توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی از دیتاسنتر yesup
eMo
October 5th, 2012, 14:00
کسی رو میشناسید از دیتاسنتر yesup کانادا سرور مجازی ارائه بده؟
salar74_a
October 5th, 2012, 14:33
بیشتر سرور اختصاصی میدن
از نظر من بهتره که از این دیتاسنتر حداقل سرور مجازی نگیرید چون فکر میکنم سی پیو زیاد قدرتمندی نداش تو سرویس هاش
اگر خواستید میتونید به تاپیک موجود در امضا ی من مراجعه کنید از فرانسه در خدمتتون هستیم
موفق باشید
sina_mech
October 5th, 2012, 14:49
بیشتر سرور اختصاصی میدن
از نظر من بهتره که از این دیتاسنتر حداقل سرور مجازی نگیرید چون فکر میکنم سی پیو زیاد قدرتمندی نداش تو سرویس هاش
اگر خواستید میتونید به تاپیک موجود در امضا ی من مراجعه کنید از فرانسه در خدمتتون هستیم
موفق باشید
اشتباه فکر میکنید دوست عزیز. حتماً نگاهی به لیست سرورهای این دیتاسنتر بندازید. سرور هایی با پردازنده قدرتمند Intel Xeon E3-1230V2 قطعاً قابل مقایسه با سرورهایی با Intel Xeon W3520 نیستن :)
salar74_a
October 5th, 2012, 15:31
اون زمانی که سرویس 1 دلاری میدادن که نمیدونم الانم میدن یا خیر که زیاد جالب نبود
از نظر پینگ به ایران هم بازم زیاد جالب نبود
جدیدا اطلاعی ندارم هرچند که با قیمت حال حاضر دلار به صرفه هم نیستند
sina_mech
October 5th, 2012, 15:50
فکر نمیکنم سایتی با 2000 آنلاین، بره از دیتاسنتر مشکل دار سرویس بگیره :)
Web Hosting Lookup Tool | WhoIsHostingThis.com (http://www.whoishostingthis.com/downloadha.com)
sarwhost
October 5th, 2012, 15:59
با سلام
سرور های بسیار با کیفیت دارند
ما در خد سرور اختصاصی میتونیم سرور تهیه کنیم تاپیکمونم در انجمن هست
اختصاصی خواستید در خدمتیم
ERfan.Taleghani
October 5th, 2012, 16:12
سلام. مشخصات سرور مجازی رو اعلام کنید
salar74_a
October 5th, 2012, 17:50
مشخصه های کیفیت خیلی چیزا هست دلیل نداره که یه سایت استفاده کرد پس خوبه منم گفتم برا سرور اختصاصی بد نیست ولی اینکه از روی سرور اختصاصیش بخواهی مجازی بگیری زیاد جالب نیست
mad-adwords
October 5th, 2012, 18:07
دوست عزیز می تونی از الفا ها ست و یا هاست دی ال اینها سرور ها شون از همین دیتاسنتر هست فکرکنم سرور هم میدن هر سوالی دار ازشون بپرس موفق باشی