PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ناپديد شدن دامين هاي tk پلنم در سايت dot.tk

Parthia
October 9th, 2012, 23:42
من مدتيه از چند دامنه tk ثبت كردم ولي الان دو روزه دامنه هاي بالا نميان و همشون ناپديد شدن و اجازه ثبت دوباره اونا هم داده نميشه.واقعا نميدونم چيكا كنم.
لطفا كسايي كه واقعا بلدن كمك كنن.لطفا كسي اسپم نده.

parsa7
October 9th, 2012, 23:53
برای من هم قبلا همچین مشکلی پیش امد ایمیل زدم بهشون چند ساعت بعد دامنه به پنلم برگشت

centralhop
October 10th, 2012, 00:09
این ایمیل هم برای من همین الان اومد
Dear hadi jafari,

The Dot TK Abuse and Copyright Infringement department has visited your website today.

Unfortunately we have to say that today we cancelled your domain CENTRALHOP.TK.
No-one can re-register this domain again at this stage. This may change in the future.

The reason for the cancellation is that the website address you used for your Dot TK domain name was not accessible or did not follow the guidelines set in our terms and conditions.

If you want to have us re-verify the content you can press this link.

If you are in doubt, please review our terms and conditions, which can be found at: http://www.dot.tk/en/doc_tcfree_v350.pdf

We thank you for using Dot TK.

Dot TK Abuse / Copyright Infringement team

HamedPC
October 10th, 2012, 00:23
اگه دامین هاتون کم بازدید باشه حذف میشه

Parthia
October 10th, 2012, 00:27
واسه من كه ايميلي نيومد.
ضمنا اگه حذف شدن چرا نميشه دوباره ثبت كرد,ميگه قبلا ثبت شده.
آخه من حدود 20 تا دامنه ثبت كرده بودم كه چنتاشون بازديد خوبي داشتن چرا همرو پاك كرده؟:-|

Parthia
October 10th, 2012, 00:32
centralhop (http://www.webhostingtalk.ir/member/29544/) عزيز ,منم وقتي آدرسمو ميزنم مثله آدرس تو ميره به همون آدرس http://24234.bodisparking.com/CENTRALHOP.TK?&_=1349812838

واقعا فك كنم چون رايگانه هر كاري بخواد انجام ميده.
آخه مال تو دوباره ميتوني ثبت كني ولي مال من اجازه ثبت نميده.

shahab-f
October 10th, 2012, 01:10
.tk کلا دومینی نیست که بخوای بهش اعتماد کنی و یک کار حرف ای رو باهاش شروع کنی ...
بنده هم زیاد از این مشکلات برام پوش اومده ....
در ضمن اگر دومینتون حرف شده باشه حدود 1 هفته بد دوباره میتونید ثبتش کنید

centralhop
October 10th, 2012, 02:06
به نظر من اگه چند دلار هزینه کنی خیلی بهتره کلی رو یه سایت وقت میزاری اخرش میشه هیچ

behnam289
October 10th, 2012, 12:11
با سلام

10-11 تا دامنه داشتم
یکی یکی دامنه ها خود به خود به یک سایت که بهش میومد فروشگاه اینترنتی خارجی باشه ریدایرکت میشدند

و بعد از چند روز به طور کل همه دامنه ها از پنلم پاک شد واقعا ضرر بزرگی کردم و دیگه از اون موقع به بعد از دامنه دات tk استفاده نکردم

Ali_Reza
January 4th, 2013, 20:10
این ایمیل هم برای من همین الان اومد
Dear hadi jafari,

The Dot TK Abuse and Copyright Infringement department has visited your website today.

Unfortunately we have to say that today we cancelled your domain CENTRALHOP.TK.
No-one can re-register this domain again at this stage. This may change in the future.

The reason for the cancellation is that the website address you used for your Dot TK domain name was not accessible or did not follow the guidelines set in our terms and conditions.

If you want to have us re-verify the content you can press this link.

If you are in doubt, please review our terms and conditions, which can be found at: http://www.dot.tk/en/doc_tcfree_v350.pdf

We thank you for using Dot TK.

Dot TK Abuse / Copyright Infringement team

این ایمیلی که بهشون فرستادین چی بوده میشه بدین
و این متنی که خودتون انگلیسی فرستادین هم بی زحمت قرار بدین منم چند تا دامنه هام پاک شده بگم برگردونن

Saati
January 4th, 2013, 23:02
قوانینشون رو رعایت نکردید این کارو کردن .

روی کپی رایت حساسن انگار !

Parthia
January 5th, 2013, 01:13
این ایمیلی که بهشون فرستادین چی بوده میشه بدین
و این متنی که خودتون انگلیسی فرستادین هم بی زحمت قرار بدین منم چند تا دامنه هام پاک شده بگم برگردونن

واسه منم پیش اومد بیخیال tk شدم.
دیگه برنمیگردن دوست عزیز مگر 6 ماه دیگه.
من یاد دامنه ثبت کردمو و بازدید نداشتن واسه همین کلا هرچی توی پنلم بود پاک کرد.
بی خیال tk شی بهتره.

kambizmabdi
January 5th, 2013, 01:36
با سلام
واقعا نمیشه کاری کرد؟!!!!!!!

miladnasri
January 6th, 2013, 11:47
بعضی نام دامنه ها که مهم باشه رو حذف میکنن و میذارن توی فروشگاه که پولی بفروشن. اون دامنه هایی که حذف شده احتمالن نام های مهمی مثل اسم شرکت ها و ... بوده.

fanous_m
January 6th, 2013, 11:55
طبیعی هست این موارد
دامنه رایگان هست
نه تنها برای سایت های کم بازدید
بلکه بارها برای ما پیش آمده برای دامنه های پر بازدید نیز همچین مشکلی پیش آمده
و دلیل را میتوان گفت برای آن است که اون فروشگاه ها بازدیدشون بره بالا
این هم یک روش هست که .tk برای بالا بردن آمار بازدید فروشگاه هاش استفاده می کنه

هر ارزونی بی حکمت نیست