ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا پرداخت این مبلغ برای فقط 2 ترابایت overusage پهنای باند درست است ؟

30tGame
October 3rd, 2012, 22:45
سلام
از یک جایی سرور اختصاصی دارم که پهنای باند یکی از سرور ها فقط و فقط 2 ترابایت overusage شده و ایشون اصلا نگفته که دارید overusage میکنید و به گفته خودشون این کارشون فقط به خاطر این بوده که به ما پنل دادن برای کنترل
و بعد برای ما فاکتور ایجاد کرده که برای این 2 ترابایت باید 45 دلار به نرخ روز دلار یعنی حدود 160 هزار تومان پرداخت کنی
ایا واقعا همچین قیمت و کاری درست است ؟
ماه قبل هم 17 ترابایت overusage کردیم که بازم اصلا نگفتند دارید overusage میکنید فقط فاکتور ایجاد کردند ولی گفتند باهاتون جریمه ای حساب نمیکنم به نرخ فروش است که حدود 240 هزار تومان برای این 17 ترابایت از ما دریافت کردند و بعد معلوم شد که ایشون هر 10 ترابایت فقط 60 هزار تومان میفروشند حتی توی قرار دادی که با ایشون داریم ذکر شده این مسئله
یعنی حدود 3 برابر از ما بیشتر گرفتند ولی ادعا کردند به نرخ فروش دریافت کردند جریمه ای نبوده
ایا به نظر شما این قیمت ها و این روال درست است خداییش ؟

j4b3r
October 3rd, 2012, 22:48
نام دیتاسنتر رو ذکر کنید
باید با قوانین دیتاسنتر تطبیق بدید

30tGame
October 3rd, 2012, 22:51
ایشون یک واسطه است
دیتاسنتر اصلی Vegasnap است

j4b3r
October 3rd, 2012, 23:00
با این دیتاسنتر اشنایی نداریم
بعضی دیتاسنترها جریمه سنگینی برای استفاده بیشتر از پهنای باند دارند
مثل لیز وب
که شاید از این میزان جریمه هم بیشتر بشه
اگر به فروشنده اعتماد دارید که جای بحث نیست.
دو حالت داره:
اگر سرور از دیتاسنتر تهیه شده از دیتاشنتر قیمت پهنای باند رو استعلام کنید
و اگر سرور کولو هست که قیمت با خودشن هست

pardishosting
October 3rd, 2012, 23:07
بابا خدا رو شکر کن ، پارسال لیزوب کمر ما رو شکست !
البته الان با هم رفیق شدیم دیگه اونطوری سنگین حساب نمی کنند.
از واسطه سرور گرفتن مشکلات خودش رو داره.

30tGame
October 3rd, 2012, 23:09
حالا قیمت هیچی
سر اینکه اصلا به ما اعلام نکنه که داره overusage میشه و فقط فاکتور ایجاد کنه برای مبلغ درسته ؟
اینکه به ما بگه قیمت خرید دارم حساب میکنم نه جریمه بعد معلوم بشه اینجوری نبوده و 3 برابر گرفته درسته ؟

peyman0742
October 3rd, 2012, 23:55
از دیتاسنتر استعلام کنید میفهمید چی به چیه

taghi.karimi
October 4th, 2012, 00:36
دوست عزیز بنده بدون اینکه شمارو بشناسم /با گفتن کلمه وگاس نپ و توصیف این مورد متوجه شدم که از چه کسی سرور را تهیه کردید.
باید بگم که بدون اینکه درنگ بکنید شروع به انتقل بکنید. چون این مورد یکی از مشکلاتتون خواهد بود.

روی حساب همکاری گفته شد.
موفق باشید×

Talahost.Com
October 4th, 2012, 01:02
از این کارا زیاد می کنه کلا در تصمیم گیری ها و رفتارش ثبات نداره هر روز یه برنامه جدید..