PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند اسپانسر سرور مجازی

eskelet-sokhte
October 1st, 2012, 17:17
باسلام خدمت دوستان عزیز وب هاستینگ تاک.بنده اولین روزی هست که در خدمت وب هاستینگ تاک هستم و خوشحالم که به جمع بزرگترین انجمن هاستینگ ایران پیوستم.دوستان بنده نیاز به یه سرور مجازی دارم.البته نیاز به اسپانسر سرور مجازی دارم.برای سایت دانلود بازی میخوام.برای شروع نیاز به حجمی کمتر از 10 گیگ میخوام و بعد حجم افزایش پیدا میکنه

hostarya
October 1st, 2012, 17:26
با سلام قبل از ایجاد پست لطفا قوانین رو ملاحظه کنین
اسپانسری در این انجمن ممنوع می باشد
موفق و سربلند باشید:67:;)

eskelet-sokhte
October 1st, 2012, 17:32
با سلام قبل از ایجاد پست لطفا قوانین رو ملاحظه کنین
اسپانسری در این انجمن ممنوع می باشد
موفق و سربلند باشید:67:;)

سلام.بنده عذر خواهی میکنم.از مدیران عزیز در خواست میکنم که کمی بذارن این تاپیک پا برجا بمونه یا اگر هم نمیشه منتقلش کنن به جای مناسب و آدرسش رو واسم بفرستن.ممنون

hostarya
October 1st, 2012, 17:42
سلام.بنده عذر خواهی میکنم.از مدیران عزیز در خواست میکنم که کمی بذارن این تاپیک پا برجا بمونه یا اگر هم نمیشه منتقلش کنن به جای مناسب و آدرسش رو واسم بفرستن.ممنون

بببخشید که دخالت میکنم ولی به زودی این پست رو حذف میکنن چون مدیران در قسمت قوانین ثبت کردن اسپانسری ممنوع هستش و هیچ کسی پست نخواهد داد شاید در پیام خصوصی بهتون بگن
با تشکرo:-)

hoka
October 1st, 2012, 17:43
کلا درخواست اسپانسری ممنوع هست دوست عزیز

Hostine
October 1st, 2012, 17:50
حالا اینا به کنار واقعا کسی هست اسپانسر بشه تو این وضع دلار ! مگر این که مغز... خورده باشه ! بعضی درخواست ها واقعا....

eskelet-sokhte
October 2nd, 2012, 15:53
حالا اینا به کنار واقعا کسی هست اسپانسر بشه تو این وضع دلار ! مگر این که مغز... خورده باشه ! بعضی درخواست ها واقعا....

سلام دوست عزیز.کسانی هستن که میتونن کمک کنن ولی به خاطر حرف شما

مگر این که مغز... خورده باشه

خواهشا رعایت کنین.ممنون از نظرتون