توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست دانلود بهتره یا vps !
index.mailbox
October 3rd, 2012, 11:47
سلام، بنده تجربه کافی رو ندارم میخوام بدونم هاست دانلود بهتره یا vps !
توی نت گشتم همه میگن vps ولی من از گفته ها یه برداشت کردم / استفاده از vps دردسرهایی داره که هاست دانلود نداره مثلا از نصب سیستم عامل ویندوز بگیر تا امنیتش و نصب نرم افزار های مورد نیاز روی vps ، راستی مگه هزینه های اضافی رو بعد از خرید vps نداریم؟ کلی باید بعدش پول بدیم درسته؟
تامین امنیتش نیاز به تخصص داره / نرم افزار ها مثلا روی vps با رم یک گیگ و باتوجه به سرعت اینترنت خودمون کار باهاشون مشکله کنده گیر میکنه! درسته؟
اصلا از هاست دانلود استفاده نکردم نمیدونم چطور هست! ولی بنظر بهتر مرسه :-|
یه سوال هاست دانلود با استفاده از لیچ دانلود و آپلود میکنه؟
freeclup.com
October 3rd, 2012, 11:56
اگر ترافیک بالا دارای vps - اگر ترافیک زیر 20 هزار داری سرور اشتراکی اشتراکی
mahdi2009
October 3rd, 2012, 12:11
سلام.
هاست دانلود اگر تجربه ندارید برای شروع مناسبه و البته قیمتش بالاتر نسبت به حجم.
وی پی اس ویندوز با نصب پیش فرض وب سرور و تنظیمات عمومی امنیتی که براتون انجام بدن نیاز به تخصص بالاتری داره نسبت به مبتدی.
وی پی اس لینوکس که پنل هایی مثل سی پنل یا تنظیم وب سرورها بدون پنل انجام بشه حرفه ایی هست و مناسب کارتون و همچنین مطمعن البته باید برای منیج و راه اندازیش هزینه بکنید.
به نسبت فایل های دانلودی شما متغییر هست مقدار مصرف منابع(سیپیو و رم و هارد) اگر فایل های بزرگتر از 500 مگ لینک مستقیم میکنید باید رم بیشتری داشته باشید روی ویندوز(البته با منیج حرفه ایی iis این مشکلتون هم رفع میشه!)
موفق باشید.
shahab-f
October 3rd, 2012, 12:13
عزیز بستگی به نوع استفادتون داره برای چ کاری نیاز دارید ؟؟؟؟
arkahost
October 3rd, 2012, 12:15
هاست دانلود با ترافیک نامحدود + بانک اطلاعاتی اگر خواستید . درخدمتم ...
index.mailbox
October 3rd, 2012, 12:41
عزیز بستگی به نوع استفادتون داره برای چ کاری نیاز دارید ؟؟؟؟
مثل بقیه دانلود ویرایش آپلود
اینایی رو که دوستان گفتن ناخاسته تعریف هاست دانلود رو کردن / هاست دانلود هم 1 تراباین 10 دلار هست
index.mailbox
October 3rd, 2012, 12:43
یکی توضیح میده کار با هاست دانلود به چه شکل هست؟ آپلودش دانلودش؟
sheitonakshirazi
October 3rd, 2012, 12:45
من تجربه بهم ثابت کرده وی پی اس بهتره
1-منابع اختصاصی هست براتون نه اشترکی
2-شما هاست دانلود بگیرین باید کلی هزینه اینترنت بدین تا بتونین اطلاعاتتونو آپلود کنین (ولی وی پی اس همون داخل ویندوز میتونین دانلود کنین) این موضوع خیلیا بهش توجه نمیکنن که باید رو هزینه هاست دانلودشون بکشن
وگرنه بقیه خصوصیت هاشون یکی هست
معمولا مدیران سرور وی پی اس هایی که بهتون میدن یک امنیت نصبی داره که شما میتونین امنیتشو هم بالا تر ببرین اونم کاری نداره
1-آپدیت کنین ویندوزو هر از چند گاهی
2-پورت ریموتو عوض کنین
3-فایروالو فعال کنید
کار سختی نیست
shahab-f
October 3rd, 2012, 12:45
یکی توضیح میده کار با هاست دانلود به چه شکل هست؟ آپلودش دانلودش؟
اگه شما میخوای دانلود بین سروری انجام بدی وی پی اس پیشنهاد میشه یا اینکه هاست دانلود با قابلیت لیچ . در ضمن کسی که هاست دانلود 1 ترابایت میده 10 دلار نباید ازش توقع کیفیت داشته باشی
index.mailbox
October 3rd, 2012, 13:05
آقا دومین پیچ گوگل همین سایت میاد GigaSize.com: Host and Share your files (http://www.gigasize.com/premium) صد در صد تضمینی هست / میگن "هاست دی ال" ولی بازم من نمیتونم بهش اعتماد کنم تازه میبینید که همون جور که قیمتش بالاست به نسبت کیفیتش هم پایین تره آیا از سرویس ابری استفاده میکنه؟ نه خیر از کدون تکنولوزی استفاده میکنه؟ یه قالب درس درمون نداره با اون سیستم سفارشش تازه این حالا سر کشور هست
index.mailbox
October 3rd, 2012, 13:10
من تجربه بهم ثابت کرده وی پی اس بهتره
1-منابع اختصاصی هست براتون نه اشترکی
2-شما هاست دانلود بگیرین باید کلی هزینه اینترنت بدین تا بتونین اطلاعاتتونو آپلود کنین (ولی وی پی اس همون داخل ویندوز میتونین دانلود کنین) این موضوع خیلیا بهش توجه نمیکنن که باید رو هزینه هاست دانلودشون بکشن
وگرنه بقیه خصوصیت هاشون یکی هست
معمولا مدیران سرور وی پی اس هایی که بهتون میدن یک امنیت نصبی داره که شما میتونین امنیتشو هم بالا تر ببرین اونم کاری نداره
1-آپدیت کنین ویندوزو هر از چند گاهی
2-پورت ریموتو عوض کنین
3-فایروالو فعال کنید
کار سختی نیست
"
2-شما هاست دانلود بگیرین باید کلی هزینه اینترنت بدین تا بتونین اطلاعاتتونو آپلود کنین (ولی وی پی اس همون داخل ویندوز میتونین دانلود کنین) این موضوع خیلیا بهش توجه نمیکنن که باید رو هزینه هاست دانلودشون بکشن"
؟؟؟؟!!!
چطور؟ مگه آپلود با لیچ انجام نمیشه ! یعنی با سرعت اینترنت من آپلود میشه! شدنی نیست که مثلا 1 گیگ
u30f
October 3rd, 2012, 13:29
آقا دومین پیچ گوگل همین سایت میاد GigaSize.com: Host and Share your files (http://www.gigasize.com/premium) صد در صد تضمینی هست / میگن "هاست دی ال" ولی بازم من نمیتونم بهش اعتماد کنم تازه میبینید که همون جور که قیمتش بالاست به نسبت کیفیتش هم پایین تره آیا از سرویس ابری استفاده میکنه؟ نه خیر از کدون تکنولوزی استفاده میکنه؟ یه قالب درس درمون نداره با اون سیستم سفارشش تازه این حالا سر کشور هست
اینی که لینکش رو اینجا گزاشتی اپلود سنتره . هاست دانلود نیست
1 ترا 10 دلار !!!!
چطور؟ مگه آپلود با لیچ انجام نمیشه ! یعنی با سرعت اینترنت من آپلود میشه! شدنی نیست که مثلا 1 گیگ
هاست دانلودی که میخوای بگیری باید قابلیت نصب رپیدلیچ داشته باشه تا بتونی ریموت اپلود کنی.
index.mailbox
October 3rd, 2012, 13:53
اینی که لینکش رو اینجا گزاشتی اپلود سنتره . هاست دانلود نیست
1 ترا 10 دلار !!!!
فرقش چیه؟
u30f
October 3rd, 2012, 14:04
فرقش چیه؟
به زبون ساده هاست دانلود لینک مستقیم میده آپلود سنتر غیر مستقیم . البتته تفاوت خیلی زیادی با هم دارن .
این یه جورایی شبیهه اپلودباز و هیپ فایله !
index.mailbox
October 3rd, 2012, 14:10
به زبون ساده هاست دانلود لینک مستقیم میده آپلود سنتر غیر مستقیم . البتته تفاوت خیلی زیادی با هم دارن .
این یه جورایی شبیهه اپلودباز و هیپ فایله !
اوکی! سودش تو جیب اوناست ولی لینک مسقیم میدن
میشه یه سایت هاست دانلود خارجی معرفی کنید؟
u30f
October 3rd, 2012, 14:16
اوکی! سودش تو جیب اوناست ولی لینک مسقیم میدن
میشه یه سایت هاست دانلود خارجی معرفی کنید؟
چرا از هاست دی ال نمیگیری ؟
اگه بخوای از خارج بگیری تو واریز وجه دچار مشکل میشی و اینکه در صورت نیاز به پشتیبانی باید زبانت خوب باشه . البته نمیدونم شاید با این موارد مشکلی نداشته باشی .
index.mailbox
October 3rd, 2012, 15:08
آخرش به همون جا میرسم ولی میخوام ببینیم اصلا تو خارج چیزی به نام هاست دانلود دارن :-| ایزانی جماعت این سرویس رو خودش ابدا کرده؟
peyman0742
October 3rd, 2012, 15:20
وی پی اس برای سایت دانلود خیلی بهتره
index.mailbox
October 3rd, 2012, 15:37
وی پی اس برای سایت دانلود خیلی بهتره
این همه دلیل اوردم حالا شما میگی vps / نمیخوننا
shahab-f
October 3rd, 2012, 15:53
فرقش چیه؟
عزیز چرا سخت میگیری هاست دانلود ی چیزی مثل همون هاست میزبانیه فقط فرقش اینه که غیر از پهنای باند و حجم دیگر امکانات صفره یعنی شما فقط میتونی فایل آپلود کنی همین
AvalinHost
October 3rd, 2012, 16:00
توی نت گشتم همه میگن vps ولی من از گفته ها یه برداشت کردم / استفاده از vps دردسرهایی داره که هاست دانلود نداره مثلا از نصب سیستم عامل ویندوز بگیر تا امنیتش و نصب نرم افزار های مورد نیاز روی vps ، راستی مگه هزینه های اضافی رو بعد از خرید vps نداریم؟ کلی باید بعدش پول بدیم درسته؟
تامین امنیتش نیاز به تخصص داره / نرم افزار ها مثلا روی vps با رم یک گیگ و باتوجه به سرعت اینترنت خودمون کار باهاشون مشکله کنده گیر میکنه! درسته؟
معمولا استفاده از vps به صرفه تر هست.
index.mailbox
October 3rd, 2012, 16:07
معمولا استفاده از vps به صرفه تر هست.
بر طبق گفته من فعلا هاست دانلود برتری داره یعنی شما اگه توی استفاده از vps حرفه ای هستید هم هاست دانلود استفاده کنید بهتر هست علل خصوص اینکه برنامه های مورد نیاز شما روی سیستم خودنون نصب هست و باهاشون راحت و بدون مشکل کار میکنید
شما یه چیزی خلاف این باید بگید مثلا قیمت بالاست اونم با لینک
اینکه عموما میگن vps درسته ولی چراش هنوز معلوم نیست
u30f
October 3rd, 2012, 16:24
استفاده از vps دردسرهایی داره که هاست دانلود نداره مثلا از نصب سیستم عامل ویندوز بگیر تا امنیتش و نصب نرم افزار های مورد نیاز روی vps
داری سخت میگیری !
نصب و راه اندازی اولیه رو خود هاستینگ برات انجام میده .
کار با وی پی اس و محیط کارش هم شبیه همون ویندوز خودته .
index.mailbox
October 3rd, 2012, 16:43
داری سخت میگیری !
نصب و راه اندازی اولیه رو خود هاستینگ برات انجام میده .
کار با وی پی اس و محیط کارش هم شبیه همون ویندوز خودته .
باشه با این که تجربه خشی از vps ندارم همون رو تست میکنم
ولی به هیچ کدوم از جواب هام نرسیدم یکی نحوه کارکردن با هاست دانلود و دیگه فروشنده خارجی هاست دانلود
رویال نتورک
October 3rd, 2012, 16:51
طبق تجربه ای که خودم داشتم سرور مجازی بهتر از هاست دانلود است.
هزینه کمتری دارد،سرعت بهتری دارد کار کردن باهاش هم خیلی راحت تر از هاست دانلود است
index.mailbox
October 3rd, 2012, 20:23
پس فرهنگ استفاده از ویندوز مجازی رو هم بدید
برای شروع با رم 512 میتونم روش نرم افزار دانلود استفاده کنم؟ گیر نمیکنه! اگه یه وقتی لازم شد میشه روش کلیپ اجرا کنم؟/:)
رویال نتورک
October 3rd, 2012, 23:15
دوست عزیز فکر نکم سرور مجازی رو برای نگاه کردن کلیپ استفاده کنند
معمولآ برای کار های مهم تری استفاده می کنند
AvalinHost
October 3rd, 2012, 23:21
پس فرهنگ استفاده از ویندوز مجازی رو هم بدید
برای شروع با رم 512 میتونم روش نرم افزار دانلود استفاده کنم؟ گیر نمیکنه! اگه یه وقتی لازم شد میشه روش کلیپ اجرا کنم؟/:)
روش میتونید نرم افزار دانلود و نصب کنید.
novinvps.com
October 3rd, 2012, 23:50
در تکمیل حرفتون
یه جورای روی سرور مجازی در مورد استفاده منابع اگه اختصاصی باشه ! اقا بالاسر ندارید مثل هاستینگ !
رویال نتورک
October 4th, 2012, 00:48
100% این حرفتون تآیید میشه!
index.mailbox
October 4th, 2012, 10:00
دوست عزیز فکر نکم سرور مجازی رو برای نگاه کردن کلیپ استفاده کنند
معمولآ برای کار های مهم تری استفاده می کنند
عزیز من توان سرور رو دارم میسنجم یعنی شما میگید اینها که سایت موزیک دارن کلیپی رو که قرار میدن تو سایت خودشون قبلش نگاه نمیکنن!
index.mailbox
October 4th, 2012, 10:03
vps ویندوز 1 گیگ رو داشتم برای یک روز خیلی کند عمل میکرد /:)
index.mailbox
October 4th, 2012, 10:08
در تکمیل حرفتون
یه جورای روی سرور مجازی در مورد استفاده منابع اگه اختصاصی باشه ! اقا بالاسر ندارید مثل هاستینگ !
این نظریه غلت هست وقتی آقا بالا سر شما معتبر و کار درست باشه شما رو خوب مدیریت میکنه و باعث بهبود میشه حالا در مقابل من که بلد نیستم منابع خودمو مانیتورینگ کنم مثلا شما یه سرویس میگیری از mediafire مطمئن هستید کیفیت سرعت رو دارید حالا اگه خودتون سرور خصوصی هم داشته باشیی شاید به کیفیت اون نرسه باید همون تکنولوژی و تکنسین رو روی سرور خودت پیاده کنی
Mihan-VPS
October 4th, 2012, 10:15
سلام دوست عزیز
100% سرور مجازی مناسب تر هست بدلایل خیلی زیاد که مهمترینش اختصاصی بودن منابع هست که در هاست اشتراکی اینطور نیست !
AvalinHost
October 4th, 2012, 10:18
بستگی داره شما چه برنامه ای بخواین روش نصب کنید.
کندی هم دلیل های متفاوتی داره. که با تست سرور میشه متوجه شد که آیا مشکل از خود سرور هست و یا از اینترنت خودتون.
novinvps.com
October 4th, 2012, 11:41
این نظریه غلت هست وقتی آقا بالا سر شما معتبر و کار درست باشه شما رو خوب مدیریت میکنه و باعث بهبود میشه حالا در مقابل من که بلد نیستم منابع خودمو مانیتورینگ کنم مثلا شما یه سرویس میگیری از mediafire مطمئن هستید کیفیت سرعت رو دارید حالا اگه خودتون سرور خصوصی هم داشته باشیی شاید به کیفیت اون نرسه باید همون تکنولوژی و تکنسین رو روی سرور خودت پیاده کنی
فکر نمکنم غلطباشه و منطقی هستش که ! شما در مورد بحث ضعف فنی اینجا اشاره کردید که من در مورد کارایی و منابع که همین overload شدن پردازشگر سرور هاستینگ رو با مشکلاتی رو به رو کنه هرچند روشهایی هست که میشه کنترل کرد ، اما ! باز هم تا چه حد؟ 4000 مگاهرتز سی پی یو بهتون اختصاصی میده یعنی؟، در هاستینگ از لحاظ تقسیم منابع محدودیت خاص خودشو داره ! مثلا فقط و فقط ftp داشته باشه مشتری یا ! مطمئنا وقتی فشار روش بیاد هیچ صاحب سرور انجمن خیریه باز نکرده واسه ماهی 10 تومان کل سرورشو زیر سوال ببره و بقیه هاست هاش به مشکل بر بخوره ! اینجاست که مراحل بعدی برای این مشتری که منطقیتر هم هستش : سرور مجازی تا سرور اختصاصی
novinvps.com
October 4th, 2012, 11:45
1- اورسل کردن مدیر سرور ! درگیر بودن منابع سرور مثل cpu , ram, به خصوص هارد ! میتونه شما حتی رم 4 گیگ داشته باشید سرعت بهتون اصالا نده ! چون هارد به قدری زیر فشار هستش disk i/oکه نمیتونه بجنبه
saman19-6
October 4th, 2012, 12:06
پیشنهاد میکنم . یا یک هاست دانلو با قابلیت نصب لیچر بگیری
یا کلا قوی وارد صحنه بشی و یک وی پی اس 2 مگ به بالا اورسل نشده بگیری و بدی برات کانفیگ کنن همچی نصب کنن .
انتخاب بین ایندوهم براحتی با بودجه مد نظرتون بدست میاد
قیمت وی پی اس که مشخصه قیمت هاست دانلود هم بر حسب میزان فضای نیاز رو براورد کنید
index.mailbox
October 4th, 2012, 13:53
جریان چیه اصلا چیزی با این عنوان پیدا نمیشه،
میخوام ببینیم اصلا تو خارج چیزی به نام هاست دانلود دارن :-|
یا ایرانی جماعت این سرویس رو خودش ابدا کرده؟
index.mailbox
October 4th, 2012, 13:59
نگفتید توی vps ویندوز میشه از یوتیوب استفاده کرد! باعث کاهش سرعت عده منابع vps نمیشه؟
fasterhost
October 4th, 2012, 16:21
نگفتید توی vps ویندوز میشه از یوتیوب استفاده کرد! باعث کاهش سرعت عده منابع vps نمیشه؟
بله با وی پی اس میشه فیلم سینمایی هم دید اما بستگی به سرعت اینترنت شما داره باسرعت 128 نمیشه حداقل سرعت 512 باید باشه