maliakbari
October 6th, 2012, 11:12
به همه دوستان توصیه میکنم از ایران سرور iranserver.com (http://iranserver.com) سرور یا VPS نگیرن
من چندماهی از این شرکت گرفتم دردسر داشتم و چندروز پیش مجبور شدم برم رو یه سرور دیگه
VPS من یک هفته مشکل داشت و داون بوده اما این شرکت نتونست حل کنه
هر روز یه چسز رو میگفتن مشکله
یه روز DDOs که اصلا نبود
یه روز بدون اینکه بگن 1 گیگ رم رو کم کردن . بعدش VPS بالا میومد اما mysql ران نمیشد
آخرشم هم مشکل حل نشد اینها هم هنوز مشغول بودن که ببینم مشکلش کجاست
گفتم دوباره VPS رو از اول راه اندازی کنن اما یک روز بیشتر طول کشید . من هم مجبور شدم برم از یه شرکت دیکه بگیرم
اما نکته جالب توجه :
از این شرکت فضای پشتیبان خرید کردم برای VPS
وقتی وارد FTP فضای پشتیبان خودم رفتم دیدم هنوز فایلهای بک آپ شرکت پارسا propage.ir تو این اکانت من هست
به آقای خلیق مدیر پارسا خبر دادم ایشون هم گفتن که بدلیل همین مشکلات از ایررانشرور 2 ماهی میشه رفتن و قرار شده برای این موضوع اقدام قانونی کنن چون تمام بک آپ های ایشون که بعضی ها مربوط به بسیج بوده قابل دانلود بودند
وقتی برای این موضوع به آقای مظفری در ایرانسرور اعتراض کردم اعلام کردن که یه اشتباه عادی و سادست و مهم نیست
یعنی اگه بک آپ کل سایتهای شما دست کس دیگه ای بیوفته یه اشتباه ساده و بی افمیت از طرف ایرانسرور حساب میشه
نکته :
میتونید تمام بخث هیا ما با پشتیبانی ایرانسرور رو از فایلهای ضمیمه زیر ببینید
8987
من چندماهی از این شرکت گرفتم دردسر داشتم و چندروز پیش مجبور شدم برم رو یه سرور دیگه
VPS من یک هفته مشکل داشت و داون بوده اما این شرکت نتونست حل کنه
هر روز یه چسز رو میگفتن مشکله
یه روز DDOs که اصلا نبود
یه روز بدون اینکه بگن 1 گیگ رم رو کم کردن . بعدش VPS بالا میومد اما mysql ران نمیشد
آخرشم هم مشکل حل نشد اینها هم هنوز مشغول بودن که ببینم مشکلش کجاست
گفتم دوباره VPS رو از اول راه اندازی کنن اما یک روز بیشتر طول کشید . من هم مجبور شدم برم از یه شرکت دیکه بگیرم
اما نکته جالب توجه :
از این شرکت فضای پشتیبان خرید کردم برای VPS
وقتی وارد FTP فضای پشتیبان خودم رفتم دیدم هنوز فایلهای بک آپ شرکت پارسا propage.ir تو این اکانت من هست
به آقای خلیق مدیر پارسا خبر دادم ایشون هم گفتن که بدلیل همین مشکلات از ایررانشرور 2 ماهی میشه رفتن و قرار شده برای این موضوع اقدام قانونی کنن چون تمام بک آپ های ایشون که بعضی ها مربوط به بسیج بوده قابل دانلود بودند
وقتی برای این موضوع به آقای مظفری در ایرانسرور اعتراض کردم اعلام کردن که یه اشتباه عادی و سادست و مهم نیست
یعنی اگه بک آپ کل سایتهای شما دست کس دیگه ای بیوفته یه اشتباه ساده و بی افمیت از طرف ایرانسرور حساب میشه
نکته :
میتونید تمام بخث هیا ما با پشتیبانی ایرانسرور رو از فایلهای ضمیمه زیر ببینید
8987