PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در رابطه با vps و سیپنل

bidari
October 10th, 2012, 17:13
خسته نباشید میگم.یه سورر مجازی گرفتیم واسه یادگیری با سیپنل روش نصب کردیم.یه چند تا سوال دارم اگر پاسخ بدید لطف میکنید.قطعا به یادگیری من هم کمک میکنه.در مورد whmcs و یا whm هست

1- در پنل whm وقتی یه ریسلر میسازیم جای ی سوال هست: مثلا ریسلری 5 گیگ میخواهیم بدیم.یک پکیج 5 گیگ مییدیم بهش و ریسلر میسازم.اما مشکل اینه که تمام 5 گیگ رو میده به کاربر مربوطه و اکانتش.در صورتی که آورسل هست.منتها به طور صحیح اگر باشد به چه صورته؟ آیا مشکلی ب وجود خواهد آمد؟ اکانت خود ریسلر کلا 5 گیگ داره.اولا اینکه این که کل 5 گیگ رو میده به اکانت ریسلر مشکلی پیش خواهد آورد ؟ و سوال دیگر اینکه ریسلر میتواند به کاربرش بیشتر از 5 گیگ هاست بده؟مثلا یه اکانت 10 گیگ بده .

2-- در whm در قسمت System information عبارت Swap Used چیست؟

Server load 0.44 (2 CPUs)
Memory Used 21.67% (681,628 of 3,145,728)
Swap Used 0% (0 of 1)

3- - قسمتی در پلاگین ها میبینم به نام مانیتور munin این مورد چیه؟ چون در تاپ زیاد سیپیو مصرف میکنه گاهی

4- هنگامی که یک کاربر بیش از مقدار هاردش مصرف میکنه به یوزر و من میل میشود...حال اگر آپگرید نکنه هاردش رو چی میشه؟ (این مورد رو میپرسم چون فکر کنم راهی باشه تا خودکار پگرید بشه و هزینه بخواد از مشتری)

5- در برخی هاست ها با آپلود فایل php.ini در روت هر اکانت امکان مدیریتش هست.آیا در سرور ما این امکان فعال است یا غیرفعال؟

6- آدرس وبمیل سرور چیه؟ از کجا قابل تعریف است؟
webmail.domain.com
mail.domain.com کدومش؟

7- در هنگام ساخت اکانت در بخش ریسلر قسمتی هست که این رو نوشته و قابل انتخابه...این مورد یعنی چه؟
Make the account own itself (i.e., the user can modify the account).

8- چگونه میتوان امکان oversell رو کنترل کرد؟ یعنی اینکه اون رو فعال یا غیرفعال کرد؟ اطلاعاتی در این مورد ندارم

9- در whmcs وقتی یه فاکتور و سرویس پرداخت میشه اونرو پرداخت شده میزنه و چون به سرور وصله اطلاعات ساخته میشه و به درستی هاست ایمیل میشه.منتها در orders میزنه pending
دلیلش چیه؟ باید برم دستی اونو accept کنم

10- وقتی top رو میزنم معمولا mysql رو میزنه مصرف ابلای سیپیو و مثلا 20 درصد هست...چه کنم؟ چرا اینقدر mysql رو مصرف بالا میزنه.یوزر هم نیست که ساسپندش کنم

ممنون از پاسختون

centralhop
October 10th, 2012, 17:29
6- mail.domain.com

AvalinHost
October 10th, 2012, 18:53
سلام
1- از Edit reseller privileges & nameservers میتونی رسیلر رو انتخاب کنی بعد تیک Limit the total number of accounts epreir can create to رو بزن و تعداد اکانتی که میخوای رسیلر ایجاد کنه رو وارد کن و بعد تیک Limit accounts that epreir can create by Resource Usage. رو بزن و در Resource Usage Limits فضا و پهنیا باندد رو مشخص کن. با این کار رسیلر نمیتونه oversell کنه.
2- رم کمکی هست و از هارد استفاده میکنه و زمانی که رم اصلی پر بشه اون وارد عمل میشه.
3- کل گراف ها سرور رو میتونی مشاهده کنی، cpu , hard , ram, network و .....
4- توی whmcs میشه این مورد رو در تنظیمات محصول اضافه کرد در قسمت متفرقه و انتهای صفحه
5- از suphp استفاده کن.
6- server.domain.com::2095
7- تیکش رو بزن.
8- ارجاع به پاسخ شماره 1
9- بله باید دستی تایید کنید.
10- مشکلی نیست. البته در گوگل سرچ کنید و مقداری mysql رو اوپتیمایز کنید.
موفق باشید.

bidari
October 10th, 2012, 19:10
سلام
1- از Edit reseller privileges & nameservers میتونی رسیلر رو انتخاب کنی بعد تیک Limit the total number of accounts epreir can create to رو بزن و تعداد اکانتی که میخوای رسیلر ایجاد کنه رو وارد کن و بعد تیک Limit accounts that epreir can create by Resource Usage. رو بزن و در Resource Usage Limits فضا و پهنیا باندد رو مشخص کن. با این کار رسیلر نمیتونه oversell کنه.
2- رم کمکی هست و از هارد استفاده میکنه و زمانی که رم اصلی پر بشه اون وارد عمل میشه.
3- کل گراف ها سرور رو میتونی مشاهده کنی، cpu , hard , ram, network و .....
4- توی whmcs میشه این مورد رو در تنظیمات محصول اضافه کرد در قسمت متفرقه و انتهای صفحه
5- از suphp استفاده کن.
6- server.domain.com::2095
7- تیکش رو بزن.
8- ارجاع به پاسخ شماره 1
9- بله باید دستی تایید کنید.
10- مشکلی نیست. البته در گوگل سرچ کنید و مقداری mysql رو اوپتیمایز کنید.
موفق باشید.
5- از suphp استفاده کن.

suphp باعث میشه فایل php.ini عمل کنه یا نکنه؟ suexec چیه؟

پاسخ بسیار عالی بود.خدا خیرت بده اولین هاست عزیز