توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست خريد دامنه
saman6709
December 25th, 2009, 18:46
با سلام خدمت دوستان عزيز
من ميخواستم دامنه اي بخرم كه 1.امنيتش بالا باشه و توسط شركت پشتيباني بشه 2. پنل مديريت آن دست خودم باشه
دامنه مورد نظر من .com و .ir است ميشه دوستان راهنمايي كنند كه از كجا تهيه كنم و قيمت حدودي آن را هم بگويند درباره امنيت دامنه هم يك سري اطلاعاتي به من بدهند
ممنون
irlogo
December 25th, 2009, 18:53
Supersite (http://domaintld.webvillage.ir)
پنل از این حرفه ای تر جهان نیست، ثابت شده
دامنه مال خودتونه و ما فقط پرداختش می کنیم
---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
.:: IRTLD ::. (http://irdomain.webvillage.ir)
ثبت دامنه IR در پنل خودتان
bijans
December 25th, 2009, 18:55
دوست عزیز،
دامنه ی IR رو خودتون ثبت می کنید و کس دیگه ای پرداخت مالی می کنه. کنترل پنلش رو خودتون ایجاد می کنید. ما 4200 تومان برای این کار می گیریم.
دامین .com رو هم پنل شخصی با مالکیت شخصی خودتون بهتون می دیم 8400 تومان. دایرکت آی و کاملاً تأیید شده.
نت سازان: هاست نامحدود برای شما (http://www.netsazan.com)
saman6709
December 25th, 2009, 19:25
بعدا براي تمديد هم بايد به شركتي مراجعه كنم كه دامنه را از آن گرفتم يا به هر شركتي ميتوانم مراجعه كنم
NovinSite.ir
December 25th, 2009, 19:28
سلام
دوست عزیز ما میتونیم دامنه com را برات 8500 ثبت کنیم (با پانل)
و اگر بدون پانل خواستید میتونم برات 7500 بدم
و ir رو هم 4000 تومان ثبت می کنیم
bijans
December 25th, 2009, 19:31
بعدا براي تمديد هم بايد به شركتي مراجعه كنم كه دامنه را از آن گرفتم يا به هر شركتي ميتوانم مراجعه كنم
برای ir از هرجایی می توانید تمدید کنید.
1eng.ir
December 25th, 2009, 19:34
@ irlogo:
پنل از این حرفه ای تر جهان نیست، ثابت شده
کی گفته ؟!!
شما که بالا دستشین راحت میتونین کش برین که (دور از جون شما)
Godaddy و Name از لحاط بالادست بودن و ... امنیتش بیشتر از دایرکتی ـه ...
هر جا که دوست داشتی میتونی بری ...
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
برای ir از هرجایی می توانید تمدید کنید.
یعنی واسه دامین اینترنشنال نمیتونه بره جای دیگه ؟!
دامین اینترنشنال هه میتونه بره جای دیگه ;)
bijans
December 25th, 2009, 19:40
[quote=
یعنی واسه دامین اینترنشنال نمیتونه بره جای دیگه ؟!
دامین اینترنشنال هه میتونه بره جای دیگه ;)[/quote]
Move میکنی (Free) میدی کسی دیگه پرداختشو انجام بده ;)
-[Milad]-
December 25th, 2009, 20:03
hostdl واقعا دامین هاش که ثبت می کنه Godaddy هست ؟
irlogo
December 25th, 2009, 20:47
[QUOTE=1eng.ir;57590]@ irlogo:
کی گفته ؟!!
شما پنل حرفه ای تر سراغ دارید؟
opensrs هم امنه
1eng.ir
December 26th, 2009, 00:55
من بحث امنیتیشو گفتم چه ربطی به حرفه ای بودن داره ؟!!
+
منظورت از حرفه ای تر چیه ؟
امکانات ؟
تو دایرکتی میخوای یه نیم سرور عوض کنی با 6000 تا ارور مواجه میشی ولی name.com راحت ـه راحت ;)
تو دایرکتی واسه ترنسفر باید کلی مکافات بکشی (نمونش تو فروم زیاده) ولی name.com راحت ـه راحت ;)
تو دایرکتی فقط میتونی 13 تا دی ان اس ست کنی، در حالی که name.com هیچ محدودیتی نذاشته ;)
تو دایرکتی 1000 بار هم پسوردو اشتباه بزنی نه اخطاری میده نه چیزی. name.com پسوردو اشتباه بزنی ایمیل بهت میزنه که اشتباه وارد شده. 10 بار اشتباه بزنی اکانتتو بن میکنه ;)
دیگر امکانات name.com:
Free Google Apps - نمونه: http://mail.pc7.me
Free Private Whois
Promo Code تا دلت بخواد پیدا میشه
آفرهاش همیشه به راهه
چیز دیگه نیاز دارین ؟
AfraWeb.net
December 26th, 2009, 01:08
انجام امور مالی نیک ( دامنه های ir ) را به دست ما بسپارید
برای ثبت دامنه های بین المللی name.com توصیه میشه در سایت شناسه کاربری درست کنید و دامین را ثبت و پرداخت رو انجام بدید همچنین میتوانید حساب خودتون را از 25 دلار به بالا شارژ نمایید پرداخت با پی پالو کارت اعتباری .
مزایا : سرعت بالا - پشتیبانی قوی - یک ماه وب هاستینگ رایگان - و.....
saman6709
December 26th, 2009, 09:04
ممنون از همه دوستان كه نظر دادن
ميشه توضيح بدهيد براي دامنه .ir كدام شركت سرويس دهنده اصلي است ؟يعني مرجع دامنه ir
بعضيها ميگنnic.ir است منظور از اين كه ميگن پنل و دامنه را خودمان به وجود ميآوريم چيست ؟
درباره .com هم خيلي ها ميگن DirectI و بعضي ها ميگن name.com من يكي امنيت ميخواهم و يك اگر تغيير dns داشتم بي دردسر و سريع انجام بده و يكي هم براي تمديد بشه خودمون يا كسي غير از شركت ايراني كه دامنه را برايمان ثبت ميكند انجام بده . حالا كدامش بهتره ؟
ممنون
1eng.ir
December 26th, 2009, 09:38
ميشه توضيح بدهيد براي دامنه .ir كدام شركت سرويس دهنده اصلي است ؟يعني مرجع دامنه ir
https://www.nic.ir/List_of_Resellers
بعضيها ميگنnic.ir است منظور از اين كه ميگن پنل و دامنه را خودمان به وجود ميآوريم چيست ؟
میرید نیک.آی پنل میسازین
دامین دلخواهو ثبت میکنین
رابط مالی رو یکی از بچه ها میذارین براتون اوکی میکنن.
درباره .com هم خيلي ها ميگن DirectI و بعضي ها ميگن name.com من يكي امنيت ميخواهم و يك اگر تغيير dns داشتم بي دردسر و سريع انجام بده و يكي هم براي تمديد بشه خودمون يا كسي غير از شركت ايراني كه دامنه را برايمان ثبت ميكند انجام بده . حالا كدامش بهتره ؟
Name.Com
AfraWeb.net
December 26th, 2009, 13:59
ممنون از همه دوستان كه نظر دادن
ممنون
دوست عزیز شما باید در سایت نیک یک شناسه با مشخصات کامل خود درست کنید توجه کنید ادرس دقیق پستی و کد پستی را دقیق وارد کنید . تا شناسه شما تایید بشه .
بعد میتوانید دامنه را سفارش بدید و مالکیت 100 درصد دامنه بنام شما می باشد و فقط رابط مالی را این شرکت را انتخاب میکنید تا پرداخت مالی شما را انجام بدیم
امکان تغییر دی ان اس - حذف دامنه - ترانسفر دامنه با خود شما می باشد
رابط مالی : ne110-irnic
در راطه با name.com در این سایت یک شناسه درست کنید . اگر میتوانید پرداخت مالی رو خودتون انجام بدید پی پال و مستر کارت . اگر نمیتوانید میتونید توسط دوستان پنل خودتون را از 25 دلار شارژ کنید و به ازائ اون دامنه ثبت کنید
یا اینکه توسط دوستانی که در این سایت موجودی دارند دامنه شما ثبت میشه و بعد از 5 روز منتقل میشه به پنل شما و مالک 100 درصد دامنه شما خواهید بود
با تشکر
delta
December 26th, 2009, 14:21
فقط onlinnic :67: هیجی جز ان رو قبول ندارم
Woshka
December 26th, 2009, 15:40
من 4 تا دامنه godaddy دارم
irlogo
December 27th, 2009, 19:17
تو دایرکتی میخوای یه نیم سرور عوض کنی با 6000 تا ارور مواجه میشی ولی name.com راحت ـه راحت ;)
تو دایرکتی واسه ترنسفر باید کلی مکافات بکشی (نمونش تو فروم زیاده) ولی name.com راحت ـه راحت ;)
شما دایرکتی رو با آنلاین نیک اشتباه گرفتین؛
در دایرکتی تعویض نیم سرور هیچگاه با ایرور مواجه نمی شود
برای ترانسفر در کمتر از 12 ساعت انجام می شود
در آنلاین نیک هیچ احد الناسی تا به حال نتونسته دوماین ترانسفر کنه
" این یک نظر شخصی بود و هدف دیگری نداشتم"
Arvin
January 17th, 2010, 19:51
من پیشنهد می کنم از یک مرجه معتبر خرید کنین.حتی اگه گرون باشه.
در مورد ir امنیت بالاتره ولی در مورد com net org و غیره به هر کسی اعتماد نکنید
چون 1 اختلاف برابر از دست دادن دامنه
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
شما دایرکتی رو با آنلاین نیک اشتباه گرفتین؛
در دایرکتی تعویض نیم سرور هیچگاه با ایرور مواجه نمی شود
برای ترانسفر در کمتر از 12 ساعت انجام می شود
در آنلاین نیک هیچ احد الناسی تا به حال نتونسته دوماین ترانسفر کنه
" این یک نظر شخصی بود و هدف دیگری نداشتم"
اینکه شما نمیتونین ترنسفر کنین زود به همه تعمیم ندین.اگه کارتون رو بلد باشین ترانسفر در کمتر از 2 ثانیه صورت میگیره.و دیگه خبری از گم شدن دامنه نیست.
خواهشا اگه نمیتونین راهنمایی کنین دیگه مردم رو گمراه نکنین
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
[QUOTE=1eng.ir;57590]@ irlogo:
کی گفته ؟!!
opensrs هم امنه
از این حرفتون مطمئن هستین؟
bijans
January 17th, 2010, 20:53
محض توضیح بگم که GoDaddy شدیداً با ایرانیا مشکل داره. نشون به اون نشون که آی پی های ایران رو حتی برای سایتش بن کرده و کسی نمی تونه دخول کنه بهش بدون قیلترشکن یا فی پی ان.