توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش صحیح بررسی لاگ سرور
shadecute
October 11th, 2012, 01:58
سلام دوستان اگه یه vps لینوکس به هر دلیلی خاموش بشه بخوایم اون دلیل رو بفهمیم چیه آیا دستور خاصی در ssh وجود داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید من چه طور می تونم بررسی کنم سرور چرا خاموش میشه
ممنون از شما
واحد فنی سرورورک آمریکا
October 11th, 2012, 02:02
سلام دوستان اگه یه vps لینوکس به هر دلیلی خاموش بشه بخوایم اون دلیل رو بفهمیم چیه آیا دستور خاصی در ssh وجود داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید من چه طور می تونم بررسی کنم سرور چرا خاموش میشه
ممنون از شما
دوست عزیز احتمالا اور سل کردید و سرور شما نکشیده و خاموش شده ... که بیشتر دلیل اون برای این هست که پردازنده سرور هرتز بالایی را مصرف کرده و بر اثر داغ شدن کل ماشین رو ریستارت کرده و ماشینی که باعث ایجاد اشکال شده است را نیز خاموش کرده ..... از قسمت پرفورمنس ماشینتون می تونید اطلاعات مصرفی رو مشاهده بفرمایید ....
shadecute
October 11th, 2012, 02:09
دوست عزیز احتمالا اور سل کردید و سرور شما نکشیده و خاموش شده ... که بیشتر دلیل اون برای این هست که پردازنده سرور هرتز بالایی را مصرف کرده و بر اثر داغ شدن کل ماشین رو ریستارت کرده و ماشینی که باعث ایجاد اشکال شده است را نیز خاموش کرده ..... از قسمت پرفورمنس ماشینتون می تونید اطلاعات مصرفی رو مشاهده بفرمایید ....
ممنون دوست عزیز
فکر نکنم اور سل باشه آخه من این vps رو برای سایت خریدم . که اونم روزانه هزار تا بازدید داره و قبلا 4 ماه یه بارم دان نمیشدم. واسه همین می خواستم دلیل اصلی دان شدن رو پیدا کنم که چه طوری لاگ سرور رو باید بررسی کرد که متوجه دلیل دان شدن شد و اون مشکل رو حل کرد