توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای تنظیم میل سرور به صورت ریموت
DeLtAvPs
October 13th, 2012, 18:22
با عرض سلام
با توجه به مشکلاتی که با سرور داریم و بسته شدن پورت 25 و اینکه دیگه این پوت رو دیتاسنتر روی این ایپی باز نمیکنه و اینکه این ایپی برای چندین جای مختلف استفاده شده تصمیم گرفتیم قسمت میل سرور رو به صورت ریموت میل سرور راه اندازی کنیم
کنترل پنل سی پنل هستش و سرور لینوکس
یه سرور لینوکس با سی پنل هم در جای دیگه داریم
حالا میخوایم از میل سرور اون یکی سرورمون در این یکی سرور استفاده کنیم که بتونیم ایمیل ها رو ارسال کنیم
در whm یه قسمتی هستش به نام
Configure Remote Service IPsحالا اینجا چیزی که پیدا کردیم نشون میده این کار شدنیه
اما وقتی ایپی اون یکی سرور رو میدیم باز هم ایمیلی ارسال نمیشه
البته من فکر میکنم باید تو اون سرور هم کاری انجام بدیم! چون اگر انجام نشه که میشه هر ایپی برای هر شخص رو اضافه کرد!
ممنون میشم فقط کسانی که میدونند و تجربه کردند راه حل رو بگند
DeLtAvPs
October 13th, 2012, 19:11
Up
:-d
amirhkh
October 14th, 2012, 00:29
سلام
ما الان از همچین حالتی داریم استفاده می کنیم , بررسی کنید که در میل سرور تنظیمات به نحوی باشد که امکان ارسال ایمیل از غیر localhost امکان پذیر باشد , معمولا به صورت پیشفرض فقط از localhost امکان ارسال هست
DeLtAvPs
October 14th, 2012, 10:19
بیشتر توضیح بدید
DeLtAvPs
October 14th, 2012, 23:04
متاسفانه مثل اینکه متخصص هاستینگی تو این فروم نیست!!!
parsdrive
October 14th, 2012, 23:47
درود
نصب میل سرور به همراه ایجاد اکانت و نرم افزار ارسال ایمیل گروهی در مدت کمتر از یک ساعت آماده و تحویل داده میشه.
پشتیبانی آنلاینند تشریف ببرید مراحل کار رو میگن خدمت شما.
پارس درايو: ثبت دامنه، میزبانی وب ابری، سرور مجازی، سرور اختصاصی، هاست رایگان، گواهینامه امنیتی اس اس ال » صفحه اصلی (http://www.parsdrive.ir)
DeLtAvPs
October 14th, 2012, 23:51
دوست عزیز ممنون از جوابتون
اما ای کاش متن من رو میخوندید
عرض کردم دیتاسنتر روی سرور فوق نمیزاره ما ایمیل ارسال کنیم و ما میخوایم از یک سرور دیگمون که روی یک لوکیشن دیگست ایمیل رو به این سرور متصل کنیم
به نوعی این سرورمون از میل سرور اون سرورمون استفاده کنه
و بنده جایی در مورد ارسال ایمیل تبلیغاتی و.. حرفی نزدم!!!
parsdrive
October 15th, 2012, 00:02
ببخشید اگر اشتباه متوجه شدم
خوب کاری نداره دوست عزیز. میل سرور روی اون سرور جدید نصب میشه و اکانت ایمیل ایجاد میشه و اطلاعات در سرور فعلی حالا اسکریپت هست یا نرم افزار وارد میشه. به همین راحتی!
DeLtAvPs
October 15th, 2012, 00:16
خوب اینقدر راحته ! یه توضیح کامل بدید
چون بنده تموم فروم های خارجی رو سرچ زدم حتی خود سی پنل چیزی دستگیرم نشد
parsdrive
October 15th, 2012, 00:32
جناب عرض کردم که
یک میل سرور انتخاب می فرمایید و روی سرور نصب بفرمایید. (در اینترنت انواع مختلف موجوده)
بعد در میل سرور نصب شده یک اکانت ایجاد می فرمایید و در اسکریپت یا نرم افزار این سرور اولیه که توانایی ارسال ایمیل رو نداره اون ایمیل رو وارد می کنید.(مثلا ایمیل info@yahoo.com(
این کل فرآیند هست. اون هم که مبلغ رو عرض کردم برای ارسال ایمیل تبلیغاتی نبود عزیز. چون زمان بر هست هزینه فنی کار روی سرور بوده. چون زمان بر هست. البته به منظور ایمیل تبلیغاتی هم می تونید استفاده بفرمایید.
astro.alireza
October 15th, 2012, 01:54
دوستان لطف کنند قبل از اینکه حرفی بزنند در مورد اون مطمئن بشن
اگر دیتاسنتر پورت ۲۵ رو برای شما بسته شما می تونید این کار رو انجام بدید.
روی یه سرور دیگه یک mail relay server درست کنید (عبارت setup mail relay server centos رو توی گوگل سرچ کنید)
پورت mail relay server رو به چیزی غیر از ۲۵ تغییر بدید و توی تنظیمات میل سرور سی پنل هم mail relay server رو معرفی کنید و پورت اون رو هم اعلام کنید بهش
اینجوری شما می تونید کار ارسال و دریافت ایمیل رو با یه ایمیل گیت وی انجام بدید
کار سختی هست و نیاز به وقت گذاشتن داره