ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل دانلود فایل های صوتی و تصویری

p2s_masoud
October 10th, 2012, 16:35
با سلام خدمت همه دوستان

من چند روزه با مشکل برخورد کردم و اونم اینه که فایل های صوتی و تصویرم دانلود نمیشه که با مدیر هاست صحبت کردم گفتند شرکت زیر ساخت مخابرات ایران دانلود فایل های صوتی و تصویری رو ف*یل*ت*ر کرده و با چند شرکت ارائه دهنده هاست هم صحبت کردم همه همین مشکل رو داشتند . و یکی از ادمین های همین شرکت ها آدرس انجمن شما رو داد به من برای رفع این مشکل و گفتند که با اضافه کردن چند خط برنامه به فایل .htaccess میتونید این مشکل رو حل کنید من توی همین بخش یک مو ضوع رو دیدم که مطنشو پایین کپی می کنم ولی باز با انجام این کار و اضافه کردن کد های زیر مشکل دانلود حل نشد لطفا راهنمایی کنید

:گاهاً پیش میاد بعضی فرمت فایل ها دانلود نمیشن ( حالا برای بعضی ها یا برای همه )
با اضاف کردن کد های زیر تو فایل .htaccess پوشه مربوطه ، میتونید مشکل رو حل کنید.
code ha
AddType application/octet-stream mp3
AddType application/octet-stream ogg
AddType application/octet-stream avi
AddType application/octet-stream wmv
AddType application/octet-stream 3gp
AddType application/octet-stream mp4

parsdrive
October 10th, 2012, 18:27
بنده هم همین مشکل رو دارم. فایل صوتی و تصویری رو روی هاست فشرده و سپس دانلود کنید براحتی دانلود میشه.

p2s_masoud
October 10th, 2012, 18:44
خوب اینی که شما می گید در مورد فایل های جدید صدق میکنه.فایل هایی که قبلا گذاشتم رو چی کار کنم

parsdrive
October 10th, 2012, 19:39
خوب اونها رو هم زیپ بفرمایید و لینک رو تغییر پسوند بدید. بنده به هر طریقی تلاش کردم نتونستم فایل های صوتی و تصویری رو مستقیما دانلود کنم. 5 روزی هست که اینطوری شده برای بنده.

alborzdata
October 10th, 2012, 19:42
سلام

دوستان لطقا این کد را در فایل .htaccess قرار داده و سیو کنید !‌

<Files *.mp3>
ForceType application/octet-stream
Header set Content-Disposition attachment
</Files>

<Files *.ogg>
ForceType application/octet-stream
Header set Content-Disposition attachment
</Files>