PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود نشدن بعضی از فایل ها

mizbanaval
October 5th, 2012, 23:47
سلام به همه ی دوستان
بعضی از فایل ها متاسفانه دانلود نمیشن از سیستم خودم ولی با سرور مجازی میزنم مشکلی نیست
مشکل از کجاست ؟ مخابرات بسته ؟ دلیلش چی هست ؟
شنیدم بعضی از دوستان این مشکل رو دارند ؟
دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

sarwhost
October 5th, 2012, 23:51
توی ایران عزیز بعضی از فرمتها بسته شده

mizbanaval
October 5th, 2012, 23:55
توی ایران عزیز بعضی از فرمتها بسته شده
سلام
فکر کنم رنج های خاصی رو بستن الان رپفا دانلود کردم مشکلی نبود
دلیلش رو کسی نمیدونه ؟
امکان داره با افزایش دلار دیگه نتونن پهنای باند مورد نیاز رو تامین کنن؟ دلیلش این میتونه باشه ؟البته من زیاد اطلاعی از تامین پهنای باند ندارم فقط یک نظر بود

RoobinaServer
October 6th, 2012, 00:12
سلام
فکر کنم رنج های خاصی رو بستن الان رپفا دانلود کردم مشکلی نبود
دلیلش رو کسی نمیدونه ؟
امکان داره با افزایش دلار دیگه نتونن پهنای باند مورد نیاز رو تامین کنن؟ دلیلش این میتونه باشه ؟البته من زیاد اطلاعی از تامین پهنای باند ندارم فقط یک نظر بود

سلام

ببخشید قصدم توهین نیست با اخلاق بنده آشناییت دارید ولی اگر چنین چیزی باشه و به خاطر ناتوانی در تامین پهنای باند باشه این کارشون واقعا مسخرست دیگه یعنی به اون روز برسه دیگه باید بریم خودکشی کنیم ... (تنها چیزی که به ذهنم رسید که عمق فاجعه را بگم خودکشی بود :-| )

فکر کنم باز به این اینترنت ملی ربط داشته باشه :-?

mizbanaval
October 6th, 2012, 00:15
سلام

ببخشید قصدم توهین نیست با اخلاق بنده آشناییت دارید ولی اگر چنین چیزی باشه و به خاطر ناتوانی در تامین پهنای باند باشه این کارشون واقعا مسخرست دیگه یعنی به اون روز برسه دیگه باید بریم خودکشی کنیم ... (تنها چیزی که به ذهنم رسید که عمق فاجعه را بگم خودکشی بود :-| )

فکر کنم باز به این اینترنت ملی ربط داشته باشه :-?
سلام روبینا جان فکر نکنم اگه داستان ملی بود کلا سایتا نباید باز میشد
احتمال میدم موضوع همون پهنای باند هست که با گرون شدن $ فرمت های پر مصرف رو برای یک سری رنج ها بستن
شایدم واقعا مشکل فنی پیش اومده
:106:
پ ن : از خودکشی گذشته کار ما هر روز یک داستانی داره این دیگه مد جدیدش بود
موفق باشی

alborzdata
October 6th, 2012, 00:31
وست عزیز اینجا مشکل حل کردیم

http://www.webhostingtalk.ir/f56/60182/index6.html

sarwhost
October 6th, 2012, 00:45
همین الان چنین ساعته یکی از اکانتهای سرور مجازی ما پیله کرده ه اقا مشکل از سرور هست این تاپیک دادیم قبول نمیکنه چندین ساعته هی تیکت پشت تیکت
دیگه واقعا نمیدونیم چی بگیم یه پیله ای کرده که نگو
دوستان چندتا از تاپیکهای که بشه یکی رو قانع کرد ادرس بدین بدیم بهش ببینیم .......

alidini
October 6th, 2012, 00:52
دوستان عزیز در این تایپک کانفیق iss برای حل این مشکل هست یعنی کافیق میکنیم که بتونین دانلود کنید.
http://www.webhostingtalk.ir/f56/60182/index6.html