PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال درباره سرور مجازي

aquaquest
October 10th, 2012, 20:49
سلام
من تازه سرور مجازي خريداري كرده ام و كار با آن را بلد نيستم مي خواستم دوستان لطف كنيد به سوالات و مشكلات زير پاسخ دهيد تا هم من ياد بگيرم و هم تايپيكي باشد براي دوستاني كه در آينده بدين پاسخ ها نياز دارند.
پيشاپيش از لطف تمامي دوستان تشكر مي كنم.
1- براي وصل دامنه به سرور بايد چه كار كنم؟
2- با توجه به اينكه سرور را براي دانلود فايل مي خواهم نياز به نصب چه برنامه هايي دارم؟
3- چگونه فايل هايي كه در نت دارم را روي اين سرور بيارم؟
4- براي نصب ليچر بايد چه كار كنم؟
5- آيا امكان فشرده كردن فايل ها و قرار دادن پسورد بر روي آنها وجود دارد يا خير؟
6- آيا فايل هايي كه از طريق سرور مجازي دانلود يا آپلود مي كنم پهناي باند اينترنتم را مصرف مي كنند يا بين سروري مي باشد؟
7- براي هاست بك آپ چه كار كنم؟ آيا برنامه هايي كه خودكار بك آپ مي گيرند كافي اند يا يك هاست جداگانه براي بك آپ بگيرم؟
ممنون

centralhop
October 10th, 2012, 21:01
سیستم عامل سرور شما چی هستش ؟

aquaquest
October 10th, 2012, 21:26
ببخشيد يادم رفت بگم: ويندوز سرور 2003

spooky021
October 10th, 2012, 21:51
درود...
1. باید دامنه رو با Simple dns zone A record کنی به سرور!
2. اگه برای دانلود و آپ میخوای دیگه چی کاریه دامنه رو به سرور وصل کنی؟!IDM،WinraR اما اگه میخوای به عنوان هاست دی ال استفاده کنیiis
3. لینکشو بده IDM دانلود کنه رو سرور.
4. لیچر رو رو سرور خودم نصب نکردم تا حالاولی فک کنم باید آپاچی نصب کنی + کانفیگ.
5. با Winrar که گفتم بله.
6. هر وقت دانلود کنی برنامه ای رو بیاد رو هاردخودت از پهنای باندت کم میشه!نه از طریق VPS
7. میل خودته!هرچی کمتر خرج کنی بهتر!

در آخر Vps هم مثل PC خودت میمونه!فرق چندانی ندارن!هرکاری که رو pcخودت انجام میشه رو VPS هم همینطور.
فقط Winتغییر کرده!

aquaquest
October 11th, 2012, 00:10
6. هر وقت دانلود کنی برنامه ای رو بیاد رو هاردخودت از پهنای باندت کم میشه!نه از طریق VPS
!
با تشكر از شما
ببينيد اين استنباط من از حرف شما درست است يا خير؛ مثلا من الان يك فايل را از طريق vps دانلود كنم روي همون سرور داشته باشم از پهناي باند اينترنت من كم نمي شود درسته؟

spooky021
October 11th, 2012, 00:37
نه عزیزم کم نمیشه!:دی

aquaquest
October 12th, 2012, 22:57
سلام مجدد
آقا من اين iis را نصب كردم اما الان مشكلم اين است كه نحوه ي آدرس دهي چگونه است، چون من فايلي در پوشه C:\Inetpub\wwwroot قرار مي دهم اما نمايش داده نمي شود
ممنون