PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چهار سوال درباره خرید از ovh

Ethan
October 13th, 2012, 04:25
درود.

دوستان من تصمیم گرفتم برای اولین بار یک Dedicated Server از OVH بگیرم.

اول که سایت اصلا زبان انگلیسی نداره و اون یکی سایتش که انگلیسی هست برای ثبت نام فقط 3 کشور کانادا، ایالات متحده و ایرلند رو داشت.من از همون سایت فرانسوی جلو رفتم.

لینک زیر سرور مورد نظر من هست:

Fiche serveur dédié professionnel EG SSD - OVH (http://www.ovh.com/fr/serveurs_dedies/eg_ssd.xml)

1.در بخش هارد دیسک ها نوع SSD داده شده.فرقش با هارد های عادی چی هست؟ البته از سایت Intel کمی از قابلیت هاشو خوندم ولی تجربه عملی ندارم.
2.در بخش IP ها فقط یک عدد IPv4 میده و بقیه رو بصورت Failover IP میده.توضیحی درباره این Fail Over بدید ممنون میشم.
3.تعرفه های شبکه ای و ترافیکش خیلی مقرون به صرفه هست.آیا مثل هتزنر فقط Upload سرور مورد محاسبه هست؟
4.نمیشه زبان رو به انگلیسی تغییر داد؟

در آخر می خواستم بدونم طی تجربه که داشتید این شرکت نیازی به تایید هویت داره یا نه؟

ممنون از اینکه تجربه خودتون رو انتقال میدید.

danitfk
October 13th, 2012, 11:54
سلام ؛
چند وقتی هست اگر سیتیزن ایران باشید بهتون سرور نمیدن..

sainaweb
October 13th, 2012, 14:37
من از ساپورتش پرسیدم . گفتند سرویس میدیم و این جریان سرویس ندادن به ایرانیا شایعست . http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f55/9077-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-ovh-ovh-jpg

danitfk
October 13th, 2012, 14:49
من از ساپورتش پرسیدم . گفتند سرویس میدین و این جریان سرویس ندادن به ایرانیا شایعست . http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f55/9077-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-ovh-ovh-jpg
چه خوب.. من که از خیلی چیزای ovh راضی بودم ( نه کیمسوفی )
حالا جواب سوالای استارتر :
1. برای مثال برای کار مجازی سازی .. هارد های SATA II 5.4Krpm حداکثر 12-15 سرور با کیفیت معمولی میتونید هاست کنید ؛ هارد های SATA III 7.2Krpm حداکثر 20-22 سرور با کیفیت متوسط رو به بالا ؛ اما هارد های SSD سرعت رایت و رید فوق العاده بالاتری داره در نتیجه سرورمجازی های بیشتری میتونید میزبانی کنید. اما اگر فضا لازم دارید و سرعت براتون اونطور اهمیت نداره نگیرید.
2.برای هر پک آی پی 2 آی پی ازتون غیر قابل استفاده هستند ؛ پک 3تایی = 1آیپی ؛ 8تایی = 6آی پی 16آی پی=14آیپی 32آی پی=29آی پی ؛ شما میتونید پروفشنال یوز بگیرید که دیگه از ماه بعد پول آی پی ندید. همچنین این دیتاسنتر از 13 کشور اروپایی آی پی بهتون میده!
3.هزینه پهنای باند مناسب هست در مقایسه با دیتاسنترهای آمریکایی مثل xlhost ؛ اگر از ovh.com خرید کنید پهنای باند نامحدود هست.

ma3oud91
October 13th, 2012, 15:35
شما میتونید پروفشنال یوز بگیرید که دیگه از ماه بعد پول آی پی ندید.

ببخشید میشه توضیح بدین اگه پروفشنال بگیریم نباید از ماه بعد پول آی پی بدیم؟فرقش چیه؟

cmorgh93
October 13th, 2012, 15:44
همچنین این دیتاسنتر از 13 کشور اروپایی آی پی بهتون میده!

اگه امکانش هست بگین چه کشور هایی ممنون میشم یــا اگه سخته تایپ کردن لینکش رو بدین خودم ببینم و همینطور اگه امکانش هست بگین یعنی من از 13 کشور رو بگیرم تو پک 16 تــایی ( که شامل 14 آیپی هست ) بهم میدن ؟ :)

danitfk
October 13th, 2012, 15:54
ببخشید میشه توضیح بدین اگه پروفشنال بگیریم نباید از ماه بعد پول آی پی بدیم؟فرقش چیه؟
آفرهای دیتاسنتر OVH اینطوری هست که شما اگر Professional Use بگیرید فقط ماه اول هزینه آی پی هارو پرداخت می کنید ( چه 1 آی پی چه 64 آی پی ) از ماه های دیگه فقط هزینه Professional Use

danitfk
October 13th, 2012, 15:56
اگه امکانش هست بگین چه کشور هایی ممنون میشم یــا اگه سخته تایپ کردن لینکش رو بدین خودم ببینم و همینطور اگه امکانش هست بگین یعنی من از 13 کشور رو بگیرم تو پک 16 تــایی ( که شامل 14 آیپی هست ) بهم میدن ؟ :)
هلند - سوئیس - چک - آلبانی - اسپانیا - پرتغال - انگلیس - فرانسه - ایتالیا - جمهوری چک - و...
خیر هر پک برای یک کشور .. مثلا شما 2 پک 16 تایی خرید می کنید . یکی انگلستان یکی سوئیس

ma3oud91
October 13th, 2012, 15:58
آفرهای دیتاسنتر OVH اینطوری هست که شما اگر Professional Use بگیرید فقط ماه اول هزینه آی پی هارو پرداخت می کنید ( چه 1 آی پی چه 64 آی پی ) از ماه های دیگه فقط هزینه Professional Use
بعد اگه فروفشنال بگیریم هزینه بالاتری نسبت به بقیه سرورها داره؟!!

cmorgh93
October 13th, 2012, 16:00
هلند - سوئیس - چک - آلبانی - اسپانیا - پرتغال - انگلیس - فرانسه - ایتالیا - جمهوری چک - و...
خیر هر پک برای یک کشور .. مثلا شما 2 پک 16 تایی خرید می کنید . یکی انگلستان یکی سوئیس

هر پک رو به یه سرور میدن ؟ یا میشه دو تا پک رو وا3 یه سرور هم گرفت ؟

danitfk
October 13th, 2012, 16:00
بعد اگه فروفشنال بگیریم هزینه بالاتری نسبت به بقیه سرورها داره؟!!
روی تمامی پلان های ovh.com / ovh.co.uk میتونید پروفشنال یوز بگیرید که ماهیانه با مالیات 17.94 یورو هستش.

danitfk
October 13th, 2012, 16:03
هر پک رو به یه سرور میدن ؟ یا میشه دو تا پک رو وا3 یه سرور هم گرفت ؟
پکیج آی پی که خرید می کنید قابل استفاده بر روی یک سرور اختصاصی هست و میتونید چندین پک آی پی خرید کنید . ( من روی سرور قبلی که پورت 1گیگابیت داشت 4 پکیج 16تایی خریدم مشکلی نداشت)

Ethan
October 13th, 2012, 19:08
پکیج آی پی که خرید می کنید قابل استفاده بر روی یک سرور اختصاصی هست و میتونید چندین پک آی پی خرید کنید . ( من روی سرور قبلی که پورت 1گیگابیت داشت 4 پکیج 16تایی خریدم مشکلی نداشت)

درود بر تو و ممنون از این همه اطلاعات مفید.

من جواب همه سوالاتم رو گرفتم فقط دو سوال دیگه:

1.من از سایت فرانسوی بخرم یا اون که انگلیسی هست؟ سایت های ovh.ie و ovh.co.uk انگلیسی هستند ولی برای ثبت نام فقط سه کشور Canada و United States و Ireland وجود دارن.
2.با وجود توضیحاتی که بالاتر داده بودید این Fail Over IP تفاوتی با IP های دیگه نداره؟ من فقط سفارش مثلا 64 تا IP مورد نظر بدم که 2تاش هم کم میشه؟

danitfk
October 13th, 2012, 21:16
درود بر تو و ممنون از این همه اطلاعات مفید.

من جواب همه سوالاتم رو گرفتم فقط دو سوال دیگه:

1.من از سایت فرانسوی بخرم یا اون که انگلیسی هست؟ سایت های ovh.ie و ovh.co.uk انگلیسی هستند ولی برای ثبت نام فقط سه کشور Canada و United States و Ireland وجود دارن.
2.با وجود توضیحاتی که بالاتر داده بودید این Fail Over IP تفاوتی با IP های دیگه نداره؟ من فقط سفارش مثلا 64 تا IP مورد نظر بدم که 2تاش هم کم میشه؟
1. شما با هویت ایرانی یا کشور های دیگه فقط میتونید از ovh.com خرید کنید.
2. هیچ فرقی نداره.

Ethan
October 13th, 2012, 22:06
متوجه شدم.

یک مشکلی هم بود که من سرور 109 یوروی رو انتخاب می کردم اما آخرش میشد 329 یورو که باید در آخر ماه رو یک ماه میزدم.

سفارش اون بلوک ip بعد از خرید سرور هست؟ و اینکه چطوری بگم سرور مثلا شمال یا شرق فرانسه باشه؟

Ethan
October 16th, 2012, 01:25
سلام ؛
چند وقتی هست اگر سیتیزن ایران باشید بهتون سرور نمیدن..

حرف ایشون تایید میشه

I have received your request and thank you for the trust you place in us.

We don' purchase our offers for Iran customers.

Our legal department refuse systematically because we have a lot of problems with them (hackers, don't paid...).

Cordially, Rachid.

ezat1
October 16th, 2012, 12:41
من از ساپورتش پرسیدم . گفتند سرویس میدیم و این جریان سرویس ندادن به ایرانیا شایعست . http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f55/9077-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-ovh-ovh-jpg
اینو گزاشتی خب طرف اسمشم بزار ببینم کی اینو تایید کره ؟

CityKala.net
October 16th, 2012, 14:53

شما با حالت پروفشنال میتونید هر تعداد آی پی که بخواید بگیرید مثلا 512 تا + 15 یورو پروفشنال
شما یک بار هزینه آی پی میدید برای تمدید باید هزینه پروفشنال رو فقط بدید

ERfan.Taleghani
October 16th, 2012, 16:07
حرف ایشون تایید میشه

I have received your request and thank you for the trust you place in us.

We don' purchase our offers for Iran customers.

Our legal department refuse systematically because we have a lot of problems with them (hackers, don't paid...).

Cordially, Rachid.

(hackers, don't paid...). واقعا واقعا متاسفیم ! خیلی زشته ! که ببین چقدر خراب کاری کردن بعضی ها

Ethan
October 16th, 2012, 23:36
متاسفانه حتی با اصرار هم فایده نداشت.

Hi,

I have already tried to negociate with them but clearly, we had too much problems with iranians customers and a decision has been taken to refuse all iranians orders.

I'm sorry...

Cordially, Rachid.

میگم کسانی که با این شرکت کار کردند، آیا این شرکت نیاز به تایید هویت داره؟ یا مثلا مثل XLHOST راحت میتونی سرویس بگیری؟

danitfk
October 17th, 2012, 00:15
xlhost از سرویس دهنده های خودمون بگیرید مثل دریم دیتا - گیتفا
اما دیتاسنتر جدیدی که داخل مونترآل کانادا هم تاسیس شده خوبه
پرسنل ایرانی (هاست پولیس) رو دارند.

Ethan
October 17th, 2012, 01:15
نه می خوام شخصا مستقیم از خود شرکت بگیرم.

آخه این ovh از نظر ping time و Uplink خیلی عالی هست.من بین اکثر شرکت هایی که کار کردم سرور های ovh و Singlehop رو از این دو نظر بالاتر دیدم.

من آلان بعد از مشکل IP ندادن شرکت Hetzner دنبال یک شرکتی می گردم که ارزون نسبتا با کیفیت و بدون مشکل IP باشه.

danitfk
October 17th, 2012, 17:42
برای مجازی سازی eg_amd مناسبه.
پردازنده 6 هسته ای + 32 گیگ رم + 1 گیگابیت پورت + پروفشنال یوز , محدودیت آی پی 64تا ( ovh قانون هست برای پورت 1 گیگابیت فقط 64 آی پی میدن )

Ethan
October 17th, 2012, 19:27
مگه گفت نشد که به ایرانی‌‌ها سرویس نمیده؟
یعنی‌ می‌شه از اوه بدون تأیید هویت سرویس گرفت؟

Ethan
October 19th, 2012, 04:57
از دوستان کسی‌ جواب منو نداد،

آیا بد از پرداخت مبلغ سرور به شرکت ovh از طریقه paypal نیازی به ارائه‌ مدارک تأیید هویت هست؟

websazha
October 19th, 2012, 15:51
از دوستان کسی‌ جواب منو نداد،

آیا بد از پرداخت مبلغ سرور به شرکت ovh از طریقه paypal نیازی به ارائه‌ مدارک تأیید هویت هست؟

دیتاسنتر مشکلاتش به هر دلیلی با ایرانی ها بیشتر شده حتی پنل نباید ایرانی باشد پس اگر ایرانی نباشد باید خارج از ایران و درست باشد پس نمیشه ادرس اشتباه داد.
بهتر هست آدرس و مشخصات درست و وریفای کنید که هیچ موقع به مشکل نخورید.
تجارت با ترس و لرز هست هویت ایران

Ethan
October 19th, 2012, 17:17
آهان پس یعنی‌ نیاز به ارائه‌ مدارک هست؟