ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ست کردن محصول با whmcs

Number14
October 4th, 2012, 17:20
سلام به همه عزیزان

من یک مشکلی پیش اومده نمیدونم دقیقا چطوری حلش کنم

وقتی فول بکاپ یک سایت رو انتقال میدم رو هاست خودم و ریستور میکنم سرویس جدید تو Whm ساخته میشه.

حالا میخوام مشتری که تو whmcs ثبت نام کرده براش سرویسش رو ست کنم با Whm
ولی هر کاری کردم نشد. یعنی مثل سفارشاتی که بعد از پرداخت ثبت میشه و خود به خود در صورت پرداخت نکردن ساسپند کنه ولی من هر کاری کردم اصلا ست نمیشه با Whm

بقیه سفارشات که از همون پرداخت انلاین تو Whmcs ساخته میشن به صورت اتوماتیک درست هستند و مشکلی ندارند.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

lordmhn
October 4th, 2012, 17:25
برای ست کردن باید آی پی ، یوزر نیم و ... رو ادد کنید بعد از اون باید پلن هایی که ثبت کردید رو یکی کنید و پسورد مجازی برای سفارش ها ادد کنید باید همه چیز دقیقا یکی باشه تا بشه

Number14
October 4th, 2012, 17:35
من میرم صفحه مشتری و افزودن سفارش جدید رو میزنم
بعد فیلد هاش از قبیل دامین یوزر و پسورد رو براش میزنم ولی باز کار نمیکنه

آی پی که گفتید کجاست؟ اگر منظورتون قسمت سرور هست که اونا مشکلی ندارند بقیه سفارشات بدون مشکل ساخته میشند

lordmhn
October 4th, 2012, 17:44
من میرم صفحه مشتری و افزودن سفارش جدید رو میزنم
بعد فیلد هاش از قبیل دامین یوزر و پسورد رو براش میزنم ولی باز کار نمیکنه

آی پی که گفتید کجاست؟ اگر منظورتون قسمت سرور هست که اونا مشکلی ندارند بقیه سفارشات بدون مشکل ساخته میشند

اول باید سرورتونو به whmcs وصل ایپی منظورم سرور رو به whmcs وصل کنید من قبلا همچین کاری کردم و همه چیز کار میکرده ولی یادم نمیاد چیکار کردم

اول سرور رو به whmcs وصل کنید
دوم توی قسمت افزودن و مدیریت محصولات اونجا قسمت مدیریت ماژول ها حالا یا cpanel یا directadmin و هر سیستم مدیریتی که دارید رو ادد میکنید پس از اون جزئیات اون پلنی که برای سرور ادد کردین رو برای محصول هم قرار بدین

البته توی ثبت سرور میتونید یوزر و پسورد های پیشرفض بذارید که زمان ثبت یک سفارش به صورت اتوماتیک یوزر و پسورد هم قرار بده