توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور Ex4 s انتقال به پنل نیاز داریم
alireza9549
October 11th, 2012, 19:27
با سلام
یک سرور Ex4 s نیاز داریم .
فقط باید انتقال به پنل انجام بشه .
به سرور در پنل کسی نیاز نداریم .
موفق و پیروز باشید
هزینه ستاپ اگر دریافت میکنید قیمت ارسال کنید .
alireza9549
October 12th, 2012, 02:42
کسی نداره ؟
کسی هست vmware بتونه نصب کنه ؟
MahanDev
October 12th, 2012, 02:46
کسی نداره ؟
کسی هست vmware بتونه نصب کنه ؟
در صورت ارائه kvm میتوانم برایتان Vmware Esxi نصب کنم مشکلی نیست در صورتی که مایل بودید مشخصات را برایم ارسال کنید
البته قول 100 درصد نمیدم چون تا حالا خودم vmware نصب کردم با kvm همیشه همکارم انجام داده ولی centos نصب کردم و فکر نمیکنم خیلی تفاوتی داشته باشند - این قسمت برای این بود اگر نتوانستم نصب کنم کدورتی پیش نیاید
alireza9549
October 12th, 2012, 02:52
در صورت ارائه kvm میتوانم برایتان Vmware Esxi نصب کنم مشکلی نیست در صورتی که مایل بودید مشخصات را برایم ارسال کنید
البته قول 100 درصد نمیدم چون تا حالا خودم vmware نصب کردم با kvm همیشه همکارم انجام داده ولی centos نصب کردم و فکر نمیکنم خیلی تفاوتی داشته باشند - این قسمت برای این بود اگر نتوانستم نصب کنم کدورتی پیش نیاید
نه ممنون من باید 100% بدونم نصب میشه که سفارش بدم . چون قبلا kvm دادن گفتم iso بزارید گفتن هزینه بده .
MahanDev
October 12th, 2012, 02:57
iso که میتونم برایتون Mounte کنم مشکلی نیست
به هر حال هر طور مایل هستید
موفق باشید
alireza9549
October 12th, 2012, 03:10
iso که میتونم برایتون Mounte کنم مشکلی نیست
به هر حال هر طور مایل هستید
موفق باشید
نصب کردن که همیشه خود ما نصب کردیم مشکل همین هست که iso که وارد میکنه هزینه میگیره
ServerDL.com
October 12th, 2012, 04:12
شما درخواست kvm بدید
اگر در lara13 باشه که راحت میشه لینک iso رو مونت کرد !!!
و بدون هزینه !!!
فقط اگه اشتباه نکنم lara13 هست که همچین قابلیتی دارد من خودم چندین و چندین باز همچین کاری رو انجام دادم بدون مشکل ! و هزینه !
babelirani
October 12th, 2012, 04:23
سلام
اگه ex4 نیاز داشید بهم خبر بدید
پنل خودتون انتقال داده میشه
مجازی ساز هم روش نصب شده
CmanDesign
October 12th, 2012, 09:28
اگر پنل دارید که خودتونم قاعدتا باید بتونین پرداخت کنین . چه نیازی به شخص ثانی هست ؟ به هر صورت ، ما میتونیم خریداری کنیم و انتقال بدیم بهتون . VMWare هم نصب میکنیم . موفق باشید .
alireza9549
October 12th, 2012, 10:44
اگر پنل دارید که خودتونم قاعدتا باید بتونین پرداخت کنین . چه نیازی به شخص ثانی هست ؟ به هر صورت ، ما میتونیم خریداری کنیم و انتقال بدیم بهتون . VMWare هم نصب میکنیم . موفق باشید .
دوست عزیز گفتم که میخوام هزینه نصب vmware و هزینه ستاپ کمتر بدم . خیلی از دوستان هستن که میخوان کنسل کنند و هزینه ستاپ دادن چرا دوباره این هزینه را به دیتاسنتر بدم ؟ به کسی میدم که پول داده
alireza9549
October 12th, 2012, 18:36
مثل این که کسی ندارد .
اگر کسی میتونه vmware نصب کنه بدون iso پیام بده .
با تشکر
routervps
October 13th, 2012, 11:06
مثل این که کسی ندارد .
اگر کسی میتونه vmware نصب کنه بدون iso پیام بده .
با تشکر
بدون iso که نمیشه.
با kvm قابلیت مونت کردن داشته باشه