ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی پابدار و سرعت بالا (بچه مدرسه ای ها نیان تو)

microbit
October 12th, 2012, 03:58
سلام به دوستان و همکاران محترم
فکر میکنم این برای دهمین بار باشه که بنده از طرق مختلف توی سایت دارم درخواست سرور مجازی درست و درمون میدم
عزیزانی که میان پیشنهاد میدن جان مادراتون این توضحات و خواسته ها رو بخونین بعد بیاین طبق درخواست بنده به خودتون زحمت بدین و دو خط بنویسین شرایط رو!!

همین چندی پیش از دوستی سرور گرفتم در همین انجمن که تقریبا هر روز سرور صبحها خاموش میشد و بنده هم بعد از ساعتها چشم دوختن به پینگ و تماشای تایم اوت به ایشون اطلاع میدادم سرور قطعه میگفتن نه روشنه... بگذریم ما از پشت کوه اومدیم دیگه نمیفهمیم!!
دوستان عزیز
بنده سروری میخوام که شرایط زیر رو داشته باشه!!
1. سرعت دانلود و آپلود حداقل 20 مگ (پایینتر اصلا نمیپذیرم)
2. سی پی یو دو هسته حدافل 1000x2
3. به هیچ عنوان دی سی قطعی تایم اوت یا هر چیز دیگه ای که باعث ایجاد خللی به کار بنده بشه نمیپذیرم و در همین انجمن آبرو شرافت فروشنده رو میبرم بدون هیج تعارفی!!!
4. پورت یک گیگ
5. ترجیحا رد استیشن (فرانسه پیشنهاد ندید)
6. 100 یا بالاتر هارد
7. پهنای باند فعلا مهم نیست
8. به هیچعنوان ویندوز یا هر سیستم عامل دیگه ای از روی تمپلیت نصب نشه و فقط فقط خام مورد قبوله
9. مصارف بنده از سرور: تورنت خصوصی ، آپلود ، دانلود خصوصی , اکانت , شاید هم راه اندازی سایت
10. هزینه حداکثری 30 تومن
11. تمامی پروسه های در حال اجرا در تسک منیجر قابل رویت باشه این مورد خیلی مهمه اگر بلد نیستین از دوستان در warez-host بپرسین راهنماییتون کنن
------------------------------------------------------------------------------------
باز هم تاکید میکنم اگر از کیفیت سرورتون مطمئن نیستین و صرفا برای پول میخواین مشتری جذب کنین به هیچ عنوان پیشنهاد ندین
بنده بار اولم نیست، 4 ساله دارم هاست میفروشم و سرور اجاره میکنم و اگر تا الان دست به خرید سرور اختصاصی نزدم به خاطر این بوده که اگر یک درصد هم احتمال بدم نتونم از پس پشتیبانی مشتری بر بیام بهتره که اختصاصی نگیرم فعلاً
به اندازه کافی تجربه دارم و بارها در کانفیک سرورها کمک دست دیگران بودم... دلیل بر خودنمایی نباشه دوستان همه شما جای استاد بنده هستین ولی باور کنین در این مدت 4 سال انقدر این فروشنده ها اذیت کردن که دیگه مجبور شدم این همه توضیح بدم
منتظر پیشنهاد شما دوستای عزیز هستم

babelirani
October 12th, 2012, 04:17
فکر میکنم این برای دهمین بار باشه که بنده از طرق مختلف توی سایت دارم درخواست سرور مجازی درست و درمون میدم
عزیزانی که میان پیشنهاد میدن جان مادراتون این توضحات و خواسته ها رو بخونین بعد بیاین طبق درخواست بنده به خودتون زحمت بدین و دو خط بنویسین شرایط رو!!

همین چندی پیش از دوستی سرور گرفتم در همین انجمن که تقریبا هر روز سرور صبحها خاموش میشد و بنده هم بعد از ساعتها چشم دوختن به پینگ و تماشای تایم اوت به ایشون اطلاع میدادم سرور قطعه میگفتن نه روشنه... بگذریم ما از پشت کوه اومدیم دیگه نمیفهمیم!!
دوستان عزیز
3. به هیچ عنوان دی سی قطعی تایم اوت یا هر چیز دیگه ای که باعث ایجاد خللی به کار بنده بشه نمیپذیرم و در همین انجمن آبرو شرافت فروشنده رو میبرم بدون هیج تعارفی!!!
4. پورت یک گیگ
6. 100 یا بالاتر هارد
8. به هیچعنوان ویندوز یا هر سیستم عامل دیگه ای از روی تمپلیت نصب نشه و فقط فقط خام مورد قبوله
9. مصارف بنده از سرور: تورنت خصوصی ، آپلود ، دانلود خصوصی , اکانت , شاید هم راه اندازی سایت
11. تمامی پروسه های در حال اجرا در تسک منیجر قابل رویت باشه این مورد خیلی مهمه اگر بلد نیستین از دوستان در warez-host بپرسین راهنماییتون کنن
------------------------------------------------------------------------------------
باز هم تاکید میکنم اگر از کیفیت سرورتون مطمئن نیستین و صرفا برای پول میخواین مشتری جذب کنین به هیچ عنوان پیشنهاد ندین
بنده بار اولم نیست، 4 ساله دارم هاست میفروشم و سرور اجاره میکنم و اگر تا الان دست به خرید سرور اختصاصی نزدم به خاطر این بوده که اگر یک درصد هم احتمال بدم نتونم از پس پشتیبانی مشتری بر بیام بهتره که اختصاصی نگیرم فعلاً
به اندازه کافی تجربه دارم و بارها در کانفیک سرورها کمک دست دیگران بودم... دلیل بر خودنمایی نباشه دوستان همه شما جای استاد بنده هستین ولی باور کنین در این مدت 4 سال انقدر این فروشنده ها اذیت کردن که دیگه مجبور شدم این همه توضیح بدم

با سلام

موارد بالا که گفته شد که بنده پر رنگش کردم جدا" چیز خوبی هستش ولی شمایی که ادعا میکتید که 4 ساله مشغول این کار هستید هنوز نمیدونید که دیتاسنتر ملک شخصی ما نیست که دان تایم حتی 0.01 هم قبول نمیکنید

در ثانی شما که سروری با مشخصات 100 گیگ هارد - پورت 1 گیگ - و حتما" بالای 1 گیگ رم رو آخه چطور میخواید با 30 هزار اونم با این وضع ارز بخرید ؟

P30Tools
October 12th, 2012, 04:35

سرور مجازی + بردن آبروی شما به هر دلیلی تنها 30 هزارتومان!

Mehdi_Enter
October 12th, 2012, 05:09
کیفیت را با ما تجربه کنید
این آفر مخصوص کاربرانی هست که دنبال سرور پایدار و با پشتیبانی هستند نه افرادی که فقط دنبال سرور ارزون هستند

سرور مجازی 512
پهنای باند : نامحدود
سیستم عامل : انتخاب کاربر
20 گيگ هارد ســرور
پورت ارتبااطی 1 گیگ
پشتیبانی 24 ساعته از یاهو - تلفن - تیکت
ماهانه 30,000 تومان
[باران سرور - سبد خرید (http://baranserver.com/client/cart.php?a=confproduct&i=1)

mehrshad.ho
October 12th, 2012, 08:18
رم 1024 سی پی یو 2000
39000 تومان

http://nikserver.com/vps.html (http://nikserver.com/vps.html)

تورنت ممنوع

microbit
October 12th, 2012, 12:24
با سلام

موارد بالا که گفته شد که بنده پر رنگش کردم جدا" چیز خوبی هستش ولی شمایی که ادعا میکتید که 4 ساله مشغول این کار هستید هنوز نمیدونید که دیتاسنتر ملک شخصی ما نیست که دان تایم حتی 0.01 هم قبول نمیکنید

در ثانی شما که سروری با مشخصات 100 گیگ هارد - پورت 1 گیگ - و حتما" بالای 1 گیگ رم رو آخه چطور میخواید با 30 هزار اونم با این وضع ارز بخرید ؟

با سلام
دوست عزیز کسانی که حرفه ای کار میکنن معمولا سرور رو یکساله یا دوساله میگیرن و نرخ ارز تاثیری رو تعرفه هاشون نداره و اگر هم داره بمیزان خیلی کم هست.
از طرفی هم در مورد 0.01 بله حق با شماست ولی یک روز در میون و قطعی های دو روزه و اینا فکر نمیکنم دیتا سنترها اینقدر ها هم بی اعتبار باشن که سرورشون دو روز دو روز قطع باشه

microbit
October 12th, 2012, 12:28
سرور مجازی + بردن آبروی شما به هر دلیلی تنها 30 هزارتومان!

عزیزم بنده گفتم 30 تومن ولی نگفتم چنتا سرور !!!
در حال حاضر 24 تا سرور از جاهای مختلف دارم... که چنتاش دست خودمه چنتاش هم دست مشتریهام
از تمام دوستانی که اینجا حاضر هستن حداقل یکبار خرید کردم...
مطمئن باشید اگر کسی به فکر کیفیت کارش باشه و در مقابل کاربر مسئولیت پذیری داشته باشه و کمتر به سود کردن توجه کنه کارش بهتر میگیره.
سرور خوب ارائه بدین من هرچی دارم رو منتقل میکنم به یک شرکت
نه اینکه یه ماه خوب باشه بعد یهو از ماه بعد سرور غش کنه
البته جسارت نشه خدمت شما طرف صحبتم با جمع بودش

mariean
October 12th, 2012, 12:30
با سلام
چیزی که شما می خواهید با تضمین کیفیت سرعت هزینه بیشتر هم باید پرداخت کنید

از نظر اپتایم در 6 ماه گذشه 8 بار خاموشی 20 دقیقه ای داشتیم

این رو پیشنهاد میکنم به شما

VDS - 2048
· پردازنده : Intel® Core™i7-3930k-Hexacore
· اختصاص داده شده : 2000 مگاهرتز CORE 2

· حافظه رم : 2048 مگابایت

· فضای هارد : 100 گیگابایت

· پورت ارتباطی شبکه : 1 گیگابیت

· پهنای باند : دانلود نامحدود و آپلود 1000 گیگ

· نصب کاملا رایگان ویندوز 2003و 2008 و OS Mikrotik
· سیستم عامل ویندوز سرور

·قیمت ماهیانه : 48.000 تومان پلان ویژه

· سرعت دانلود 200 مگابیت تضمین شده.

1 در هتزنر سرویس با پهنای باند نامحدود وجود ندارد حداکثر 15 ترا و شما هم میتوانید تا 2-3 برار از حد تعیین شده ما بیشتر استفاده کنید تا زمانی که ب سرور اصلی از لحاظ پهنای باند مشکلی ایجاد نشود
2- هزینه یک گیگ رم اضاف 11000 تومان
3- هزینه یک ترا هارد اضاف باراکادا 45 هزار تومان نسخه ساس جدید و 2 ترا 85 هزار تومان
4 - هزینه 1 ترا هارد اینترپرایس 50 هزار تومان 2 ترا 105هزار تومان
5- هزینه هر 1000 مگاهرتز سی پی یو اضاف 21 هزار تومان
6- هزینه هر یک ترا پهنای باند اضاف 24 هزار تومان
7- هزینه 500 گیگ هارد اضاف از باراکادا 25 تومان و اینترپرایس 29 هزار تومان میباشد
8- هر 100 گیگ هارد اضاف هم 7 هزار تومان از هر 2 نوع هارد

لینک سایت سرور خوب، کیفیت خوب، قیمت خوب، (http://client.servervds.com/)
شماره تماس مستقیم
پاسخگوئی از ساعت 11 صبح الی 1 بامداد (4329173 0937 )
تماس از طریق یاهو: Sahosseini2005
تماس در گوگل تالک: Sahosseini2005
ارسال ایمیل
​ارسال ایمیل Sahosseini2005@gmail.com

با تشکر

m3hdi
October 12th, 2012, 12:35
با سلام
دوست عزیز کسانی که حرفه ای کار میکنن معمولا سرور رو یکساله یا دوساله میگیرن و نرخ ارز تاثیری رو تعرفه هاشون نداره و اگر هم داره بمیزان خیلی کم هست.
از طرفی هم در مورد 0.01 بله حق با شماست ولی یک روز در میون و قطعی های دو روزه و اینا فکر نمیکنم دیتا سنترها اینقدر ها هم بی اعتبار باشن که سرورشون دو روز دو روز قطع باشه

مزاح کردید دیگه ؟!
کسی سرور رو برای یک سال اجاره نمی کنه ، اگر منظورتون کولو بود یه بحث دیگس ، نرخ ارز هم بر روی همه چی تاثیر گذاشته ، خیلی از محصولات (خارج از نت) نسبت به 10 روز پیش دو برابر شدن
دوست عزیز شما از ابتدا به صورت طلبکارانه دارید با سرویس دهنده صحبت می کنید دلیل اینکه 10 سرویس دهنده عوض کردید کاملا مشخصه ، خودتون ذکر کردید
مطمئن باشید با این شرایط باید 10 سرویس دهنده دیگه هم عوض کنید
جهت اطلاع سرویس درخواستی تون رو در سرویس دهنده های خارجی چک کنید قیمت رو ضربدر نرخ ارز کنید ! چند برابر 30 تومن میشه ؟!
موفق باشید

RoobinaServer
October 12th, 2012, 12:35
با سلام

با سلام

با جرات میگم فکر نکنم دوستی در انجمن شاید شاید بگردید یک الی دو نفر که اونم من ندیدم سرورهاشون را دو سال با این قیمت ارز تمدید کرده باشند.

کسی که حرفه ای کار میکنه هیچ وقت نمیاد دو سال هزینه بده به یک دیتاسنتر و تمدید بکنه احتمالش هست کارتش را شارژ بکنه ولی تمدید نمیکنه که شاید بخواد انتقال بده دیتاسنتر دیگه...

شما اگر دنبال 30 تومان هستید با این 2000 هزار پردازنده که در نظر دارید باز هم سرور شیر دستتون میرسه و اینکه باید 4 سال دیگه هم مجدد دنبال سرور خوب باشید (آخرم نمیرسید به هش)

شرکت بزرگ میزبانی ****** در تهران و دوبی سرورهاشون هم ماهانه تمدید میشه (شارژ دارند و بخوان هم مجدد ارزان شارژ میکنند از دوبی ولی خب از ارز هم سود میکنند نمیاد به قیمت یک سال پیش بدن)

اینها فقط برای راهنمایی خودتان بود و نه قصد اسپم و تخریبی ...
امیدوارم خودتان را جای مدیر یک سرور اختصاصی بگذارید و فکر کنید میخواید بفروشید ...

به اندازه کافی تجربه دارم و بارها در کانفیک سرورها کمک دست دیگران بودم...

فکر کنم بیشتر دلیل نخریدن سرور اختصاصی قیمت ارز باشه براتون :)

نکته: اون حرفه ای که میگید نمیاد با 30 تومن صبح تا شب بشه پشتیبانی شما اونم با این پردازنده
کسی اگر با 30 هزار تومن دو تا پشتیبانی میگذاره برای ایشون به بنده هم بگن باهاشون قرارداد میبندم ... :) (پشتیبانی و وقت و عمر انسان ارزشش بیشتر ازاین حرف ها هست)

ارادتمند سجادیه
یا حق

microbit
October 12th, 2012, 12:56
گویا دوستان همه در دست بنده ناراحت شدن!!
آقا ما خاک پای اساتید هم هستیم

دوستان لطف کنین ضمن توضضیحاتی که میفرمایین ، یک پلان هم پیشنهاد بدین که انشالله کار راه بیافته

alborzgostar
October 12th, 2012, 13:05
من باشم اگه 2 برابرم بدید سرور نمیدم به شما 30 هزار تومن یعنی 5 دلار با 5 دلار این همه چیز میخواهید؟؟

farzadho
October 12th, 2012, 13:05
از کشور آلمان در خدمتیم:
Vds3-1024Mb
45 گیگ هارد
پهنای باند نامحدود
1024 مگابایت رم
32,000تومان ماهانه
با 100 گیگ هارد ماهیانه 40 تومان.
در ضمن با منابعی که دقیقا ذکر کردید اگر خواستید ماهیانه 60 تومان در خدمتیم.
سبد خرید - دانا هاستینگ (http://www.danahosting.ir/cart.php?gid=2)

centralhop
October 12th, 2012, 13:11
اگر مایل بودی تماس بگیر از سوئیس یا هلند بهتون میدم اگر ناراضی بودی مونی بک میدم

AvalinHost
October 12th, 2012, 13:16
باسلام
http://www.webhostingtalk.ir/f15/38852/
نوع ادبیاتتون رو هم اصلاح کنید.
موفق باشید.

RoobinaServer
October 12th, 2012, 13:24
ماهانه از آلمان حدود 13 یورو

ماهانه حدود 60-70 تومان.

تماس بگیرید : 02166378056

یا حق

microbit
October 12th, 2012, 13:24
عزیزان بنده هیچ مدل پشتیبانی نمیخوام.... تنها چیزی که لازم دارم اینه که سرور خاموش نشه بی دلیل و چیزی رو که مدعی هستید ارائه بدید!!
بنده یه اکانت 3 تومنی به طرف میدم از جون و دل براش مایه میزارم که خدای نکرده یه وقت ناراضی نباشه از بنده
---------------------------------------------------------------------------------------
نتیجه اخلاقی که بنده از این تاپیک گرفتم این بوده که جز چنتا از دوستان که به خودشون زحمت دادن و پیشنهاد دادن ، بفیه دوستان از دم اورسل میکنن و از کیفیت خودشون مطمئن نیستن
---------------------------------------------------------------------------------------

m-mehdipoor
October 12th, 2012, 13:37
عزیزان بنده هیچ مدل پشتیبانی نمیخوام.... تنها چیزی که لازم دارم اینه که سرور خاموش نشه بی دلیل و چیزی رو که مدعی هستید ارائه بدید!!
بنده یه اکانت 3 تومنی به طرف میدم از جون و دل براش مایه میزارم که خدای نکرده یه وقت ناراضی نباشه از بنده
نتیجه اخلاقی که بنده از این تاپیک گرفتم این بوده که جز چنتا از دوستان که به خودشون زحمت دادن و پیشنهاد دادن ، بفیه دوستان از دم اورسل میکنن و از کیفیت خودشون مطمئن نیستن

سلام
شما به ده نفر اکانت بدید با 3 هزار تومنتون پول سرور در میاد، ولی شما 10 تا مشتری دارید؟
روی هر سرور اگه 100 تا یوزر بیارید می شه 10 برابر پول سرور !
حالا سرور اختصاصی بخرید و وی پی اس بدید ببینید چطور می شه ، شاید درک درست تری از قضیه داشته باشید.
نکته ی دوم ، شما سرویس از واسطه می خرید و قطع می شه، حالا کاربرتون بهتون بگه من 5 تومن می دم، ولی اگه قطع شد آبرو برات نمی زارم چی می کنید؟
محتاج 5 تومن نیستید، پس می گید برو به سلامت !!!
ما هم با واسطه سرور می خریم، تو خوش بینانه ترین حالت،خودمون از نظر نرم افزاری هیچ مشکلی نداشته باشیم، سرور ممکنه روزی بنا به دلایلی قطع بشه ، مثل شبکه و برق و سوختگی قطعات و ... !
آبروی خیلیا براشون اونقدری می ارزه که به خاطر 30 تومن نیان آفر بدن !
از سینه سپر می کنید و می گید 24 تا !!! برادر من شما 24 تا داری سرور می گیری ما هم که قراره آور سل نکنیم، پس باید همینقدر قطعات بدیم دیگه ، دیگه حالا چه منتیه که تعداد رو به رخ می کشید... سرورو که پیدا نمی کنیم...
به هر حال واسه سرور با مشخصات مشابه 500 تومنم بدید، من حاضر نیستم آبرومو رفته بشه ، می خواید هر نتیجه ای بگیرید ( آورسل و جنس بد و اطمینان به خودم ندارم و ..... )
موفق باشید.

RoobinaServer
October 12th, 2012, 13:45

عزیز پشتیبانی یعنی همین که مطمئن باشیم قطعی پیش نمیاد یا اگر هم اومد سریع رفع بشه دیگه

شما میگید پشتیبانی نمیخواید بعد میگید فقط سروری میخواید که قطع نشه.

کلا متضاد هستند. (پشتیبانی که ما میگیم پشتیبانی نرم افزاری نیست که میگید نمیخواید)

به هر حال با قیمت گفته شده خواستید در خدمتیم. (داین تایم و .. هم که گفتم اگر هم اتفاقی بیفته به عنوان پشتیبانی رسیدگی میشه.(دان تایم سخت افزاری دیتاسنتر دست هیچ کس نیست))

یا حق

CloudSupport.ir
October 12th, 2012, 13:51
در این مدت 4 سال که اشاره کردید، میتونستید فروشنده های خوبی که در این انجمن هم فعالیت میکنند رو بشناسید. هرچند، با شرایط و قیمتی که در نظر دارید چنین سرویسی به شما ارائه نخواهند داد. شما حق انتخاب دارید!

microbit
October 12th, 2012, 13:55
تشکر از همه دوستانی که شرکت کردن
سرور تهیه شد مستقیماً از خود دیتا سنتر. و با هزینه ای کمتر از 30
---------------------------------------------------------
امیدوارم روزی نگاه مسئولانته تری به قضایا داشته باشیم
ضمناً بنده تابحال به اندازه موهای سرم در همین انجمن متضرر شدم ولی تا بحال صدام در نیومده که آبرو شرافت کسی رو ببرم... این فقط جهت سنجش ظرفیت دوستان بود و اینکه ببینم کی از کارش مطمئنه
هدف بنده از اینکه گفتم 24 تا سرور دارم این بود که از جاهای مختلف گرفتم و راضی نیستم از نحوه کارشون... میفرمایین سرورتون رو که پیدا نکردین ، ینده هم که پول رو پیدا نکردم!!
ضمناً روی هر سرور اکانتی ، بیشتر از 25 نفر نمیزارم و کاملاً به کیفیت کار اهمیت میدم نه به سود کلان
برای همگی آرزوی موفقیت دارم

mariean
October 12th, 2012, 14:09
سلام
از کدام دیتا سنتر خرید کردید اسپم نباشه
30 تا مشتری دارم با این قیمت میخان

RoobinaServer
October 12th, 2012, 14:26
بنده هم مایلم این پردازنده خرید کنیم برای سایت های اصلی یه سری مشتریان

لطفا آدرس دقیق بدید که خرید کنیم.

یا حق

centralhop
October 12th, 2012, 14:29
همیشه مشکل از سرور نیست من مشتری داشتم میگفت یه روز رفتم خونه رفیقم شروع کرد به داد و بیداد که چرا این برنامه کار نمی کنه نگاه کردم دیدم بابا اینترنت یارو به کل قطع بعضی وقتها مشکل از مخابراته همش که سرور نیست

m3hdi
October 12th, 2012, 14:37
اگر مایل بودی تماس بگیر از سوئیس یا هلند بهتون میدم اگر ناراضی بودی مونی بک میدم

مانی دوست عزیز ، مانی !
انگلیسیتون رو تقویت کنید بعد وارد حرفه بشید

تشکر از همه دوستانی که شرکت کردن
سرور تهیه شد مستقیماً از خود دیتا سنتر. و با هزینه ای کمتر از 30
امیدوارم روزی نگاه مسئولانته تری به قضایا داشته باشیم
ضمناً بنده تابحال به اندازه موهای سرم در همین انجمن متضرر شدم ولی تا بحال صدام در نیومده که آبرو شرافت کسی رو ببرم... این فقط جهت سنجش ظرفیت دوستان بود و اینکه ببینم کی از کارش مطمئنه
هدف بنده از اینکه گفتم 24 تا سرور دارم این بود که از جاهای مختلف گرفتم و راضی نیستم از نحوه کارشون... میفرمایین سرورتون رو که پیدا نکردین ، ینده هم که پول رو پیدا نکردم!!
ضمناً روی هر سرور اکانتی ، بیشتر از 25 نفر نمیزارم و کاملاً به کیفیت کار اهمیت میدم نه به سود کلان
برای همگی آرزوی موفقیت دارم
دوست عزیز ، درسته تو این انجمن کودکانی ساکن هستند اما این قبیل صحبت ها رو با پ.خ به خودشون انتقال بدید
شما از 240 جای مختلف هم سرور بگیرید هیچ وقت راضی نخواهید بود ، چون در کل نمی دونید دنبال چی هستید
هیچ دیتاسنتری حتی از افغانستان هم این سرویس رو 10 دلار بهتون نمیده

موفق باشید

Arna
October 12th, 2012, 14:49
این یکی اعصاب خرد کننده ترین تاپیک های درخواست سرویس بود .

اینقدر بیچاره هستیم که خریدار همه رو گوشه رینگ گرفته می کوبه .
بچه مدرسه ای ها نیان تو ، بردن آبرو و درخواست قیمت ناچیز و تضمین و امتحان کردن فروشنده و ...

کاش همه دوستان اینقدر اعتماد به نفس داشتیم که اگر به یک فروشگاه میرفتیم تا دو کیلو مرغ بخریم اینجوری شاخ و شونه می کشیدیم تا مرغ خوب بهمون بده
حتما 8 تیکه باشه ، آب نبسته باشن ، مونده نباشه ...

در کل خوشحالم این دوستمون خرید کرد

microbit
October 12th, 2012, 15:01
دوستان خواهشاً از دست بنده ناراحت نباشین
بنده نه اسم کسی رو بردم و نه قصدم توهین به شخص خاصی بوده
همه تون رو دوست دارم یه روزی هم شاید منم یکی از آفر دهنده های همین سایت باشم
دوستانی هم که تمایل داشتن بدونن از کجا خرید کردم بهشون پی ام خصوصی میدم
البته ایشون با سفارش یکی از دوستان نزدیکشون راضی شدن این قیمتی بدن ولی قیمت های توی سایت خودشون هم خوب بوده
و اینکه اینجا مطرح نکردن بنا بدلایلی، بنده هم براتون پی ام خصوصی میکنم سایت ایشون رو
موفق باشید
-------------------------
آقا داریوش خعلی حال کردم با جملاتت
دوستان باور کنین بنده در کل نوشته هام لبخند دوستانه به لب داشتم نه اخم و تخم
باز هم برای همگی آرزوی موفقیت دارم

microbit
October 12th, 2012, 15:06
همیشه مشکل از سرور نیست من مشتری داشتم میگفت یه روز رفتم خونه رفیقم شروع کرد به داد و بیداد که چرا این برنامه کار نمی کنه نگاه کردم دیدم بابا اینترنت یارو به کل قطع بعضی وقتها مشکل از مخابراته همش که سرور نیست

دادا اخه مساله اینجاست که من برای کارم از سه خط تلفن با سه سرویس دهنده اینترنت مختلف استفاده میکنم
و هر مشکلی هم که پیش میاد اول سعی میکنم خودم برطرفش کنم و مزاحم فروشنده محترم نشم
ولی دیگه وفتی مطمئن میشم که ایراد از سمت خودم نیست چی بگم؟

microbit
October 12th, 2012, 15:15
بنده هم مایلم این پردازنده خرید کنیم برای سایت های اصلی یه سری مشتریان

لطفا آدرس دقیق بدید که خرید کنیم.

یا حق
پ خ شد دوست من

microbit
October 12th, 2012, 15:16
سلام
از کدام دیتا سنتر خرید کردید اسپم نباشه
30 تا مشتری دارم با این قیمت میخان
پ خ شد دوست عزیز

centralhop
October 12th, 2012, 15:28
[QUOTE=m3hdi;563976]مانی دوست عزیز ، مانی !
انگلیسیتون رو تقویت کنید بعد وارد حرفه بشید
دوست عزیز من money به حالت فارسی نوشتم فکر نمی کردم انقدر مهم باشه باشه من میرم 2 سال دیگه میام هر وقت مانی رو یاد گرفتم

mariean
October 12th, 2012, 15:34
این یکی اعصاب خرد کننده ترین تاپیک های درخواست سرویس بود .

اینقدر بیچاره هستیم که خریدار همه رو گوشه رینگ گرفته می کوبه .
بچه مدرسه ای ها نیان تو ، بردن آبرو و درخواست قیمت ناچیز و تضمین و امتحان کردن فروشنده و ...

کاش همه دوستان اینقدر اعتماد به نفس داشتیم که اگر به یک فروشگاه میرفتیم تا دو کیلو مرغ بخریم اینجوری شاخ و شونه می کشیدیم تا مرغ خوب بهمون بده
حتما 8 تیکه باشه ، آب نبسته باشن ، مونده نباشه ...

در کل خوشحالم این دوستمون خرید کرد

سلام
نمی خوام کوبنده باشم
حرف جناب بلادی درسته اول متنی نوشتم بعد از امدن پ خ شما تغیر دادم ب کل
شمامی گید مستقیم از دیتا سنتر خرید کردید در صورتی که اون هم واسه هست شما هنوز فرق اینو نمی دونید واقعا ؟

پست یک اگر از هر کس گرفتین معرفی کنیدکه اون شخص شناخته بشه .
بعد شما هم این همه ادا اصول نیاید

دوستان عزیز
4. پورت یک گیگ
6. 100 یا بالاتر هارد

این همه متن بعد 4 سال ؟ 30 تومن میشه قیمتش ؟ انصاف داشته باشید تا سرور خوب با هزینه بگیرید
قضیه همون هر چی پول بدی اش میگیری
درسته بعضی ها سو استفاده میکنن از مشتری اما این دلیل نمیشه به همه بگید و از همه به یک چشم ببیند

شما اگر حساب 2*2 میکردی متوجه میشده درخواستس در حد وی دی اس 512 هست نا بیشتر

سرور های بنده ایکسی 10 هست

6تا هسته مجمع 19200 مگا هرتز و اپ اون 24 هزار قیمت اون یا بهتر بگم درخواست شما میشه 7تا وی دی اس هم بدهم با اون 7تا 30 تومن 210 قیمت سرور هست که من این قیمت بدم که قیمت سرور من 1تومان شده الان ؟
مشتری از خودرازی همیشه گله مند میشه از همه و همه کس درک کنید انصاف داشته باشید

تمامی دوستان اینجا زحمت می کشن افر میدن .. بعد همه از همون اول براشون تعیین تکلف میکنید ... بعد هم خرید مستقیم از دی سی میشه شرکت ایرنی واسته ... واقعا کنه انتظارات زیادی داری اینطوری نباش

وی پی استو گرفتی امید وارم پشیمون نشی مثل دوستان و مشتری های ساده با اون تجره 4 سالتون که یک بارم راضی نبودید تعجب داره

کیفیت هزینه داره والا بخدا به پیر پیغمبر هزینه داره ما الکی قیمت نمیدیم یا دوستان
موفق باشید

microbit
October 12th, 2012, 15:44
خب گل پسر من هم که براتون نوشتم این سایت نماینده فروشش هست نه سایت خودش
چون نمیخواستم به دلار بریزم و کلی هزینه بشه
فقط واسه اینکه تشکیل فاکتور بشه اونجا اوکی کردم
میتونین توی همون سایت درخواست یاهو ایدی ایشون رو بدید با خود شخص اصلی صحبت کنین تا متوجه حرف بنده بشید .... عرض کردم ایشون بنا بدلایلی نمیخوان خودشونو عمومی کنن
موفق باشی دوست من

AvalinHost
October 12th, 2012, 15:46
چه اعصابی دارید شماها بخدا، با این وضعیت خوشتون میاد با هم بحث کنید؟
ایشون که متوجه اشتباهشون شدن، شما ها دیگه چرا ول نمی کنید؟؟!

RoobinaServer
October 12th, 2012, 15:47
میتونین توی همون سایت درخواست یاهو ایدی ایشون رو بدید با خود شخص اصلی صحبت کنین تا متوجه حرف بنده بشید .... عرض کردم ایشون بنا بدلایلی نمیخوان خودشونو عمومی کنن
موفق باشی دوست من

سلام مجدد

پیغام خصوصی یه سری توضیحات دادم به هتون.

نماینده هستند؟ خب بفرمائید نماینده کدام دیتاسنتر ؟

IWEB ? Hetzner ? mylock ?OVH ?

و ...

کدام دیتاسنتر به ایشون نمایندگی داده دقیقا؟

babelirani
October 12th, 2012, 15:47
موفق باشی دوست من

بنده حرفمو همون پست اول تاپیک زدم دیگم کاری نداشتم

الانم ممنون میشم این دیتاسنتر مفت رو به ما بدی که همه بخریم بسیار خوشحال میشیم . یا ایدی ایشون رو بدید بنده همین الان 6 سرور میخوام بخرم همین الان

RoobinaServer
October 12th, 2012, 15:48
چه اعصابی دارید شماها بخدا، با این وضعیت خوشتون میاد با هم بحث کنید؟
ایشون که متوجه اشتباهشون شدن، شما ها دیگه چرا ول نمی کنید؟؟!

الانه که دیگه ariya بیاد بگه به لطف دوستان تاپیک تا اینجا کشیده شد بعدم تاپیک رو ببنده :ی

/:)

iman00
October 12th, 2012, 15:50
دوست عزيز شما كه دارين ميگين 24 تا سرور دارين 24*20 ميشه 480 كمترين قيمت گفتم مي تونيد يك سرور اختصاصي خوب بخريد و مجازي ساز نصب كنيد و ... وي پي اس بسازيد
شما كه توي اينكار هستيد ميتونيد انجام بدين ديگه نياز نيست سرور مجازي بخريد و ابروي كسي ببريد. هميشه پايداري به 100 درصد نميرسه اينو خودتون و بقيه ميدوند
پس نياز نيست يك سرور بخريد

TARIMEHR
October 12th, 2012, 16:00
هووووووووووه
اعصاب آدم مچاله میشه با این لحن صحبت مشتری
البته خیلی تعجب کردم وقتی دیدم هاستینگ کارای محترم به شکل هماهنگ و دست هم گرفته نیومدن قیمت ارزون ندادن یا مثلا آفر با مشخصات خواسته شده 20 تومن ارائه نشد خیلی جالب بود
اگه همینطور پیش برین مشتری میفهمه سرویس یعنی چی و قیمت سرور واقعی چقدر هست . کسی ضرر میکنه و توی نوسان ارز مجبور به واگذاری نمیشه
دوست عزیز من جای فروشنده بودم اصلا بهتون سرویس نمیدادم

microbit
October 12th, 2012, 16:17
بله دیگه کلا فروشنده ها همیشه میخوان مشتریهاشون تحت هیج شرایطی صداشون در نیاد... چرا واقعاً؟؟؟
بله عزیز من بنده مدعی هستم چون کارم رو بلدم
خیلی از شماها که امروز دارین با وی ام ویر و این برنامه ها کار میکنین یا تازه آشنا شدین باهاش، سالهاست که بنده باهاشون کار کردم توش حرفه ای شدم
بابا خیلی از شماها هنوز یه سایت درست و حسابی هم ندارین که
عرض کرم یبار تابحال زیاد ضرر کردم ولی هرگز نیومدم برای کسی تاپیک شکایت باز کنم و فروشنده رو خراب کنم چون همتون برام عزیزین
ولی اگر اینطوری میخواین باشه
بنده از شرکت بینالود (warez-host) سرویس داشتم قبلا اونم نه یکی 6 تا و واقعاً راضی بودم دستشون هم درد نکنه خداییش حرفه ای هستن.... ولی دیگه هزینه هاشون برام داشت سنگین میشد
از شرکت hamihost سرویس داشتم چنتا واقعاً راضی بودم طی دو ماه فقط یکبار اونم چند دقیقه قطعی داشتن کارشون عالیه، ولی خب در حال حاضر هزینه شون برام سنگینه
و باز هم هستن دوستانی که واقعاً عالی کار میکنن ادم کیف میکنه
ولی جدا دوست دارین اسم همه اونایی رو که واقعا سرویس هاشون مفت هم نمیارزه بیام معرفی کنم؟؟ یا براشون تاپیک شکایت باز کنم؟ نخیر اینکاره نیستم بنده
---------------------------------
عزیزی فرمودن اختصاصی بگیر خیلی دوست دارم یگیرم دوست عزیز ولی چون میخوام از کشورهای مختلف داشته باشم سرور از یجا بگیرم برام نمیصرفه
و اما یه مطلب خیلی مهم در مورد آفر دادن»»»»»» وقتی یکنفر درخواست میده با یه مشخصات خاص فروشنده میان طبق شرایطی که خریدار اعلام کرده باهاش صحبت میکنن و بخاطر اینکه مشتری رو جدب کنن شرایطی رو جدا از شرایط ثابتی که در سایت دارن به مشتری پیشنهاد میدن... و مشتری وقتی مزه کیفیت رو چشید ماندگار میشه اونجا
متاسفانه دوستای ما همه جور پیشنهادی میدن بجز اونی که خریدار میخواد!!
واقعا همه جا آفر دادن به این میگن؟؟؟
حالا همین بحث رو در مورد مزایده گذاشتن کالا در یک سایت دیگر هم داریم که اونم داستانی داره برای خودش:)

TARIMEHR
October 12th, 2012, 16:26
سرویس خوب ، پشتیبانی خوب و حرفه ای = پول بیشتر

میری میگردی ارزون ترین رو میگیری و به فروشنده میگی چرا کیفیت نداره؟

m3hdi
October 12th, 2012, 16:39
بله دیگه کلا فروشنده ها همیشه میخوان مشتریهاشون تحت هیج شرایطی صداشون در نیاد... چرا واقعاً؟؟؟
بله عزیز من بنده مدعی هستم چون کارم رو بلدم
خیلی از شماها که امروز دارین با وی ام ویر و این برنامه ها کار میکنین یا تازه آشنا شدین باهاش، سالهاست که بنده باهاشون کار کردم توش حرفه ای شدم
بابا خیلی از شماها هنوز یه سایت درست و حسابی هم ندارین که
عرض کرم یبار تابحال زیاد ضرر کردم ولی هرگز نیومدم برای کسی تاپیک شکایت باز کنم و فروشنده رو خراب کنم چون همتون برام عزیزین
ولی اگر اینطوری میخواین باشه
بنده از شرکت بینالود (warez-host) سرویس داشتم قبلا اونم نه یکی 6 تا و واقعاً راضی بودم دستشون هم درد نکنه خداییش حرفه ای هستن.... ولی دیگه هزینه هاشون برام داشت سنگین میشد
از شرکت hamihost سرویس داشتم چنتا واقعاً راضی بودم طی دو ماه فقط یکبار اونم چند دقیقه قطعی داشتن کارشون عالیه، ولی خب در حال حاضر هزینه شون برام سنگینه
و باز هم هستن دوستانی که واقعاً عالی کار میکنن ادم کیف میکنه
ولی جدا دوست دارین اسم همه اونایی رو که واقعا سرویس هاشون مفت هم نمیارزه بیام معرفی کنم؟؟ یا براشون تاپیک شکایت باز کنم؟ نخیر اینکاره نیستم بنده
عزیزی فرمودن اختصاصی بگیر خیلی دوست دارم یگیرم دوست عزیز ولی چون میخوام از کشورهای مختلف داشته باشم سرور از یجا بگیرم برام نمیصرفه
و اما یه مطلب خیلی مهم در مورد آفر دادن»»»»»» وقتی یکنفر درخواست میده با یه مشخصات خاص فروشنده میان طبق شرایطی که خریدار اعلام کرده باهاش صحبت میکنن و بخاطر اینکه مشتری رو جدب کنن شرایطی رو جدا از شرایط ثابتی که در سایت دارن به مشتری پیشنهاد میدن... و مشتری وقتی مزه کیفیت رو چشید ماندگار میشه اونجا
متاسفانه دوستای ما همه جور پیشنهادی میدن بجز اونی که خریدار میخواد!!
واقعا همه جا آفر دادن به این میگن؟؟؟
حالا همین بحث رو در مورد مزایده گذاشتن کالا در یک سایت دیگر هم داریم که اونم داستانی داره برای خودش:)

هزینه سنگین نشده شما به دلیل کمبود هزینه باید از کار کناره گیری کنید
ماشالله با این همه ادعا چطور یک محاسبه هزینه نمی تونید انجام بدید!
دوست عزیز حرفه ای ! شما اگر کارتون رو بلد باشید می فهمید درخواست هایی که دارید فراتر از 100 هزار تومان در ماهه ، هرکس هم بهتون سرویس بده این تخصص شما رو در پیش گرفته !
با این لحن هم صحبت کنید هیچ وقت سرویس دهنده تایید شده ای به شما سرویس نخواهد داد ، لحن طلبکارانه رو بزارید کنار
و یک نکته اینکه در مورد آفر گرفتن شما حق ندارید قیمت تعیین کنید ، شما یا موارد لازم رو باید ذکر کنید و یا کلا فقط قیمت تعیین کنید تا دوستان به همون میزان آفر بدن
شما میرید برای خرید خودرو می گید یه پژو 207 میخوام تا سقف 10 میلیون ؟!
موفق باشید

microbit
October 12th, 2012, 16:56
واقعاً خنده ام میگیره که چرا هیچکدوم زیر بار نمیرین...
بله کمبود هزینه دارم اما دلیل داره (مثل خیلی ها نیومدم پول ملت رو بگیرم سرویس مزخرف ارائه بدم و اصلا هم گردن نگیرم)
بابا به یکی این حرفها رو بزنین که ندونه
همین که 4 تا جمله نوشتم خیلی ها بهم ریختن خودش نشاندهنده این قضیه هست که چقدر کارتون مسئولانه هست...
مثل ماشین رو برای سرور میارین؟
اون یک مدل از پیش تعیین شده ست مگر اینکه بخواین با آپشن خاصی باشه که تا حدودی در قیمتش تاثیر داره
اما سرور دست خود فروشنده ست... و دستش به اندازه کافی باز هست.... بنده حدود 55 سایت رو دارم میزبانی میکنم ولی در کنارش اودم به چنتا از مشتریها قیمت خیلی پایینتر دادم و گاها اصلا پول نگرفتم
ورشکست شدم؟ به جایی برخورده؟
حداقلش اینه که بنده مشتریهامو به فلک نمیبندم
یا حق
خداحافظ همگی
ادمین عزیز تاپیک رو تعطیل کنین لطفاً

ostadomid
October 12th, 2012, 17:12
هزینه سنگین نشده شما به دلیل کمبود هزینه باید از کار کناره گیری کنید
ماشالله با این همه ادعا چطور یک محاسبه هزینه نمی تونید انجام بدید!
دوست عزیز حرفه ای ! شما اگر کارتون رو بلد باشید می فهمید درخواست هایی که دارید فراتر از 100 هزار تومان در ماهه ، هرکس هم بهتون سرویس بده این تخصص شما رو در پیش گرفته !
با این لحن هم صحبت کنید هیچ وقت سرویس دهنده تایید شده ای به شما سرویس نخواهد داد ، لحن طلبکارانه رو بزارید کنار
و یک نکته اینکه در مورد آفر گرفتن شما حق ندارید قیمت تعیین کنید ، شما یا موارد لازم رو باید ذکر کنید و یا کلا فقط قیمت تعیین کنید تا دوستان به همون میزان آفر بدن
شما میرید برای خرید خودرو می گید یه پژو 207 میخوام تا سقف 10 میلیون ؟!
موفق باشید

207 رو فقط یک شرکت میزنه و هزینه اش هم معلومه. اما وی پی اس اختصاصی و بسته بندی شده برای فروشنده ها ارسال نمیشه که همه بخوان یه قیمت بدند. ایشون میگه 1 گیگ میخوام به 30 تومن. شما که فروشنده ای میای براش حساب کتاب میکنی میگی میشه مثلا 100 تومن. نمیتونی بیای بگی یا قیمت یا قطعه. یکی هارد رید میده هزینه اش در شرایط یکسان بالاتره یکی هارد کم سرعت میده اما شاید 20 تومن هم در بیاد. یکی با دلار ارزون حسابشو شارژ کرده میتونه رقابتی تر عمل کنه. پس دلیلی نداره که طرف قیمت مد نظرشو اعلام نکنه.

serverstar.ir
October 12th, 2012, 23:23

دوستان عزیز
4. پورت یک گیگ
6. 100 یا بالاتر هارد

سلام با پینگ زیر 180 و آپتایم تضمینی از آلمان - فرانسه - هلند در خدمتیم
تمامی سرورها دارای پنل ریبوت میباشند
تمامی تنظیمات رایگان انجام میشه

CPU: Intel Core i7 2600
Ram: 1 GB
HDD: 100 GB
BW: Unlimit
Port: 1000 Mbps
Uptime: 99.9%
IP: 1

ماهیانه 32.000 تومان

سبد خرید (http://www.serverstar.ir/portal/cart.php)

P30Tools
October 13th, 2012, 07:06
سلام با پینگ زیر 180 و آپتایم تضمینی از آلمان - فرانسه - هلند در خدمتیم
تمامی سرورها دارای پنل ریبوت میباشند
تمامی تنظیمات رایگان انجام میشه

CPU: Intel Core i7 2600
Ram: 1 GB
HDD: 100 GB
BW: Unlimit
Port: 1000 Mbps
Uptime: 99.9%
IP: 1

ماهیانه 32.000 تومان

سبد خرید (http://www.serverstar.ir/portal/cart.php)

صبح بخیر!:-|