توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی رم 16 - 32
aph
October 9th, 2012, 20:26
سلام
دوستان عزیز.
با توجه به مشکل پیش آمده از سوی هتزنر و اطلاعیه سایت irserver مجبورا به انتقال سرور آلمان هستیم.
لطفا آفرهای خود را با مشخصات زیر ارسال کنید.
رم 16 - 32 گیگ
هارد 2 * 1 ترابایت
پورت 100 مگ و 1 گیگ
32 آیپی قابل استفاده
مکان : xlhost - ovh - آمریکا - کانادا - و ...
هزینه : 300 - 450 تومان در ماه
با تشکر.
j4b3r
October 9th, 2012, 20:52
سلام
Xeon X3430 (9.6GHz total on 4 cores) 2.5 GT/s QPI 8MB L2 cache
16GB DDR3 ECC Registered RAM
2x500GB 7.2K RPM SATA 3 Gb/s Hard Drives
5000GB Transfer
100Mbps Connection
5xIP
ماهانه 343.000 تومان
هزینه ی سرور با 29 تا آی پی قابل استفاده: 104.000 تومان اضافه می شود.
در صورتی که 2 تا هارد 1 هم بخواین، 23.000 اضافه میشه.
در صورت تمایل به بخش مالی مکاتبه کنید.
http://gatefa.com
موفق باشید.:53:
هتزنر هیچ مشکلی نداره دوست عزیز.
احتمالا قضیه دیگه ای هست....
aph
October 9th, 2012, 21:15
متاسقانه اینقدر اذیت شدیم که اگه درست هم بشه برنمی گردیم.
AvalinHost
October 9th, 2012, 21:25
آخه نمیدونم پس چرا ما اذیت نمیشیم؟
مشکل شما میدونید چه؟ از واسطه سرور خرید می کنید. متن ابیوز رو کامل بهتون نمیدن که بفهمین مشکلتون کجاست. و رفعش کنید.
ضمنا روترهایی که ایجاد می کنید خودشون هم مشکل ساز میشه و ....
mariean
October 9th, 2012, 22:11
آخه نمیدونم پس چرا ما اذیت نمیشیم؟
مشکل شما میدونید چه؟ از واسطه سرور خرید می کنید. متن ابیوز رو کامل بهتون نمیدن که بفهمین مشکلتون کجاست. و رفعش کنید.
ضمنا روترهایی که ایجاد می کنید خودشون هم مشکل ساز میشه و ....
حرف جناب سعادت درسته کاملا
مشکل واسته هست متن ابوس رو بدید اگر امکان داره
DeltaGostar
October 9th, 2012, 22:31
http://www.webhostingtalk.ir/f11/37365/
aph
October 9th, 2012, 22:34
حرف جناب سعادت درسته کاملا
مشکل واسته هست متن ابوس رو بدید اگر امکان داره
متسفانه مشکل ابیوز نیست همیشه جواب دادیم و رفع کردیم.
مشکل این هست که آقای قنبری نمیخوان دیگه تمدید کنن
mariean
October 9th, 2012, 23:05
خوب سرور رو انتقال بدید
مشکل حله ؟ مشکل دیگه ی هم هست ؟
aph
October 9th, 2012, 23:06
خوب سرور رو انتقال بدید
مشکل حله ؟ مشکل دیگه ی هم هست ؟
متاسفانه میگن کد ترانسفر در پنلشو غیر فعال شده و برداشتن.
dreamdata
October 10th, 2012, 00:10
X3360
16 گیگ رم
دو تا دو ترابایت هارد ساتا3
پک 16 برای آی پی
پورت 100 - xlhost
--------------------------------
330 هزار تومن ( این یک آفر ویژه هستش و دلیل نداره بقیه دوستان چند روز دیگه یا چند ماه دیگه انتظار این قیمت رو داشته باشند یا این مشخصات - استعلام بگیرید )
October 10th, 2012, 02:38
ما هم یکی از سرورهامون در پنل اقای قنبری هست میگن امکان ترانسفر وجود نداره برای ما حتی در این 1 سال که این سرور رو گرفتیم 1 بار هم اخطاری نیومده
کسی میتونه کمک کنه من نمیخوام این سرور رو کنسل کنم میخوام به پنل یه نفر دیگه منتقل کنم تا اون پرداختها رو انجام بده؟
itjavani
October 10th, 2012, 02:42
ما هم یکی از سرورهامون در پنل اقای قنبری هست میگن امکان ترانسفر وجود نداره برای ما حتی در این 1 سال که این سرور رو گرفتیم 1 بار هم اخطاری نیومده
کسی میتونه کمک کنه من نمیخوام این سرور رو کنسل کنم میخوام به پنل یه نفر دیگه منتقل کنم تا اون پرداختها رو انجام بده؟
مسلما در حال حاضر پنل ایشون مشکل خورده که ایشون تمدید نمیکنند و حتی دسترسی انتقال نیز میگند بسته شده . پس 99درصد خود اکانت مشکل دارد. انتقال سرور به اکانت دیگر جز دردسر برای پرداخت کننده جدید هیچ سود دیگری نخواهد داشت.
alireza.076
October 10th, 2012, 02:54
رم 16 گیگ
هارد 800 گیگابایت
پورت 100 مگابیت
پهنا 8 ترابایت
xlhost
امروز صبح حدودا 250 تومن بوده، از آقای ایزدی (abnoos) که شناخته شده هستش این قیمت رو گرفتم، ای دی من رو ادد کنید در یاهو تا راهنمایتان کنم
به مشتری های تازه وارد قیمت بالاتری میدهد میتوانید از خدوشان سوال کنید اما من معرفی کنم تخفیف میگیرید
هارد من 1 ترا چند روزه پیش سفارش دادم که 2 ترا به بنده دادند بدون هزینه
16 ایپی هم گرفته بودم 50 تومن
فکر نمیکنم جای دیگه قیمت بهتری بگیرید
در خود دیتاسنتر هر 8 تا ای پی 15 دلار هستش
سوالی بود در خدمتم
a.pourmahdavi@yahoo.com
موفق باشید
AvalinHost
October 10th, 2012, 11:19
غیر فعال شدن کد ترانسفر درست هست و برای ما نیز غیر فعال شده. احتمالا این کار هتزنر باید دلیل قانع کننده ای داشته باش.
ولی بنده فکر میکنم دلیل اینکه آقای قنبری تمدید نمی کنند این وسط قضیه ی دیگه ای مطرح هست، الله اعلم...!
AvalinHost
October 10th, 2012, 11:21
مطمئن باشید ایشون دیگه تمدید نمی کنند و چون به احتمال زیاد مشکل دیگه ای مطرح هست امکان انتقال سرورتون هم فکر نکنم امکان پذیر باشه.
تا دیتاتون مشکلی براش پیش نیومده این دست و اون دست نکنید و سریع نسبت به انتقال اقدام کنید.
mariean
October 10th, 2012, 11:44
سلام
طبق تیکت های که به دیتا سنتر زدم امکان اینکه سروری بن بشه با بسته نیست در صورتی که ابوس نداشته باشه و یا مشکل مالی ... و پنل ترانسفر هم فعال هست و مشکلی برای انتقال سرور نیست
برای ما که اینطور بوده دوستان چه کردند ... خدا داند
mariean
October 10th, 2012, 12:47
اگر مشکلی نیست درخواست متن دلیل عدم ترنسفر رو هم بدید که دقیقا متن چی بوده از طرف جناب قنبری از دیتا سنتر
از جناب سعادت هم درخواست دارم تیکت کنن دلیل غیر فعال شدن ترنسفر در پنل ایشون چی بوده یا هست ؟
AvalinHost
October 10th, 2012, 12:52
اگر مشکلی نیست درخواست متن دلیل عدم ترنسفر رو هم بدید که دقیقا متن چی بوده از طرف جناب قنبری از دیتا سنتر
از جناب سعادت هم درخواست دارم تیکت کنن دلیل غیر فعال شدن ترنسفر در پنل ایشون چی بوده یا هست ؟
باسلا
دلیلش رو سوال نکردم چون فعلا نیاز به ترانسفر ندارم.
این متن ارور هست:
The action could not be accomplishes due to an internal error.
Please contact our support team by using the contact form on the support page (https://robot.your-server.de/support).
mariean
October 10th, 2012, 13:06
سلام ممنون
این متن همیشگی ترنسفر هست که با اون آشناید
You wish to take over a server from another Hetzner client and have already received a token from them? You can now provide the token below to be checked. Thereafter the name and address of the previous server owner as well as the server information will be displayed and you can start the transfer.
The complete contractual relationship with regard to the server with all add-ons and settings will be transferred as it stands. All existing unpaid invoices remain the current client's responsibility; all new invoices are for your account (with assumption of the due date at the time of transfer).
....
بدون بلاک شدن ایپی و مشکل مالی هیچ دلیلی برای بلاک شدن ترسفر نیست اون ارور هم کاری ب ترسفر نداره جناب سعادت و ممنون بابت تست و جواب گویی