توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال نشدن ایمیل از طریق سرور
succes
October 14th, 2012, 13:20
سلام دوستان . من نزیدیک یه ماهه که از uk سرور مجازی دارم، از سرورم ایمیل ارسال نمیشه ... به هردری زدم و به دیتا سنتر هم گزارش دادیم اونم یه نوشته های مبهمی تحویل ما داده ... لطفا راهنمایی کنید ارسال نشدن ایمیل از چی میتونه باشه !؟؟!
atilnic
October 14th, 2012, 13:23
سلام
خوب پورتشو میتونن ببندن
یا میره اسپم
و خیلی چیزهای دیگه...
سپاس
succes
October 14th, 2012, 13:26
سلام
خوب پورتشو میتونن ببندن
یا میره اسپم
و خیلی چیزهای دیگه...
سپاس
نه عزیز اصلا ارسال نمیشه که بخواد بره اینباکس یا اسپم ! پیگیری کردیم میگن پورت بسته نیست
Metalik
October 14th, 2012, 15:26
سلام
سیستم عامل چیه؟
میل سرور نصب کردید؟ چه نسخه ای؟
کنترل پنل داره؟
majidisaloo1
October 14th, 2012, 15:34
شما ای پی سرور بدهید تا پرت ها رو چک کنیم
و خیلی وقت ها ورودی شاید باز باشه اما خروجی باز نباشه
ورودی دارید؟
succes
October 14th, 2012, 16:58
سلام
سیستم عامل چیه؟
میل سرور نصب کردید؟ چه نسخه ای؟
کنترل پنل داره؟
سیستم عامل لینوکس Cent OS ...بله Exim کار میکنه
کنترل پنل دایرکت ادمین
succes
October 14th, 2012, 17:01
شما ای پی سرور بدهید تا پرت ها رو چک کنیم
و خیلی وقت ها ورودی شاید باز باشه اما خروجی باز نباشه
ورودی دارید؟
آی پی » 5.152.206.167
ورودی رو چک نکردم ببینم باز هست یا نه ... لطفا نتیجه رو بهم بگین ممنون
DVBBaz
October 14th, 2012, 17:05
می تونید پورتها رو از این سایت چک کنید ....
Open Port Check Tool - Test Port Forwarding on Your Router (http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/)
majidisaloo1
October 14th, 2012, 17:43
پرت ها باز است
لطف6ا با اسکریپت تست کنید
اینم اسکریپت
http://www.webhostingtalk.ir/f42/42904/
mahdi.manian
October 14th, 2012, 17:56
با سلام.
اگر مشکل ارسال ایمیل در جوملا دارید ، از آموزش زیر استفاده کنید ببینید درست میشه؟
آموزش جامع رفع مشکلات ارسال ایمیل در جوملا (http://forum.joomiran.org/f25/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-115/)
این روش خیلی وقت ها جواب میده. (برای خودم خیلی جواب داده.)
موفق باشید.
succes
October 14th, 2012, 21:32
دوستای عزیز ، من با جوملا و با نرم افزارهایی که با توابع php ارسال می کنند مشکلی ندارم و از طریق اونا (دستورات php) ارسال میشه.... ولی از طریق smtp ارسال کردنی ارسال نمیشه . یا مثلا هیچ ایمیلی از دایرکت ادمین بهم ارسال نمیشه... نه پیام های سرور، نه وقتی که واسه کسی اکانت میسازم (باید واسه مشتری و واسه ادمین اطلاعات هاست بطور اتوماتیک ارسال شه) ارسال نمیشه ... لطفا راهنمایی کنید
succes
October 16th, 2012, 01:12
کسی نبود جواب بده !؟ من کارم لنگه خواهشا راهنمایی کنید ...
HiDd#N
October 16th, 2012, 01:24
کسی نبود جواب بده !؟ من کارم لنگه خواهشا راهنمایی کنید ...
از چه برنامه ای استفاده میکنید؟ممکنه مشکل فایروال باشه مربوط به اون برنامه که نمیزاره میل سرورتون ارسال کنه
در ضمن شما باید pop3 داشته باشین برای ارسال ایمیل و smtp سرور برای دریافت ایمیل موفق باشید
پ.ن : پیشنهاد میکنم برای تنظیمات آماده kerio mail servr رو نصب کنید و تست کنید البته دقت کنید که نسخه ی کرک شده این نرم افزار ممکنه اسپم کنه و دیتا سنتر آی پی اون سرور رو بلاک کنه و باید حتما جلوی اسپمش حال با تنظیمات فایروال یا با دانلود کرک سالم برطرف بشه
succes
October 16th, 2012, 01:27
از چه برنامه ای استفاده میکنید؟ممکنه مشکل فایروال باشه مربوط به اون برنامه که نمیزاره میل سرورتون ارسال کنه
در ضمن شما باید pop3 داشته باشین برای ارسال ایمیل و smtp سرور برای دریافت ایمیل موفق باشید
پ.ن : پیشنهاد میکنم برای تنظیمات آماده kerio mail servr رو نصب کنید و تست کنید البته دقت کنید که نسخه ی کرک شده این نرم افزار ممکنه اسپم کنه و دیتا سنتر آی پی اون سرور رو بلاک کنه و باید حتما جلوی اسپمش حال با تنظیمات فایروال یا با دانلود کرک سالم برطرف بشه
دوست عزیز، ایمیل ها ارسال میشد و از وقتی سرور رو جابجا کردم و به سرور uk اومدم ایمیل ها ارسال نمیشه ... نمی دونم چه دردشه
HiDd#N
October 16th, 2012, 01:27
SMTP is the most reliable protocol for receiving email. If you have a continuous line or dial on demand router it is therefore recommended to use SMTP.
البته این رو اضافه میکنم که از جفتشون میشه برای ارسال و دریافت استفاده کرد که سوء تفاهم پیش نیاد
HiDd#N
October 16th, 2012, 01:29
دوست عزیز، ایمیل ها ارسال میشد و از وقتی سرور رو جابجا کردم و به سرور uk اومدم ایمیل ها ارسال نمیشه ... نمی دونم چه دردشه
خوب پس اگر مشکل از فایروال نیست و مطمئنید و از تنظیمات smtp server شما هم نیست و مطمئنید یه حالت میمونه اونم دیتا سنتر و سرور شما.شما میخواید به تعداد زیاد ایمیل ارسال کنید؟
succes
October 16th, 2012, 01:31
خوب پس اگر مشکل از فایروال نیست و مطمئنید و از تنظیمات smtp server شما هم نیست و مطمئنید یه حالت میمونه اونم دیتا سنتر و سرور شما.شما میخواید به تعداد زیاد ایمیل ارسال کنید؟
به دیتا سنتر هم تیکت داده شدنی یه صورت عمل میده که باید برای ارسال ایمیل از سرور این کارهارو انجام بدین که کلا نامفهوم هست و کسی سردرنمیاره !! نه ایمیل زیاد نیس
HiDd#N
October 16th, 2012, 01:32
به دیتا سنتر هم تیکت داده شدنی یه صورت عمل میده که باید برای ارسال ایمیل از سرور این کارهارو انجام بدین که کلا نامفهوم هست و کسی سردرنمیاره !! نه ایمیل زیاد نیس
میشه گفته ی دیتا سنتر رو برام پ.خ کنید؟؟
succes
October 16th, 2012, 01:36
میشه گفته ی دیتا سنتر رو برام پ.خ کنید؟؟
الان بهش دسترسی ندارم. فردا در اولین فرصت براتون پیام میکنم ... ممنون بابت وقتی که گذاشتین
DeLtAvPs
October 16th, 2012, 01:38
خوب بزارید بنده هم یه توضیحی بدم
اگر از رد استیش سرویس دارید این مشکل یک هفتست برای ما پیش اومده
اونم چرا؟!! چون اومدیم توی یک روز و هر ساعت 600 ایمیل و هر دقیقه 10 ایمیل و هر 30 ثانیه 5 ایمیل ارسال کردیم!!!
نمیدونم بر چه اساسی این دیتاسنتر این مقدار رو تخلف محسوب کرد
اما هر چی بود به هیچ وجه ایپی رو باز نکردند و با این اوضاع تصمیم گرفتیم بریم رو سروریس که به این تعداد ایمیل گیر نده!!!!!
succes
October 16th, 2012, 01:41
خوب بزارید بنده هم یه توضیحی بدم
اگر از رد استیش سرویس دارید این مشکل یک هفتست برای ما پیش اومده
اونم چرا؟!! چون اومدیم توی یک روز و هر ساعت 600 ایمیل و هر دقیقه 10 ایمیل و هر 30 ثانیه 5 ایمیل ارسال کردیم!!!
نمیدونم بر چه اساسی این دیتاسنتر این مقدار رو تخلف محسوب کرد
اما هر چی بود به هیچ وجه ایپی رو باز نکردند و با این اوضاع تصمیم گرفتیم بریم رو سروریس که به این تعداد ایمیل گیر نده!!!!!
آخه آی پی من بلوک نشده و پورت هم باز هست !! نمی دونم مشکل از چی هست ... با این حساب مجبورم انتقال بدم ...
DeLtAvPs
October 16th, 2012, 01:49
اینو باید از دیتاسنتر سوال کنید
ایپی ما هم از داخل به بیرون بلاک شده
یعنی داخلی میتونیم به هم ایمیل ارسال کنیم
اما از خارج به داخل و بالعکس ایمیل ارسال نمیشه!
در کل برای هاست اشتراکی دیتاسنتر خوبی نیست
حیف اون همه وقت و هزینه ای که برای این سرور کردیم
اخرشم برای چند تا ایمیل در ساعت باید این کارمون بشه
HiDd#N
October 16th, 2012, 01:52
الان بهش دسترسی ندارم. فردا در اولین فرصت براتون پیام میکنم ... ممنون بابت وقتی که گذاشتین
خواهش میکنم اما همچین پیام هایی خیلی کمک میکنن به هر حال من چندین فاکتور رو مورد بررسی قرار دادم اول اینکه شما گفتین ارسال ایمیلتون زیاد نیست و ایمیل زیاد باعث میشه که دیتا سنتر شما امکان ارسال ایمیل رو از شما بگیره
2-شما گفتین با php میتونین ایمیل ارسال کنید که پس امکان ارسال ایمیل براتون هست
3-شما گفتین که تنظیمات فایروال درسته
4-پورت ها هم که باز هستن
ولی با این حال بهتون پیشنهاد میکنم که شما این برنامه رو از طریق این لینک دانلود کنید و کرک کنید و یه ایمیل برای خودتون بسازید و از طریق outlook به ایمیل وصل بشید و یه ایمیل بفرستید و تست کنید
خیلی کار باهاش راحته فقط باید یه ایمیل بسازید همین
http://dl.downloadha.com/Hosein/March%202010/15/KMS%20v6.7.3.7892%20(www.Downloadha.com).zip
با این وجود من احتمالی که میدم اینه که شما تنظیمات ایمیل سرور درست دارید که میتونید با php ارسال کنید ولی اون برنامه ای که باهاش ارسال میکنید فایروال جلوشو میگیره حالا چرا قبلا نمیگرفته ؟؟باید تست انجام بشه تا مشخص کنیم