با سلام خدمت همه دوستان و کاربران محترم وارزهاست
ابتدا شروع تاپیک از مدیران سایت عذرخواهی میکنم که اقدام به باز کردن چنین تاپیکی گرفتم و به دلیل فوری بودن این موضوع و کم بود وقت , امکان اینکه مانند همیشه از مدیران سایت برای اینگونه تاپیک ها اجاره گرفته شود فراهم نشد , که پیشاپیش از مدیران سایت عذر خواهی میکنم
متاسفانه از دیروز بعداظهر طبق اطلاعی که همکاران ما در پشتیبانی وارزهاست دادند دو عدد از سرورهای اختصاصی آلمان با شروع ای پی های :
5.9.253
5.6.9
یکباره قطع شده است و حتی پنل robot هتزنر نیز فعال نمی باشد
با توجه به اینکه تا یک ساعت پیش خودم مشهد حضور نداشتم و به دلیل فوت پدربزرگ جناب لیالی از همکاران ما در بخش پشتیبانی وارزهاست به شهرستان رفته بودم , جناب جلیلیان پیگیر موضوع بودند تا دلیل قطعی این دو سرور که یکی برای ارائه سرورهای مجازی و دیگری سرور هاستینگ وارزهاست بود به صورت کامل مشخص شود
همچنین وارزهاست تعدادی از سرورهای آلمان را از گذرگاه و تعدای از هادی قنبری خرید کرده است که این موضوع باید با کمک شرکت گذرگاه رفع میشد
با توجه به تیکت ها و ... که جناب جلیلیان برای شرکت گذرگاه ارسال کرده بودند , آنها نیز از دلیل قطع بودن سرور بی اطلاع بودند , چرا که شرکت نوآوران شبکه بینالود (( وارزهاست )) نه بدهی به گذرگاه یا دیتاسنتر آلمان داشته است و نه اخطاری بر روی سرورهای فوق دریافت کرده بودید که منجر به مسدود شدن سرور ها شود
همچنین تا این لحظه که بنده پست های رد و بدل شده بین همکار ما و اعضاء پشتیبانی گذرگاه را مطالعه کردن آنها نیز اظهار بی اطلاعی از قطع شدن سرور داشتن و اعلام کردند که سرورها حتی از پنل گذرگاه نیز خارج شده است
خوب تا این بخش از تاپیک برای کاربران وارزهاست و کسانی که از وارزهاست سرویس دارند دلیل در دسترس نبودن سایت و بعضی از سروریس های آلمان مشخص شد
اما آخرین پاسخی که دیتاسنتر هتزنر برای گذرگاه ارسال کرده است و جناب حیدری آن را برای ما ارسال کرده اند به شرح زیر است :
Hello,
that server was cancelled due to network scans. Our management team has decided
that any servers that send out network scans will get cancelled with immediate
effect, and we won't bring them online again.
Best regards
Bastiaan van den Berg
Hetzner Online AG
Grünberger Straße 27
90475 Nürnberg
Tel: +49 911 234 226927
Fax: +49 9831 61 00 62
serversupport@hetzner.de
Hetzner Online AG (http://www.hetzner.de)
Register Court: Registergericht Ansbach, HRB 3204
Management Board: Dipl. Ing. (FH) Martin Hetzner
Chairwoman of the Supervisory Board: Diana Rothhan
حال نیز با توجه به قطعی ایجاد شده در این دیتاسنتر و از دسترس خارج شدن سایت وارزهاست و تعدای دیگر از سرویس های شرکت این تاپیک جهت اطلاع رسانی به کاربران ایجاد شده است تا کاربران و کسانی که از وارزهاست به هر نحوی (( از نماینده فروش تا ... )) سرویس تهیه کرده اند از مشکل ایجاد شده مطلع شوند
در مورد اطلاعات و دیتای کاربران نیز 99 درصد مشکلی ایجاد نخواهد شد و سرورهای اعلامی مجدد فعال خواهد شد که بنده از طرف تیم وارزهاست از همه کاربران به دلیل مشکل ایجاد شده عذرخواهی میکنم
هرچند که مشکل ایجاد شده خارج از ارائه شرکت بوده و دیتاسنتر بدون هیچ گونه اخطار یا اطلاعی به ما یا گذرگاه اقدام به مسدود کردن سرورها کرده است
همچنین سایتهای هاستینگ نیز بدون مشکل بعد از رفع مجدد فعال خواهد شد
در حال حاضر به جز این دو سرور , تمام سرورهای دیگر وارزهاست در لوکیشن های :
هلند , فرانسه , آلمان , سوئیس و آمریکا بدون مشکل فعال است
تنها دو رنج ای پی اعلامی که یکی مربوط به هاستیگ شرکت و دیگری مربوط به یکی از سرورهای اخصاصی که برای ارائه سرورمجازی به کاربران است با مشکل روبرو شده است
امیدوارم کاربران فهیم وارزهاست اندکی شکیبا باشند تا با کمک شرکت گذرکاه بتوانیم مشکل ایجاد شده را رفع و دلیل اصلی مسدود شدن سرورها را متوجه شویم
تا این لحظه نیز هیچ گونه مشکلی برای اطلاعات و دیتا کاربران ایجاد نشده است و بعد از رفع مشکل فوق به صورت کاملاً سالم تمام اطلاعات کاربران در دسترس خواهد بود
در مورد دیگر سرورهای فعال اگر کاربران مشکلی در سرویس خود دارند به دلیل در دسترس نبودن سایت وارزهاست مشکلات و درخواست های خود را به ایمیل :
binalud.net@gmail.com
ارسال کنند تا بررسی شود
در حال حاضر به دلیل در دسترس نبودن سایت هیچ ایمیلی از طریق :
info@warez-host.ir
به دست ما نمی رسد و تنها سوالات و ... خود را از طریق ایمیل فوق ارسال نمایید
همچنن بعد از رفع کامل مشکل و فعال شدن مجدد سرورها در همین تاپیک اطلاع رسانی خواهیم کرد
در نهایت باز هم از صبر و شکیبایی کاربران و نمایندگان شرکت تشکر میکنم ولی با وجود اینکه این مشکل خارج از اراده ما و بدون هیچ گونه اطلاعی ایجاد شده , بنده از کاربران این دو سرور عذرخواهی میکنم
کاربران عزیز دقت کنند به دلیل در دسترس نبودن سایت و , احتمال دریافت ایمیل های زیاد از این لحظه , لطفاً :
1 - تنها موارد ضروری را به ایمیل فوق ارسال کنید تا بررسی و پاسخ ارائه شود
2 - از ارسال ایمیل های غیر ضروری و تکرای خودداری کنید
3 - به دلیل زیاد بودن تعداد ایمیل ها , زمان پاسخ به آنها اندکی افزایش خواهد یافت
4 - موارد مالی و پرداخت های دیگر سرویس ها را بعد از فعال شدن سایت به بخش مربوطه به صورت تیکت ارسال نمایید
5 - تا زمان رفع کامل مشکل ایجاد شده و در دسترس قرار گرفتن مجدد سایت به جز نمایندگان سرویس جدید دیگری به کاربران ارائه نمی شود , اما نمایندگان محترم شرکت برای آنکه از فعالیت خود عقب نمانند و بتوانند سرویس های جدید را به کاربران خود تحویل دهند , می توانند درخواست های خود را به ایمیل فوق ارسال کنند تا سرویس های جدید آماده و برای آنها ارسال شود
6 - لطفاً ایمیل های تکراری در مورد رفع مشکل این دو سرور و زمان فعال شدن آن ارسال نکنید , مطعاً باشید که بعد از رفع کامل مشکل و دریافت هرگونه خبر جدید در همین تیکت اطلاع رسانی خواهیم کرد
هرچند که هر کاربر نگران اطلاعات و ... خود است اما با ارسال چنین ایمیل هایی و ارائه پاسخ های تکراری تنها وقت همکاران ما به پاسخ دیگر کاربران گرفته خواهد شد , مطمعاً باشید بعد از رفع کامل یا ارسال پاسخ جدید در همین تاپیک اطلاع خواهیم داد
باز هم از مدیران انجمن پوزش می طلبم که برای ایجاد این تاپیک هماهنگ نکردم و قبل از ایجاد اجازه این مورد را نگرفتم , امیدوارم شرایط ما و کاربران این دو سرور را درک کننده , چون هر کاربری با قطعی و در دسترس نبودن سایت سرویس دهنده خود احساس نگرانی می کند و فکرهایی به ذهنش خطور میکند
به دلیل اینکه تمایل نداریم حتی یک درصد اعتبار وارزهاست خدشه دار شود و افراد سودجو حرف ها و سخن هایی که لایق خودشان است به تیم وارزهاست وارد کنند , اقدام به ایجاد این تاپیک کردیم تا هم نگرانی کاربران از دسترس نبودن سایت شرکت رفع شود و هم اطمینان خاطر دهیم که مشکلی برای سرویس های آنها ایجاد نخواهد شد
سوالی بود در همین تاپیک مطرح کنید , بنده یا جناب جلیلیان یا همین یوزر پاسخ ارائه خواهیم کرد (( دقت کنید که شاید زمان پاسخ به پست های کاربران در این تاپیک بعد از ایجاد آن اندکی به طول انجامد , که با توجه به کارهای دیگری که باید انجام دهیم , امری طبیعی است ))
باتشکر از همه دوستان و همکارانی که وقت برای مطالعه , مطالب فوق صرف کردند
رحمان هوشیار - مدیریت شرکت نوآوران شبکه بینالود - وارزهاست
Mehdi_Enter
October 5th, 2012, 19:13
با سلام ..
دوستان حرف اقای هوشیار تایید میشه -
چون یکی از سرورهای بنده هم که از گذرگاه بود بدون اطلاع دهی و اخطار قطع شد
که بعد از تماس ما با گذرگاه معلوم شد که اونها هم خبری ندارند
سرور را دیتاسنتر بدون اطلاع دهی از پنل گذرگاه خارج کرده بود
خوشبختانه بعد از 2 روز دوباره سرور پنل گذرگاه برگشت و سرور روشن شد
ولی بعد از روشن شدن سرور بوت نمیشد که بعد از 24 ساعت بوت هم شد
و در اخر .. روتر به مشکل برخورد که از اول مجبور شدیم روتر ایجاد کنیم و به دیتاسنتر اطلاع دهیم
تا ایپی ها را حواله روتر کند و در اخر بعد از 3/4 روز تلاش سرور بدون مشکل بالا امد
اینو فقط به خاطره این عرض کردم که دوستانی که از جناب هوشیار سرور دارن شکیبا باشند
با تشکر نیرومندان
30tGame
October 5th, 2012, 19:20
انشاالله به امید خدا زودتر مشکل برطرف میشود
به امید روزی که تمامی هاستینگ ها در هنگام وقوع مشکلات مانند دوستمون حضور داشته باشند نه فقط در هنگام دریافت پول
rezaonline.net
October 5th, 2012, 19:39
بنده از شما سرویس ندارم اما واقعاً از پشتیبانی و اطلاع رسانیتون تشکر میکنم .
RoobinaServer
October 5th, 2012, 20:08
همین چند روز پیش برای یکی از دوستان ما هم چنین اتفاقی افتاد که به ما گفتند مشکل را حل کنیم(سرور مجدد فعال شد ولی بوت نمیشد) و دلیل دیتاسنتر هم برای این کار این بود که سخت افزار سرور قدیمی بوده و به سخت افزار جدید ارتقا دادند.
ولی من ماندم چرا خودسر عمل میکنند.(البته به ایشون گفتند سرور سوخته بوده ولی بعید میدونم نمیشه همه سرورها با هم بسوزه که)
ارادتمند سجادیه
یا حق
soroush_tayyebi
October 5th, 2012, 22:32
سلام
:-؟ جالبه. کلا hetzner این چند وقته خیلی اذیت میکنه ها :(
mehrshad.ho
October 5th, 2012, 22:48
هفته پیش هتزنر یکی از سرورهای مارو قطع کرده بود پرس و جو کردیم دیدیم کابل تبادل رو کلا کشیده بودند
30tGame
October 5th, 2012, 23:11
رحمان جان اگر کمکی از دست ما بر می اید در خدمتیم سرور و ... لازم داشتی ما هستیم
boy67
October 5th, 2012, 23:44
دقیقا معلوم نیس کی حل میشه؟
کاش زودتر این تاپیک رو می زدین . مردیم از نگرانی
ServerDL.com
October 6th, 2012, 00:18
به سلامتی انشالله اطلاعات برگردد !
من یک سرور از هتزنر داشتم که به همین مشکل خرد ولی از پنل خارج نشده بود !
ساپورت به من گفت که سرور سوخته و هارد رو بدون از دست دادن اطلاعات جابه جا کردند !
و این متن رو گفت :
Dear client,
as requested, we've checked your server since it was offline. We had to change the.
entire server because of an hardware failure. We've included your old hard drives.
into the new server, so there is no data loss.
که متاسفانه سر این موضوع خیلی به مشکل خوردیم و از دوست خوبم جناب سجادیه ( روبینا سرور) و هادی قنبری ( آی آر سرور ) کمک گرفتم که با کمک هادی عزیز مشکل حل شد و تونستم به آپتایم برسم !
و مورد بعدی اینکه جناب هوشیار شماره هایی که شما اعلام کردید در گوشه و کنار سایتتون اصلا پاسخ گو نیست ! و من مدتی پیش یک ماه پیش امتحان کردم نتونستم با بخش های شما صحبت کنم ! و آدرس آفیس هم لطفا اعلام کنید .
انشالله هاستینگ شما لود شود و سایت ما هم بیاد بالا !
Mehdi_Enter
October 6th, 2012, 01:40
عرض کردم که سرور ما هم اینجور شده بود که بعد از حدود 3 روز کامل درست شد
بدون اینکه بسوزه یا .. درست شد و الان هم بالا هست
این سرور هم چیزی نشده مثله سرور ما از پنل گذرگاه خارج شده هست که درست شدنی هست
لطفا فقط شکیبا باشید .. تا درست شود .. من با جناب یارمحمدی هماهنگ کردم 24 ساعت بعد سرور درست شد
اما مشکل روتر و بوت شدن داشت که اونم 2 روز حل شد
ServerDL.com
October 6th, 2012, 12:00
سلام
چند ساعتی هست که این تاپیک آپدیت نشده و ما به عنوان سرویس دهنده به مشتریانمون هم بازار رو داریم از دست می دهیم و هم مشکلات در پشتیبان لطفا پاسخی از روند مذاکرات اعلام کنید
October 6th, 2012, 15:13
جناب مدیریت تشکر از اطلاعیه اما بهترین کاری که می تونستید بکنید این بود که یک صفحه در فیس بوک یا توییتر یا سرور دومی برای سایت در نظر می گرفتید برای همچین مواقعی که سرور اول از شبکه خارج شد سرور دوم شما پاسخگوی مشتریان باشد و یوزر هایی که ماهانه هزینه اجاره سرور می دهند برای پاسخگویی شما مشکل نداشته باشند.
این که همچین مشکلات پیش بینی نشده ای وجود دارد شکی نیست ولی پاسخگویی شما برای کاربران اهمیت دارد.
boy67
October 6th, 2012, 15:44
سلام
چند ساعتی هست که این تاپیک آپدیت نشده و ما به عنوان سرویس دهنده به مشتریانمون هم بازار رو داریم از دست می دهیم و هم مشکلات در پشتیبان لطفا پاسخی از روند مذاکرات اعلام کنید
جوابی دریافت نمی کنیم
سایت رو با یک هاست دیگه بالا بیارن خوب خوبیت نداره اینجا جواب کاربران رو بدهید البته اگر بدهید
حداقل از کشور های دیگه سرور در اختیار مان بگذارید تا مشتری های که داریم رو از دست ندهیم
با تشکر
mehrvani
October 6th, 2012, 15:47
امروز سر رسید یکی از سرورهای مجازی بنده است ولی نمیدونم چطور تمدید کنم؟
توضیح بفرمایین که بنده چیکار کنم که سرور ساسپند نشه؟؟؟؟
ServerDL.com
October 6th, 2012, 15:53
رحمان عزیز یک نتیجه ای از روند مذاکرات اعلام کنید !
لطفا اگر نتیجه ای به دست نیامده اعلام کنید تا من بدونم چه کنم !
در این وضعیت دلار من باید فروش سایتم رو به حد نرمال برسونم !
تا بتوانم اجاره سرور رو در بیاورم ! ولی اگه سایتی نباشه نه سرویسی کنسل می شود و نه سرویسی از من خریداری می شود !
من نزدیک 270 تا کاربر سرور مجازی دارم !
الان پشتیبانی من با کلی حاشیه و مشکل در حال انجام هست !!!!
لطفا وضعیت سرویس اینتجانب و دیگر کاربران رو مشخص کنید که آیا اطلاعات بازیابی شده اند ؟
آِیا روند مناسبی از مذاکرات انجام شده است ؟؟
من تا پایان امروز منتظر جواب شما هستم و در غیر اینصورت تقاضا ضرر و زیان می نمایم .
با تشکر از شما ...
Warez-Host.IR
October 6th, 2012, 15:54
سلام
اول از لطف همه دوستان تشکر میکنم
دوم اینکه تنها دیروز یک پاسخ غیر منتطقی برای ما ارسال کردند با متن :
Hello,
as I wrote you in another ticket, I have sent your complaint onto our management
team and am waiting for a response from them.
Considering how much abuse your servers were creating we decided to cancel servers
that sent out netscans with immediate effect. We cannot bring them back online.
اعلام کردند که ما روی سرورها netscans داشتیم و جدیداً هر سروری که این مورد را داشته باشد بدون هیچ اطلاعی مستقیم قطع می کنند
پس دیگر همکاران هم این موضوع را دقت کنند که برای آنها انشالله هیچ زمان چنین مشکلاتی ایجاد نشود
فعلاً از دیروز ساعت 19:46 که آخرین صحبت را با جناب حیدری کردیم هنوز پاسخ جدید و قانع کننده دیگه ای به ما اعلام نکردند
هرچند که من شک دارم بخش فنی دیتاسنتر بیاد به این شکل صحبت کنه و اینقدر خود سرانه سروری را قطع کنه
البته همکاران از صحبت من برداشت بد نداشته باشند , منظور از شک به گذرگاه نیست , چون همه می دونند ما از هر سرویس دهنده ای اقدام به خرید نمی کنیم , مگر اینکه شناخت کافی و کامل داشته باشیم و بدونیم برای ما مشکل ساز نخواهد شد , منظور من این هست که این نوع پاسخ مثل این می مونه که آبدارچی ما بیاد به کاربری که سرورش قطع شده بگه ما به فلان دلیل سرور شما را قطع کردیم که تنها یک پاسخی داده باشن و از سر بازکنن تا در زمان مناسب مسئول آن بخش پاسخگو باشه
برداشت من هم از این متن این هست که فقط می خواستن یک پاسخی داده باشن
فعلاً هم که پشتیبانی گذرگاه پاسخی به ما ارائه نمیکنه و اعلام کردند که باید صبرکنیم
از طرفی صحبت ها و ایمیل های کاربران در مورد در درسترس نبودن سایت , کمی ناخوشایند شده و چیزهایی که من میبینم بعضی ها در ایمیل ها ارسال میکنند واقعاً به دور از ادب هست
هرچند که تمام ایمیل ها هرچند با تاخیر پاسخ داده شده اما بعضی از کاربران و افراد هم دارن از این موضوع سوء استفاده میکنن
کاربران عزیز دقت کنند که فقط و فقط رنج 5.9.6 و 5.9.253 مشکل دارد و رنج هایی مثل :
5.9.195
176.9.191
176.9.217
176.9.197
176.9.47
و ....
که تعداد آن زیاد است و در حال حاضر همه ای پی ها را به خاطر ندارم , هیچ مشکلی ندارد
از طرفی هم از همکارانمون در گذرگاه گله مندم :
چرا که اگر یک مورد مالی بود مانند مازادتفاوت نرخ ارز و ... از خانم امیری تا مسعود و یاسر و ... همه تو تیکت حضور فعال داشتند تا به بنده یا همکاران ما توضیح قانع کننده ارائه کنند که اگر مثلاً برای هر سرور شما X تومان بعد از 25 روز از آخرین پرداخت هزینه سرور , فاکتور صادر کردیم برای این دلیل است یا .... ولی در حال حاضر که ما با اطمینان چند ساله که به این عزیزان داشتیم ؛ هیچ کسی به جز جناب حیدری پاسخگو نیست
ایشون هم که فعلاً اعلام میکنند صبر کنید
امیدوارم دیتاسنتر بدونه که نه ما صبر ایوب داریم و نه کاربری که به ما اطمینان کرده و سرویس و دیتا خودش را به ما سپرده
در انتها هم از همکاران و کاربران همیشه در صحنه تقاضا دارم که شایعه درست نکننده , اینو به یاد داشته باشیم که مشکل همیشه هست و همیشه برای همه پیش میاد , مخصوصاً اگر موردی باشه که ناخواسته ایجاد شده باشه , شاید روزی هم برای شمایی که در حال خواندن این پست هستید ایجاد شود (( که انشالله برای هیچ کسی چنین مشکلاتی پیش نیاد )) , مهم این است که جزء اون دسته افرادی نباشیم که از آب گلالود ماهی میگیرن :
لطفاً با حرف هایی مثل اینکه :
دیتا یا همان فایلهای کاربران از بین رفته
وارزهاست جمع کرده یا میخواد جمع کنه
پولتونو خورد و رفت
و ...
طرض تفکر کاربران را خراب نکنند
همانطور که در پست اول اعلام کردم و تنها برای نمایندگان وارزهاست و کسانی که در زیرمجموعه بینالود در حال فعالیت هستند , تفاوت قائل شدیم تا مشکلی در ارائه سرویس خود به کاربرانشان نداشته باشند و از کسب و کار خود عقب نمایند , اما توقع داریم با توجه به خدمات و تخفیفات خاصی که به نمایندگان وارزهاست ارائه کردیم آنها نیز اندکی شکیبا باشند تا مشکل فعلی رفع شود
مطمعاً هر روز قطع بودن سایت وارزهاست برای ما بیشتر از آن چیزی که فکر می کند , گران تر تمام می شود , اما وقتی که در حال حاضر راه حلی جز صبر نیست , ما نیز این ضرر مالی و اعتباری را باید تحمل کنیم تا در وحله اول مشکلی برای اطلاعات کاربران ایجاد نشود و بعد از آن بتوانیم بدون مشکل مجدد به فعالیت ادامه دهیم
در انتها به این موضوع توجه داشته باشید که بعد از چند سال فعالیت , ما هیچ زمان کاری نمیکنیم که زحمات چند ساله شرکت به باد رود ؛ همچنین در کنار آن همکارانی که به ما اطمینان کردند با مشکل مواجه شوند .
شاید رفع این موضوع اندکی زمان نیاز داشته باشد اما فقط مرگ است که چاره نداره
با تشکر از همه رحمان هوشیار - مدیریت شرکت نوآوران شبکه بینالود - وارزهاست
Warez-Host.IR
October 6th, 2012, 16:03
سلام
این مورد را فراموش کردم بگم که جا داره همینجا از دوست عزیز خودم هادی (( irserver )) تشکر ویژه کنم که شرایط فعلی ما را درک کردن و همکاری مناسبی در حال حاضر با ما دارند
انشالله بعد از رفع مشکل فعلی حتماً جبران خواهیم کرد
موفق باشید
boy67
October 6th, 2012, 16:20
حرف های شما درست آقای رحمان هوشیار درست است که دارای اعتبار چند ساله هستین و شکی توش نیس
درست است که آدم کاملا متین و درستکار هستین و شکی توش نیست
ولی اگر بنا بر این بود که یک کاربر ایرانی بیاد از یک شرکت فروشنده سرور مجازی سرور خریداری کند و فردا که مشکلی برای سرور پیش آمد شرکت فروشنده به جر متن ایمیل دیتا سنتر و گفتن و صبور باشید چیزی دیگه برای گفتن نداشته باشد که همه کاربرا می رفتن از خود دیتا سنتر می خریدن سرور مجازی رو البته هدف من از این حرف جسارت نبوده و نیست و شکی تو خدمات شما ندارم و این متن که بالا گفتین حاکی از درست بود کار شما است
برگشتن سرور ها که قطعی هست درست ولی اگر امکانش هست سرور های دیگری از کشور های دیگه در اختیار بگذارید تا بازار رو از دست ندهیم
با تشکر
DeLtAvPs
October 6th, 2012, 16:32
متاسفانه ما هم با هتزنر مشکل داریم.
این یه هفته اخیر خیلی گیردادند
هاست اشتراکی ما هم روی هتزنر هستش که به خاطر این مسائل داریم میبریمش روی کشور دیگه و تموم سرورهای مجازی هم انتقال میدیم
جدیدا خیلی ها از هتزنر شاکی هستند
حالا دلیلش چی میتونه باشه!!
m-mehdipoor
October 6th, 2012, 16:35
حرف های شما درست آقای رحمان هوشیار درست است که دارای اعتبار چند ساله هستین و شکی توش نیس
ولی اگر بنا بر این بود که یک کاربر ایرانی بیاد از یک شرکت فروشنده سرور مجازی سرور خریداری کند و فردا که مشکلی برای سرور پیش آمد شرکت فروشنده به جر متن ایمیل دیتا سنتر و گفتن و صبور باشید چیزی دیگه برای گفتن نداشته باشد که همه کاربرا می رفتن از خود دیتا سنتر می خریدن سرور مجازی رو البته هدف من از این حرف جسارت نبوده و نیست و شکی تو خدمات شما ندارم و این متن که بالا گفتین حاکی از درست بود کار شما است
برگشتن سرور ها که قطعی هست درست ولی اگر امکانش هست سرور های دیگری از کشور های دیگه در اختیار بگذارید تا بازار رو از دست ندهیم
با تشکر
سلام
از آقای هوشیار عذرخواهی میکنم که از طرفشون پاسخ می دم.
واقعا موردی که شما می گید حداقل از نظر من منطقی نیست ، چون یاید به تعداد سرورهایی که ایشون داره میزبانی می کنه ، سرور خالی داشته باشه...
مگه ایشون رو هر سرور چقدر سود می کنه که بتونه همچین کاری کنه...
درسته تو این شرایط صبر آسان نیست، ولی راهی جز این وجود نداره وقتی ایشون هم به سرور دسترسی ندارند.
ضمنا فکر می کنید مستقیم خرید کنید خیلی ارزون تر میوفته ، یا پشتیبانی بهتری می بینید یا همه می تونن راحت پرداخت ارزی داشته باشن ؟!
الان مطمئنا بیشترین فشار رو ایشون هست و اگه قرار باشه کسی شب زنده داری کنه ایشونه و اگه کسی لازم باشه دانش فنی داشته باشه ایشونه ...
یه مشتری اومده بود پیشم، می گفت سایتم داون شده به هاستینگم زنگ می زنم بعد از یک روز جواب می ده می گه دارم بازی می کنم فعلا .... !
boy67
October 6th, 2012, 16:49
سلام
از آقای هوشیار عذرخواهی میکنم که از طرفشون پاسخ می دم.
واقعا موردی که شما می گید حداقل از نظر من منطقی نیست ، چون یاید به تعداد سرورهایی که ایشون داره میزبانی می کنه ، سرور خالی داشته باشه...
مگه ایشون رو هر سرور چقدر سود می کنه که بتونه همچین کاری کنه...
درسته تو این شرایط صبر آسان نیست، ولی راهی جز این وجود نداره وقتی ایشون هم به سرور دسترسی ندارند.
ضمنا فکر می کنید مستقیم خرید کنید خیلی ارزون تر میوفته ، یا پشتیبانی بهتری می بینید یا همه می تونن راحت پرداخت ارزی داشته باشن ؟!
الان مطمئنا بیشترین فشار رو ایشون هست و اگه قرار باشه کسی شب زنده داری کنه ایشونه و اگه کسی لازم باشه دانش فنی داشته باشه ایشونه ...
یه مشتری اومده بود پیشم، می گفت سایتم داون شده به هاستینگم زنگ می زنم بعد از یک روز جواب می ده می گه دارم بازی می کنم فعلا .... !
فرمایشات شما درست و ما هم از این نظر از شرکت های ایرانی خریداری می کنیم
نه صبر میشه کرد نه کاری ایشون می تونه سریعا انجام بده
هم ما ضرر می بینیم هم ایشون
و دیگر صبر باز
!@$#)_+%^"<*&%^$
October 6th, 2012, 16:52
ما هم با هتزنر مشکل پیدا کردیم که ۱۰۰ در ۱۰۰ دیگه از ماه بعد تمدید نمیکنیم و دنبال دیتاسنتر جایگزین هستیم هم پنل ای پی ها دیگه در دسترس نیست هم تعداد زیادی ای پی رو بلاک کرده اصلا قابل تحمل نیست اذیت هایی که میکنن
arvin_b
October 6th, 2012, 17:04
سلام جناب هوشیار حدود زمان فعال شدن سرور الان مشخص هست ؟
موفق باشید
MihanTech
October 6th, 2012, 17:53
با تشکر
سلام
وضعیت روحی و اضطراب و نگرانی شما رو تو این وضعیت بازار درک میکنم و واقعا باید به این اخلاقتون که در اوج نگرانی و عصبانیت حاصل از شرایط ، خودتون رو کنترل میکنید و مودبانه و متین رفتار میکنید افتخار کنید .
ولی پاراگراف دومتون مملو از کم لطفی هست . بنده نه شخص مدیر وارز هاست رو میشناسم و نه از این شرکت سرویس داشتم . ولی این رو میبینم که " رو " بازی میکنند . هیچ پنهان کاری با مشتری ندارند .
شاید با روال آشنا نیستید چون هیچ شرکتی در این شرایط نمیتونه کار دیگه ای انجام بده
خرید مستقیم هم دردسر های خودش داره . مشکل با ساپورت انگلیسی - پرداخت به صورت ارزی ، مشکل داشتن با ایران ، وریفای شدن و غیره . ولی خرید از واسطه در 3 مرحله انتخاب محصول ، پرداخت و تحویل صورت میگیره
ممنون از شما
boy67
October 6th, 2012, 18:33
سلام
وضعیت روحی و اضطراب و نگرانی شما رو تو این وضعیت بازار درک میکنم و واقعا باید به این اخلاقتون که در اوج نگرانی و عصبانیت حاصل از شرایط ، خودتون رو کنترل میکنید و مودبانه و متین رفتار میکنید افتخار کنید .
ولی پاراگراف دومتون مملو از کم لطفی هست . بنده نه شخص مدیر وارز هاست رو میشناسم و نه از این شرکت سرویس داشتم . ولی این رو میبینم که " رو " بازی میکنند . هیچ پنهان کاری با مشتری ندارند .
شاید با روال آشنا نیستید چون هیچ شرکتی در این شرایط نمیتونه کار دیگه ای انجام بده
خرید مستقیم هم دردسر های خودش داره . مشکل با ساپورت انگلیسی - پرداخت به صورت ارزی ، مشکل داشتن با ایران ، وریفای شدن و غیره . ولی خرید از واسطه در 3 مرحله انتخاب محصول ، پرداخت و تحویل صورت میگیره
ممنون از شما
چه جالب کاربر Warez-Host.IR که مسئولین شرکت وارز هاست هستن به متن هایی که شما عزیزان پست می دهید تشکر می کنن و از صبر و شکیبا و اخلاقی که شما از بنده تعریف می کنید تشکری نمیشه هر چند نیازی به تشکر ندارم ولی برام خیلی جالبه این مسئله .....
البته باز هم عرض می کنم قصدم جسارت نیست
ممنون
ServerDL.com
October 6th, 2012, 18:48
دلیلش به نظر من اینه چون آی پی نداره ! و اکثر مشتریان قدیم هنزنر بیش از 32 تا آی پی در دیتاسنترشون دارند !
به همین دلیل اینقدر کاربر رو تلنگل و اذیت می کنه تا طرف کنسل کنه بره خونه باباش !!!
تا آی پی هاش آزاد بشه !
RoobinaServer
October 6th, 2012, 19:03
چند تا از دوستان گفتن دیتاسنتر اذیت میکنه تازگی ها و ...
ما هم با هتزنر مشکل پیدا کردیم که ۱۰۰ در ۱۰۰ دیگه از ماه بعد تمدید نمیکنیم و دنبال دیتاسنتر جایگزین هستیم هم پنل ای پی ها دیگه در دسترس نیست هم تعداد زیادی ای پی رو بلاک کرده اصلا قابل تحمل نیست اذیت هایی که میکنن
میشه به بنده توضیح بدید (البته اگر دوست دارید) که بلاک کردن چه ربطی به عنوان این تاپیک داشت یا مشکلات این تاپیک ؟
از الان که جناب هوشیار تاپیک زدند حالا هرکی به قول یه سری دوستان از خانوادش (نگفتم مادرش) قهر میکنه میاد میگه هتزنر بده
جناب هوشیار یکبار گفتند :
در انتها هم از همکاران و کاربران همیشه در صحنه تقاضا دارم که شایعه درست نکننده , اینو به یاد داشته باشیم که مشکل همیشه هست و همیشه برای همه پیش میاد , مخصوصاً اگر موردی باشه که ناخواسته ایجاد شده باشه , شاید روزی هم برای شمایی که در حال خواندن این پست هستید ایجاد شود (( که انشالله برای هیچ کسی چنین مشکلاتی پیش نیاد )) , مهم این است که جزء اون دسته افرادی نباشیم که از آب گلالود ماهی میگیرن :
لطفاً با حرف هایی مثل اینکه :
دیتا یا همان فایلهای کاربران از بین رفته
وارزهاست جمع کرده یا میخواد جمع کنه
پولتونو خورد و رفت
و ...
طرض تفکر کاربران را خراب نکنند
که الان دقیقا این کار دوستان شده از آب گلالود ماهی گرفتن (البته با تخریب دیتاسنتر- دقیقا تاپیک شده محلی برای درد و دل الان)
شما که آیپیتون ابیوز خورده و به قول شما کلی بلاک شده چه کردید ؟ نگاشون کردید بلاک شدن ؟
والله شما با این وضع فقط پلان آیپی ها را از دسترستون خارج کردند شانس آوردید ما 4 یا 5 ماه پیش بود یکی از سرورهامون در هتزنر که دست مشتری بود یک رنج 16 تایی 5 تا ابیوز خورد کل کابل شبکه سرور را کشیدن که چرا اینقدر ابیوز دارید ...
یکی از سرورهای ما در هتزنر 6 ماه هست که یک ابیوز هم نداشته و هنوزم داره مثل ساعت کار میکنه ...
در مورد مشکل Serverdl.com که ذکر کردند سرورشون سوخته بود دیتاسنتر سریع تعویض کرد ولی مشکلات بعد تعویض را حل نکردند که آپتایمشون سرجاش باشه و سریع بالا بیاد سرور (که این هم نمیشه به خاطر اذیت کردن دیتاسنتر گذاشت من یادم نمیاد قبلا دیتاسنتر چنین کاری کرده باشه که الان بخواد نکنه و ما بگیم داره اذیت میکنه اتفاقا میشه از دید دیگر هم نگاه کرد تا سوخته قبل این که صدای مشتری در بیاد سریع جایگذین کردند - (البته یه کم شک بر انگیز هست نظری ندارم) )
در مورد مشکل جناب هوشیار هم هنوز هیچی معلوم نیست که چی شده و چرا ...! فقط یک جواب نامفهوم الان دارند از دیتاسنتر که امروز هم شنبه هست تا دوشنبه هم فکر نکنم جواب درستی ببینن از دیتاسنتر.
به تمام دوستان حق میدم فکر نکنند که پاسخ بنده سرکوبی برای چیزی بوده خیر فقط این عادت ایرانی بازی که عادت نادرستی هست را در حداقل انجمن کنار بگذارید تا یکی سرش شکست بدتر نزنید تو سرش سر هر چیزی.
یا حق
nesta
October 6th, 2012, 22:40
سلام آقا ۲ روز سایت بالا نمیاد داستان چیه؟
asusonline
October 7th, 2012, 11:04
لام جناب رحمان
پکیج سرور امریکا من 768 بود هفته پیش برای ارتقائ به یک گیگ فاکتور پرداخت کردم و قرار شد اعلام کنم که سرور ریستارت بشه.
لطفا سرور منوبه یک گیگ تغییر دهید . چون سر رسیدم هست و متاسفانه هیچ کس هم پاسخ گو نیست . ایمیل از دیروز به ایمیل بینالود زدم . به دو موبایلتون هم تماس گرفتم هر 2 خاموش بودند.
لطفا به صورت اورژانسی مسئله منو پیگیری کنید .
MagicVps.Com
October 7th, 2012, 11:22
سلام آقا ۲ روز سایت بالا نمیاد داستان چیه؟
اگر بقولتون اسم این قضیه میگزارید داستان به اولین پست همین تاپیک مراجعه کنید و داستان بخونید بنده خدا امده داستان کامل نوشته شما بخونید تا متوجه داستان بشید
ServerDL.com
October 7th, 2012, 12:23
اگر بقولتون اسم این قضیه میگزارید داستان به اولین پست همین تاپیک مراجعه کنید و داستان بخونید بنده خدا امده داستان کامل نوشته شما بخونید تا متوجه داستان بشید
دوست عزیزم ادمین محترم مجیک وی پی اس لطفا به این موضوع حاشیه ندهید ! با گفتن پست و جواب شما در دفاعیه از آقای هوشیار حاشیه بیشتر می شود شاید اگر بتوانید خودتون رو جای افرادی مثل من بزارید که پرونده مالی تمام کاربرانش از بین رفته و تحت فشار هستند بهتر باشد !
من می دونم نباید به آقای هوشیار فشار آورد ولی شاید کسایی اینجا باشند که نتونند صبر کنند ! من خودم شخضا سعی می کنم صبر کنم تا 2 شنبه ولی اگر صبر هم نکنم بخودم اجازه نمی دهم بخوام به کسی توهین کنم چون در ورحله اول این موضوع یک اتفاق ناخواسته است ! شاید همین یک دقیقه دیگه برای من خودم اتافق بیفته ! جالا شاید کسی صبرش زیاد نباشه و یک مطلی از خودش بگه ! همانطور که آقا هوشیار حق دارند سایر افراد هم تا حدودی حق دارند ! من تو یکماه گذشته نزدیک 5 میلیون شایدم بیشتر تراکنش ثبت شده داشتم ! و حالا موندم باید چه کار کنم !
حالا بگذریم ... لطفا اگه کسی تاپیکی رو به حاشیه می بره نیایم واسه این که اونا از حاشیه ببریم بیرون بیشتر حاشیه درست کنیم . واستیم ببینیم آقا رحمان چه نظری می دهند درباره روند مذاکرات .
موفق باشید
افشار
asusonline
October 7th, 2012, 12:23
امیدوارم مسئولا هر چه زودتر بیان مشکل مشترکین که غیر سرور المان هستند و جلو تر هم پول دادند رو رسیدگی کنند . چون واقعا این رسمش نیست و انصاف هم نیست. ( ما جلوتر پول سرویس رو دادیم نباید حرص جوش بخوریم که ..........
خدا رو شکر سرور امریکا مشکلی نداره فقط نیاز داره روش رم بالا بره و ریستارت بشه......
arvin_b
October 8th, 2012, 11:38
سلام به 3 روز رسید چی شد سرور هاست درست میشه ؟
ServerDL.com
October 8th, 2012, 11:45
با احترامي كه بزاي اقاي هوشيار قائل هستم ولي بايد عرض كنم اگه تا پايان امروز مشكل حل نشد بريد دنبال يك هاست ديگه !
واللا من خودم كه در حال حاضر از نسخه پشتيبان يكماه پيشم دارم استفاده مي كنم
و كلي الان مشكل دارم و اگر تا پايان امروز جوابي از وارز هاست نگيريم بايد بنشينم ٣٠٠ تا كاربر رو از دوباره سرويس ها و پرداخت هاشون رو بررسي كنم !
اميدوارم جوابي بشنوم و اطلاعات بازيابي شود
boy67
October 8th, 2012, 11:57
در ایمیلی که به ایمیل آقای هوشیار دادم دیشب ایشون گفتن به احتمال زیاد امروز حل میشه ...
ا... اعلم
CloudSupport.ir
October 8th, 2012, 12:21
امیدوارم مسئولا هر چه زودتر بیان مشکل مشترکین که غیر سرور المان هستند و جلو تر هم پول دادند رو رسیدگی کنند . چون واقعا این رسمش نیست و انصاف هم نیست. ( ما جلوتر پول سرویس رو دادیم نباید حرص جوش بخوریم که ..........
خدا رو شکر سرور امریکا مشکلی نداره فقط نیاز داره روش رم بالا بره و ریستارت بشه......
آیا درخواستتون رو به binalud.net@gmail.com ایمیل کردید؟
asusonline
October 8th, 2012, 17:04
آیا درخواستتون رو به binalud.net@gmail.com ایمیل کردید؟
بله از 2 روز پیش به همین ایمیل , ایمیل زدم ولی متاسفانه پاسخی ندادند !!!
الان هم منابع ندارم . با توجه به اینکه خیلی نیاز دارم. ولی متاسفانه کسی پاسخ گو نیست .
مگر میشه این همه روز بگذره کسی پاسخ ندهد . این واقعا ظلم هست.
ولی حداقل انتظار من این بود که به من مشتری یک پاسخی می دادند ( امریکا که مشکلی نداشت می تونستند رو رو ارتقاء بدهند و ریستارت کنند ) ولی خوب متاسفانه پاسخی به من داده نشد.
sawyer111
October 8th, 2012, 17:10
من نگراتن اینم سرویس های که دارم زمانش تموم بشه نتونم تمدید کنم رسما بدبخت بشم
sshiran
October 8th, 2012, 17:19
با عرض پوزش
من از اقای هوشیار سرویس دارم و میخوام چند نکته رو اینجا مطرح کنم که اگه خودشون حداقل اینجا میان ببینن و پیگیری کنن چون من که هیچ جوره نتونستم باهاشون در ارتباط باشم
اول اینکه شماره های که ما از شما داریم موبایل ها خاموش هستند که اگه مشکلی که میگید رو دارید قابل درک و قبول هست اما شماره ثابتی که ما از شما داریم و بنده امروز با اون تماس گرفتم به بنده گفتن شما مثل اینکه کلاه برداری کردید و جمع کردید و رفتید کار به شکایت کشیده و حتی مامور هم اومده و از این داستان ها من نمیخوام شایعه پراکنی کنم ولی گفتم در جریان باشید اگه به غیر از این هست شخصی که پشت تلفن به مشتری ها این حرف رو میزنه فقط باعث افزودن مشکلاتتون میشه .
از طرفی میگید رنج ایپی 5.9.195 مشکلی نداره و کار میکنه ولی از امروز اون هم قطع شده همچنین فاکتوری که بیشتر از یک هفته پیش صادر شده بوده برای سرویس من و من هم پرداخت کرده بودم دیروز متوجه شدم که اقدام به تمدید اون نکردید .
قصد جسارت و یا توهین ندارم ولی مشکلی که این وسط هست همه کاربران شما توی این انجمن عضو نیستند تا اطلاعیه که میگذارید رو ببینند از طرفی دامنه خودتون رو میتونید روی یک هاست و یا جای دیگه موقت بالا بیارید تا به مشکل کاربرا رسیدیگی تا اعتماد از بین نره یا حداقل یکی باشه که پاسخ گوی تلفنی و یا به هر نحوه دیگه ای باشه که بلا تکلیف نمونیم .
دوست ندارم این حرف رو بگم ولی من الان نمیدونم کی راست میگه کی دروغ [-(
ServerDL.com
October 8th, 2012, 19:29
با عرض پوزش
من از اقای هوشیار سرویس دارم و میخوام چند نکته رو اینجا مطرح کنم که اگه خودشون حداقل اینجا میان ببینن و پیگیری کنن چون من که هیچ جوره نتونستم باهاشون در ارتباط باشم
اول اینکه شماره های که ما از شما داریم موبایل ها خاموش هستند که اگه مشکلی که میگید رو دارید قابل درک و قبول هست اما شماره ثابتی که ما از شما داریم و بنده امروز با اون تماس گرفتم به بنده گفتن شما مثل اینکه کلاه برداری کردید و جمع کردید و رفتید کار به شکایت کشیده و حتی مامور هم اومده و از این داستان ها من نمیخوام شایعه پراکنی کنم ولی گفتم در جریان باشید اگه به غیر از این هست شخصی که پشت تلفن به مشتری ها این حرف رو میزنه فقط باعث افزودن مشکلاتتون میشه .
از طرفی میگید رنج ایپی 5.9.195 مشکلی نداره و کار میکنه ولی از امروز اون هم قطع شده همچنین فاکتوری که بیشتر از یک هفته پیش صادر شده بوده برای سرویس من و من هم پرداخت کرده بودم دیروز متوجه شدم که اقدام به تمدید اون نکردید .
قصد جسارت و یا توهین ندارم ولی مشکلی که این وسط هست همه کاربران شما توی این انجمن عضو نیستند تا اطلاعیه که میگذارید رو ببینند از طرفی دامنه خودتون رو میتونید روی یک هاست و یا جای دیگه موقت بالا بیارید تا به مشکل کاربرا رسیدیگی تا اعتماد از بین نره یا حداقل یکی باشه که پاسخ گوی تلفنی و یا به هر نحوه دیگه ای باشه که بلا تکلیف نمونیم .
من هم همین نظر رو دارم و با همون شماره ها چندین بار تماس گرفتم !
واللا از وقتی سایت ما قطع شد دیدیم اینقدر مشکل داره ایجاد میشه خودم شخصا دامین رو بر روی یک بک آپر یکماه پیش پارک کردم که جا داره همینجا از مدیریت طلاهاست دات کام تشکر کنم که برای پیدا کردن این نسخه پشتیبان من بسیار زحمت کشیدند .
اگه این نسخه رو من نداشتم رسما باید بدبخت می شدم !
امیدوارم امروز دوشنبه که دیتاسنتر باز هست بتوانید از طریق تلفن مستقیم یا تیکت به سرانجام این مووضوع برسید و سایر کاربران از جمله خودمر و از این مشکل آگاه سازید !
انشالله که همه چیز حل شود
با تشکر
افشار
boy67
October 8th, 2012, 19:31
بنا برا ایمیلی که به آقای هوشیار دیروز ارسال کردم ایشون زود جواب دادن و گفتن به احتمال زیاد امروز سایت شرکت بالا می آید
نیامده که هیچ من از ایشون درخواست یک سرور دیگر به جای سرور که با رنج 5.9.253داشتم را کردم و ایشون گفتن امروز به درخواست شما رسیدگی خواهد شد
باز هم ایمیل ارسال کردم مبنی بر اینکه چرا به درخواست من رسیدگی نمی کنند و تا به الان جوابی رو دریافت نکردم
امروز دوشنبه هست و پنج روزه سرور قطعه
جواب درستی را دریافت نمی کنیم
ایشون حتی از یک دیتا سنتر دیگر سرور جدید خریداری نمی کند تا حداقل کاربرانی نیاز ضروری دارد را در اختیارشان نمیگذارد
آیا واقعا حق ما این است که اینجوری برخورد شود با ما؟
آیا به خاطر بالا رفتن قیمت دلار سایت رو تعطیل و آی پی ها رو و سرور اختصاصی که از هتزر خریداری نموده اند کنسل نموده و مبالغی که از سرور های مجازی دریافت نموده اند به عنوان جبران گران شدن هزینه سرور ها باشد
قصدم توهین نیست مدرکی هم ندارم برای اثبات این حرف
ولی خوب صبر ما تموم شد دیگه
جواب می خواهیم
3245
October 8th, 2012, 20:45
این مشکلات خیلی سخته، واقعا اکر ادم مسافرت هم باشه، واقعا رنج میده آدم رو.=((
امیدوارم شاهد همچین مشکلاتی از دیتاسنترها نباشیم و برای جناب هوشیار هم آرزوی موفقیت میکنم. اشنالله مشکلتون حل بشه.
کمکی از دست ما بر بیاد درخدمت خواهیم بود (از طرف بچه های الماس هاستینگ)
ارادت
3245
October 8th, 2012, 20:48
بنا برا ایمیلی که به آقای هوشیار دیروز ارسال کردم ایشون زود جواب دادن و گفتن به احتمال زیاد امروز سایت شرکت بالا می آید
نیامده که هیچ من از ایشون درخواست یک سرور دیگر به جای سرور که با رنج 5.9.253داشتم را کردم و ایشون گفتن امروز به درخواست شما رسیدگی خواهد شد
باز هم ایمیل ارسال کردم مبنی بر اینکه چرا به درخواست من رسیدگی نمی کنند و تا به الان جوابی رو دریافت نکردم
امروز دوشنبه هست و پنج روزه سرور قطعه
جواب درستی را دریافت نمی کنیم
ایشون حتی از یک دیتا سنتر دیگر سرور جدید خریداری نمی کند تا حداقل کاربرانی نیاز ضروری دارد را در اختیارشان نمیگذارد
آیا واقعا حق ما این است که اینجوری برخورد شود با ما؟
آیا به خاطر بالا رفتن قیمت دلار سایت رو تعطیل و آی پی ها رو و سرور اختصاصی که از هتزر خریداری نموده اند کنسل نموده و مبالغی که از سرور های مجازی دریافت نموده اند به عنوان جبران گران شدن هزینه سرور ها باشد
قصدم توهین نیست مدرکی هم ندارم برای اثبات این حرف
ولی خوب صبر ما تموم شد دیگه
جواب می خواهیم
من که هیچکاره هستم، اما واقعا اگر توان صبر بیشتر دارید صبر کنید، چون این مشکلات اصلا قابل پیش بینی نیست.
ارادت
tehvps
October 8th, 2012, 20:54
با عرض پوزش
چقدر مشتری های جالبی داریم، چقدر راحت شایعه درست میکنند؛ اگر قصد شما شایعه پراکنی یا تهمت نبود قطعا این پست و نمیزدین!! امیدوارم هر چه زودتر مشکل وارز هاست حل بشه
boy67
October 8th, 2012, 21:03
من که هیچکاره هستم، اما واقعا اگر توان صبر بیشتر دارید صبر کنید، چون این مشکلات اصلا قابل پیش بینی نیست.
ارادت
بله درست قابل پیش بینی نیست
آقای هوشیار محترم با این همه اعتباری که دارن با خریدن یک سرور اختصاصی می تواند مشکل بعضی از کاربران که احتیاج ضرور دارند را حل نماید اما این کار هم انجام نمی دهند
بعد از اینکه سرور ها درست شدن با یک تاپیک در این سایت می تواند تمامش رو به فروش برساند
5 روز سرور قطع باشه تمام مشتری هایی که با زحمت به دست آوردی دارن ترکت می کنن
حالا باز باید بگم صبور باشم
باشه ....
sarwhost
October 8th, 2012, 21:14
با سلام
اولا امیدوارم که مشکل همکار عزیزمون جناب هوشیار به زودی حل بشه تا پشت ایشون بعضی از مشتریایه (با عرض پوزش)نم نشناس فسلفه باز نکنن(امروز یکی توی یاهو هم برای بنده ....)
اما میخوام تعریف کلاهبراداری رو از نظر مشتریای هاستینگ یا سرور اینا بگم:
وقتی یکی از مکارای عزیز یه مشکلی براش پیش میاد برای سرورش یا برای خودش یا مثلا یه جایی 1ساعتی گوشیشو خاموش میکنه زود میگن طرف کلاهبرداری کرده و فرار کرده وپلیس بین المللی دنبالشه اخرین بار توی استرالیا دیده شده و تا حالا خبری نشده و....
نمیخوام بحث ادامه بدم اما کاش شمایی که نمیدونید کلاهبرداری چیه و ندیدید لاقل چندتا از این فیلم هارو بگیرید ببینید تا کمی معنی کلاهبرداری رو بفهمید
خلاصه ببخشید کمی تند حرف زدم من نمیخواستم چیزی بگم اما دیگه دیدم بعضی از مشتریایه وارزهاست واقعا نمک نشناسی میکنند
sainaweb
October 8th, 2012, 21:18
دوستان خواهشا شایعه پراکنی نکنید :| . ایشون خیلی کارش درست تر از این حرفاست که بخواد واسه چندغاز بذاره بره
RoobinaServer
October 8th, 2012, 21:19
بله درست قابل پیش بینی نیست
آقای هوشیار محترم با این همه اعتباری که دارن با خریدن یک سرور اختصاصی می تواند مشکل بعضی از کاربران که احتیاج ضرور دارند را حل نماید اما این کار هم انجام نمی دهند
بعد از اینکه سرور ها درست شدن با یک تاپیک در این سایت می تواند تمامش رو به فروش برساند
5 روز سرور قطع باشه تمام مشتری هایی که با زحمت به دست آوردی دارن ترکت می کنن
حالا باز باید بگم صبور باشم
باشه ....
میشه بدونم سرویس مورد نظر شما چه رمی بوده و چند ماهانه میدادید ؟
یا حق
sshiran
October 8th, 2012, 22:43
دوستان عزیز پست که گذاشته شده رو دقیق مطالعه کنید من نمیگم اقای هوشیار کلاه برداری کرده صحبت من این هست گفتم حق میدم اگه مشکلی برای سرویس هاشون پیش اومده باشه گوشی های موبایل شون خاموش باشه ولی شماره تماس ثابتی که به عنوان شرکت دادن شخص دیگری پاسخ گو هست و میگند قضیه از این قراره و ملت زنگ میزنن حتی فوش شون هم میدن انجا هدف اینکه حقیقت مشخص شه حتی از دهن خود اقای هوشیار من خودم قبلا کار هاستینگ کردم و به مشکلات اشنا هستم چند صد هزار تومن ارزش بازی کردن با ابروی کسی رو نداره ولی تا شما هم بلاتکلیف نباشید حرف زدن در مورد این جور چیز ها خیلی اسون هست
ServerDL.com
October 8th, 2012, 23:23
1- اگه آقای هوشیار می خواست برای مثال جیم بزنه و کلاهبرداری کنه ! می تونست راحت به کاربر ها بگه ! از این ماه سرویس تمدید نکنید ماه آخر کار است ! ( پس 100% نظریه کلاهبرداری اشتباه است )
2- ولی جند تا انتقاد دارم ! چرا از روند مذاکرات ما رو با خبر نمی کنند ! یعنی واقعا مشتریانشون اینقدر بی ارزش هستند که حاضر نیستند یک پست بدهند ؟
3- خیلی خوب می شد که جناب هوشیار به سیم کارتهای خاموش که خریدند هم یک سر می زدند ! واللا قبل از اینکه این مشکلات پیش بیاید من به اون شماره هم زنگ زدم ولی متاسفانه خاموش بوده ! این جنبه جالبی نداره !
امیدوارم جناب هوشیار به خودشون بیایند و پاره ای توضیحات تکمیلی درباره روند مذاکرات امروز اعلام کنند ! می ترسم این مذاکرات هم مثل مذاکرات گروه 5+1 بشه که هر یکماه انجام میشه ! و ما بمونیم و حوضمون !
با آرزوی برگشت و آپتایم وارز هاست !
افشار
boy67
October 9th, 2012, 00:36
تکلیف چیه؟
چرا جوابی از روند مذاکرات انجام شده را نمی دهند ؟
این عدم جواب گوئی تا چقدر ادامه خواهد یافت؟
sshiran
October 9th, 2012, 01:10
من یک نکته دیگه رو باید بهش اشاره کنم با حرف های دوست خوبمون اقای افشار کاملا موافق هستم ولی با این وضع کار پیش نمیره و در جواب دوستانی که راحت نشستن و میگن دارید شایعه پراکنی میکنید همون قدری که اقای هوشیار جلوی مشتری هاشون مسئول هستند و باید پاسخ گ باشند از لحاظ وجدان کاری ما هم به این شکل با این وضع جوابی نداریم به مشتری ها بدیم و معلوم نیست باید تا کی صبر کرد
بالا هم اشاره کردم میتونن سایت رو موقت بالا بیارن و مشتری هارو با یک ایمیل در جریان بگذارند تجربه نشون داده اخر سر نتیجه ای که دیتا سنتر در این گونه موارد میده از بین رفتن کلی اطلاعات و سرور هست .
من که به شخصه امید وارم تا فردا درست شه اگر هم نشد با دوستان دیگه فعالیت میکنم.
ezat1
October 9th, 2012, 01:45
با سلام خدمت همه
بنده فقط نظر شخصیم رو بیان میکنم و بس ./
تعدادی از این دوستان که مشتری های وارز هستن رو میشناسم البته دورادور ! همه میان یه چیزی میگن ! آقا گوشیش خاموشه ؟ خب فرض روشنه ؟ شما و من و 20 تایه دیگه زنگ میزنن آقا چی شد و گرفتاریم بدبخت داریم شدیم اعتبارمون رفت یه کاری بکن ! هممون تقریبا تو این مایه ها بیان میکنیم حالا ایشون چی بگه رفتنی نیست بره دیتا سنتر بگه هاردو بدین تلفنی بقالی نیست کار راه بندازن .
سرور اگه خریدنی بود و مشکل همه حل میشد تا حالا حتما خریده بود میداد مشکل حل میشد.
یه پنج شنبه و جمعه اینجا تعطیله یه شنبه یکشنبه اونور میمونه 3 روز که اونم خارجی یه تا بیاد بدونه قضیه چیه خورده به تعطیلی یادش رفته ! اینارم بگذریم اون چیزی که الان برای من و شما مهم هست اطلاعات هست که برای اونی که سرور میده یعنی دیتا سنتر اصلا براش مهم نیست !
البته ینده نه وارز هاست رو درست میشناسم نه مراوده ای داشتم !
اما با آقای کوهی و فرانتورک و گذرگاه جهانی داشتم که منو به خاک سیاه نشوندن طی 2 ماه اعتبار ما رو صفر کردن!
الانم وارز چیکار میتونه بکنه واقعا یکم فکر کنید هزینه ماهانه سرور 100 یورو نه 150 یورو بیشتر بود ؟ اگه به ریال تبدیل کنیم زیاد هست اما اونا با نرخ ما حساب نمیکنن با در آمد خودشون میگن بابا 100 یورو دیگه چیه ! پس اونا با این تفکر و ارزش دنبال کار ما هستن و اما ما اینجا 6 تایی جمع میشیم این 100 یورو رو جمع و جور کنیم! میگم چه کار مهم و بزرگی داریم !>
زیاد خودتون رو ناراحت نکنید به نظر من کار آخر رو الان انجام بدین شروع کنین از بک آپ ها و اطلاعات یوزرها استارت بزنید میدونم سخته اما مگه چاره دیگه هم هست ؟
ServerDL.com
October 9th, 2012, 01:57
با سلام خدمت همه
تعدادی از این دوستان که مشتری های وارز هستن رو میشناسم البته دورادور ! همه میان یه چیزی میگن ! آقا گوشیش خاموشه ؟ خب فرض روشنه ؟ شما و من و 20 تایه دیگه زنگ میزنن آقا چی شد و گرفتاریم بدبخت داریم شدیم اعتبارمون رفت یه کاری بکن ! هممون تقریبا تو این مایه ها بیان میکنیم حالا ایشون چی بگه رفتنی نیست بره دیتا سنتر بگه هاردو بدین تلفنی بقالی نیست کار راه بندازن .
سرور اگه خریدنی بود و مشکل همه حل میشد تا حالا حتما خریده بود میداد مشکل حل میشد.
یه پنج شنبه و جمعه اینجا تعطیله یه شنبه یکشنبه اونور میمونه 3 روز که اونم خارجی یه تا بیاد بدونه قضیه چیه خورده به تعطیلی یادش رفته ! اینارم بگذریم اون چیزی که الان برای من و شما مهم هست اطلاعات هست که برای اونی که سرور میده یعنی دیتا سنتر اصلا براش مهم نیست !
اما با آقای کوهی و فرانتورک و گذرگاه جهانی داشتم که منو به خاک سیاه نشوندن طی 2 ماه اعتبار ما رو صفر کردن!
الانم وارز چیکار میتونه بکنه واقعا یکم فکر کنید هزینه ماهانه سرور 100 یورو نه 150 یورو بیشتر بود ؟ اگه به ریال تبدیل کنیم زیاد هست اما اونا با نرخ ما حساب نمیکنن با در آمد خودشون میگن بابا 100 یورو دیگه چیه ! پس اونا با این تفکر و ارزش دنبال کار ما هستن و اما ما اینجا 6 تایی جمع میشیم این 100 یورو رو جمع و جور کنیم! میگم چه کار مهم و بزرگی داریم !>
زیاد خودتون رو ناراحت نکنید به نظر من کار آخر رو الان انجام بدین شروع کنین از بک آپ ها و اطلاعات یوزرها استارت بزنید میدونم سخته اما مگه چاره دیگه هم هست ؟
راجب تلفن همراه با شما موافق هستم !
ولی ایشون می تونست حداقل این تاپیک رو آپدیت کنه ؟
یک جاب درست بده ؟
حداقل می گفته نمیشه آقا برید پی زندیگیتون !
ما الان موندیم بین زمین و هوا !
من که تقریبا دارم از دوباره سیستم رو ربروز می کنم !
ولی طبق تجربه ای که من در گذشته داشتم معمولا دیتاسنتر یک فرصت مثلا 12 ساعته به کاربر می دهد تا اطلاعات رو انتقال بده !
بعدشم اینکه ایشون نباید 5 سنبه و جمعه رو برای خودش تعطیل کنه ! و قاعدتا نیز همچین کاری رو انجام نمی دهد .
ولی امروز از ظهر به وقت ایران تقریبا ساعت 2 دیتاسنتر فعالیت هفتگی خودش رو آغاز کرده !
دیگه باید یک جوابی می داد تا الان ؟
آقای هوشیار دارند از صبر کاربران به نظرم سو استفاده می کنند !
باید یک جوابی بدهند ! هرچند جواب نا خوشایند !
sshiran
October 9th, 2012, 02:00
با سلام خدمت همه
درسته ما هم خیلی با احترام میگیم لااقل تکلیف رو مشخص کنید و حداقل اینجا پاسخ گو باشید توی پستی که خودشون برای اطلاع ما باز کردند
مسئله دیگه هم که هست من فاکتور لایسنس cpanel رو یک هفته قبل این مشکل صادر و پرداخت کرده بودم حتی اقدام به تمدید اون هم نکردن برای همین من شکم داره بیشتر میشه باور کنید دست خودم نیست از طرفی هم دست رسی قطع شده امید وارم هرچه زودتر به نتیجه برسیم.
پیشنهاد من به دوستان اینه حداقل بک آپ های لازم رو تهیه کنن در صورت وقوع اتفاق خواصی به مشکل بر نخورند.
arvin_b
October 9th, 2012, 02:31
قصد تخریب ندارم ولی این طور که داره پیش میره داره مثل فرانتورک میشه امیدوارم تا چند ساعت دیگه این مشکل حل بشه در غیر این صورت به نظر میرسه صبر بی فایده هست
Mehdi_Enter
October 9th, 2012, 03:09
فقط میتونم بگم کاری که گذرگاه یا هتزنر به جناب هوشیار کرد کاره هیچ دشمن هم نمیشه:)
shiraz-star
October 9th, 2012, 03:58
الان چندین ساعته که مدیریت وارز هاست تایپیک رو آپدیت نکرده حالا داستان هر چی باشه ولی پاسخگویی به مشتری از همه چیز مهمتره حالا ایشون هر 24 ساعت لاقل یکبار بیاد بنویسه که کار پیش نرفت و هنوز مشکل هست به هر حال یک جوابی میدن ولی الان چندین ساعته که تایپیک رو هم آپ نمیکنه!!!!!!!
جناب مدیریت شما که اون موقعی که سایت برقرار بود و کاربر تایپیک باز می کرد بعد می گفتید این مساله یا اون موضوع مربوط به کارمندا میشد بعد تایپیک رو ارجاع می دادید به کارمندان حالا اون کارمندا کجا هستند که جواب مردم رو بدند!!!!!
معمولا بکاپ میگیرن برا همچین روزایی چرا اون سایت رو با یه هاست دیگه بالا نمیارید که لاقل به جایی این که مردم اینجا تو سر و کله خودشون بزنن بیان اونجا و کارمندای همیشه در صحنه جوابگو باشند!!!
حالا یه بنده خدایی 6 ماه از شما یه vps میگیره اون زیاد ضرر نمیکنه ولی اون بنده خدایی که نمایندگی میگیره لاقل باید یه کاری براش بشه!!!!!
فوقش با این وضعیت قید سرور رو می زنیم میریم جایی که لاقل برا همچین روزایی برنامه ریزی داشته یاشه نه اینکه همچین مشکلی پیش بیاد و خودش سردرگم باشه!!!
همه این حرفا به کنار
شما بیاید همین تایپیک رو آپ کن لاقل هر 24 ساعت تا بدونیم هستید حالا بقیش به کنار
موفق باشید
sshiran
October 9th, 2012, 10:22
فقط میتونم بگم کاری که گذرگاه یا هتزنر به جناب هوشیار کرد کاره هیچ دشمن هم نمیشه:)
میشه برای ما مسئله این گذرگاه رو روشن کنید کی هستند چه کاره هستند سایتشون و .....
RoobinaServer
October 9th, 2012, 11:35
به امید روز های بهتر....
به امید روزی که شما اسپم ندید. (جالبه اولین پستی از شما هست که تبلیغ خزر نکردید من دیدم.)
میشه برای ما مسئله این گذرگاه رو روشن کنید کی هستند چه کاره هستند سایتشون و .....
سلام میتوانید به این تاپیک مراجعه کنید یا در گوگل و انجمن مجدد جستجو کنید مطالب زیاد هست :
http://www.webhostingtalk.ir/f41/59563/
ارادتمند سجادیه
یا حق
sshiran
October 9th, 2012, 12:05
این شرکت :| الان مشکلات رو بهتر میتونم درک کنم نیاز به حرف اضافه نیست واقعا
boy67
October 9th, 2012, 12:19
موضوع دیگه شک دار شد !
آقای هوشیار چرا از روند مذاکرات خبری جدید در این تاپیک نمی گذارید؟
6 روز گذشت بنده با دیتا سنتر به صورت ایمیلی مکاتبه کردم ولی متاسفانه از پشتیبانان این دیتا سنتر به بنده گفتن که من اطلاعاتی به شما نمی توانم بدهم لطفا اطلاعات پنل ری بوت را بفرستید
که این اطلاعات دست شماست نه من......!
ولی جالبه به ایمیل سریعا جواب می دهند !
arvin_b
October 9th, 2012, 12:56
سلام
دوستان به نظر میرسه صبر کردن فعلا نتیجه ای جز ضرر نداره
بنده که دارم روی سرور خودم سایتم را منتقل می کنم
موفق باشید
aligoli
October 9th, 2012, 14:00
سلام
این مورد را فراموش کردم بگم که جا داره همینجا از دوست عزیز خودم هادی (( irserver )) تشکر ویژه کنم که شرایط فعلی ما را درک کردن و همکاری مناسبی در حال حاضر با ما دارند
انشالله بعد از رفع مشکل فعلی حتماً جبران خواهیم کرد
موفق باشید
هادی قنبری همیشه شرایط رو درک میکنند و همکاری مناسبی خواهند داشت از بس این پسر گله !
boy67
October 9th, 2012, 17:18
برای شادی روح سرور های از دست رفته و اطلاعات از دست رفته و بیشتر زحمات از دست رفته سه صلوات و یک فاتحه ختم بفرمائید
و یک تشکر بسیار از آقای هوشیار که از زمان پیدایش مشکل کاملا همراه و پشتیبان و جوابگوی ما بودن .......
موفق باشید دوستان
ServerDL.com
October 9th, 2012, 17:59
سلام
بله جناب هوشيار واقعا دست همه مارو گذاشتن تو حنا !
خوبه ثبت شركت ها دارند !
اگه تا ٢٤ ساعت اينده اقاي هوشيار پاسخي ندهند همانطور كه من رو غرق در مشكلات كردن من هم از طريق قانوني اقدام مي كنم بلاخره جناب هوشيار ثبت شركت شده اند !
مشخصات واقعي رو مي تونيم راحت بدست بياوريم و حضورا صحبت كنيم
boy67
October 9th, 2012, 18:11
سلام
بله جناب هوشيار واقعا دست همه مارو گذاشتن تو حنا !
خوبه ثبت شركت ها دارند !
اگه تا ٢٤ ساعت اينده اقاي هوشيار پاسخي ندهند همانطور كه من رو غرق در مشكلات كردن من هم از طريق قانوني اقدام مي كنم بلاخره جناب هوشيار ثبت شركت شده اند !
مشخصات واقعي رو مي تونيم راحت بدست بياوريم و حضورا صحبت كنيم
کاملا موافقم اگر ورشکست شدن بیان مرد و مردونه اعلام کنن
یا اگر هنوز سرور رو تحویل ندادن باز بیان بگن اینجا
با مخفی کاری کار به جاهای باریک میشه
اگر از ایشون از جاهای باریک خوششون میاد آستین بالا بزن دوست عزیز
sajiran
October 9th, 2012, 18:36
دوستان هتزنر وحشی شده!
حتما مشکلی براشون ایجاد کردن. جدیدا یکطرفه سرور رو کنسل میکنه!
منتظر خبرهای بد هم باشید
babelirani
October 9th, 2012, 19:01
دوستان هتزنر وحشی شده!
حتما مشکلی براشون ایجاد کردن. جدیدا یکطرفه سرور رو کنسل میکنه!
منتظر خبرهای بد هم باشید
با سلام
ببخشید دوست عزیز این چه طرز حرف زدن هستش
کجا هتزنر یک طرفه سرور رو کنسل کرده؟ چرا دارید شایعه پراکنی میکنید بنده نمیدونم برای ایشون چه مشکلی پیش اومده ولی بنده بیش از 1 ساله سرور دارم تا حالا هیچ مشکلی از طرف دیتاسنتر هتزنر برام پیش نیومده
آلمان بی صاحب نیست دوست عزیز
Mehdi_Enter
October 9th, 2012, 19:53
با سلام
ببخشید دوست عزیز این چه طرز حرف زدن هستش
کجا هتزنر یک طرفه سرور رو کنسل کرده؟ چرا دارید شایعه پراکنی میکنید بنده نمیدونم برای ایشون چه مشکلی پیش اومده ولی بنده بیش از 1 ساله سرور دارم تا حالا هیچ مشکلی از طرف دیتاسنتر هتزنر برام پیش نیومده
آلمان بی صاحب نیست دوست عزیز
بله راست میگی .. المان بی صاحب نیست
ولی الان همین جناب هوشیار را اون با صاحب به این وضع کشیده
من هم سرور داشتم و دارم از هتزنر اما بدون دلیل کنسل کرده بودن
که بعد از چند روز تلاش تونستیم درست کنیم
حرف این دوست عزیز را به غربت ننداز کاملا حق میگه هتزنر وحشی شده;)
Fracture
October 9th, 2012, 23:39
سلام
جناب هوشیار چندین امیل ارسال کردم پاسخ ندادید. برای وی پی اس المان که پهنای نامحدود داره هم الان ایمل کردم، لطفا بررسی بفرمایید.
sawyer111
October 10th, 2012, 04:13
من مثل خیلی ها سرویس دارم
چند تا وی پی اس برای خودم چند تا هم برای کارهای شرکت و دوستای خودم دارم
راستش واقعا میترسم که سرویس های من الان اخراش هست همه از کار بیوفته به عبارتی به خاک سیاه میشینم
الان امدم میبیینم هیچ خبری نشده
من از اینکه با اقای هوشیار اشنا شده بودم خیلی خوش حال بودم واقعا سرویس ها عالی بود
الان خیلی نگران هستم من و شاید بگم به جرات بگم 20 نفر دیگه منبع درامدمون از وی پی اس های هست که اجاره کردیم
وبدبختی کار خیلی سختی برای بک اپ گرفتن و انتقال دادن داریم
ولی به ناچار دارم همه چیو اتقال میدم که واقعا به جز هزینه رسما سرویس شدم
فقط برام سوال هست که بالا اوردن سایت وارز هاست و یا جواب دادن در این تاپیک که کاری نداره
چرا هیچ کس نمیاد یه جوابی بده
ServerDL.com
October 10th, 2012, 16:34
دوستان چه خبر ؟
اآقای هوشیار که جوابگو نیستند ولی خوب بود بخاطر اعتبار خودشن جواب می دادند !!!
shahmoradi
October 10th, 2012, 21:06
آقای هوشیار اون یکی سرورمون که با 176.9 شروع میشد هم امروز داون شد.
بیش از 10 بار براتون میل فرستادم که علت قطعی چی است اگه وقت تمدیدش شده شماره کارت بدین براتون واریز کنم ولی دریغ از یک پاسخ
کلا دیگه از شما ناامید شدم.
boy67
October 10th, 2012, 21:23
بالاخره تکلیف چیه؟
دوستان یه فکری بکنید؟
کسی خبری از این آقای هوشیار خبر نداره؟
چرا 3 روزه جواب نمی ده؟