ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم سرویس دهی ovh/kimsufi به ایران و ایرانیا !!

ekrami
October 4th, 2012, 13:23
سلام
دیتاسنتر ovh مستقر در فرانسه از این به بعد دیگه به ایرانیا سرویس نمیده، اگه هم به هویت ایرانی خرید کردین تمدید نمیشه
میتونین تیکت بدین

معلوم نیست چه بلایی داره سرمون میاد

majidisaloo1
October 4th, 2012, 13:31
خوب اصلا کلا نباید به انوان ایرانی سرویس بگیری

wanener
October 4th, 2012, 13:33
بلایی سرمون نمیاد !
این هم چیز جدیدی نیست !

چند ماهی هست این رویه وجود داره !
همیشه سعی کنید سرویس دهنده خوب رو انتخاب کنید!
دوستان یا میرن از فروشنده های ایرانی غیر معتبر خرید میکنن و سرورهاشون میره روی هوا .
یا میرن از دیتاسنترهایی مثل ovh/kimsufi خرید میکنند و ....... آخرش میشه این
.

چرا چون میتونن یک سرور رو مثلا 50 تومن ارزون تر بخرن !
اما بی خبرن که ماهی 2 روز خواب بر اونها قراره حرام بشه!

ekrami
October 4th, 2012, 13:33
خوب اصلا کلا نباید به انوان ایرانی سرویس بگیری

" عنوان "

تقریبا هر هر هفته این تیکت رو میدیم ما
شنبه هفته گذشته تیکت دادیم، گفتن مشکلی نیست

این هفته اینجوری شده

ekrami
October 4th, 2012, 13:35
بلایی سرمون نمیاد !
این هم چیز جدیدی نیست !

چند ماهی هست این رویه وجود داره !
همیشه سعی کنید سرویس دهنده خوب رو انتخاب کنید!
دوستان یا میرن از فروشنده های ایرانی غیر معتبر خرید میکنن و سرورهاشون میره روی هوا .
یا میرن از دیتاسنترهایی مثل ovh/kimsufi خرید میکنند و ....... آخرش میشه این
.

چرا چون میتونن یک سرور رو مثلا 50 تومن ارزون تر بخرن !
اما بی خبرن که ماهی 2 روز خواب بر اونها قراره حرام بشه!

سرویس دهنده رو قبول دارم
ولی ovh دیتاسنتر خوبیه و تا الان کسی رو ندیدم ازش مشکلی داشته باشه

novinvps.com
October 4th, 2012, 13:36
تحریم به کنار
بحث های پیش اومده به دلار ( دلار ***ی بود دیگه؟ ) یه طرف دیگه قضیست
شاید بگن
تحریم اره مردم چه گناهی کردن؟
ولی وقتی بحث دلار ***ی و.. بشه !‌میگن بابا اینها که خودشون.... ‍!

ekrami
October 4th, 2012, 13:38
تحریم به کنار
بحث های پیش اومده به دلار ( دلار ***ی بود دیگه؟ ) یه طرف دیگه قضیست
شاید بگن
تحریم اره مردم چه گناهی کردن؟
ولی وقتی بحث دلار ***ی و.. بشه !‌میگن بابا اینها که خودشون.... ‍!

یعنی یه دیتاسنتر با اون همه شعبه و محوبیت و گستردگی بخاطر پرداخت های یک نفر به کل اون کشور سرویس نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

novinvps.com
October 4th, 2012, 13:44
یعنی یه دیتاسنتر با اون همه شعبه و محوبیت و گستردگی بخاطر پرداخت های یک نفر به کل اون کشور سرویس نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

فکر کنم یه جورایی چنین قضایایی حساسیت هایی نه به خاطر پول بلکه به خاطر یه سری قضایای دیگه هتزنر هم با ایرانی ها یه جورایی کج شده !‌
در ضمن قضیه ovh مبلغ کمی نبوده ! به هر حال مبلغ شارژ بک بشه ! 30 میلیون پول بود ؟ دقیقا یادم نمیاد قضیشو دنبال نکردم.
کم نیست که این مقدار هزینه بک بشه از دیتاسنتر ! یا به هر حال fraud ! بخوره.

ekrami
October 4th, 2012, 13:46
فکر کنم یه جورایی چنین قضایایی حساسیت هایی نه به خاطر پول بلکه به خاطر یه سری قضایای دیگه هتزنر هم با ایرانی ها یه جورایی کج شده !‌
در ضمن قضیه ovh مبلغ کمی نبوده ! به هر حال مبلغ شارژ بک بشه ! 30 میلیون پول بود ؟ دقیقا یادم نمیاد قضیشو دنبال نکردم.
کم نیست که این مقدار هزینه بک بشه از دیتاسنتر ! یا به هر حال fraud ! بخوره.

ولی با عقل جور در نمیاد که بخاطر یه نفر یه کشورو تحریم کنن

درضمن 30میلیون که پول خورده واسه اونا :d

m3hdi
October 4th, 2012, 14:00
خدارو شکر
دوستان و عزیزان دارن لطف می کنن این حرفه رو بعد از خراب کردن در ایران به موارد بین اللملی هم می کشند
اون بیچاره ها فهمیدن ایرانی ها بعضی هاشون چه آدمای بی جنبه ای هستند ولی هنوز بعضی از افراد تو همین ایران متوجه نشدن

ekrami
October 4th, 2012, 15:06
همین الان تیکت دادم و ازشون دلیل سرویس ندادنشونو خواستم
اینم جوابشون :

I do not know. We had tried selling to Iran in the past and experienced too many complications. In fact there is the political aspect. Depending on the political climate, we may legally not be able to sale to Iran. Thank you for your understanding.

ترجمش این میشه:
قبلش پرسیدم که آیا دائمیه این عدم سرویس دهی جواب داد که :
نمیدونم، ما قبلا به ایران فروختیم و تجربه و عوارض ناشی از اونو دیدم، در واقع این عدم سرویس دهی جنبه سیاسی داره. با توجه به فضای سیاسی از نظر قانونی نمیتونیم به ایران فروش داشته باشیم

خب دیگه
تبریک میگم واقعا
اگه هیتلر میومد ایرانیا رو همه میکشت شرف داشت تا اینکه اینجوری تو دنیا خواروذلیل شیم

AvalinHost
October 4th, 2012, 15:07
مشکل از اونجایی هست که بلانسبت یکسری آدم الاغ که زیر سایه پدر مادرشون بزرگ نشدن گند زدن به حیثیت یک ملت....

بخاطر لحن صحبتم عذر میخوام.

vps-baran.ir
October 4th, 2012, 15:14
بلا نسبت همون ..... هنوز دارن سرویس میدن

novinline
October 4th, 2012, 15:44
سلام

کلا داخل سایت های خارجی بهتره ادرس ایران داده نشه. چون اصلا مشخص نیست وضعیت چی میشه شاید یک سایت امروز تحریم نکرده باشه فردا اکانت رو ببنده و بگه تحریم .....:-|

alishadmehr
October 4th, 2012, 16:07
چه اعتماد به نفسی دارید که اسم ایرانو میارید موقع خرید!

من شخصا از 5-6 سال پیش اسم ایرانو ( با اینکه عاشقشم :دی ) بوسیدم گذاشتم کنار و از اسمای جعلی دیگه استفاده میکنم.

خیلی از این سرویس دهنده ها میفهمن طرف ایرانی هست خودشون رو به اون راه میزنن و کاری ندارن ، شما بری بگی من ایرانیم و فلان خوب معلوم هست که اینطوری ردت میکنند.

اصلا اگر حالا هم مشکل نداشته باشند اشتباه هست که با اسم ایران عضو این سرویسها بشید ، شما که سیاست خارجی ایران رو میدونید هر لحظه ممکنه یک کاری کنند که اتفاقات خاصی بیوفته و همون شرکتهایی که شما با اسم ایران عضوشون شدید ( چون صراحتا نام ایران توی پرونده عضویتتون وجود داره ) عذرتون رو میخوان.

پیشنهاد من اینه که تا وقتی که یک سیاست خارجی پایدار و منطقی توی این کشور به وجود نیامده ، سعی کنید خیلی محافظه کارانه عمل کنید.

رویال نتورک
October 4th, 2012, 16:13
یک زمانی فرا خواهد رسید که دیگه برای خودمون متاسف باشیم که ایرانی هستیم!

Mihan-VPS
October 4th, 2012, 16:35
یک زمانی فرا خواهد رسید که دیگه برای خودمون متاسف باشیم که ایرانی هستیم!

با این وضعی که داره پیش میاد بعید هم نیست !

peyman0742
October 4th, 2012, 16:42
والا من 9 ماه کلا سرور اختصاصی داشتم از این دیتاسنتر 7 ماه از کیم سوفی و 2 ماه از ovh خوابی برمون حروم نشد و هیچ مشکلی نداشتیم

اگه منظورتون ابیوز خوب به خاطر این بوده که شما پورت ها رو مدیریت نمی کردید

بنده که از ایرانی بودنم خودم شاکرم

ekrami
October 4th, 2012, 17:21
والا من 9 ماه کلا سرور اختصاصی داشتم از این دیتاسنتر 7 ماه از کیم سوفی و 2 ماه از ovh خوابی برمون حروم نشد و هیچ مشکلی نداشتیم

اگه منظورتون ابیوز خوب به خاطر این بوده که شما پورت ها رو مدیریت نمی کردید

بنده که از ایرانی بودنم خودم شاکرم
کلا زدی خاکی پیمان جان :d

بحث چیز دیگه ای بود
هر کسی هر جا که به دنیا امده واسش مقدسه و خیلی ارزش داره
از کسایی که ایرانو ترک کردن بپرسین و واقعا با این همه قدمت و گذشته ی پر افتخارش باید به ایرانی بودن خودمون افتخار کنیم و الان چی؟
تو عرصه ی جهانی شدیم هیچ و پوچ

اسم ایران رو که بیاری جلوشون انگار لولو دیدن
واقعا تاسف باره

peyman0742
October 4th, 2012, 17:34
حالا از این بحث گذشته من خودم الان از آفر ویژه انگلستان دارم استفاده می کنم ولی خدایی بعضی از دوستان هم نسبت به ovh کم لطفی میکنن

itjavani
October 4th, 2012, 18:13
قابل توجه دوستانی که بحث از بیلینگ آدرس ایران میکنند که نباید وارد کرد. بعد از مشکلات آقایان پارسیان ، کوهی و میرزایی و ... در این دیتاسنتر کلا OVH افرادی که حتی ملیت ایرانی هم داشتند قبول نکرد.عملا در یکی از ایمیل هاشون به عدم سرویس دهی Iranian Citizen اشاره کرده بودند. کلا هر ایرانی که حتی اقامت کشور دیگری داشته باشه ولی ملیت ایرانی داشته باشه هم سرویس نمیدهند.

متاسفانه نام ایرانی در این دیتاسنتر به عنوان د ز د و هکر یاد میشه که مقصر این دیتاسنتر نیست. مقصر افرادی هستند که این حیثیت ایرانی رو در مجامع بین المللی گلاب به روتون ، به گند کشیدن.

noob
October 4th, 2012, 18:15
بيشتر بخاطر كلاهبرداري يكي از فروشندگان سرور اختصاصي از ايران هست كه اين مشكل پيش اومده
اين عزيز با ارز غير قانوني خريد ميكرده

noob
October 4th, 2012, 18:18
متاسفانه به دلیل کلاهبرداری یکی از هموطنان عزیز (!) ما به وسیله کردیت کارت ***ی از دیتاسنتر OVH، این دیتاسنتر تمام مشتریان ایرانی خود را اخراج نمود. این در حالی است که تعداد زیادی از این مشتریان همانند ما از دلار مطمئن و غیر ***ی استفاده می کردند ولی OVH با یک دید به همه ایرانیان نگاه می کند و همه را د زد می بیند. به همین دلیل امکان تمدید سرورهای فرانسه وجود نداشت و ما مجبور شدیم سرور دیگری از OVH خریداری کنیم و مشتریان خود را به آن منتقل کنیم اما متاسفانه این سرور نیز مانند سرور قبلی مسدود شد و ۵۰۰ هزار تومان هزینه ما از دست رفت و مشتریان نیز ناراضی شدند. برای جلب رضایت این دسته از دوستان سرور جدیدی از دیتاسنتر سیناپتیکا تهیه شد و پس از چند روز قطعی در اختیار آنها قرار گرفت.
اين متن ايميل يكي از فروشندگان از ovh هست كه نشون ميده به چه دليلي به ايرانيان سرويس داده نميشه

novinvps.com
October 4th, 2012, 18:49
متاسفانه به دلیل کلاهبرداری یکی از هموطنان عزیز (!) ما به وسیله کردیت کارت ***ی از دیتاسنتر ovh، این دیتاسنتر تمام مشتریان ایرانی خود را اخراج نمود. این در حالی است که تعداد زیادی از این مشتریان همانند ما از دلار مطمئن و غیر ***ی استفاده می کردند ولی ovh با یک دید به همه ایرانیان نگاه می کند و همه را د زد می بیند. به همین دلیل امکان تمدید سرورهای فرانسه وجود نداشت و ما مجبور شدیم سرور دیگری از ovh خریداری کنیم و مشتریان خود را به آن منتقل کنیم اما متاسفانه این سرور نیز مانند سرور قبلی مسدود شد و ۵۰۰ هزار تومان هزینه ما از دست رفت و مشتریان نیز ناراضی شدند. برای جلب رضایت این دسته از دوستان سرور جدیدی از دیتاسنتر سیناپتیکا تهیه شد و پس از چند روز قطعی در اختیار آنها قرار گرفت.
اين متن ايميل يكي از فروشندگان از ovh هست كه نشون ميده به چه دليلي به ايرانيان سرويس داده نميشه

دوست ندارم اینو بگم ، من دوبی زیاد میرم، سالهاست ایرانی هارو به اسم... صدا میزنند یعنی پیش خودشون چنین ، حالا هرچی من و شما بگیم ای عرب سوس.... فایده نداره اخه یه چیزی هست که من و شما نمیتونیم دهنشون رو ببندیم دلیل دارن دلیل روز ! نه دلیل 1000 سال پیش که ما بهشون میگیم سوسمار... !

یه بنده خدایی کله کلفت دوبی ، زنش ایرانی بوده و قرار بود خونه ای به ارزش 10 میلیارد تولید بشه که خلاصه با کش و قوس فراوان علی رغم عدم تمایلش به خاطر خانم که ایرانیه با هزار منت به ایرانی ها واگذار کرد ( پیمانکار ایرانی) بهانه های تقریبا منطقی هم داشت و نمیگفت *** ! بلکه میگفت ، پشت گوش میندازن ، خوب کار نمیکنند
در کمال ناباوری بعد از پرداخت هزینه ی اولیه همه پیمانکارهای ایرانی غیبشون زد :) فقط تنها کاری که کرد فحش نداد به خانم و ایرانی ها ، هرچی از دهنش در اومد گفت.
و مطمئنم وقتی بیان ایران این پیمانکارها کلی تعریف میکنند افتخار میکنند که زرنگی کردند ! که چیکار کردند و اسمشون میزارن: ایرانی مخخ داره ها.
یعنی ملتی هستیم رو همچین چیزایی مانور میدیم ، اون شب از بیکاری manoto نگاه میکردم:d بفرمایید شام همینو گفت : ایرانی ها برای خرابکاری مخ دارن ! این هنر نیست دوستان .
ما همچین ملتی داریم
فکر کنم آریا دوبی که هستش قضیه محله ی سطوه ( ایرانی نشین ) که به خاطر ***ی و .... مشهور شده بود در کل دوبی متلاشی کردن بتونه بهتر توضیح بده که به چه بهانه ای پاشوندنشون

alishadmehr
October 4th, 2012, 19:45
دوست ندارم اینو بگم ، من دوبی زیاد میرم، سالهاست ایرانی هارو به اسم... صدا میزنند یعنی پیش خودشون چنین ، حالا هرچی من و شما بگیم ای عرب سوس.... فایده نداره اخه یه چیزی هست که من و شما نمیتونیم دهنشون رو ببندیم دلیل دارن دلیل روز ! نه دلیل 1000 سال پیش که ما بهشون میگیم سوسمار... !

یه بنده خدایی کله کلفت دوبی ، زنش ایرانی بوده و قرار بود خونه ای به ارزش 10 میلیارد تولید بشه که خلاصه با کش و قوس فراوان علی رغم عدم تمایلش به خاطر خانم که ایرانیه با هزار منت به ایرانی ها واگذار کرد ( پیمانکار ایرانی) بهانه های تقریبا منطقی هم داشت و نمیگفت *** ! بلکه میگفت ، پشت گوش میندازن ، خوب کار نمیکنند
در کمال ناباوری بعد از پرداخت هزینه ی اولیه همه پیمانکارهای ایرانی غیبشون زد :) فقط تنها کاری که کرد فحش نداد به خانم و ایرانی ها ، هرچی از دهنش در اومد گفت.
و مطمئنم وقتی بیان ایران این پیمانکارها کلی تعریف میکنند افتخار میکنند که زرنگی کردند ! که چیکار کردند و اسمشون میزارن: ایرانی مخخ داره ها.
یعنی ملتی هستیم رو همچین چیزایی مانور میدیم ، اون شب از بیکاری manoto نگاه میکردم:d بفرمایید شام همینو گفت : ایرانی ها برای خرابکاری مخ دارن ! این هنر نیست دوستان .
ما همچین ملتی داریم
فکر کنم آریا دوبی که هستش قضیه محله ی سطوه ( ایرانی نشین ) که به خاطر ***ی و .... مشهور شده بود در کل دوبی متلاشی کردن بتونه بهتر توضیح بده که به چه بهانه ای پاشوندنشون

نه عزیز من این چیزا تو همه ی دنیا هست و حتی اون خارجیهاش خیلی شارلاتان تر از این حرفها هستند.

اینا بحثهای سیاسی می طلبه و به خاطر بی عرضگی دولت مردان ، همه چیز داره به سخره گرفته میشه. مهم سیاسیون یک کشور هستند که چهره مردم اون کشور رو بزرگ یا کوچیک میکنند وگرنه آدم ناجور که همه جای دنیا هست.

arkahost
October 4th, 2012, 19:47
متاسفم برای کسانی که سعی دارند ایران و ایرانی رو فقط برای حفظ منافع خودشون خراب کنن .

agarb98
October 4th, 2012, 19:52
حالا خیلی خوب بود دیتاسنترش مگه

قبلا هم که میداد کابران ایرانی مشکلات زیادی داشتن باهاشون

diges
October 4th, 2012, 20:08
نهلد به دانیال جلودار اگه بخوام دیتا سنتر ها رو نام ببرم ایشون نام ایرانی رو به گند کشیدن تمومی نداره نه فقط دیتا سنتر خیلی جای های دیگر.

این سیستم کارت های اعتباری خارج مخصوصا ویزا کارت هم خیلی داغون هست رو هوا می شه هک کرد :-|

novinvps.com
October 4th, 2012, 20:30
نه عزیز من این چیزا تو همه ی دنیا هست و حتی اون خارجیهاش خیلی شارلاتان تر از این حرفها هستند.

اینا بحثهای سیاسی می طلبه و به خاطر بی عرضگی دولت مردان ، همه چیز داره به سخره گرفته میشه. مهم سیاسیون یک کشور هستند که چهره مردم اون کشور رو بزرگ یا کوچیک میکنند وگرنه آدم ناجور که همه جای دنیا هست.
این که اره 100% همه جا خوب و بد داره ولی ما یکمی شورشو در اوردیم.. !
اونجا تاپ لول ترین کارهارو به هندی ها میدن
چرا؟ کار درست کار بلد و....
چرا به ما اعتنا نمیکنند؟

ekrami
October 4th, 2012, 21:06
حالا خیلی خوب بود دیتاسنترش مگه

قبلا هم که میداد کابران ایرانی مشکلات زیادی داشتن باهاشون

بحث خوب بودن یا بد بودن نیست
الان ایران شده دسمال توالت تو کل دنیا و هیچ ارزشی واسه ایرانیا قائل نیستن

ekrami
October 4th, 2012, 21:09
این که اره 100% همه جا خوب و بد داره ولی ما یکمی شورشو در اوردیم.. !
اونجا تاپ لول ترین کارهارو به هندی ها میدن
چرا؟ کار درست کار بلد و....
چرا به ما اعتنا نمیکنند؟

چون جایی داریم زندگی میکنیم و بچه هامون رشد میکنن که همه با ***ی نون میخورن
منظورم از همه کسایی هست که تو دید هستن،یه ضرب المثل هست میگه
بز کچل یه گله رو کچل میکنه :d

وقتی یه کله گنده که پیش همه شناخته شدس میاد یه کار خیلی شاخ و غیر قانونی انجام میده بقیه که میبینن چرا نباید اون عملو تکرار کنن؟
اینجوریه که کم کم کل ملت داره به فنا میره البته خیلی وقته رفته .....

peyman0742
October 5th, 2012, 12:58
یکی از دوستان فرمودند : (( مگه حال دیتاسنتر خوبی بوده که ... ؟! ما دیگه از سیناپتیکا خرید می کنیم ))
خیلی جالبه شما دیتاسنتری رو که CPU Bi-Xeon داره ارائه میده رو اینجوری زیر سوال میبری شما یک نیم نگاهی هم به سخت افزارش بندازی و قیمت پورت 10 گیگ که هیج جا با این قیمت گیرتون نمیاد بندازی
فکر کنم نظرتون برگرده . مشکل ما عدم توانایی خرید از OVH با مشخصات ایرانی هست نه چیز دیگه که همه میدونیم چیه آقای مسعودی هم توضیح داد همینطور یکی دو نفر دیگه

نمیدونم چه ربطی به آوردن اسم شبکه 4 تا منافق توی ماهواره داره که بعضی از دوستان دارن بحث رو کاملا منحرف میکنن بنده شخصا دیگه تو این بحث شرکت نمی کنم
مثل اینکه آقایون دل پری دارند دنبال یک مکان برای صحبتاشون می گردن

adamak
October 5th, 2012, 14:01
دوستان هر کاری یه راهی داره خوب حالا خوبه اینجا یک انجمن تخصصی هست .واین همه صحبت غیر تخصصی و غیر حرفه ای میشنویم .خوب همونطور که دوستان مطرح کردن با هویت غیر ایرانی حله مسئله. رفتین تو دل دشمن و خودتون رو ایرانی معرفی کردین و میگین چرا اینا به ما گیر میدن ؟؟ عجب !!!

Ramin
October 5th, 2012, 14:08
بنده فکر می کنم این مسئله ربطی به اشتباهات یک یا چند نفر از مشتریان ایرانی این دیتاسنتر نداشته باشد . یک شرکت به دلیل اشتباهات چند نفر ارائه خدمات به یک کشور را قطع نمی کند؟ دلیل اصلی مشکلات سیاسی و تحریماتی می باشد که روز به روز شدیدتر می شود .
موضوعی که دوستان بیان کردند با عقل و منطق خیلی مطابقت ندارد ؟

itjavani
October 5th, 2012, 14:38
بنده فکر می کنم این مسئله ربطی به اشتباهات یک یا چند نفر از مشتریان ایرانی این دیتاسنتر نداشته باشد . یک شرکت به دلیل اشتباهات چند نفر ارائه خدمات به یک کشور را قطع نمی کند؟ دلیل اصلی مشکلات سیاسی و تحریماتی می باشد که روز به روز شدیدتر می شود .
موضوعی که دوستان بیان کردند با عقل و منطق خیلی مطابقت ندارد ؟

قبل از این موضوع مگه مشکلات سیاسی نبود؟! چرا اون موقع همه always welcome بودند. حالا هم همون میزان مشکلات سیاسی هست. چرا قبول نمیکنند؟! خودشون دارند علت عدم پذیرش رو عنوان میکنند. باز دنبال علت دیگه ای میگردید؟

ezat1
October 5th, 2012, 15:22
با سلام عزیران ببینید خودتون رو گو ل نزنید تحریم همیشه بوده و هست ovh , kimsufi هم فرانسوی هستن اگه سرور تحریم هست پس پژو و رنو اینجا سرو مرو گنده چیکار میکنن ؟ این آخرین جوابیه هستش همه چیز هم دزست و قانونی اینم جوابش به درو دیوار هم نزنید که عابروی رفته بر نمیگرده .
8967

shahab-f
October 5th, 2012, 15:29
سلام
دیتاسنتر ovh مستقر در فرانسه از این به بعد دیگه به ایرانیا سرویس نمیده، اگه هم به هویت ایرانی خرید کردین تمدید نمیشه
میتونین تیکت بدین

معلوم نیست چه بلایی داره سرمون میاد

در ظاهر نمیدن ولی وقتی سفارش بدی دیگه کاری ندارن از این بحث ها زیاد شده هیچ کدوم هم به حقیقت نرسیده

TARIMEHR
October 5th, 2012, 15:56
خاک بر سر افرادی که ایران رو با بی شرمی تمام با دستمال توالت مقایسه میکنن

شماها بخاطر چندتا شخصیت مشکل دار ایرانی کل ملت رو میگین د ز د

اما یادتون رفت خودتون دارین از د ز د خرید میکنین( انگلیس و آمریکا)

استعمارگر معنیش با د ز د فرقی داره؟ خب استعمار گر ایران هست یا انگلیس؟

اگه برا شخصیت ایرانی بودن خودتون ارزش قائل نیستین ، به همه ی ایرانیا جمع نبندین و ما رو مثل خودتون دستمال توالت و د زد مقایسه نکنین

Ramin
October 5th, 2012, 16:06
قبل از این موضوع مگه مشکلات سیاسی نبود؟! چرا اون موقع همه always welcome بودند. حالا هم همون میزان مشکلات سیاسی هست. چرا قبول نمیکنند؟! خودشون دارند علت عدم پذیرش رو عنوان میکنند. باز دنبال علت دیگه ای میگردید؟

بنده منظوری نداشتم و قصد موضع گیری نداشتم . تنها تصور خود را بیان کردم که حتما به معنی درست بودن نیست

به هر حال امیدوارم این مشکل برطرف شود :53:

ekrami
October 5th, 2012, 16:29
خاک بر سر افرادی که ایران رو با بی شرمی تمام با دستمال توالت مقایسه میکنن

شماها بخاطر چندتا شخصیت مشکل دار ایرانی کل ملت رو میگین د ز د

اما یادتون رفت خودتون دارین از د ز د خرید میکنین( انگلیس و آمریکا)

استعمارگر معنیش با د ز د فرقی داره؟ خب استعمار گر ایران هست یا انگلیس؟

اگه برا شخصیت ایرانی بودن خودتون ارزش قائل نیستین ، به همه ی ایرانیا جمع نبندین و ما رو مثل خودتون دستمال توالت و د زد مقایسه نکنین

اولا خاک بر سر کسی که فکر میکنه خاک بر سر ایران نشده
دوما میشه بگید اون چندتا شخصیت کین و چه کاره ی مملکت هستن؟ وقتی رئیس یه جایی ***ه انتظار داری اونایی که تو جا زندگی میکنن *** نباشن؟
تاپیک هم اصلا ربطی به استعمار گر و اینا نداشت که شما ..... :)

اگه به نظر شما تو این برحه زمانی شخصیت ایرانی ارزش داره چرا اینطوری باهاشون رفتار میشه؟
یه خورده بیشتر رو حرفایی که میزنین فکر کنین

Woshka
October 5th, 2012, 16:45
دلیلش پرداخت های بسیار زیاد دلار هکی از جانب برخی از دوستانی که با این شرکت کار می کردند و ضربه بسیار زیاد از جانب این دوستان ایرانی به این شرکت بزرگ هستش

TARIMEHR
October 5th, 2012, 16:45
ظاهرا از اینکه با دستمال توالت مقایسه شدی خیلی خوشت اومد

جناب مواظب حرف زدنت باش

مثال رئیس قبیله رو امیدوارم درمورد ایران بکار نبرده باشید

ekrami
October 5th, 2012, 17:03
ظاهرا از اینکه با دستمال توالت مقایسه شدی خیلی خوشت اومد

جناب مواظب حرف زدنت باش

مثال رئیس قبیله رو امیدوارم درمورد ایران بکار نبرده باشید

وقتی کسی حرف راست میزنه که نباید بزنی تو دهنش بردارم، حالا یکی خوشش میاد یکی بدش میاد

رئیس قبیله اصلاح شد ;)

ezat1
October 5th, 2012, 18:22
در ظاهر نمیدن ولی وقتی سفارش بدی دیگه کاری ندارن از این بحث ها زیاد شده هیچ کدوم هم به حقیقت نرسیده

ما سفارش دلدیم پرداخت همک کردیم بعد از یک هفته که طول کشید فرمودن همون عکسه که گذاشتم