PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر کلی پرمیشن ها

saleh0n
October 8th, 2012, 21:55
سلام دوستان
من به یه مشکلی خوردم اونم اینه که دایرکت ادمین خود به خود هر چی توش آپ میشه پرمیشنشو تغییر میده
مثلا اگه برای نصب یا کلا دیدن یه اسکریپت فولدر ها فایل هایی که باید قابل نوشتن باشن زیاد باشه خیلی سخته کار باهاش که دونه دونه 777 بشه
توی cpanel این مشکلو نداشتم
میشه دیفالتشو تغییر داد؟

mehdi.gh
October 8th, 2012, 22:15
عزیز همه فایل ها نیاز نداره که تغییر دست رسی بدین
بعضی از فایل ها نیاز دارن
اگه بخواین فکر کنم میشه با تغییر مقدار chmod این کار رو انجام بدین
ولی امنیتتون میاد پایین تا اونجا که من اطلاع دارم !!!

wanener
October 8th, 2012, 23:41
سلام دوستان
من به یه مشکلی خوردم اونم اینه که دایرکت ادمین خود به خود هر چی توش آپ میشه پرمیشنشو تغییر میده
مثلا اگه برای نصب یا کلا دیدن یه اسکریپت فولدر ها فایل هایی که باید قابل نوشتن باشن زیاد باشه خیلی سخته کار باهاش که دونه دونه 777 بشه
توی cpanel این مشکلو نداشتم
میشه دیفالتشو تغییر داد؟

بله
شما دایرکت ادمین رو به صورت پیشفرض نصب کردید با CLI !
باید به CGi تغیر بدید و ریبیلد کنید و از SuPHP استفاده کنید !
البته اگر سرور سایتهای زیادی روش هست دچار مشکل های اساسی میشد اگر این کار رو بکنید!
مساله امنیت از این مقوله خارج هست به اون پاسخی نمیدم

OnlineServer
October 9th, 2012, 13:10
برای تغییر دسته جمعی پرمیشن شما میتونید با استفاده از کامند find به صورت زیر تعداد زیادی از فایلها و دایرکتوری هاتون را تغییر پرمیشن بدید

برای فایل ها :

find . -type f -exec chmod 644 {} \;

برای دایرکتوری ها :

find . -type d -exec chmod 755 {} \;

توجه کنید که " . " اشاره به مسیر جاری و تمام فایل ها و فولدر های جلوتر دارد . بدیهی است با تغییر نقطه به آدرس کامل میتونید دستور بالا را در مسیر دلخواهتون بکار ببرید.

wanener
October 9th, 2012, 21:41
دوست عزیز
بهترین پیشنهاد من این هست که اگر امکانش رو دارید و وب سایت های زیادی هم ندارید از ابتدا به صورت CGI نصب کنید
انجام این کار درد سر و ریسک زیادی دارد
زیرا بایستی تمام فایل ها و دایرکتوری ها به 644 755 تغیر پیدا کنند و در صورت اشتباه مشکلات امنیتی برای وب سایتها ایجاد خواهد شد
البته
قابل بازگشت هست اما توصیه نمیکنم
چون خیلی چیزها دتخوش تغییر میشه
حتی ایمیل ها ! چون پرمیژن ها ریکرسیو میشه عوض میشن و دستی عوض کردن اونها غیر عقلانی هست

یکی دیگر از مشکلاتیکه ایجاد میشه این هست که باید تمام فایلهای .htaccess رو چک کنید و اگر از php_flag و php_value in در آنها استفاده شده آن را حذف کنید زیرا وب سایتها دچتار مشکل خواهند شد
برای چک کردن میتوانید از دستور زیر استفاده کنید

find /home/*/domains/*/public_html -name ".htaccess" | xargs grep "php_"

اگر دوست دارید میتونم براتون تغیرات رو انجام بدم
اما عواقب و نتیجه خروجی ممکنه خیلی جالب نباشه