش شده 3تا..5 تا ..10 تا .و....از کم به زیاد ...
astro.alireza
October 15th, 2012, 10:17
همه دیتاسنترها اول از میلیون شروع شده که به اینجا رسیدن! به طور مثال 1 سرور شده 2 تا ..بعدش شده 3تا..5 تا ..10 تا .و....از کم به زیاد ...
دوست عزیز شما خیلی از مسائل رو در نظر نگرفتید. واسه ایجاد یه دیتاسنتر با یه سرور چقدر باید هزینه کرد؟ فکر می کنم حدود ۱۰ میلیون دلار
واسه ایجاد یه دیتاسنتر با ۱۰۰ سرور چه طور؟ حدود ۱۱ میلیون دلار!!!
شما اصلا هزینه تولید صفر محصول رو به حساب نیاوردید!!! یه دیتاسنتر حداقل یه ساختمون مناسب با کلی امکانات اولیه می خواد که هزینه بالایی داره. وگرنه من ۱۰۰ میلیون پول دارم برم یه دیتاسنتر بزنم کم کم سرورها رو زیاد کنم!
این سیستم کار کردن فکر کنم فقط تو ایران جواب بده
ezat1
October 15th, 2012, 13:38
با سلام بعضی از دوستان حرف های احمقانه میزنن فکر میکنن حرف زدن شورشو در آوردین پرتو پلا میگین ! اصلا نیاز به اضهار نظر نداره اما شما بشیند اونارو تحریم کنید همین فکرارو کردن سردم دارا که این شده ! وقت و زحمت مردم اینجا الان شده میانگین روزی 10 دلار بشینید آلمان و آمریکا و کاناداو با افکار جنگ سیتیزی حتما به یه جایی میرسیم [-(:76:
TARIMEHR
October 15th, 2012, 15:15
با سلام بعضی از دوستان حرف های احمقانه میزنن فکر میکنن حرف زدن شورشو در آوردین پرتو پلا میگین ! اصلا نیاز به اضهار نظر نداره اما شما بشیند اونارو تحریم کنید همین فکرارو کردن سردم دارا که این شده ! وقت و زحمت مردم اینجا الان شده میانگین روزی 10 دلار بشینید آلمان و آمریکا و کاناداو با افکار جنگ سیتیزی حتما به یه جایی میرسیم [-(:76:
همه ی دوستانی که اینجا هستن بینش سیاسی و هوش سرشار در تحلیل مسائل روز رو مثل شما ندارن
شما حق نداری خطاب بهشون ،لفظ احمق رو بکار ببری
برای راه اندازی دیتاسنتر نرمال هم از 10 میلیارد تومن به بالا باید در نظر گرفت
habiballahafg
October 15th, 2012, 15:24
راه اندازی دیتا سنتر در ایران زیاد جواب نمیده چون الان تعداد کسانی که از کشور های خارجی دیتا سنتر دارن بیشتر از کسانی هست که از داخل دارن حالا ایران هم تحریم بشه باز هم دیتا سنتر خارجی پیدا میشه که با ایران مشکل نداشته باشه
TARIMEHR
October 15th, 2012, 15:37
اگه دیتاسنتر توی ایران راه اندازی بشه و یه سرمایه ای ماهانه از طرف کاربر و سرویس دهنده روانه ی دیتاسنتر بشه ، این مرکز داده هم گسترش پیدا میکنه و با دیتاسنترهای داخلی دیگه رقابتشون اغاز میشه و درنهایت هم افزایش کیفیت و کاهش قیمت
اگه عملکرد خوبی هم داشته باشه میشه به کشورهای همسایه هم فروش داشته باشه
فقط یه مدت فشار به خریدار وارد میشه که این فشارها دیگه باید برامون عادی باشه.غیر این هست؟
Tumrusx
October 15th, 2012, 15:57
اگه دیتاسنتر توی ایران راه اندازی بشه و یه سرمایه ای ماهانه از طرف کاربر و سرویس دهنده روانه ی دیتاسنتر بشه ، این مرکز داده هم گسترش پیدا میکنه و با دیتاسنترهای داخلی دیگه رقابتشون اغاز میشه و درنهایت هم افزایش کیفیت و کاهش قیمت
اگه عملکرد خوبی هم داشته باشه میشه به کشورهای همسایه هم فروش داشته باشه
فقط یه مدت فشار به خریدار وارد میشه که این فشارها دیگه باید برامون عادی باشه.غیر این هست؟
منم موفق هستم هم اطلاعات بومی سازی میشه هم قدرت مانور بالا میره از یه جای باید شروع بشه
mehdi0098
October 15th, 2012, 16:25
لطفا ابهام آمیز حرف نزنین
منظورتونو صریح بیان کنین
منظور خاصی نداشتم!
اما این صحبتها گرهی رو باز نمیکنه کورتر هم میکنه.
نهایت صحبت اینه که به فکر سرور ایرانی باشیم که عملاً با این شرایط غیر ممکنه پس بیخود وقتتونو هدر ندید.
پس فعلاً باید به مثابه گذشته با هزینه های بالاتر تحریمها رو دور بزنیم، والسلام!
TARIMEHR
October 15th, 2012, 18:16
خواسته یا ناخواسته به سمت سرورهای ایرانی داریم کشیده میشیم
30SecondToMars
October 24th, 2012, 20:27
اری، باید این دیتاسنتر کلاه بردار را تحریم کرد
سپاس از همکاری شما دوستان بزرگوار .
دوستان من هم از این دیتاسنتر به دیتاسنترهای دیگری کوچ کردند چراکه این دیتا سنتر گستاخ چند هفته است که ما را اذیت میکرد
serverstar.ir
October 24th, 2012, 21:48
10 روز از تاریخ سررسید ما گزشته و سرور همچنان روشن هست :ِدی
medianet
October 24th, 2012, 21:56
کل جهان از ایران میترسد پس فقط یه مدت هست لازم نیست نگران بشیم ...
siavash82ir
November 1st, 2012, 14:40
دوستانی که میگن بیایین ما همکاریمون رو لغو کنیم، حالشون خوبه؟ احیانا تب نکردین؟
به قول اون دوستان که میگن، آخر یک روزی میرسه که افغانستان هم مارو تحریم میکنه، افغانستان پر از منابع طبیعی است، که اگر دیده باشن به تازگی داره راه میندازتشون، همین چند وقت به جای اینکه افعانی تو ایران کار کنه ایرانی باید بره اونجا کارگری کنه...
بابا یکم به خودتون بیایین.
siavash82ir
November 1st, 2012, 14:44
اون وقت تجهیزات این دیتاسنتری که میگی باید از کجا بیاد؟ نباید از همونجاهایی بیاد که الان تحریممون کردن یا خودمون تولید میکنیم؟ :))
ولی انشاالله این چیزی که میگی بشه...
amiry
November 1st, 2012, 15:04
we don't have problems with Iranian.
Iranians are welcome at Hetzner.
But we have Problems with to much Abuse what you generate on the Server.
Attackes to other Server or Botnet Controllserver are absolutly not allowed on german hosted Server.
Mit freundlichen Grüßen / Best Regards
Hetzner Online AG
Support
90429 Nürnberg / Germany
Tel: +49 (911) 234 226 0
Fax: +49 (911) 234 226 928
Hetzner Online AG (http://www.hetzner.de)
Registergericht Ansbach, HRB 3204
Vorstand: Dipl. Ing. (FH) Martin Hetzner
Aufsichtsratsvorsitzende: Diana Rothhan
jalalkor
January 15th, 2013, 02:35
واقعا گندش بزنه این دیتا سنتر هتزنر رو سرور منم مسدود کردند با 67 وب سایت دو تا دانشگا آزاد همه رو باید دوباره بصورت خام باید راش بندازم حتی حاضر نشدند بک آپ رو بدند خدایش از اون دیتا سنتر سرور نگیرید
ppro
January 15th, 2013, 03:49
اون وقت تجهیزات این دیتاسنتری که میگی باید از کجا بیاد؟ نباید از همونجاهایی بیاد که الان تحریممون کردن یا خودمون تولید میکنیم؟ :))
ولی انشاالله این چیزی که میگی بشه...
این یکی رو خیلی خوب آمدید ... انشالله روزی برسه همه چیز ساخت ایران باشه ...
n2d
January 15th, 2013, 03:56
سلام
نکته ای که باید برای بعضی از دوستان یاداور بشیم این هست که با تحریم ِ همه جانبه ایران ، کسی که ضرر میکند ایران هست ، در نهایت همه کشورها ، برای خرید هایی که از ایران میکردند یک جایگزین پیدا میکنند ،
نکنه فکر کردید نفت و گاز و طلا و مس و ... فقط توی ایران معادنش هست ؟
یا نع ،ایرانه که فقط میتونه به خیال ِ خودش تحریم هارو دور بزنه و میلیار میلیارد بده چین ؟
چین که یکی دیگه و برای سرکیسه کردن پیدا میکنه ،
روسیه یکی دیگه رو پیدا میکنه نیروگاه اتمی با قیمت چندصد برابر و بعد از چندسال ، بکنه تو پاچش ،
ترکیه و ... هم یکی دیگه رو برای گازشون پیدا میکنن که ازش خریداری کنند ،
امریکا هم یکی دیگه رو پیدا میکنه گیر بده و بگه صلاح و صلاح ...
و مجددا روسیه یکی دیگه رو پیدا میکنه که به هوای صلاح ازش پول بگیره و بیلاخ بده ،
و البته ، یکی دیگه رو هم پیدا میکنه که توی قرن 21 باهاش قرارداد ترکمنچای ببنده دوباره ...
و....
بازم بگم ؟
ما ضرر میکنیم نه اونا ، چقدر کوته فکری ؟
همینقدر بود که به اینجا رسیدیم که دلاری که از ریال ارزشش کمتر بود ( رویا ) حالا شده یک قول ِ بی شاخ و دُم برای ریال ...
سرمون رو توی برف بکنیم ؟ خُب کسی هم که کور باشه نبینه ، از ترس و سرما خودمونو به کشتن میدیم :))
alaviyoon
January 15th, 2013, 04:06
پیروزی از آن ماست !
و آن روز بسیار نزدیک است .
مگر فراموش کرده اید که ما مردان سرزمین پارس هستیم !
abolfazl201358
January 15th, 2013, 04:37
من ! قالغوز اباد !:^o
viasky
January 15th, 2013, 08:57
خواهش می کنم فنی بحث کنید نه سیاسی
هر کسی در محدوده کاری خودش باید تصمیم بگیره
شاید واقعا هتزنر خوب نباشه( که منم به همین نتیجه رسیدم چون از پشتیبانی رضایت نداشتم)
اما دلیل نمیشه کلا قید آلمان را زد
شما به دید یک مشتری نگاه کنید - دارید هزینه می کنید از هرجا که دوست دارید سرویس بگیرید
بحث تحریم ها چیز جدیدی نیست ما حتی از خود امریکا هم سرور داریم خواهش می کنم فراموش نکنید
چه فرقی می کنه حالا چجوری تهیه می کنید....
مهم اینکه که سرویس مورد نظر دریافت میشه و شما هم به خواستتون می رسید
زرنگ باشیـــد
اما با اینکه می فرمایید ما انتقال بدیم هتزنر ضرر می کنه من موافقم واقعا در یک بازه زمانی ضرر می کنه...
n2d
January 16th, 2013, 06:59
سلام
در رابطه با دیتاسنتر که فرمودید توضیح میدید ؟
دیتاسنتر رو با چه شرایطی راه اندازی میکنید ؟
مشکل پهنای باند رو چطور مرتفع میکنید که قیمت تمام شده صرف کنه ؟!
اون هم با این سرعت ها ... !؟
و دیگر ِ مسایل ، مشکلی از نظر ِ مجوز ندارید ؟
با رانتها چیکار میکنید ؟
شرمنده ، اگر فضولی هست اینها بنده رو ببخشید ، بی پاسخ بگذارید .