PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال برای خرید دامین

اشکان
October 14th, 2012, 15:03
سلام دوستان من می خوام یه سایت برای فروش دامین بزنم دامنه ی دات ای ار هم می خوام بفروشم برای همین خواستم بدونم ثبت نام در سایت نیک با اطلاعات شخصی اجباریه چون بعدا که بخوام بفروشم به یک فرد دیگه باید بهش تحویل بدم و نمی خوام اطلاعات شخصی من خبر داشته باشه حالا اگه با اطلاعات اشتباه اکانت نیک رو ساختم چه مشکلی پیش میاد

baranblog
November 11th, 2012, 00:37
ببینید در همه ثبت کنندها دامین حتی دات کام هم باید مشخصات درست بدید حتی در دات کام هم پیش میاد در شرایطی اسکن گذرنامه بخوان که برای یک دامین من خواستن . ولی درست اینکه تلفن ثابتی که داده شده رو برای ایجاد مزاحمت ندید به آی آر . چون من اوایل یک سایتی داشتم که با تمام مشخصات اصلیم ثبت کردم از تلفن خونه تا ...
وقتی یک سری از کاربران از مطالب راضی نبودن ساعت 3 تا 4 صبح لطف میکردنند زنگ میزدن منزل ، این مسئله هم هست!!!

parsdrive
November 11th, 2012, 01:56
درود
چرا نمایندگی تهیه نمی کنید که اطلاعات هر مشتری رو به درستی برای هر دامنه مربوط به اون ثبت کنید و ضمن پیشگیری از مشکلات آتی، از نمایش اطلاعات شخصی شما هم جلوگیری میشه.

hamedhp
November 11th, 2012, 03:16
درود
چرا نمایندگی تهیه نمی کنید که اطلاعات هر مشتری رو به درستی برای هر دامنه مربوط به اون ثبت کنید و ضمن پیشگیری از مشکلات آتی، از نمایش اطلاعات شخصی شما هم جلوگیری میشه.

به نظر بنده که البته تازه کارم نمایندگی خیلی خوبه من.. هم نمایندگی گرفتم و راضی هستم