ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ریستور دیتابیس

1online.ir
October 5th, 2012, 16:57
سلام
من 5-6 تا دیتابیس برا ریستور داشتم که حجم 2 تاشون 18 و 96 مگابایت هست و بقیه زیر 1 مگ هستن .
همشونو به راحتی ریستور کردم از Backup Wizard به جز اون 2 تا . یعنی اوناهم ریستور شدن ها! ولی عجیبه که تو دیتابیس ها نیومدن! انگار اصلا ریستور نکردمشون :-| یعنی نمایش داده نشدن .
اگه میشه کمکم کنید

ekrami
October 5th, 2012, 16:59
از phpmyadmin ریستور کن

mariean
October 5th, 2012, 17:00
سلام اون 2تا اگر بکاپ کامل باشه باید ادمین هاست این کارو کنه بقیه از اسکیوال سایتت بوده که تونستی

1online.ir
October 5th, 2012, 17:03
همشون مثل هم هستن .

---------
از phpmyadmin ذیستور کردم این ارور رو داد :

Error

SQL query:

--
-- Table structure for table `access`
--
DROP TABLE IF EXISTS `access` ;

MySQL said: Documentation
#1046 - No database selected

majidisaloo1
October 5th, 2012, 17:03
از قسمت php myadmin ببینین چقدر هست حجمش و اگه حجمش ساپورت میکرد اونجوری دیتابیس رو بریزین اگه میتونین به ادمینتون بگین اضافه کنه و گر نه باید باز کنید کم کم بریزین دیتا بیستون رو

ekrami
October 5th, 2012, 17:04
مگه بکاپ دیتابیس نداری؟؟؟

یه یوزر بساز بعد برور phpmyadmin
اون یوزر رو انتخاب کن
import
رو بزن
بکاپ رو آپلود کن

1online.ir
October 5th, 2012, 17:10
اونیکی دیتابیس ها رو از بکاپ ویزارد ریستور کردم و خودش یه دیتابیس ساخت .
یعنی اول یه دیتابیس با همون نامی که بکاپ هست بسازم بعدش بکاپ رو تو اون ریستور کنم؟

mehran00
October 5th, 2012, 20:24
اونیکی دیتابیس ها رو از بکاپ ویزارد ریستور کردم و خودش یه دیتابیس ساخت .
یعنی اول یه دیتابیس با همون نامی که بکاپ هست بسازم بعدش بکاپ رو تو اون ریستور کنم؟

آره اینکارو کن

AvalinHost
October 5th, 2012, 22:10
بده مدیر سرور از ssh به راحتی import کنه.

amirhkh
October 9th, 2012, 01:22
ارورش که مشخصه
#1046 - No database selected

در PhpMyAdmin اول یک دیتابیس رو انتخاب کنید بعد گزینه Import و انتخاب فایل رو انجام بدید

برای Restore و Backup از نرم افزار MySqlDumper استفاده کنید , برای دیتابیس های بزرگ فوق العاده هست

MySQLDumper - Browse /MySQLDumper at SourceForge.net (http://sourceforge.net/projects/mysqldumper/files/MySQLDumper/)