توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال سرور به سرور(ویندوز)
kamal3401
October 9th, 2012, 01:53
سلام دوستان الان من دو تا سرور مختلف دارم که میخوام اطلاعات یکیشو منتقل کنم به اون یکی سرور
از یکی پرسیدم گقت باید
نصب filezilla server در سرور مبدا و ساخت یک اکانت ftp
نصب filezilla client در سرور مقصد
کانکت شدن به ftp در سرور مقد و دانلود فایلهای سرور مبدا
ولی متاسفانه اصلا نفهمیدم چی گفت اصلا من بلد نیستم اف تی پی بسازم
من از سرور مجازی به عنوان هاست دالود استفاده میکنم که تنظیمات iis روش انجام شده
یکی لطفا دقیق بهم میگه چیکار کنم؟
kamal3401
October 9th, 2012, 14:13
کسی نیست یه کمکی به من بکنه؟
kamal3401
October 9th, 2012, 14:14
کسی نیست یه کمکی بکنه؟
aalireza439
October 9th, 2012, 14:33
باید روی سرور مبدا filezilla server رو نصب کنی ، براش یک اکانت ایجاد کنی.
بعد روی سرور مقصد filezilla client رو نصب کنی اطلاعات اکانت و با اپی سرور مقصد رو وارد کنی انتقال بدی.
مراحل تنظیم filezilla server اینجا اموزش داده تصویری : How to setup filezilla server on windows server 2008: | billspeers.com (http://billspeers.com/index.php?q=node/148)
filezilla client که تنظیمات خاصی نمی خواهد.
m-batista
October 9th, 2012, 15:29
اطلاعات سرور مقصد را بفرستید براتون انجام بدم
kamal3401
October 9th, 2012, 22:35
اطلاعات سرور مقصد را بفرستید براتون انجام بدم
ممنون از لطفت دوست عزیز ولی من دوست دارم خودم این کارو یاد بگیرم فکر نکم کار خیلی پیچیده ای باشه فقط من یخورده آی کیوم پایینه
الان دو روزه مشغول این کارم ولی به نتیجه نرسیدم :106: الان من این filezilla server رو تو اون سروری که فایل هام وجود داره نصب کردم و filezilla client رو هم تو اون یکی که خالیه نصب کردم
حالا من این فایل زیلا سرورو باز کردم با همون آی پی پیش فرض خودش 127.0.0.1 بعدش چیکار کنم؟
من تو filezilla client باید چی بزنم وقتی مشخصات اون سرورو میزنم ارور میده نمیره توش!
extern
October 9th, 2012, 23:03
با سلام.
دوست عزیز شما ابتدا باید filezilla server را در سرور مقصد باز کنید به قسمت edit و بعد user در آنجا باید 2 تا یوزر ببینید : anonymous و newuser
به anonymous کاری نداشته باشید newser را انتخاب کنید و یک پسورد دلخواه برای آن تعریف کنید سپس به تب shared folders برید دسترسی به قسمتی که می خوایید ایجاد کنید و ok را بزنید :
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f14/9032-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-pic-png
بعد از انجام تنظیمات سرور به سرور دوم filezilla client برید و تنظیمات اتصال را اینگونه وارد کنید :
در مقابل هاست : آیپی سرور مبدا را وارد کنید
در قسمت username : یوزرنیم که انتخاب کردید : newuser
و در قسمت password: پسورد دلخواهی که در مرحله تنظیمات سرور انجام دادید وارد کنید
در مقابل پورت چیزی نیاز نیست وارد کنید(به طور پیشفرض انتخاب می شود) و quickconnect را بزنید
بعد هم می توانید فایل ها را به راحتی منتفل کنید
پی نوشت : توجه کنید شما باید برنامه filezillaserver را در سرویس که فایل ها قرار هست در آن قرار بگیرید(سرور جدید )نصب کنید و در سرور قدیمی filezilla client
در مورد باز کردن filezilla server در باز کردن آولین بار کادر کوچکی نمایش داده خواهد شد بدون تغییر آن را ok بزنید
موفق باشید.
kamal3401
October 9th, 2012, 23:11
این دو تا گزینه تو واسه من نیست
بعد فکر کنم من اشتباه نصب کردم من FileZilla Server تو اون سروری که فایل هام هست نصب کردم
extern
October 9th, 2012, 23:15
این دو تا گزینه تو واسه من نیست
بعد فکر کنم من اشتباه نصب کردم من FileZilla Server تو اون سروری که فایل هام هست نصب کردم
سلام.
اگر وجود نداره یوز پیشفرض add را بزنید و یک یوزر بسازید بعد هم برای آن یک پسورد انتخاب کنید و به قسمت :
shared folders برید به آن دسترسی بدید و مراحل بالا
باید جای filezilla server و filezilla client رو تغییر بدید
kamal3401
October 9th, 2012, 23:20
آخه میگن تو مبدا filezilla server رو نصب کنید مبدا میشه اونجایی که فایل هامون هست دیگه مقصدم جایی که قراره فایلامونو بفرستیم
اینطوری نیست؟
ezat1
October 9th, 2012, 23:22
ممنون از لطفت دوست عزیز ولی من دوست دارم خودم این کارو یاد بگیرم فکر نکم کار خیلی پیچیده ای باشه فقط من یخورده آی کیوم پایینه
الان دو روزه مشغول این کارم ولی به نتیجه نرسیدم :106: الان من این filezilla server رو تو اون سروری که فایل هام وجود داره نصب کردم و filezilla client رو هم تو اون یکی که خالیه نصب کردم
حالا من این فایل زیلا سرورو باز کردم با همون آی پی پیش فرض خودش 127.0.0.1 بعدش چیکار کنم؟
من تو filezilla client باید چی بزنم وقتی مشخصات اون سرورو میزنم ارور میده نمیره توش!
با سلام اگه فرق بین قاشق و چنگال رو بدونید و یا فرق روز با شب البته تو رنگشون هم بدونید یعنی همه چی رو میتونید انجام بدید اینایی که میگن یه اسم در نظر بگیر حالا هر اسمی که مخوای بگو اینا و ما اینا رو با فیل زیلاو اینا خطاب میکنن ننه بابش این ایم و روشون گذاشتن ! تا اینجاش با مضاح بیان کرم عذر میخوام البته ./
ببین اول مشخص کن منظورت از سرو چه نوع هست ؟
هاست یعنی سایت روش هست ؟>
یا ویندوز هست این سرور که میگی ؟
یا لینوکس هست ؟
کدوم یکی از اینا ؟
--------------------------
خب معلوم شد از آخرین تاپیک که ویندوز هستن !
من دو تا برنامه میخوام بهت معرفی کنم که خودم استفاده میکنم برای این کار !
flashxp این روی سرور خالی که باید پر بشه !
دانلود FlashFXP v4.2.1 - انتقال به سرورهای FTP (http://www.asandownload.com/software/entry/445/)
و اینم رو سروی که فایل ها روشه نصب میکنی
راه اندازی سرور FTP بر روی سیستم خود با Xlight FTP Server v3.7.2 (http://www.downloadha.com/1390/08/%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2%d9%8a-%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1-ftp-%d8%a8%d8%b1-%d8%b1%d9%88%d9%8a-%d8%b3%d9%8a%d8%b3%d8%aa%d9%85-%d8%ae%d9%88%d8%af-%d8%a8%d8%a7-xlight-ftp-server-v3/)
خب فکر میکنم دیگه راحت شده باشی برنامه های راحتی هستن لازم هست توضیح بدم یا نه ائل نصب کن بعد سوال کن یاد میگیری انشا اله
extern
October 9th, 2012, 23:52
آخه میگن تو مبدا filezilla server رو نصب کنید مبدا میشه اونجایی که فایل هامون هست دیگه مقصدم جایی که قراره فایلامونو بفرستیم
اینطوری نیست؟
ُسلام.
دوست عزیز خیلی ساده می توانید بفهمید این تفاوت رو
شما اگر به برنامه server نگاه کنید جایی برای انتقال فایل نیست پس نتیجه می گیرید که باید سرویس که فایل های فعلی در آن هست clients نصب بشه و سرویس که قرار هست فایل های جدید در آن قرار بگیرد یعنی میزبان filezilla server نصب بشه شما بعد از نصب برنامه ها در جا های مورد نظر که عرض شد فایل هایی که قصد انتقال دارد به وسیله موس گرفته و در قسمت رها کنید :
9034
دیگه فکر کنم اگر عوامل بالا را انجام بدید مشکلتون به طور کامل حل شود
اگر بنده توضیحات بنده ناقص یا گنگ هست ببخشید.
موفق باشید.