توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود رایگان قالب هاستینگ وردپرس
قالب تکمیل نشده، خودتون باید یه کم باهاش ور برید تا توپ بشه ...
البته فکر کنم طراحش داره تکمیلش میکنه :)
iranihost
December 25th, 2009, 14:53
این قالب ***ی هست !
این قالب همون قالب هست که پرشین اسکریپت طراحی کرده !!
1eng.ir
December 25th, 2009, 14:55
این قالب ***ی هست !
این قالب همون قالب هست که پرشین اسکریپت طراحی کرده !!
***ی یعنی چی ؟! یعنی هک کردیم و قالبو ***یدیم ؟
خوب این بنده خدا هم طراحی کرده. گناه که نکرده !!!
akbar123sat
December 25th, 2009, 15:36
اولا که این پرشین اسکریپ و پی سی ول کاروشن اینه که از این ور اون ور اسکریپ بردارن نال کنن بدن دست مردم
جدیدا هم همین نال شده رو میفروشن
بعدشم این اسکریپ همه جا هستش نگاه کنید کلی سایت خارجی هم دارن از این استفاده میکنن .
ولی به نظرم برا هاستینگ به درد بخور نیست .
این وب رنگ هم هر روز سایتش رو عوض میکنه . وقت اضافه زیاد داری ها وب رنگ جون
TukaNet
December 25th, 2009, 15:46
آخه همین جا یه تاپیک زده بودند و داشتند همین تمپلیت رو می فروختند ....
Persianscript
December 25th, 2009, 15:51
akbar123sat
1. عقل حکم میکنه که قبل از پست دادن بخونید چی گفتن! این اسکریپت نیست! یک قالبه. شما هر وقت فرق قالب و اسکریپت رو فهمیدید میتونید اظهار نظر کنید!
2. پرشین اسکریپت اسکریپتی رو نال نمیکنه!... و در اختیار کسی قرار نمیده...
1eng.ir
من نمیدونم تو دیار شما به چه چیزی میگن ***ی!... ولی در اینترنت به این میگن ***ی
و این اقا اگه قالب ساز بود نمیومد از من قالب بخره :))
این اقایی که امروز این قالب رو منتشر کرده خودش یک ماه پیش قالب وردپرس از من میخریده!... پس فعلا باید...
با احترام...
akbar123sat
December 25th, 2009, 15:56
آخه همین جا یه تاپیک زده بودند و داشتند همین تمپلیت رو می فروختند ....
من اصلا با کاروشون موافق نیستم . اولا که این پی سی ول دنبال این هستند سایت های مردم رو هک کنن
نمونه اش اینجاست
Hacked By P30vel Groups
Hi friend
Your pc Security is low
مرجع اسکریپت های فارسی رایگان و ابزار وبمستر ، گرافیک و ... (http://www.p30vel.ir)
بعدش از شرکت ها پول میگیرن که سایت هاشون رو هک نکنن . و دنبال فروشگاه ها و سایت میگردن که نالش کنن و بدن دست خلق الله و حالا اصلا براشون مهم نیست پدید اورندگان اون محصول چقدر زحمت کشیدن حتی تو فرومش دیدم که نوشته بود سایت بدید اسکریپ نال شده تحویل بگیرید .
متاسفانه ضعف قانون و عدم رعایت کپی رایت این مشکلات رو بوجود اورده .
رو هم رفته جومولا و ورد پرسی زیاد به درد سایت های هاستینگ نمیخورن . بهترین گزینه php هستش یه کم هزینه بر هستش ولی امکانات خیلی بیشتر بهتون میده .
websoft
December 25th, 2009, 15:57
بله ...
اون روزي كه قالب wpmu رو گرفتم داغ بودم حاليم نبود كداي mu چجوريه ، شما هم كه همون موقع كد وبلاگ هاي اكتيو رو كه يه ساعت بعدش تو قالب درج كردم رو از من ميخواستي ؟؟ .... تو يه تاپيك نوشتي من انگليسيم خوب نيست ... چجوري قالب طراحي ميكني ؟؟ ... خلاصه قول 100 در 100 به كسي نده ... :68:
راستي يه مدت ميخواستم بپرسم ، قالب فارسي ميكني مي فروشي به مردم ؟ اونم 35 ؟ وب سايت اصلي اختلافش با اين قيمت فرق ان چناني نداره .... راستي شما هم كه انگليسيت خوب نبود ! :))
iranihost
December 25th, 2009, 16:06
من اصلا با کاروشون موافق نیستم . اولا که این پی سی ول دنبال این هستند سایت های مردم رو هک کنن
نمونه اش اینجاست
Hacked By P30vel Groups
Hi friend
Your pc Security is low
مرجع اسکریپت های فارسی رایگان و ابزار وبمستر ، گرافیک و ... (http://www.p30vel.ir)
بعدش از شرکت ها پول میگیرن که سایت هاشون رو هک نکنن . و دنبال فروشگاه ها و سایت میگردن که نالش کنن و بدن دست خلق الله و حالا اصلا براشون مهم نیست پدید اورندگان اون محصول چقدر زحمت کشیدن حتی تو فرومش دیدم که نوشته بود سایت بدید اسکریپ نال شده تحویل بگیرید .
رو هم رفته جومولا و ورد پرسی زیاد به درد سایت های هاستینگ نمیخورن . بهترین گزینه php هستش یه کم هزینه بر هستش ولی امکانات خیلی بیشتر بهتون میده .
همونطور که خودتون گفتید ، پی سی ول !! نه پرشین اسکریپت !
تا حالا از این کارها ندیدم بکنه ! (خیلی هم رعایت میکنه در زمینه اسکریپت های فارسی و ایرانی)
Wp هم با PHP نوشته شده !
Persianscript
December 25th, 2009, 16:09
بله ...
اون روزي كه قالب wpmu رو گرفتم داغ بودم حاليم نبود كداي mu چجوريه ، شما هم كه همون موقع كد وبلاگ هاي اكتيو رو كه يه ساعت بعدش تو قالب درج كردم رو از من ميخواستي ؟؟ .... تو يه تاپيك نوشتي من انگليسيم خوب نيست ... چجوري قالب طراحي ميكني ؟؟ ... خلاصه قول 100 در 100 به كسي نده ... :68:
راستي يه مدت ميخواستم بپرسم ، قالب فارسي ميكني مي فروشي به مردم ؟ اونم 35 ؟ وب سايت اصلي اختلافش با اين قيمت فرق ان چناني نداره .... راستي شما هم كه انگليسيت خوب نبود ! :))
من الانم میگم شما چیزی حالیت نیست! اگه میفهمیدی ! اینطوری تبدیل نمیکردی .
یعنی معیار اینکه قالب طراحی کنی اینه که زبان انگلیسی شما خوب باشه؟ (احمقانه ترین حرفی که تا الان شنیدم همین بود! :) )
من قول دادم که قالبی که من طراحی کردم لو نره! و همینطور هم هست! قالبی که من زدم و طراحی کردم لو نرفته
قالبی که من در اختیار دوستان قرار دادم مشخص هست که چی هست و در صورت نیاز میان اینجا میگن قالب من با قالب شما چه تفاوتی داره!...
برای نشون دادن خودتون راه های دیگه ای هم هست! نیازی نیست بیاید یک کاری رو بکنید! و توش بمونید...
من به احترام مدیریت این بخش سکوت میکنم و چیزی نمیگم! (اسپم نمیزنم) شما ادامه بدید...:53:
با احترام
websoft
December 25th, 2009, 16:15
باشه .. همونايي كه شما ميگي درسته ، قالب فارسي كن ( ترجمه هم كه بلدي ) - البته ما كه نفهميديم بلدي يا نه - بعد بفروش و بقيه ي قضايا ... ما هم رفع زحمت مي كنيم. با اجازه
eh3an
December 25th, 2009, 17:19
سلام . من مدیر پی سی ول احسان هستم !
قبل از اینکه بیام اینجا و از پی سی ول طرفداری کنم میخوام از پرشین اسکریپت طرفداری کنم !
اول از همه چه فارسی کرده باشه و چه نکرده باشه گروه پرشین اسکریپت برای شما نذاشته واسه فروش شما ها که مدعی هستید برید فارسی کنید ببینم چقدر میتونید این محصولات برای کسایی گذاشته میشه که توانایی انجام کاری مبنی بر مبتنی بر وب را نداشته باشن . پس اگر در خودتون میبینید برید انجام بدید رایگان بذارید واسه دانلود و گروه پرشین اسکریپت هم خودش کار خودشو میکنه و عجرتش رو میگیره !
و از محمد عزیز مدیر پرشین اسکریپت هم تشکر میکنم و از زحماتشون برای جامعه مجازی اینترنت قدر دانی میکنم که به نظر من یکی از ارکان و پایه های نشر وب پارسی هست که روز به روز باعث به وجود آمدن سایت های فارسی میشن !
و اما پی سی ول !؟
آیا ما *** هستیم ؟ پس چرا شما ها فایل های ما را دانلود میکنید ما با اسکریپت فارسی رشد نداشتیم که بخوایم شهرت را از آن خودمون بکنیم ! تا حالا فکر کردید چرا محصولات محسن داوری . حامد . دی مارکت { پور سلطان } و ... را برای دانلود قرار ندادیم !؟
برای اینکه پروژه های این دوستان و دیگر دوستان مختص خودشون هست و خودشون زحمتشون رو کشیدن !
اگر ما *** هستیم چرا از نال های خارجی استفاده میکنید !
ما تنها پروژه هایی را در اختیار مردم میذاریم که یا خارجی بودن فارسی شدن و به اسم خودشون میفروشن با قیمتی بالاتر از سازنده مانند به ایران . مانند سبد خرید و ... ! یا اینکه یک پروژه کوچک و بدرد نخور هست مثل برخی از سیستم های مدیریت ! یا پروژه هایی که برای دیگران هست اما دیگران دارن میفروشن و از اون سوء استفاده میکنند !
نمیدونم چرا سایتی ایرانی خودشو میکشه بالا همه دوست دارن اونو بزنن زمین !
آیا این انصاف هست ؟ تمام اسکریپت های سایت های پرشین اسکریپت و پی سی ول روزانه دانلود و نصب مبشه و تغییر پیدا میکنن به عنوان پروژه جدید آیا این ***ی نیست ! اگر حتی صاحب اثر ویرایش کننده هم باشه با یک نظر از سایت برداشته میشه ! اگر خیلی ناراضی باشه ! کسی که اعتراض نمیکنه یعنی خودش فهمیده چه کاری انجام داده !
جناب آقایان که نوشتید پی سی ول *** پی سی ول هک میکنه !
درسته من خودم به شخصه چند سایت را Deface کردم نمونه بارز سایت peoples.ir میدونید چرا ؟ چون داشت social engine hands shakes را میفروخت و میگفت من فارسی کردم در صورتی که اینطور نیست یا اگر تغییراتی در ظاهر سایت شما ایجاد شد تنها به دلیل اینکه مفهومی داشته باشه که سایت شما از لحاظ برنامه نویسی و سرور دچار مشکل است تا چاره ای اندیشه کنید !
من دیگر بحث را ادامه نمیدهم اما خواهشاً کمی درنگ و تامل کنید و در اندیشه فرو روید !
گروه پی سی ول دارای اشخاصیست تحصیل کرده و متخصص در زمینه وب !
اگر هم کسی گلایه ای داره و ناراحته و کار خاصی داره با من میتونه از طریق یاهو با من تماس داشته باشه تا با هم مذاکره کنیم : ze8ooon
نادانترین آدم ها کسایی هستند که خود را عاقل میدونن اینو یادتون باشه
و اینم بدونید ما امده ايم که با زندگي کردن قيمتي پيدا کنيم. نه اينکه..... به هر قيمتي زندگي کنيم
موفق و پایدار باشید
در پناه حق
akbar123sat
December 25th, 2009, 17:42
بهتره آهسته برید جلو .
من نمیخوام خیلی مسائل رو بگم ولی بهتر میدونم بگم . هدف شما از هک کردن سایت دوست من چی بوده که فقط نشون بدید بهش که سکیوریتی اش ضعیف هستش
نمیدونم چرا سایتی ایرانی خودشو میکشه بالا همه دوست دارن اونو بزنن زمین ؟
برای اینکه شما دوست دارید از هک کردن سایت ها دیگران مشهور بشید .بارها تو سایتتون دیدم که دیگران را تهدید به هک کردن کردید نمونه اش نگین شاپ ( واقعا وقتی میخوندم خندم میگرفت مدیر یک سایت داره با یک فروشگاه ساز کلکل میکنه درباره هک کردن سایت )
برادرم من این سایتی که شما هک کردید 6 ماهه دیگه ابدیت نمیشد و.... در ضمن سرور هم مال بابای من نیستش یه هاستی بوده از takweb.ir گرفته بودم اگر هم میخواستید چیزی رو نشون بدید بهتر بودش به ایشون ثابت کنید .
ولی واقعا این کارتون رو معنی اش رو نمیدونم .
درباره اسکریپ ها هم بهتره از کسانی که دانلود میکنن از سایت شما بپرسید من شخصا علاقه ای به اسکریپ نال شده ندارم چون دهها باگ داره و هیچ موقع این کار رو انجام نمیدم
http://img4.tinypic.info/viewer.php?file=bou7mzy62mspwu5otba9.jpg
.
---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
من میدونم میخواید چی بگید ! میخواید بگید برای شهرت و کسب درآمد خودمون و تغییرات احتمالی و به عنوان پروژه خودمون معرفی کردن هست ! کاملاً در اشتباهیت ! خیلی از دوستان با اطلاع نال بودن اسکریپت از ما میخرن ! چون کسی که وجه مالی بالایی نداره دوست داره سایتی خوب داشته باشه تا کسب درآمد کنه ! به عنوان مثال حامد عزیز میدونن تموم محصولاتشون توسط من نال شده و ریپ شده اما میدونه نمیفروشم محصولاتشو و برای مشتریای من به جاش کوپن تخفیف صادر میکنه . این وسط به من جز خیر چیزی نمیرسه و با حامد عزیز رابطه خوبی داریم و با هم همکاری هم میکنیم !
ما تک وب را هک کردیم ! اونم خود سایت تک وب نه ... چونکه ایشون تبلیغ داده بودن در سایت ما و بعد ما رو پیچوندن سپس میلاد تمام یوزر ها را هک کرد که از سایت اخراج شد بعد از این قضیه !
خیلی از دوستان میگن علاقه ای به نال ندارم ولی همه این دوستانی که میگن حداقلش 50 درصد این دوستان استفاده میکنن !
من رو تک وب اسکریپتی ندیده بودم که نال نشده باشه همه نال بود !
و در کل پست بالایی تنها روی صحبتم با شما نبود . به خودتون نگیرید من پوزش میخوام اگه واقعاً به کسی برخورده !
روزانه خیلیا پشت سر من صحبت میکنن و خیلیا هم پشت سر محمد ! اما ...
من خواستم سایت را شخصی کنم ! و خیلیا معتر شدن پس این ثابت میکنه نباید تنها با عامه ی جامعه ی معترض نگاه کرد چون درصد بیشتر توافق دارند !
موفق باشید !
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
راستی عکسی که گذاشتید ! منم میتونم همچین عکسی درست کنم ! ;)
به قول محمد قبل از اینکه کاری رو انجام بدید فکر کنید بعد انجام بدید نه اینکه توش بمونید !
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
راستی به نظر شما مطلب شما در وبلاگتون نوعی کلاه برداری نیست ؟
کسب درامد از اینرتنت ماهی 500 دلار :
حالا می پرسید چطوری و چگونه .
برای شروع شما نیاز به هیچ سرمایه گذاری ندارید و تنها سرمایه شما هزینه روزانه 2 دقیقه وقت در اینترنت هست که فکر نمیکنم زمان زیادی باشه و شما در هر 30 ثانیه 1 دلار دریافت می کنید
خوب چطوری و چگونه
برای شروع در سایت زیر ثبت نام کنید ( ثبت نام در عرض 30 ثانیه )
Grand PTC : Welcome To Grand PTC! (http://www.grandptc.com/index.php?ref=1money)
به قسمت register وارد میشید و شناسه و ایمیل و اینجور چیز ها رو وارد میکنید سپس login رو میزنید و وارد سایت میشید . ثبت نام شما تکمیل شد
اینطور که من دقت کردم با ref id شماست شما اگه دلسوز بودید که ........
موفق باشید
akbar123sat
December 25th, 2009, 17:56
خیلی ببخشید شما اگه مشکلی با تک وب دارید میادید همه سایت های رو سرور رو هک میکنید که چی رو ثابت کنید
در ضمن من دنبال شهرت نیستم . شهرت چی . دوستان منو میشناسن . من فقط برای سرگرمی میام تو سایت که وقتم رو پر کنم تو خیلی از فروم های دیگه هم عضو هستم و روازنه چند ساعت وقتم رو میزارم و به فروم ها سر میزنم .
من از کار شما ناراحت هستم . خیلی بطور اتفاقی چند روز پیش سایت رو دیدم هک شده چون از نیک ایمیل اومده بود که دامین داره اکسپایر میشه یه دفعه سایت رو دیدم . دیدم شما هک کردید . به دوستم نگ زدم گفت من 6 ماهه اصلا ابدیت نمیکنم و دیگه با سایت کاری ندارم
با تک وب هم اصلا کاری ندارم چون اصلا به من ربطی نداره . حالا اون پول داده یا نداده اصلا به من مرتبط نیست منم دل خوشی از ایشون ندارم دلیل نمیشه برم سایت هاش رو هک کنم . متاسفانه این پول چه کارهایی که نمیکنه .
درباره وبلاگ دربارش تو فروم بحث کردیم میتونید تو قسمت متفرقه تاپیک رو ببنید . کلاه بردای هست یا نیست فکر نمیکنم به موضوع ربطی داشته باشه . من توضیح دادم سایت انگلیسی نوشته تو امریکا هم هستش . مال بابای منم نیستش هر کی دوست داره بره ثبت نام کنه پول میده یا نمیده به من مرتبط نیست . نوشتم هر کسی از طریق این لینک ثبت نام کنه چون من معرف بودم چند دلاری هم بهم میده
لینک رو ببنید . تازه عضو شدید و اطلاعی ندارید درباره این مسله همه دوستان نظر دادند و بحث کردیم
حالا مشکلتون با من هستش یا تک وب یا این سایت امریکایی یا کلاه برداری
eh3an
December 25th, 2009, 18:03
گفتم من هک نکردم میلاد هک کرد که بعدش از سایت اخراج شد ما یه اشتباهی کردیم که بهش access دادیم به whm و ایشون هم زد همرو هک کرد ما فقط با خودش کار داشتیم !
ما برای پول هک نکردیم ! برای مزخرفاتی بود که پشت سر ما گفته بود . بطوریکه هیچ هاستینگی حاضر نبود برای مشتریای طراحی سایتم به من هاست بدن . چندی از دوستان من هم در دسترس نبودن برای هاست ! من خودم فوق لیسانس کامپبوتر گرایش نرم افزار طراحی و برنامه نویسی مبتنی بر وب هستم ! البته دانشجوی فوق لیسانس هستم !
و شغل و کار من هم طراحی و برنامه نویسی هست !
من از این بابت شرمنده ام اگر سایت شما هک شد . باعثش من بودم چون من access دادم اما بانیش من نبودم میلاد بود که اخراج شد !
من واقعاً شرمنده ام !
websoft
December 25th, 2009, 18:10
آقاي به اصطلاح Eh3an ... دلم نيومد اينو نگم ، شما كه مدعي هستي چرا پس قالب هاي فروشي پرشين اسكريپت رو گذاشتي براي دانلود ؟ نكنه چون ديدي فراگير شده ؟ ... دست بردار ، بعد از اين همه مدت زرتي ، اونم همين امروز اومدي عضو فروم شدي كه چي بگي ؟ مطمئني شما خودتي ؟ الله اعلم :65:
1eng.ir
December 25th, 2009, 18:14
آقای احسان شما کارتون خوبه ولی بعضی از اسکریپتا واقعاً واسه تخریب ـه !!!
نمونه: اسکریپت صفحه تقلبی و هک کننده اکانت یاهو و جیمیل | P30vel.ir | Nulled Scripts | Clone Scripts | Webmaster Tools | Graphic (http://www.p30vel.ir/1727-fake-page-hack-acc-yahoo-gmail-asp.html)
اینم از سرچ گوگل به دست اومد: http://www.noyes.ir
rn4j1m1
December 25th, 2009, 18:35
بس کنید آقایون
به نظر من هم کار 1eng.ir اشتباه بوده اگر که این قالب رو واقعا پرشین اسکریپت طراحی کرده و برای فروش گذاشته و اگه که پرشین اسکریپت فقط این قالب رو ترجمه کرده باز هم حق فروش اون رو داشته مگر این که این رو از جای دیگه ای بر داشته و واسه فروش گذاشته باشه به هر حال اصلا خوب نیست این طرز صحبت کردن
RT72
December 25th, 2009, 18:43
دوستان تند نرید !!!!!!!!!
اولا آگه پی سی ول و پرشین اسکریپت نبودند که هیچی دیگه ! خیلی سایت ها (----- web ) اسکریپت رو از همین دوتا دانلود میکنن و وب سایت خودشون رو راه میندازن ! انصاف تون کجا رفته نمیدونم !
اقا آحسان هم یه اشتباهی کرده که میلاد سواستفاده کرده!
اگه شما ناراحت هستید که هین قالب پخش شده و مقصرش احسان بوده شما چرا گذاشتی برا دانلود !
منظورم همه ی دوستان نبود ( فقط بعضی ها )
1eng.ir
December 25th, 2009, 18:57
اولا آگه پی سی ول و پرشین اسکریپت نبودند که هیچی دیگه ! خیلی سایت ها (----- web ) اسکریپت رو از همین دوتا دانلود میکنن و وب سایت خودشون رو راه میندازان ! انصاف تون کجا رفته نمیدونم !
:))
تاریخا رو مقایسه کن، ببین کی از کی کپی کرده :))
21 آذر: http://www.websoftdownload.com/?p=1200
3 دی: قالب بلاگها برای سیستم بلاگ دهی وردپرس | P30vel.ir | Nulled Scripts | Clone Scripts | Webmaster Tools | Graphic (http://www.p30vel.ir/4128-blogha-theme-wpmu.html)[COLOR="Silver"]
Persianscript
December 25th, 2009, 19:36
به خاطر کل کل اقای x و y تنها کسی که ضرر دید این وسط من بودم! چه از نظر مالی و چه از نظر اعتماد
قــفــل شــد...
ویرایش: بنا به درخواست باز شد
eh3an
December 25th, 2009, 20:15
سلام . ممنون از رسیدگی و حس مسئولیت و توجهی که به کاربران داری محمد جان به هر حال ممنون از باز کردن تاپیک
ابتدا اجازه ميخوام جواب آقاي websoft را دهم :
دوست من شما الآن به چه چيز خودت متکي هستي ؟! چرا اين همه غرور ؟ چرا اين همه از خودتون آدم بزرگي ساختي ؟ اشتباه خودتو قبول کن ! من قالب پرشين اسکريپت را گذاشتم بنا به دلايلي که به محممد ذکر شد و ديدم محمد ناراحت شد سريع برداشتم نه تنها براي محمد اين کار رو کردم بلکه چند اسکريپت ديگر قبلاً هم ذکر شده بود .
شما به جاي اينکه حرف بزنيد اول فکر کنيد بعد حرف بزنيد خيلي تند حرف ميزنيد اينبار پاسخ شما با کمال شعور داده نميشه اگر تکرار شه و سايتتونم واسه هميشه ... ! پس کمي درست صحبت کنيد البته از شخصيتي مثل شما و پست هايي که در سايت مبني بر کلاه برداران گذاشتيد و همچنين اقتضاي سنيتون بيشتر انتظار نميره ! پس کمي درنگ کنيد در صحبت کردن تا درست صحبت کردن را ياد بگيريد !
من الآن هم عضو نشدم خيلي وقت پيش در رابطه با هاست پرو هاستينگ عضو شدم که ميخواستم ببينم چه چيزي بر عليه پرو هاستينگ از جانبه پي سي ول نوشتن ! ميتونيد به آرشيو مراجعه کني گل پسر !
دقت کنيد لينک دانلود برداشته شده ! کلاً لينک دانلود 5 دقيقه روي سايت بود که به دليل اعتراض و امنيت دوستان برداشته شد ! و به هيچ احد و الناسي ديگه اين اسکريپت و ماژول هاش داده نشد !
سايت مذبور نيز من يادم نيست همچين سايتي رو شايد کسي داره با نام پي سي ول يا از سر لطف يا تخريب يا شايد هم گروه خود ما اينکار را کرده باشه ميتونيد اطلاعات سروري را اينجا ملاحضه کنيد Noyes.ir - Noyes (http://whois.domaintools.com/noyes.ir) لطفاً لحاظ کنيد مگر هر کي سيبيل داره حاجيه ؟
نميدونم ! اين موضوع رسيدگي ميشه ! البته اگر از سرور تک وب باشه قبول دارم که اين اتفاق افتاده سپس انتقال داده شده !
چه عجب اينجا يکي آشنا در اومد يک حرفي زد دل ما شاد شه ! ممنون RT72 رضا جون داداش گلم ! اما باز هم مقصر در گذاشتن من نبودن مزيد بر علت رو براي محمد عزيز توضيح دادم و راحت مشکلات بنده و محمد بر طرف شد بابا جان من که با کسي پدر کشتگي ندارم ! من که اينجا ... به همين خون پاک امام حسين که سينه ها براش به صدا در ميان همه خيال ميکنن من ... اما نه به خداي محمد گروه پي سي ول همچين آدمايي نيستن پس تخريب نکنيد از چند نفر حرف شنيديد قضاوت نکنيد اگر بدون تحقيق ميتونستيد قضاوت کنيد ميشديد استغفرالله خدا ... !
جناب 1eng دلیل نمیشه این آقا زودتر گذاشته باشه کسه دیگه ای نداشته باشه ! یه حرف منطقی بزن خوبه همه از پی سی ول و پرشین اسکریپت بر میدارن !
محمد جان داداش من شرمندتم به خدا ببخشید !
آدمای بزرگ میبخشن و آدمایی که میخوان بزرگ شن هم طلب بخشش میکنن
آقایون اگر یه عذر خواهی کنید از شما هم کم نمیشه Web soft مخصوصاً
WebRang
December 25th, 2009, 20:31
اولا که این پرشین اسکریپ و پی سی ول کاروشن اینه که از این ور اون ور اسکریپ بردارن نال کنن بدن دست مردم
جدیدا هم همین نال شده رو میفروشن
بعدشم این اسکریپ همه جا هستش نگاه کنید کلی سایت خارجی هم دارن از این استفاده میکنن .
ولی به نظرم برا هاستینگ به درد بخور نیست .
این وب رنگ هم هر روز سایتش رو عوض میکنه . وقت اضافه زیاد داری ها وب رنگ جون
متاسفم، واسه ای جماعت بیکار و ***!
قالب آدونیس هم همین بساط بود، تمپلیت های قبلی هم همین بساط بود!
شرمندم،اما وقت اینو ندارم که بپرم سر و کولشون!
:53:
فقط میتونم بگم، باعث افتخارم هست، که همیشه بهترین قالب ها وسیستم ها روی سایتم بالا میاد!
و همیشه میان از روی من کپی برداری میکنن!
(به قول آقای رضا نجفی، سیکما دات کام)
(زمانی سیکما بودنم همین بود)
این ***ان هم جزای کار خودشون رو میبینن!
بار کج هیچ وقت به منزل نمیره!
میره!؟
نچ!
موفق باشید
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
نمونه اش اینجاست
hacked by p30vel groups
hi friend
your pc security is low
بچه ها واسم یکی نوشته بودند، اما همیشه ازامنیت همه اسکریپت ها ترس داشتم!
وورد پرس و سیکما و whmcs رو بیشتر ازهمه تایید میکردم!
eh3an
December 25th, 2009, 20:32
من به شخصه از کسانی که موجب رنجش خاطر و دلشون شدم همینجا عذر میخوام !
WebRang
December 25th, 2009, 20:40
آقاي به اصطلاح eh3an ... دلم نيومد اينو نگم ، شما كه مدعي هستي چرا پس قالب هاي فروشي پرشين اسكريپت رو گذاشتي براي دانلود ؟ نكنه چون ديدي فراگير شده ؟ ... دست بردار ، بعد از اين همه مدت زرتي ، اونم همين امروز اومدي عضو فروم شدي كه چي بگي ؟ مطمئني شما خودتي ؟ الله اعلم :65:
جالبه، همیشه واسه معروف شدنت یا .... (هر چیز دیگه) حاضری دست به هرکاری بزنی!؟
اینقدر شما ادامه بدید، :))
شاید 2 قرون رفت تو جیبت، شایدم جز ... محسوب شدی!
:) *** بهت بگم؟
یا چه صفت ؟!
یا بی دین؟!
یا گزینه د) همه موارد؟!
saeidj
December 25th, 2009, 21:10
من به عنوانه یه کاربر حق رو میدم به محمد و احسان چون کارشون درسته.
eh3an
December 25th, 2009, 22:35
نمونه اش اینجاست
Hacked By P30vel Groups
Hi friend
Your pc Security is low
ببخشید باز پست دادم ! اما پست جالبی بود که ندیده بودمش ! به هیچ وجه !
دوست عزیز ! مهندس { مهندش } :70: ! مگه ما مرض داریم که سایت های رو Deface کنیم هک کردن لازمش Deface کردن هست اتفاقی هم که افتاد تقصیر من نبود !
آخه برادر ! مگه ما وقتمون از سر راه آوردیم که سایت ملت رو هک کنیم ! چرا جفنگ میبافی ؟
میشه یک نمونه شرکت را نام ببرید که درخواست پول کردیم واسه هک نکردن ؟ اگه یارو انقدر پپه بود که شرکت نمیزد میومد 24 ساعت به من باج میداد . یک فروشگاه را نام ببر کار طراح ایرانی بود ما رایگان یا به اصطلاح مجانی گذاشته باشیم سایت ؟ فا مارکت رو میگی ؟ انقضاش گذشت !
ما اگه حالیمون نبود خیلی از برنامه نویسا با من همکاری نمیکردن برادر من من خودم 8 سال پی اچ پی مینویسم ! من خودم انقدره نیش خوردم که دیگه به کسی نیش نمیزنم !
کجای انجمن سایت ما دیدی نوشته سایت بدید نال تحویل بگیرید ؟ انجمن ما که خصوصی هست شما چطور عضوی ؟ میشه بیان کنید ؟
خیلی به کپی رایت پایبندید یا به قوانین ؟ چرا یک موزیک رو از اینترنت دانلود میکنید ؟
چرا سیدی کپی میخرید ؟
چرا ویندوز اصل استفاده نمیکنید 400 دلار بدید میرید 4000 تومان میدید میخرید ؟
چرا از برنامه های کرک شده استفاده میکنی ؟
چرا زکات نمیدی ؟
چرا ... ؟
عزیزی که اطلاع نداری ! وردپرس و جوملا با php و بر پایه php , mysql نوشته شدند پس باید بگی بهترین راه اینه که بدید یک سیستم مدیریتی حالا چه محتوایی چه خدماتی و ... واستون با php بنویسن اما بدون وقتی وردپرس با تموم قدرتش باگ داره بقیه هم همینه !
هیچ سیستمی بی عیب و نقص نیست ! اما بهترین و کم عیب ترین همون وردپرس هست که از همینجا از همه دستندرکاران وردپرس فارسی و وردپرس مادر { سایت سازنده اصلی } تشکر میکنم !
شما که تهمت میزنید ما باج میگیریم با دلیل و منطق و مدرک !
باز نرید با فتوشاپ یه چیزی واسه خودتون درست نکنید !
اگه اینطوری بود الآن پی سی ول تو مجلات چاپ نمیشد . دعوت نمیشد به وزارت انفورماتیک .
پس بدونید از شما بزرگتر هستن که به ما بخوان گیر بدن .
چرا همش دنبال سوژه اید ؟
من خودم چندین پروژه نیمه کار دارم ! اگه پخش شه افسوس میخورم چرا امنیت سیستم مدیریتیم بالا نبود !
پس ضعف از کپی رایت نیست ! ضعف از برنامه های ایرانی هست !
متاسفانه ما 4 تا HTML Page هم بسازیم میگیم قانون کپی رایت 10 جاش میزنیم به اسم خودمون !
اما خودمون حاضریم از نال استفاده کنیم ! یا تغییر بدیم بگیم برنامه ماست سایت شما رو ال میکنیم بل میکنیم !
نمونه میخوای ؟ ذکر کنم ؟ اگه خواستی اسم خیلیا رو بزنم اینجا !
متاسفانه شما عادت کردید یه سری سودجو از شماها منفعت ببرن ! اسکریپت نال فارسی کنن تغییر بدن بفروشن بهتون ! به اسم فلان شرکت . فلان شخص .
اکثر فروشگاه ساز هایی که هم شما معتقدی بهش Shop Script Premium Pro هست برو جستجو کن !
سبد خرید . سبد ساز . به ایران . بازم نام ببرم برات ؟ همه دارن یک سیستم میفروشن ! شما ناراحتی برو به همونا 289000 تومان پول بده فیض ببری !
به خاطر یک ماژول بانک سامان که همه جا ریختست !
.........
دیگه سرتون و درد نمیارم ببخشید !
در پناه حق
rn4j1m1
December 25th, 2009, 22:47
بس کنید دوستان اصلا خوب نیست مدیران سایت های بزرگی مثل سایت های شما بیان با هم اینجوری حرف بزنن /:)
WebRang
December 25th, 2009, 22:49
بس کنید دوستان اصلا خوب نیست مدیران سایت های بزرگی مثل سایت های شما بیان با هم اینجوری حرف بزنن /:)
:53: وقتی ازتون چیزی ***یده میشه ، چی کار می کنید؟!
1eng.ir
December 25th, 2009, 23:00
:53: وقتی ازتون چیزی ***یده میشه ، چی کار می کنید؟!
میرن کلانتری شکایت تنظیم میکنن، 3 سال دیگه میرن برای جوابش بهش میگن پروندش گم شده !!! :106:
:106:
شما دامین این دوستای ما رو ترنسفر نکردی ؟!!! :39:
arak-hosting
December 25th, 2009, 23:05
جالبه، همیشه واسه معروف شدنت یا .... (هر چیز دیگه) حاضری دست به هرکاری بزنی!؟
اینقدر شما ادامه بدید، :))
شاید 2 قرون رفت تو جیبت، شایدم جز ... محسوب شدی!
:) *** بهت بگم؟
یا چه صفت ؟!
یا بی دین؟!
یا گزینه د) همه موارد؟!
آقا من قالب رو گرفتم تست کردم سره کاری هست اصلا کار نمیکنه خودتو ناراحت نکن :69:
WebRang
December 25th, 2009, 23:06
میرن کلانتری شکایت تنظیم میکنن، 3 سال دیگه میرن برای جوابش بهش میگن پروندش گم شده !!! :106:
:106:
شما دامین این دوستای ما رو ترنسفر نکردی ؟!!! :39:
1- خودشون در جریانند!
2- به شما هیچ ارتباطی نداره!