PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به یک طراح سایت

behnam1366
October 13th, 2012, 01:23
با سلام خدمت دوستان عزیز

من میخوام یک سایت فیلم و موسیقی بزنم حالا بین اینا موندم که با کدوم بزنم phpnuke - joomla - wordpress و میخوام بدونم که تو کدوم یکی از اینا قدرت مانور برای طراحی قالب سایت بیشترهست دوستان راهنمایی کننن لطفا و نمنونه کاری اگه دارن در زمینه فیلم و موزیک واسه من بفرستن و قیمت طراحی قالب رو بهم بگن منتظر نظرات دوستان عزیز هستم

nimo0ol
October 13th, 2012, 04:51
سلام

وردپرس رو بهتون پیشنهاد میکنم.

طراح : وب طراحان جوان (http://www.wtj.ir/)

babelirani
October 13th, 2012, 05:05
با سلام خدمت دوستان عزیز

من میخوام یک سایت فیلم و موسیقی بزنم حالا بین اینا موندم که با کدوم بزنم phpnuke - joomla - wordpress و میخوام بدونم که تو کدوم یکی از اینا قدرت مانور برای طراحی قالب سایت بیشترهست دوستان راهنمایی کننن لطفا و نمنونه کاری اگه دارن در زمینه فیلم و موزیک واسه من بفرستن و قیمت طراحی قالب رو بهم بگن منتظر نظرات دوستان عزیز هستم

با سلام دوست عزیز در بین این 3 تا بنده پیشنهاد نمیدم فقط محاسن و معایب هر کدوم رو بهتون میگم شما خودتون تصمیم بگیرد

phpnuke سیستمی بسیار ساده نیازی به هیج دانشی ندارید - طراحی قالب معمولا" از سیستم ها دیگه ارزون تر هستش ولی زیاد نمیشه روی قالبشه کار کرد . کلا" برای کسی که زیاد به ظاهر توجه زیادی داره زیاد توصیه نمیشه - پشتیبانی چندان خوبی هم نداره - در زمینه امنیت و سئو در حد بسیار معمولی هستشد

wordpress سیستمی نچدان ساده و نچندان پیچیده برای کار باهاش باید در حد خیلی کم html بلد باشید تا بتونید کارهاتوی که بعضا" پیش میاد انجام بدید . داراز افزونه های بسیار زیادی هستش پشتیبانی به نسبت قوی داره و در کل بسیار انعطاف پذیر هستش . برای طراحی قالب بسیار دست طراح بازه . معمولا" قیمتی نچندان زیاد داره . در زمینه ی امنیت هم خود اصلیش هم با وجود افزونه های میتونه قوی باشه و سئو خیلی خوبی داره .

joomla اگه تازه کار هستید به هیچ وجه توصیه نمیکنم بهتون سمتش برید . سیستمی که دارای پیچیدگی های زیادی هست . باید مدتها کار کنید تا بتونید کامل باهاش کار کنید . متاسفانه توی ایران به دلیل پیچیدگی که داره زیاد سمت نرفت ولی بسیار قوی هستش چندین سال هستش که به عنوان بهترین CMS در دنیا شناخته شده . در زمینه امنیت و سئو در حد بسیار بالایی هستیش . دارای افزونه های های بسیار زیادی هستش البته کمی از وردپرس کمتر ولی تقریبا" میشه گفت این تعداد کم نسبت به وردپرس باعث نشده در حایی کم بیاره . دارای پشتیانی بسیار عالی هم در ایران و هم در جهان هستش . در مورد قالب متاسفانه طراحان کمی با این سیستم کار میکنن ولی اگه بتونید طراح خوبی پیدا کنید میتونم بهتون قول بدم که بسیار از قالب های وردپرس قوی تر هستش

موفق باشید

wareztm
October 13th, 2012, 10:48
سلام

توی نیوک خیلی راحت میتونید بلوک اضافه کنیدو هر تغییری در قالب رو خودتون بدید ولی در وردپرس نه
پلاگین های وردپرس زیاد هستن و خیلی سیستم خوبیه اما باید براش هزینه کنید
از بقیه استفاده نکردم فقط از این دوتا برای مشتری نصب کردیم
موفق باشید

AmirrezaSaf
October 13th, 2012, 10:54
درود
وقتتون بخیر
ببینید نمیشه گفت کدوم بهتره ، اگر کسی واقعا تلاش بکنه و کارش هدفمند باشه مطمئنا حتی با سیستم دور از ذهنی هم میتونه در کارش موفق باشه.ولی خب هر سیستم مزایا و معایبی دارن

phpnuke سیستم بسیار راحت برای آماتور ها و بسیار مانور پذیر برای حرفه ای. بنده تقریبا به اکثر مشتریان این سیستم رو پیشنهاد میکنم.راحت میتونید بلوک و... اضافه کنید . بخش مدیریت بسیار ساده در عین کامل بود رو دارهبه علاوه ظاهر گرافیکی خوب.یکبار نصب کنید و اگر یکی دوتا پچ اومد نصب کنید دیگه از لحاظ امنیت مشکلی ندارید چون تقریبا بومی سازی شده نیوک از 8.2 به بعد و سیستم جهانی نیستش تا هکر های جهان بشینن رو راه نفوذ تفکر کنن(البته نیوک 8.2 انقلابی بود در سیستم های مدیریت محتوا و جهانی هستش). از لحاظ سئو متاسفانه نیوک 8.3 عملکرد ضعیفی داشت ولی اگر سیستم سئو اون رو راه بندازید و برخی کد نویسی هارو اصلاح کنید سیستم فوق العاده عالی میشه از هر لحاظ.

wordpress سیستم جهانی هستش و خب اگر بخواد هک بشه قطعا سریعتر از نیوک هک خواهد شد چون رو این سیستم و نوع طراحیش هکر های جهان تفکر میکنند که باگ یا حفره ای رو پیدا کنند و در ماه های اخیر متاسفانه اعلام شده وردپرس در نسخه های جدید در زمینه پیشرفت کاری نزول داشته است و ساختار طراحی اون بد شده.فقط در حالتی میتونید بلوک اضافه کنید که قالب پشتیبانی کنه که خیلی از قالب های ریپ زده شده پشتیبانی نمیکنن
دارای افزونه ، قالب و قدرت مانور پذیری بالایی هست. به صورتی که بیش از 16000 افزونه ساخته شده براش.
در حد دونستن زبان html میتونید تغییرات لازم رو در قالب ایجاد کنید.طراحی قالبش گاها هزینه بر هست.تعداد هسته های مرکزی وردپرس 3 عدد هست.هزینه بهینه سازی بسیار کمی داره.

joomla به تازه وارد ها توصیه نمیشه. طراحیش طبق اصول و استاندارد های جهانی هستش ولی بازم پیچیده. از نظر امنیت باید بگم همه میگن امنیتش خوبه ولی مثل ورد پرس که سیستم جهانی هست باید سریعا به نسخه های جدید آپدیت کنید یا باگ های نسخه قدیمی رو برطرف کنید و اگر نکنید سریعترین سیستم مدیریت محتوایی هست که هک خواهد شد. ولی اگر به نسخه های جدید آپدیت کنید از نظر سئو و امنیت بسیار بالا هست.
در ایران و پشتیبانی خوبی داره ولی بازم تنوع و زیبایی قالب هاش برای سایت موزیک به نیوک و وردپرس نمیرسه . افزونه (خارجی) بسیار زیادی داره(تقریبا در حد وردپرس)
اکثر سایت های حکومت از این سیستم مدیریت محتوا استفاده میکنند و شاید با برخی تغییرات برخی قسمت هاشو اختصاصی میکنن.تعداد هسته های مرکزی جوملا 6 عدد هست.هزینه بهینه سازی متوسطی داره.

drupal دروپال یک سیستم مدیریت محتوا مبتنی بر قوانین GPL است که با ویژگی های منحصر به فرد خود ، قدرتمندترین سیستم مدیریت محتوا در جهان شناخته شده است.دروپال را می‌توان در سیستم عامل های مختلف نصب نمود. پیش نیازهای نصب این برنامه یک کارگزار وب مانند آپاچی و یک پایگاه داده مانند MySQL می‌باشند. همچنین می‌بایست که پی‌اچ‌پی ۴.۴.۰ یا نسخه‌ی جدید تر نصب باشد. البته در نسخه‌ی ۷ دروپال نسخه‌ی پی‌اچ‌پی ۵.۲ یا بالاتر مورد نیاز است.تعداد هسته های مرکزی دروپال 7 عدد هست .هزینه بهینه سازی بسیار بالایی داره. اکثر سایت های قدتمند جهان از هسته همین مدیریت محتوا استفاده میکنند مثل yahoo و...
دیتالایف و سیستم های دیگری هست ولی به نظر بنده همون نیوک رو شما انتخاب کنید.

اگر مایل به طراحی توسط ما بودید پ.خ بدید.

lived
October 13th, 2012, 13:19
جوملا پیشنهاد میشه
به دلیل قدرتی که داره و امکانات فوق العاده زیاد
در سایت زیر میتونید نمونه کارهای دوست طراح بنده رو ببینید
نمونه کارهای وب (http://magicgfx.ir/%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%88%D8%A8-sample-website.html)

yekmobile.com
October 13th, 2012, 16:56
سلام.
پیشنهاد : واسه طراحی کار و دسته کی بده که بتونه کار استاندارد تحویلت بده که سئو هم باشه. حتما نمونه کارهاش و ببین و از یه ئو کار هم بپرس که کارایی که زده سئو هست یا نه:65:
سیستم : بهتر وردپرس یا مووبل تایپ استفاده کنید. وردپرس با این پلاگین هایی که داره فوق العاده است و کار باهاش ساده است و سیستم تقریبا سبکی داره.
مووبل تایپ هم سیستم بسیار خوبی هست به شرط اینکه کار باهاش و بلد باشی

HiDd#N
October 13th, 2012, 17:17
سایت با موبل تایپ براتون طراحی میکنیم کمتر کسایی کار موبل میکنن ولی بنده انجام میدم فقط قیمتش بالاست ..از سایت هایی که با موبل کار میکنن میشه سایت های معروفی مثل mihandownload و p30download رو نام برد

aalireza439
October 13th, 2012, 17:29
سلام ، اگه سایتی با امکانات مشابه ویکی صدا می خواهید ، pm بدید.

pedramsistani
October 13th, 2012, 17:30
به نظر من وردپرس بهتره

HiDd#N
October 13th, 2012, 17:35
به نظر من وردپرس بهتره

از نظر راحتی کار صد در صد بهتره اما جواب دهی movabletype واقعا بیشتره من روی تجربه اینو میگم حالا شاید به خاطر صفحات static که 3 امتیاز مثبت داره برای seo یا موارد کاری من بوده چون اصول seo رو توی برنامه نویسی رعایت میکردم از قبیل valid بودن سایت و مواردی مثل keyword ها tag ها و غیره که خیلی مفصل میشه

yekmobile.com
October 13th, 2012, 18:36
سایت با موبل تایپ براتون طراحی میکنیم کمتر کسایی کار موبل میکنن ولی بنده انجام میدم فقط قیمتش بالاست ..از سایت هایی که با موبل کار میکنن میشه سایت های معروفی مثل mihandownload و p30download رو نام برد

سلام
بنده یه سفارش دارم اگر ممکنه شماره تماس با ای دی تون و برام پ.خ کنید.

armin1376
October 13th, 2012, 19:55
به نظر من وردپرس

HADNEZ-ICT
October 13th, 2012, 20:31
وردپرس

گروه طراحی و توسعه سیبا وب (http://www.sibaweb.ir)

سفارش و مشاوره : 09130303085

sazsaz
October 13th, 2012, 21:38
با هر كدوم از سيستم ها خواستي براون طراحي مي كنيم
آي دي : sazwebcom

behnam289
October 13th, 2012, 22:59
با سلام خدمت دوستان عزیز

با سلام

بنده هم با جوملاکار کردم هم با ورد پرس

کنترلی که بر روی سایت دارید در جوملا بسیار بسیار بسیار بیشتر از ورد پرس هست.
جوملا را یک شهر بزرگ فرض کنید و ورد پرس را یک روستا!!!!! اصل ورد پرس به درد وبلاگ نویسی میخوره و اصلا برای این کار طراحی شده.

اما برای کار با جوملا سختی زیادتری خواهید کشید. (برای پیدا کردن قالب و استفاده از قالب )

اما به نظر من اگر جستجو کنید وردپرس را ترجیح بدید:65: :65: