ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سرورهای هتزنر با ستاپ کامل و 19درصد تخفیف کامل و همیشگی بر روی سرور ها

mariean
October 8th, 2012, 17:42
با سلام
فروش سرورهای هتزنر با ستاپ کامل و 19درصد تخفیف کامل و همیشگی بر روی سرور ها

لینک هتزنر آلمان
(http://www.hetzner.de/en/hosting/produktmatrix/rootserver-produktmatrix-ex)
خرید سرور هم از رید استیشن انگلستان انجام میشود

لینک رید استیشن
(http://www.redstation.com/)
قیمت هر یورو ، پوند هم با کمترین میزان قیمت در بازار

این قیمت و آفر ها شامل همه دوستان می شود چه کسانی که خرید جدید داشته باشند و یا کسانی که بخواهند سرورشان را ب پنل ما انتقال بدهند .

فقط ماهانه 5.5 یورو در زمان ایجاد پست جهت نگهداری سرور و گزارش ابوس و ... دریافت می شود
به قیمت روز
لینک سایت هتزنر با قیمت بدون تخفیف (http://www.hetzner.de/en/hosting/produktmatrix/rootserver-produktmatrix-ex)

تمامی دوستان که بعد ها تمایل به انتقال سرور هم داشته باشند می توانند در خواست بدهند و انتقال انجام شود

بخوانید:آموزش دانستن قابلیت های یک سرور به زبان ساده برای مشتریان عزیز از این پس تمامی سرورها هزینه ای پی خود سرور هم بری پرداخت حساب میشود

EX4
CPU : Intel® Core™ i7-2600 Processor
RAM : 16G Ram DDR3
Hard : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD
Port : 100Mbps Port - 10TB Outbound + Free Inbound
IP : 1 * IPv4

با ستاپ
ستاپ : € 42.00
ماهانه : € 43.00

بدون ستاپ
€ 63.00

EX4 S
RAM : 32G Ram DDR3

با ستاپ
ستاپ : € 51.00
ماهانه : € 51.00

بدون ستاپ
€ 75.00

EX5
CPU : Intel® Core™ i7-920 Quadcore
RAM : 24G Ram DDR3
Hard : 2 x 750 GB SATA 3 Gb/s HDD

با ستاپ
ماهانه : € 52.00
EX 6
CPU : Intel® Xeon® E3-1245 Quadcore
RAM : 16 GB DDR3 RAM ECC
Hard : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm Software- RAID 1 class Enterprise

با ستاپ
ستاپ : € 59.00
ماهانه : € 59.00

بدون ستاپ
€ 87.00

EX 6S

CPU : Intel® Xeon® E3-1245 Quadcore
RAM : 32 GB DDR3 RAM ECC
Hard : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm Software- RAID 1 class Enterprise

با ستاپ
ستاپ : € 126.00
ماهانه : € 69.00

EX 8S

CPU : Intel® Xeon® E3-1275 Quadcore
RAM : 32 GB DDR3 RAM ECC
Hard : optional (max. 4) at additional costs

با ستاپ
ماهانه : € 85.00

EX10
CPU : Intel® Core™ i7-3930K Hexacore
RAM : 64 GB DDR3 RAM

با ستاپ
ماهانه : € 93.00

الحاقات سرور

مجازی ساز ESXi 5 یکبار € 25.00 Euro هزینه راه اندازی فقط برای یک بار
Flexi Pack - € 15.00 Euro ماهانه مورد نیاز برای سخت افزار/IP Package اضافه

یک عدد IP اضافه - € 1.00 Euro ماهانه
چهار عدد IP اضافه - € 4.00 Euro ماهانه

هشت عدد IP اضافه - € 8 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.
چهارده عدد IP اضافه - € 16 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.

سی عدد 30 IP اضافه - € 32 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.

پورت 1gbps - € 39.00 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.
هارد دیسک اضافه 3 ترابایت - € 15.00 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.

هارد دیسک اضافه 750 گیگابایت - € 6.00 Euro ماهانه نیاز به Flexi Pack دارد.
ویندوز 2008 نسخه استاندارد - € 25.00 Euro ماهانه

ویندوز 2008 نسخه وب - € 15.00 Euro ماهانه

مدت زمان تحویل سرور 24/72ساعت اداری هست.

روز های شنبه و یکشنبه در این دیتاسنتر تعطیل هست . (قابل توجه)

لینک سایت سرور خوب، کیفیت خوب، قیمت خوب، (http://client.servervds.com/)
لینک سایت سرور خوب، کیفیت خوب، قیمت خوب، (http://client.servervds.com/)

شماره تماس مستقیم
پاسخگوئی از ساعت 11 صبح الی 1 بامداد

(4329173 0937 )
حسینی

تماس از طریق یاهو: Sahosseini2005

تماس در گوگل تالک: Sahosseini2005

ارسال ایمیل Sahosseini2005@gmail.com

قیمت هر دلار 4100 تومان
قیمت یورو 5350 تومان
و پوند 6400 تومان

با تشکر
حسینی

razavihost
October 8th, 2012, 18:34
سید امیر تایید میشن

babelirani
October 8th, 2012, 18:38
سلام

بدون ستاپ ندارید ؟

قیمت یورو الان چند حساب میشه ؟

mariean
October 9th, 2012, 01:59
سید امیر تایید میشن

ممنون لطف دارید شما سینا جان

سلام

بدون ستاپ ندارید ؟

قیمت یورو الان چند حساب میشه ؟

بدون ست اپ با این وضع دلار و یورو ما نداریم اما دوست عزیز سینا جان همیشه یکی 2تا رو دارند

قیمت هم برای یورو امروز 4300 هر یورو حساب می کنیم

سوالی بود لطفا بپرسید

medianet
October 9th, 2012, 10:00
قیمت ها خوبن ... دوست خوبمون mariean تایید میشن

mariean
October 9th, 2012, 18:44
قیمت ها خوبن ... دوست خوبمون mariean تایید میشن

ممنون دوست عزیز

دوستان در صورتنیاز به سرور از رید استیشن هم خرید انجام میشه هر پوند 5300 هر یورو 4300

ب قیمت دیشب فعلا

hshsh
October 10th, 2012, 15:03
سرور های هتزنر قابل خرید به صورت چند ماهه یا یکساله هم هستن؟

mariean
October 10th, 2012, 15:56
سلام ب
بله هستن 6 ماه و 1 ساله بشکل خواص
اما با این قیمت ارز به صرفه نیست این کارو کنید

hshsh
October 10th, 2012, 16:06
میشه لطفا بفرمایید منظورتون از به شکل خاص چی هستش؟
با این شرایط که ارز داره، ترجیح میدم الان یک جا مثلا ۶ ماه بگیرم که ماهه دیگه قیمت ها به ریال گرون تر نشه

mariean
October 10th, 2012, 16:27
شرایط خاص
1- الان از شخص معتبری یورو خرید کنید و هرماه پرداخت کنه
2- هزینه 1 سال رو حساب کنید و بفرستید به المان بصورت حواله و اونها خودشون هر ماه حساب کنند و از مبلغ برداشت کنند

که راه اول بهتر هست

m-mehdipoor
October 10th, 2012, 16:36
سلام
1-در صورت انتقال سرور به پنل شما، در صورتی که بعدا بنا به هر دلیلی خواستیم سرور را به پنل کس دیگری منتقل کنیم ، مشکلی وجود نداره !؟
2-این تخفیف ها دائمی هستند!؟
3- در صورتی که خودمان یورو یا معادل آن به دلار ، ارزان تر پیدا کردیم می تونیم به شما به دلار یا یورو پرداخت کنیم و شما حساب را شارژ کنید؟

mehdifx
October 10th, 2012, 16:49
سلام و درود.

دوست عزیز چه تضمینی وجود داره که قیمتتون را فضایی نکنید؟..

من سرور ex6 از گذرگاه با هزینه ستاپ گرفتم .. سه ماه پیش .. الان قیمتش بیشتر از دوبرابر قیمت قبل شده..!!! دلیلش هم گران شدن ارز بوده..!! اما مگه ارز دوبرابر شده..!!

اون وقتی که من سرور گرفتم یورو 2700 بود الان فوقش 4600 .. آیا این دوبرابر شده؟

آیا تضمینی هست که واقعا ماه بعد یهو قیمت را بالا نبرید؟

باتشکر فراوان/

mariean
October 10th, 2012, 17:10
سلام
1-در صورت انتقال سرور به پنل شما، در صورتی که بعدا بنا به هر دلیلی خواستیم سرور را به پنل کس دیگری منتقل کنیم ، مشکلی وجود نداره !؟
2-این تخفیف ها دائمی هستند!؟
3- در صورتی که خودمان یورو یا معادل آن به دلار ، ارزان تر پیدا کردیم می تونیم به شما به دلار یا یورو پرداخت کنیم و شما حساب را شارژ کنید؟

سلام
بله این تخفیف ها دائمی هست برای کسانی که سرور رو در پنل ما خزیداری کنند یا انتقال بدهند برای همین فقط هزینه 25000 تومان گرفته می شود

3 - منظور هزینه رو ارسال کنید به مستر و پی پال ما ؟ بله اما فکر نکنم ارزانتر از ما کسی بده یورو را الان یک قیمت بگرین متوجه میشوید

سلام و درود.

دوست عزیز چه تضمینی وجود داره که قیمتتون را فضایی نکنید؟..

من سرور ex6 از گذرگاه با هزینه ستاپ گرفتم .. سه ماه پیش .. الان قیمتش بیشتر از دوبرابر قیمت قبل شده..!!! دلیلش هم گران شدن ارز بوده..!! اما مگه ارز دوبرابر شده..!!

اون وقتی که من سرور گرفتم یورو 2700 بود الان فوقش 4600 .. آیا این دوبرابر شده؟

آیا تضمینی هست که واقعا ماه بعد یهو قیمت را بالا نبرید؟

باتشکر فراوان/

تضمین که قیمت را بالا نبریم میکنیم اما در صورتی که مثل الان یورو به قیمت پاینتر از دوستان دریافت کنیم در غیر این صورت اگر ما هم مجبور ب خرید یورو ازاد بشویم افزایش قیمت خواهیم داشت

قیمت ازاد
بله الان یورو ب قیمت 1 ساعت پیش 4540 تومان بوده
دلار 3480 تومان
هر پوند 5780 تومان

فرق ما با بقیه دوستان ارزانتر یورو بوده + تخفیف 19 درصدی

با تشکر

mariean
October 11th, 2012, 16:59
با سلام
پست اول و آخر اپدیت شد

routervps
October 11th, 2012, 20:14
سلام
بله این تخفیف ها دائمی هست برای کسانی که سرور رو در پنل ما خزیداری کنند یا انتقال بدهند برای همین فقط هزینه 25000 تومان گرفته می شود

3 - منظور هزینه رو ارسال کنید به مستر و پی پال ما ؟ بله اما فکر نکنم ارزانتر از ما کسی بده یورو را الان یک قیمت بگرین متوجه میشوید

تضمین که قیمت را بالا نبریم میکنیم اما در صورتی که مثل الان یورو به قیمت پاینتر از دوستان دریافت کنیم در غیر این صورت اگر ما هم مجبور ب خرید یورو ازاد بشویم افزایش قیمت خواهیم داشت

قیمت ازاد
دلار 3480 تومان
هر پوند 5780 تومان

فرق ما با بقیه دوستان ارزانتر یورو بوده + تخفیف 19 درصدی

با تشکر

سلام کوهی هم مثل شما عمل کرد.
مراقب باشین که بازار دیگران خراب نشه چون الکی اعتبار دیتاسنتر بی دلیل زیر سوال میره.

babelirani
October 11th, 2012, 20:18
مراقب باشین که بازار دیگران خراب نشه چون الکی اعتبار دیتاسنتر بی دلیل زیر سوال میره.

با سلام

آقای موسوی از شما بعید بود که بیاید و همچین نظری درباره یکی از همکار هاتون بدید

با تشکر

routervps
October 11th, 2012, 20:27
با سلام

آقای موسوی از شما بعید بود که بیاید و همچین نظری درباره یکی از همکار هاتون بدید

با تشکر

ضرر مارو همین 19 % تخفیف جبران کرد تازه با وجود اینکه 200 تومن بیشتر از هر یورو میگرفتیم باز هم کم آوردیم و از سرمایه خودمون پرداخت کردیم.
اما شما خوت توجه ذاشته باش که 19 کمتر بعد قیمت حواله هم به قیمت اسکناس مثقال.در صورتی که نه هزینه کارمزد حواله محاسبه شده نه هزینه اینکه حواله از اسکناس بیشتره.
فقط یه شوک افزایش قیمت کافی هست که دیگه کار از کار بگذره.
تازه هتزنر مشکلش اینه که همون موقع پول نمیگیره که خیالت از شوک بازار راحت باشه.هر 15 روز پرداخت داره و 15 روز پول میخوابه.
واسه این کار باید بلند مدت فکر کرد نه این که قیمت رو کم بدی بعد همه سرور هارو به پنلت بیاری بعد به هر دلیلی پنل قفل بشه که نشه سرور انتقال بدی،اون وقت آبرو و اعتبار بدست امده به یک طرف اطلاعات و پول هایی که مردم دادن به یک طرف.
ما دوست داریم همکارامون کار کنن،بار ها بود به آقای کوهی گفتم که اینطور سرور و آفر نده به مشکل میخوری.
اما توجه نکرد و به مشکل خورد.
سید هم اگه میخواد بمونه باد به سوده خودش باشه نه سود مشتری.مشتری از مشتری هودت هر مقدار هرینه کنه میگیره.
پس هیچ وقت ضرر نمیکنه

dan6
October 11th, 2012, 22:48
ببخشيد فقط براى افزايش اطلاعات خودم ميپرسم،
اين تخفيف ١٩ درصد همون ماليات vat هست كه دوستان از پرداختش معاف هستند يا تخفيف ويژه ديتاسنتر هست كه دوستان دريافت كرده اند؟

m-mehdipoor
October 11th, 2012, 22:51
ببخشيد فقط براى افزايش اطلاعات خودم ميپرسم،
اين تخفيف ١٩ درصد همون ماليات vat هست كه دوستان از پرداختش معاف هستند يا تخفيف ويژه ديتاسنتر هست كه دوستان دريافت كرده اند؟

خیر تخفیف هست ، مالیات به مبلغ اصلی اضافه می شه ، ولی ایشون 19 درصد از مبلغ اصلی کمتر گفتن.

mariean
October 11th, 2012, 23:25

سلام نمی دونم سینا جان چرا این حرف زدی با این ایدی اما خوب حق هم داری
دیگران منظور شماید ؟

ضرر مارو همین 19 % تخفیف جبران کرد تازه با وجود اینکه 200 تومن بیشتر از هر یورو میگرفتیم باز هم کم آوردیم و از سرمایه خودمون پرداخت کردیم.
اما شما خوت توجه ذاشته باش که 19 کمتر بعد قیمت حواله هم به قیمت اسکناس مثقال.در صورتی که نه هزینه کارمزد حواله محاسبه شده نه هزینه اینکه حواله از اسکناس بیشتره.
فقط یه شوک افزایش قیمت کافی هست که دیگه کار از کار بگذره.
تازه هتزنر مشکلش اینه که همون موقع پول نمیگیره که خیالت از شوک بازار راحت باشه.هر 15 روز پرداخت داره و 15 روز پول میخوابه.
واسه این کار باید بلند مدت فکر کرد نه این که قیمت رو کم بدی بعد همه سرور هارو به پنلت بیاری بعد به هر دلیلی پنل قفل بشه که نشه سرور انتقال بدی،اون وقت آبرو و اعتبار بدست امده به یک طرف اطلاعات و پول هایی که مردم دادن به یک طرف.
ما دوست داریم همکارامون کار کنن،بار ها بود به آقای کوهی گفتم که اینطور سرور و آفر نده به مشکل میخوری.
اما توجه نکرد و به مشکل خورد.
سید هم اگه میخواد بمونه باد به سوده خودش باشه نه سود مشتری.مشتری از مشتری هودت هر مقدار هرینه کنه میگیره.
پس هیچ وقت ضرر نمیکنه

من برای کم شدن قیمت یوزرهام این حرف و کارو می خاهم انجام بدم و فکر سود نیستم همیشه هم به این اتقاد دارم که مشتری بیشتر سود کمتر = سود در دراز مدت
هدف من این بوده .

من خیلی چیزا از این دیتا سنتر میدونستم که کسی نمی دونست
اما خیلی از دوستان بفکر سود خودشون بودن و 19 % به کسی نمی دادند و از مشتری می گرفتن هدفم خیر هست حالا هرکی از حرکتم ناراحته بگه مثل سینا جان
اون قیمت هم که زدم قیمت پرداخت اینترنتی بود که از شخص معتبری گرفتم اون قیمت رو داد

قیمت ازاد
دلار 3480 تومان
هر پوند 5780 تومان

برای 2 روز پیش
و برای مثال از یکی از یوزرهای این سایت که می خواد سرور رو ب پنل ما انتقال بده برای هر یورو 5600 تومان درخواست کردن برای پرداخت سرورش خدایش خودتون قضاوت کنید این انصاف ب مردم تو این اوضاع بعد فشار بیاریم که همه یا کنسل کنند یا جمع کنند برند ؟ سر مشتری بی کلا بمونه و هزار تا حرف بزنه به طرف که اطلاعاتم حذف کرد باج گرفت ...
من یوزرهامو درک کردم اونها هم انشاال.. شعور و معرفت دارن درک می کنند و خدا هم هست ب مشکلی بر نخوریم از جناب خسروی که گنده تر نیستم مشکل پیدا کرد هر اتفاقی ممکنه بیفته اما توکلت ب خدا باید باشه

از تمامی دوستان اگر بفکر سود نیستم عذر می خوام

routervps
October 11th, 2012, 23:30
اون قیمت هم که زدم قیمت پرداخت اینترنتی بود که از شخص معتبری گرفتم اون قیمت رو داد

دقیقا حرفی که کوهی دوستتون میزد.
آرزوی موفقیت میکنم براتون

mariean
October 11th, 2012, 23:59
سینا جان از من ناراحتی ؟
کوهی دوست من بود ؟ کی تا حالا ؟ چون می خواست سرور براش بگیرم دوستش بودم ؟
اینجا جای این بحث نیست اگر هیزم تری فروختم بگو تمام دوستانی که سرور دارن از اگر بدی دیدن بگن در این انجمن به کسی بدی کردم بگید ؟
از شما این توقع نداشتم

routervps
October 12th, 2012, 00:13
سینا جان از من ناراحتی ؟
کوهی دوست من بود ؟ کی تا حالا ؟ چون می خواست سرور براش بگیرم دوستش بودم ؟
اینجا جای این بحث نیست اگر هیزم تری فروختم بگو تمام دوستانی که سرور دارن از اگر بدی دیدن بگن در این انجمن به کسی بدی کردم بگید ؟
از شما این توقع نداشتم

نه من کی باشم که ناراحت باشم .
به این اعتقاد ندارم که با اینکار مشتری های ما کم میشه.برعکس این هفته نزدیک به 12 تا سرور انتقالی داشتیم جدا از این که سفارش جدید هم بوده.
روزی دست خداست که میرسونه دست بنده خدا نیست که برسه یا آجر بشه.
من بیشتر منظورم اینه که از سود خودت کم نکن خوده مشتری میاد.
الان عملا این داری وقت رو واسه هیچی میزاری.
کوهی هم شهریتون بود و اون زمان گفتین که دوستین با هم .اگه اینظوری نیست من عذر میخوام.
در کل یه نکته واسه ایرانی جماعت نباید اینطور مایه بزاری.
پست من که یک روز حواله من دیر رسید ببین.همشون شاخ شده بودن و جز تحدید کاری نمیکردن.
ولی قبلش هیچ کوتاهی نشده بود اصلا اون رو بکل فراموش کرده بودن.
به جز چندتا دوست که از پشت ما در امدن . حتی کمک نقدی هم کردن.
اما عده اکثر همه به خون من تشنه بودن.
در کل طوری فروش داشته باش که اگه خدایه نکرده چیزی شد بتونی از سودت جبران کنی الان در کل یه 25 رو یه سرور میکشی بعد یورو به قیمت روز و اسکناس میدی.
الان این ماه من رو هر سرور نزدیک 30 تا 55 تومن از جیب گذاشتم که پرداخت بشه چون یورو بد جوری گرون شد.همیشه که یورویه ارزون نیست.
اومدی نتونستی موقع پرداخت این فردو پیدا کنی مجبور بش با بازار آزاد بزنی اون وقت با 25 تومن در هر سرور جبران میشه؟
بحث این نیست که دیگران دارن 19 % رو به جیب میزنن.برعکس این 19 % همون چیزی هست که برای شوک ارز یه جبران هست اما داری این امتیازو واسه پرداخت هات سوز میکنی.
دیگه چیزی نیمیگم که باز فکر نکنی که من دارم میسوزم از این کار.

mariean
October 12th, 2012, 00:45
ممنون دل میسوزونی حق هم داری فقط انتضار نداشتم با کوهی مقایسه کنی منو

بله در جریان همه پست هات هستم

برای پرداخت هم حق داری هر چیزی امکان داره پیش بیاد و ....
الان دوستی اعلام کرد چقدر ماهیانه هزینه کرده اما چیزی بدست نیاورده ...

خدا من مشکل بزرگی دارم ؟!!!!!!!!!!!!! دست نگه دار . مشکل من خدای بزرگی دارم اکثرا این طوری بودم

بازهم ممنون بابت همه چیز سینا جان هم کمکهات هم ...

AvalinHost
October 12th, 2012, 01:13
سلام نمی دونم سینا جان چرا این حرف زدی با این ایدی اما خوب حق هم داری
دیگران منظور شماید ؟

من برای کم شدن قیمت یوزرهام این حرف و کارو می خاهم انجام بدم و فکر سود نیستم همیشه هم به این اتقاد دارم که مشتری بیشتر سود کمتر = سود در دراز مدت
هدف من این بوده .

من خیلی چیزا از این دیتا سنتر میدونستم که کسی نمی دونست
اما خیلی از دوستان بفکر سود خودشون بودن و 19 % به کسی نمی دادند و از مشتری می گرفتن هدفم خیر هست حالا هرکی از حرکتم ناراحته بگه مثل سینا جان

قیمت ازاد
دلار 3480 تومان
هر پوند 5780 تومان

برای 2 روز پیش
و برای مثال از یکی از یوزرهای این سایت که می خواد سرور رو ب پنل ما انتقال بده برای هر یورو 5600 تومان درخواست کردن برای پرداخت سرورش خدایش خودتون قضاوت کنید این انصاف ب مردم تو این اوضاع بعد فشار بیاریم که همه یا کنسل کنند یا جمع کنند برند ؟ سر مشتری بی کلا بمونه و هزار تا حرف بزنه به طرف که اطلاعاتم حذف کرد باج گرفت ...
من یوزرهامو درک کردم اونها هم انشاال.. شعور و معرفت دارن درک می کنند و خدا هم هست ب مشکلی بر نخوریم از جناب خسروی که گنده تر نیستم مشکل پیدا کرد هر اتفاقی ممکنه بیفته اما توکلت ب خدا باید باشه

از تمامی دوستان اگر بفکر سود نیستم عذر می خوام

اینکارتون اشتباه بزرگی هست.
عذر میخوام ولی خودتون رو نوکر دیگران نکنید. شما برای تایمی که میزارید و ابیوز هارو دریافت می کنید و طرف حساب دیتاسنتر هستید و ... باید ارزش قائل بشید.
اگه یکی با این سروری که توی پنل شماست یه کاری و یا یه بلایی سرش بیاره شما طرف حساب دیتاسنتر هستید و پاسخگو باید باشید.
مشتری هم اگه به فکر خودش هست میتونه بره مستقیم با دیتاسنتر کار کنه.
ضمنا همه که مثل شما 19% vat رو نمیدن.
شما عملا تخفیفی از دیتاسنتر نگرفتید و چون اطلاعات پنل شما از خارج از اروپا و در آسیا هست به همین جهت 19% مالیات رو دریافت نمی کنند.
ما بخیل نیستیم ولی شما مطمئن باش که به همین منوال پیش بری یک لغزش باعث از بین رفتن کل اعتبارتون میشه.
همه ما با این وضعیت بد اقتصادی که پیش اومده فقط داریم تحمل می کنیم.
موفق باشی.

babelirani
October 12th, 2012, 01:20
سلام آقای حسینی ( اگه اشتباه نکنم )

ممنون میشم یه لحظه بیاید یاهو یه کمک ازتون میخواستم

با تشکر

mariean
October 12th, 2012, 02:06
اینکارتون اشتباه بزرگی هست.
عذر میخوام ولی خودتون رو نوکر دیگران نکنید. شما برای تایمی که میزارید و ابیوز هارو دریافت می کنید و طرف حساب دیتاسنتر هستید و ... باید ارزش قائل بشید.
اگه یکی با این سروری که توی پنل شماست یه کاری و یا یه بلایی سرش بیاره شما طرف حساب دیتاسنتر هستید و پاسخگو باید باشید.
مشتری هم اگه به فکر خودش هست میتونه بره مستقیم با دیتاسنتر کار کنه.
ضمنا همه که مثل شما 19% vat رو نمیدن.
شما عملا تخفیفی از دیتاسنتر نگرفتید و چون اطلاعات پنل شما از خارج از اروپا و در آسیا هست به همین جهت 19% مالیات رو دریافت نمی کنند.
ما بخیل نیستیم ولی شما مطمئن باش که به همین منوال پیش بری یک لغزش باعث از بین رفتن کل اعتبارتون میشه.
همه ما با این وضعیت بد اقتصادی که پیش اومده فقط داریم تحمل می کنیم.
موفق باشی.
سلام
ممنون جناب سعادت میدونم کارم غیر معقول هست و تایمم ارزشش بیشتر هست .. گفتم اینکارو فقط برای اینکه مشتری بهش فشار نیاد دارم انجامم میدم وگرنه کی از پول بدش میاد در این وضع اقتصادی
برای مشکل هم اگر اتفاق بیفته میدونم جمع کردنش سخته و مشکل سختی هام بخاتر رضایت مشتری هست ... واقیعتش فکر پول و سود انچنانی نیستم

سلام آقای حسینی ( اگه اشتباه نکنم )

ممنون میشم یه لحظه بیاید یاهو یه کمک ازتون میخواستم

با تشکر

سلام من در یاهو انلاین هستم همیشه پی ام دهید لطفا

routervps
October 12th, 2012, 13:29
سلام
گفتم اینکارو فقط برای اینکه مشتری بهش فشار نیاد دارم انجامم میدم وگرنه کی از پول بدش میاد در این وضع اقتصادی
برای مشکل هم اگر اتفاق بیفته میدونم جمع کردنش سخته و مشکل سختی هام بخاتر رضایت مشتری هست ... واقیعتش فکر پول و سود انچنانی نیستم

مشتری روش فشار نمیاد .کسی که کارش این باشه خودش هوای خودشو داره و به تناسب افزایش هزینه رویه سرویس هاش داره.تا در این شرایط بد از پس خودش بر بیاد
شما به این توجه کن که یکی هست داره وفت و آیندشون میزاره که یه لقمه در بیاره با این که شما نه به فکر خودتی نه به فکر کار دیگرانی باید بره همون غاز چرونی قبلشو بکنه!
شما اگه به پولش احتیاج نداری از مشتریک همون پول رو بگیر تا نون دیگران آجر نشه و چون کلا احتیاج نداشتی ماهانه بده به بهزیستی.
کاری که بعضی وقتا که پول اضافه میاریم ماهانه این کارو میکنم.
شما وقتی به وقته خودت احترام نزاری دیگران هم احترام نمیزارن.
این یه اصل روان شناسی هست که احترام به خودت بزار اول ، بعد از دیگران انتظار احترام داشته باش.

AvalinHost
October 12th, 2012, 13:38
سلام
ممنون جناب سعادت میدونم کارم غیر معقول هست و تایمم ارزشش بیشتر هست .. گفتم اینکارو فقط برای اینکه مشتری بهش فشار نیاد دارم انجامم میدم وگرنه کی از پول بدش میاد در این وضع اقتصادی

سلام من در یاهو انلاین هستم همیشه پی ام دهید لطفا

سلام
اینطور که من قیمت هاتون رو دیدم شما عملا هیچ سودی نمیگیرید و بلکه شاید ضرر هم باشه.
همه دوست دارن ارزون بدن تا مشتری رو جذب کنن ولی وقتی که شما هزینه معقول دریافت می کنید این خودش برای شما یه دلگرمی برای ادامه کار ایجاد میکنه.
من حرف اصلیم اینه که شمایی که داری ذحمت میکشی قدر لحظه لحظه زندگیت رو بدون و برای اون ارزش قائل شو.
خداشاهده این حرفام اصلا از روی حسادت و یا عوض کردن ذهنیت شما نیست فقط میخوام بگم که گذشته بعضی ها برای همه باید درس عبرت باشه.
موفق باشی.

mariean
October 14th, 2012, 00:05
سلام
بری خرید سرور قیمت

قیمت یورو 4600 تومان
و پوند 5900 تومان
با تشکر

mariean
October 17th, 2012, 11:23
سبلم
انتقال سرور و خرید سرور همچنان ادامه دارد

پست اول اپدیت سد
با تشکر

pardishosting
October 19th, 2012, 21:22
سرور ها قابل انتقال به پنل دیگه ایی هستند ؟ (در هر زمان)

mariean
October 19th, 2012, 23:59
سلام
بله از این لحاظ مشکلی نخواهیم داشت به هر پنلی و هر زمان

mehrshad.ho
October 25th, 2012, 00:01
کاملا مورد تایید هستند !

TOOBA IT
November 11th, 2012, 12:01
آیا هنوز هم پرداخت سرور هتزنر پرداخت قبول می کنید ؟!

mariean
November 12th, 2012, 23:52
سلام
با من در تماس باشید

یک سرور ایکسی 5 با 14 اپی اماده تحویل است در حال کنسل شدن

فقط تا 3 شنبه شب اعتبار دارد
با تشکر

lvlehrdad
November 12th, 2012, 23:56
قیمت یورو امروز ؟!

mariean
November 13th, 2012, 22:20
قیمت 4500 تومان

Mohammad1980
November 17th, 2012, 12:23
ex4 ماهیانه چقدر میشه به تومان؟ فقط سریع میخوام
باید سایتم رو منتقل کنم دنبال سرور هستم

mariean
November 17th, 2012, 14:46
ex4 ماهیانه چقدر میشه به تومان؟ فقط سریع میخوام
باید سایتم رو منتقل کنم دنبال سرور هستم

سلام
مبلغ سرور بدون ایپی اضاف

و بدون وی ام ویر هست
EX4

با ستاپ
ماهانه : € 42.00

در صورت دادن کی وی ام رایاگان نصب میشه وی ام ویر
قیمت هم هر زمان بخواهید بقیمت روز یورو حساب میشه
برای 5 شنبه قیمت ارز یورو 4400 تومان بوده

با تشکر

mariean
December 2nd, 2012, 10:03
با سلام
فروش ادامه دارد

با تشکر

sahosseini2005
December 12th, 2012, 21:29
فروش ادامه دارد

mariean
December 21st, 2012, 11:11
هر یورو 4360 تومان

mariean
December 24th, 2012, 15:37
هر یورو 4550 تومان

mariean
December 27th, 2012, 12:58
هر یورو 4500 تومان

mariean
December 28th, 2012, 18:34
هر یورو 4500 تومان

fr0nk
December 28th, 2012, 22:53
سلام

میخواستم یکسری سوال در مورد ipv6 که دیتاسنتر ارائه میده بپرسم

ما روی شبکه های local و roi ها و شبکه های مجازی سازی شده ipv6 رو اجرا کردیم و جواب داد ( به ریموت و مسائل دیگه)

حالا میخواستم ببینم توی این دیتاسنتر برای استفاده باید ایپی ها رو روتر ست بشه ؟

برای هر ایپی باید یک بار تو پنل روبوت معرفی بشه ؟

ایپی قابل ست و استفاده برای ریموت دسکتاپ هست؟

چون ما اجرا کردیم روی لوکال جواب داد حالا میخوام ببینم اگه اینجا هم جواب میده بگیریم

چون فکر نکنم فرقی داشته باشه

استارتر تاپیک یا دوستان دیگه اطلاعی دارن؟

اگه جای سوالم غلطه بگید پاک کنم (گفتم شاید برای دوستان دیگه هم سوال باشه)

babelirani
December 29th, 2012, 00:18
البته این سرور
سرور اصلی با این مشخصات

Intel® Xeon® E3-1245 Quadcore
incl. Hyper-Threading Technology

RAM 32 GB ECC RAM
Hard disks 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD
7200 rpm (Software-RAID 1)
Enterprise class
NIC 1 Gbit OnBoard
connected at 100 Mbit
Backup Space 100 GB
Traffic Unlimited*

مجازی ساز ESXi 5 یکبار € 25.00 Euro هزینه راه اندازی فقط برای یک بار
Flexi Pack - € 15.00 Euro ماهانه مورد نیاز برای سخت افزار/IP Package اضافه
و 30 تا آی پی
ماه اول چقدر؟
ماههای بعد چقدر؟
-------------------------
همینطور با 64 تا آی پی
لطفا زود جواب بدین

با سلام

ببخشید چون عجله داشتید بنده جواب میدم

دیتاسنتر Hetzner جدیدن این مقدار ip ارائه نمیده دوست عزیز حداکثر 15 ip ارائه میدن

موفق باشید

mariean
December 29th, 2012, 02:45
سلام
چنین سروری در هتزنر دیگه ارائه نمیشود

mashiat
December 29th, 2012, 15:12
سلام
میشه توضیح بدید دقیقا منظور از با ستاپ یا بدون ستاپ چی هست ؟ چون چند تا تعریف متفاوت شنیدم در یک سایتی . لطفا راهنمایی نمایید با ستاپ یعنی چی و بدون ستاپ یعنی چی با تشکر

mariean
December 29th, 2012, 23:39
سلام
بله
بعضی از دوستان برای کمتر هزینه شدن سرور برای مشتری هزینه اولیه سرور رو حذف میکنن و درصد سودی میکشن روی سرور و مثلا سرورو با ست اپ 60 یورو هست من و دوستان با توجه به توانمان قیمت مثلا 70 یورو میدیم به مشتری که مشتری فشار زیادی نداشته باشه

در صورتی که با ست اپ 120 یورو ماه اول باید میدادند
و تعرفه هر شخصی متفاوت است

peymankazemi
December 30th, 2012, 20:11
یک سرور با قیمت مناسب خریداری شد با تشکر.

mariean
January 4th, 2013, 02:48
یورو 4500 تومان

mariean
January 5th, 2013, 14:56
همچنان 4500 تومان

sky98
January 5th, 2013, 15:16
با توجه به مشکلات اخیر هتزنر - آیا مشکلی برای این سرور ها پیش نمیاد؟:54:

mariean
January 6th, 2013, 12:27
با سلام
دوست عزیز هتزنر خوشبختانه با ایرانیها کلا کاری برای تحریم و ... نداره تا این لحظه حال انکه مشخصات ثبت شده برای یک فرد در انگلیس هست

mariean
January 10th, 2013, 01:51
یورو 4500 تومان

mariean
January 13th, 2013, 23:04
هر یورو 4490

mariean
January 14th, 2013, 00:18
خبر خوش برای همه دوست داران هتزنر

از این پس 90 % سرور ها با پورت یک رایگان ارائه می شوند

سرعت دانلود 50-80 مگابایت

mariean
January 15th, 2013, 12:23
با سلام

بزودی یک خبر خوش برای خریدارن هتزنر از ما :53::53::64:

خریداران قبل و جدید

4700 تومان هر یورو

omid7000
January 17th, 2013, 00:26
با سلام

این آفر الان موجود هست؟

EX4

با ستاپ
ماهانه : € 42.00

آیا شما سرور مجازی با هارد 1 ترابایت برای سایت دانلود نرم افزای ارئه می دهید؟

mariean
January 17th, 2013, 10:26
سلام

بله موجود هست

با پهنای باند بالا وی پی اس اراع میشه اما قیمت اون خیلی زیاد میشه دوست عزیز سرور اختصاصی بصرفه تره

omid7000
January 17th, 2013, 12:00
عزیز الان برای سایت دانلود با هارد بالا چه آفری دارید ؟ (مشخصات کامل به همراه دیتاسنتر)

mariean
January 17th, 2013, 23:13
با سلام

بهترین دیتا سنتر برای ایرانها و کلا کسانی که هارد بالا می خواهدند با هزینه کم فقط هتزنر میتونه این ارزو رو براورده کنه بس دوست عزیز

جدیدا سرور های هتزنر پورت یک دارند و سی پی یو ا7 3770

ارتقا هارد هم تا 12 ترا هست

پهنای باند 10 ترابایت
و ....

یشهاد جدید هم بزودی برای خریدارن دارم که اعلام میشه و برای یک سری از مشتریان منفعت کامل داره

omid7000
January 18th, 2013, 22:15
مشورت: میگم هتزنر اینقدر بد نیست که بهش بگن افتزاح؟ شنیدم از سرورهای دستکتاپ استفاده می کنه؟

mariean
January 19th, 2013, 11:22
با سلام

ازدسکتاپ استفاده میکنه اما نه این دسکتاپی که ما توی خونه داریم

کسانی که فایل ارشیو دارند اکثرا از هتزنر میگیرن چون هارد های ارزانی داره و مشحصات سی پی یو های هتزنر در بعضی موارد هم از خیلی از سرورهای دیگر که با برد اچ پی هستن بهتر هست و ...

mariean
January 23rd, 2013, 00:27
هر یورو
5000 تومان

mariean
January 23rd, 2013, 16:58
خبر خوب برای کسانی که سرور هتزنر دارند
محدودیت ای پی از 17 عدد به 32 رسیده

mariean
January 27th, 2013, 15:44
هر یورو
5000 تومان

mariean
February 6th, 2013, 01:06
هر یورو 5900

mariean
February 8th, 2013, 01:42
هر یورو 5350

mariean
February 8th, 2013, 14:30
با سلام

این سرور به فروش میرسد

EX5
CPU : Intel® Core™ i7-920 Quadcore
RAM : 24G Ram DDR3
Hard : 2 x 750 GB SATA 3 Gb/s HDD

سابنت 28
با 15 ایپی و فلکسی پک

مبلغ کل 83 یورو
تا امروز عصر

mariean
February 18th, 2013, 00:27
باسلام
هر یورو 5280 تومان

servervds.com
March 21st, 2013, 13:43
هر یورو 5000 هزار تومان

servervds.com
April 10th, 2013, 00:22
باسلام
2 هفته نبودم در قسمت فروش سرور بحث های شده جالب

قیمت یورو هم برای امروز 5000 هزار تمان

دوستان قیمت ما رو با بقیه دوستان چک کنن و قیمت سرور و ...

mariean
April 13th, 2013, 02:20
هر یورو
5050 تومان

mariean
April 16th, 2013, 15:05
هر یورو
5080 تومان

mariean
May 4th, 2013, 14:50
با سلام
هر یورو 5090 تومان