PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش یک دامنه ملی(اسم یکی از دیتاسنتر ها)

pedramsistani
October 7th, 2012, 20:01
با سلام

یک دامین دارم اسم یکی از دیتاسنتر های کانادا هست

به اسم

peer1.ir

کسی خواست پ.خ بده

pedramsistani
October 23rd, 2012, 14:56
دامین peer1.ir فروخته شد

با تشکر

Hostpolis
October 23rd, 2012, 16:36
حواستون باشه که بنا به قوانین اینترنیک اگر شرکت peer1 ادعای مالکیت روی دامنه بکنه، آی آر نیک ملزم هست که دامنه رو به peer1 منتقل کنه.

1eng.ir
October 24th, 2012, 07:46
حواستون باشه که بنا به قوانین اینترنیک اگر شرکت peer1 ادعای مالکیت روی دامنه بکنه، آی آر نیک ملزم هست که دامنه رو به peer1 منتقل کنه.

تو ایران همچین چیزی وجود نداره :)
Peer1 بزرگتر از Facebook نیست که ;)

Hostpolis
October 24th, 2012, 17:43
تو ایران همچین چیزی وجود نداره :)
Peer1 بزرگتر از Facebook نیست که ;)

ایران برای ثبت دامنه از قوانین اینترنیت و آی کن تبعیت میکنه.

هزینه ارسال dispute به کشورها 1500 دلار هست. مطمئن باشید که اگر نیاز داشته باشند اینکار رو میکنن.

جهت اطلاع شما گوگل و یاهو 4 سال پیش از طریق یک دفتر حقوقی در تهران اینکار رو انجام دادند و چون خودشون حضور حقوقی در ایران ندارند، دفتر وکالت مالکیت دامنه هاشون رو داشت و شاید داره الان.

1eng.ir
October 24th, 2012, 18:10
بله، در جریان گوگل و یاهو هستم.
دکتر لقایی هنوز هم وکیلشون هستن

ولی در مورد فیس بوک، جهت اطلاع عرض کنم که حدود 2 3 سال پیش وکلای فیس بوک به ایران تشریف اوردن و دست خالی از ایران رفتن :)
اینکه چطور نتونستن تو دادگاه مالکیت دامین رو بگیرن، یه چیزایی شنیدم. ولی کاملاً ازشون مطلع نیستم. فقط نتیجش این بود که نتونستن دامین رو پس بگیرن

پ.ن: درسته که Icann به Abuse ها رسیدگی میکنه، ولی قوانین دامنه‌های محلی رو به عهده‌ی خود محل (ir مثلاً) گذاشته ...

Hostpolis
October 24th, 2012, 18:27
بله، در جریان گوگل و یاهو هستم.
دکتر لقایی هنوز هم وکیلشون هستن

ولی در مورد فیس بوک، جهت اطلاع عرض کنم که حدود 2 3 سال پیش وکلای فیس بوک به ایران تشریف اوردن و دست خالی از ایران رفتن :)
اینکه چطور نتونستن تو دادگاه مالکیت دامین رو بگیرن، یه چیزایی شنیدم. ولی کاملاً ازشون مطلع نیستم. فقط نتیجش این بود که نتونستن دامین رو پس بگیرن

پ.ن: درسته که Icann به Abuse ها رسیدگی میکنه، ولی قوانین دامنه‌های محلی رو به عهده‌ی خود محل (ir مثلاً) گذاشته ...

لطفا منبع رو هم ذکر کنید.
درضمن برای دامنه دادگاه تشکیل نمیشه. موارد Dispute قضایی نیستند.