توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در مرورگرها!!!
iranian-portal
October 12th, 2012, 19:53
با سلام
از یک قالب برای طراحی اختصاصی خودم استفاده کردم
تغییراتی که در کدها دادم نمایش سایت رو در دو مرورگر اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس برهم ریخته
در عکس ضمیمه شده شماره 1 جریان از این قراره که تو استایل p تعریف شده بود که باعث میشد نوشته ها به هم چسبیده و زشت به نظر برسه که حذف کردم درست شد اما در مرورگر فایر فاکس بین بخش بالایی(عنوان مطلب) و پس زمینه یک فاصله ناخواسته ایجاد کرده که در اینترنت اکسپلورر نیست
تشکر پیشاپیش و ویژه برای دوستان/طراحان/اساتیدی که بدون چشم داشت وقت می گذارند و در رفع مشکلات بنده و سایرین پیش قدم هستند
sazsaz
October 13th, 2012, 01:21
مي تونم مشكلات شما را حل كنم خطاها را نيز صفر كنم
در صورت نياز پ خ كنيد
یه اموزش قبلا اماده کردم میتونی استفاده کنی : آموزش بهینه کردن قالب [رفع ارورهای قالب] (http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=15186)
iranian-portal
October 14th, 2012, 01:40
یه اموزش قبلا اماده کردم میتونی استفاده کنی : آموزش بهینه کردن قالب [رفع ارورهای قالب] (http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=15186)
یک دنیا از خیر خواهی و راهنمایی شما سپاسگذارم
مطلب کامل و خوبی بود
اما بعضی از اشکالات قالب آماتور ما رو توضیح نداده بودید
بر فرض مثال در بررسی اعتبار فالب ما به این موضوع بیش از حد گیر داده شده که:
Line 9, column 50: NET-enabling start-tag requires SHORTTAG YES
<meta name="generator" content="WordPress 3.4.2" />
نمیدونم چرا به این / گیر داده با وجودی که بعضی از این تگ ها رو خود وردپرس زمان نمایش سایت اضافه می کنه!!!!!
sazsaz
October 14th, 2012, 02:04
/حذف كن
MihanV
October 14th, 2012, 02:13
یک دنیا از خیر خواهی و راهنمایی شما سپاسگذارم
مطلب کامل و خوبی بود
اما بعضی از اشکالات قالب آماتور ما رو توضیح نداده بودید
بر فرض مثال در بررسی اعتبار فالب ما به این موضوع بیش از حد گیر داده شده که:
Line 9, column 50: NET-enabling start-tag requires SHORTTAG YES
<meta name="generator" content="WordPress 3.4.2" />
نمیدونم چرا به این / گیر داده با وجودی که بعضی از این تگ ها رو خود وردپرس زمان نمایش سایت اضافه می کنه!!!!!
خواهش میکنم دوست عزیز
ارور رو هم که دوستمون گفتن چیکار کنید
iranian-portal
October 14th, 2012, 02:16
/حذف كن
تشکر از راهنمایی شما
وقتی / حذف می کنم ارورها به حداقل میرسه اما میگم از اونجایی که خود وردپرس هنگام نمایش یک سری کد به قالب اضافه می کنه آخر کدهای اضافه شده توسط وردپرس این تگ / وجود داره که بازهم باعث وجود خطا میشه راه حلی نداره؟؟؟!
در مورد پیشنهادی هم که در پ.خ داشتیم تشکر از وقتی که گذاشتید اما خوب صرفه نداشت برام :)
AriyaDownload
October 14th, 2012, 11:31
تشکر از راهنمایی شما
وقتی / حذف می کنم ارورها به حداقل میرسه اما میگم از اونجایی که خود وردپرس هنگام نمایش یک سری کد به قالب اضافه می کنه آخر کدهای اضافه شده توسط وردپرس این تگ / وجود داره که بازهم باعث وجود خطا میشه راه حلی نداره؟؟؟!
در مورد پیشنهادی هم که در پ.خ داشتیم تشکر از وقتی که گذاشتید اما خوب صرفه نداشت برام :)
حذف کردن / راه حل نیست، پاک کردن صورت مسئله هست :d
علت اینکه این ارور رو به شما می ده این هست که شما از XHTML 1.0 Transitional در کدنویسی استفاده کردید، این نوع بستن تگ مخصوص html 5 هست
شما کدهای قالبتون رو به htm5 ارتقا بدید، تمام اون ارورها حذف می شه
جهت تست هم می تونید سایت بنده رو تست کنید. تمامی تگ ها رو به اون صورت بستم ولی هیچ اروری نداره :->
پ.ن: البته اگه آدرس سایتتون این باشه : عکس فاز|سایت عکس|عکس عاشقانه|عکس خنده دار|عکس زیبا (http://www.picfaz.com/)